Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ha adetten ise tamam o zaman aynı şekil beslenme haftada iki de spor tamam mı beslenmeyi bozmak yok
baş üstüne kaptancazım.
kaju ayy 65 yazmisim. Sabah arabada hizla unutmadan yazayim diye girerken yanlislikla 6ya basmisim 3 yerine , sagol canim.
ya oluyor bende yapmıştım aynı şeyi gerçi benim hesap yanlıştı mat çok kötü
Yapma sağlığın elvermiyorsa.
Ayda yılda bi ceza yazayım dedim onu da geri aldım

Hoşgeldin
Aşk olsun yapıyorumki bütün verdiğin cezaları da 2 -3gündür tansiyonum düşüktü bide temizliğin üstüne bana bir daha temizlik yaptırcanSağlam olsam yaparım ki ben (sanki son kısım "fırat" gibi oldu)
Sagol canim uzun zamandir ilk defa eksideyim.
Hepimiz için sevindim ama senin için ayrı bir sevinç yaşadım kuzum.Bu arada kızlar tomrs ve diğer arkadaşlarıda tebrik ediyorum eksi olsun olması sonuçta bu yola emek harcıyoruz,hiçte kolay değil.İniş çıkışlar,beklemeler çok doğal önemli olan vazgeçmemek

Canım kusura bakma valla benim için de yoğun bir gündü, pek ilgilenemedim, hegayı da tamamen unutmuştum.. Aceleyle gelip listeyi paylaşıp çıktım, doğru düzgün kontrol bile edemedim.. Önemli olan paylaşmak, hataları sonra düzeltmek mümkün düşüncesiyle yaptım açıkcası.. Sonra bir daha da bakamadım, eve de yeni geldim zaten, gözümü zor açıyorum..

10. Takımdan biri %4 yapmış nasıl bir azimdir bişey var zaten bu takımfda nedense hep 1. Çıkıyorlar..

Bu arada 20 dk yoga yaptım spor listesini göremedim a a eklemek isterim .. @tuzsuz_ruh K klbk33
Yapanı gördük daha önce de canım bulur eklerim hemen

Yok kuzum olur mu o kadarı bile yeter bana İnan biliyorum Cuma günleri yoğun olduğunu ona rağmen geldin

21 ARALİK SPOR LİSTESİ

@tuzsuz_ruh :

K klbk33 :

DeryaOnDiet :

Dahlia_ :

tomrs :

stitch :

matilda34 :

I inkpin :

glsmhmt :

selinbs :

Harpy :

kaju :

BamfirADB :

saribaykus :

K Konus dinliyorum :

evet kızlar spor listemiz hazırlandı hergün yapılan sporlar bu listeye yazılsın ve puanlama yapalım
haftalık 250 puan altında kalana ceza verelim
bu liste tamamen bizleri hırslandırmak üzere ve sporu alışkanlık haline getirmemiz için yapılmıştır

spor müsabalarına katılım mecburdur rahatsız olan özrünü belirtmeli veya bir spor çeşidinin yerine o puan kadar yapabildiği sporu yapmalı ve yanına şu sporun yerine diye belirtmelidir

spor listeleri ertesi gün öğlen 13 e kadar paylaşılmalı ve 13 den sonra paylaşılan sporlar puanlamaya dahil değildir

spor puanları alttaki ekte mevcuttur ordan bakabilirsiniz kolay gelsin diliyorum şimdiden

Eki Görüntüle 2213882

not: listede olmayan kendini aynı şekilde eklesin lütfen

listeyi paylaşmak ise şu şekilde spor türünü ve puanını yazıp en sonuna toplam puanı yazıyoruz alıntının başındaki ve sonundaki [OUETE] kısımlarını silip paylaşıyoruz

21 ARALİK SPOR LİSTESİ

@tuzsuz_ruh :

K klbk33 :

DeryaOnDiet :

Dahlia_ :

tomrs :
İkibsaat tempolu yuruyus,240p

stitch :

matilda34 :

I inkpin :

glsmhmt :

selinbs :

Harpy :

kaju :

BamfirADB :

saribaykus :

K Konus dinliyorum :

evet kızlar spor listemiz hazırlandı hergün yapılan sporlar bu listeye yazılsın ve puanlama yapalım
bu liste tamamen bizleri hırslandırmak üzere ve sporu alışkanlık haline getirmemiz için yapılmıştır

spor müsabalarına katılım mecburdur rahatsız olan özrünü belirtmeli veya bir spor çeşidinin yerine o puan kadar yapabildiği sporu yapmalı ve yanına şu sporun yerine diye belirtmelidir

spor listeleri ertesi gün öğlen 13 e kadar paylaşılmalı ve 13 den sonra paylaşılan sporlar puanlamaya dahil değildir

spor puanları alttaki ekte mevcuttur ordan bakabilirsiniz kolay gelsin diliyorum şimdiden

Eki Görüntüle 2213882

listeyi paylaşmak ise şu şekilde spor türünü ve puanını yazıp en sonuna toplam puanı yazıyoruz alıntının başındaki ve sonundaki [OUETE] kısımlarını silip paylaşıyoruz[/QUOTE]

Tesekkurler canm

21 ARALİK SPOR LİSTESİ

@tuzsuz_ruh :

K klbk33 :

DeryaOnDiet :

Dahlia_ :

tomrs :
İkibsaat tempolu yuruyus,240p

stitch :

matilda34 :

I inkpin :

glsmhmt :

selinbs :

Harpy :
60 dk zumba: 90 p
20 dk yoga: 40p
Toplam: 130

kaju :

BamfirADB :

saribaykus :

K Konus dinliyorum :

Eki Görüntüle 2213882

listeyi paylaşmak ise şu şekilde spor türünü ve puanını yazıp en sonuna toplam puanı yazıyoruz alıntının başındaki ve sonundaki [OUETE] kısımlarını silip paylaşıyoruz

Günaydın kızlar, @tuzsuz_ruh kaptişim nasıl oldun toparlandın mı biraz? Kaptiş fırçası yemeden 1 hafta hiç tadı yoktu

DERECELER

1. %1.63 kaju
2. %1.35 DeryaOnDiet
3. %1.05 selinbs
4. %1.04 stitch

5. %0.95 Harpy

6. Sabit tomrs matilda34 I inkpin

Sonuncu olmuşum yaw ne güzel bi takım bu 700 gr veriyoaun neredeyse %1 yapıyorsun sonuncu oluyorsun

Bana rağmen üçüncü olmuşuz çok sevindim. Hepinizi tebrik ediyorum kIzlar
DeryaOnDiet senin bu hafta eksi çıkmana çok sevindim bu hafta çok iyi beslendin.

Canım duyan da kilo aldın sanır.. Sabit olmak da kilo vermenin bir parçası.. 2 ihtimal var ya metabolizman yavaşladı onu uyandıracak birşey yapman lazım ya da yaptığın sporlar sana kas oluyor ki bu uzun vadede fayda sağlayacaktır.. Bol su içmelisin ve unutma sağlıklı şeylerden çok yersen sistem onu işlerken daha çok enerji harcar hem metabolizman hızlanır hem diyetin daha uygulanabilesi olur yağ yakan yiyeceklerden menüne ekle.. Özellikle sağlıklı yağlar yağ insanın gözünü korkutuyor ama tam tersi etki ediyor inan bana

Kaptan fırçası oooooo bu süper oldu
Bomba gibiyim çok şükür temizlik yapıyorum evde haftaların temizliksizliği evi pislik götürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…