Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

meyvenull inan 20 inde memur olman işsizlik stresınden ıyıdır.katrem umarım yarar merdivenler baska hareket sansımda yok.ben en ıyısı olceyım yarın 15 gun kadar sonra bildiririm.hala regl olamadım bomba gibiyim.bide kardesimin askerliği belli oldu.hemen 20 gun sonra ıspartaya gidiyor.sonrasinda doguya gitmez umarım.dun aksam cok agladım.gidene kadarda aglayacagım sanırım.

dun yedikleri sabah kflakes ara 2 tane kepekli biskuvı oglen yogurt corba 1 kasık kavurma 2 dilim k.ekmegi ara 2 tane bıskuvı aksam 2 marul arasında 2 mercimek kofte yedim.sofradan kactım.ara yok.simdi annemlere gıdıyorum bilmiyorum aksama ne var.

canım çok üzüldüm ama bozma moralini ya tekrar denersiniz hayırlısıyla olsun da geç olsun tatlım üzülme...

canım ölçsene bende merak ettim belki incelir bacakların :78:

regl olursun inş en kısa zamanda canım şişlik mahvediyo insanı

kardeşin için hayırlısı inş doğuya gitmez canım dua edicem sana üzülme tatlım benim abimde şırnağa çıktı bizde diken üstündeyiz hep o gitti gideli

inş bişi olmaz allahın izniyle canım üzülme çıkmaz doğu inş

afiyet olsun tatlım iyi görünüyor haftasonu kaçırmamaya dikkat et

selam kızlar haftasonu sessizliği çökmüş takıma..

cemrem hayırlısı salıya bir daha bakarsınız .. inş ozamn sevinçli haberi alırsın tatlım..

prensesim belkide haklısındır canım işsizlik daha zor olurdu.. benim sevgilimde ıspartaya gitmişti seni üzmek istemem canım ama %100 doğuya gönderiyor allahtan benimki sağlıkcı olduğundan rahat gecirmişti hayırlısıyla döner inş canım..
menün güzel olmus afiyet olsun ..

selam canım evet haftasonlarını bu yüzden sevmiyorum hem insanın kaçamak yapması daha kolay oluyor hemde sizden uzak kalıyorum...

nasıl geçiyor hafta sonun canım

bugünkü menüm...

Sabah:yulaf ezmesi ve süt, 2 tatlı kaşığı pekmez
Ara:1 yeşil elma
2 tane hurma bir tane ceviz annemle pazara gittik öncesinde bunları atıştırdım şekerim düşmesin diye
Öğle:Yumurtalı ıspanak yemeği
ara:1 yeşil elma
2 saat sonra: keten tohumlu yoğurt
Akşam:Izgara tavuk 100 gr ve salata (babamın saatine uyduk o yüzden eti akşam yedim maalesef)
ara:1 yeşil elma

1.5 saat yürüyüş, 3.5 lt su, yeşilçay

Son düzenleme:

afiyet olsun canım..
yarın düzene girer menün...

nidah hosgeldin.saglıkli kilo kayıplari dilerim.cemremm cok uzuldum.Allah yardımciniz olsun.

teşekkürler canım hoşbuldum

bugünkü menüm:

sabah
1dil. kepek ekmeği
peynir,4-5 zeytin,1yum,4-5 yaprak marul,2çay k. reçel

ara: yarım armut,1ceviz

öğle:1kase çorba, 4kaşık ıspanak,1,5 brd. ayran,1tabak salata

ara yok

akşam:2 parça tavuk göğsü 3 dilim patates fırında az yağlı..
bol salataaa..2 kaşık pilav. he bir kase çorba da var:)

birazdan da yeşil çayımı içerim ..
ve 70 mekik çekicem:)

Son düzenleme:

afiyet olsun nidahcım nasılsın bebiş nasıl :) ..emziriyorsun sanırım canım mekik yerine plates yapsan daha faydalı olur canım sütünde artar belini zorlamadan göbeğinde sıkılasır.. vakit bulabilirsen plates yap canım..

iyiyim canım bebiş uykuda şimdi:) emziriyorum evet o yüzdenmi bilmem çok acıkıyoruumm:)

göbeğim çok kaldı o yüzden mekik yapıyodum.plates nasıl yapılır hiç bilmiyorum ebruliyi de takip edemiyorumki.akşamları bebeğimi babasına satıyorum mekik çekiyorum anca..:)

bi ara resimlerini eklersen bakarız canım.. :112:
aksamları yapabilirsin ebru ile tv 8 in sayfsında bir gün geriden videoları var canım ordan takip edebilirsin birde indirerek bikac video müsait olduğunda yapabilirsin. mekik belini cok zorlar bebişlede uğrasıyorsun senin için zor olur..

afiyet olsun canım..
yarın düzene girer menün...

sağol tatlım

evet yarın harfiyen uycam canım babam evde yok çünkü

afiyet olsun canım güzel görünüyor

doğru diyosun yarım mekik çekmeye başladım zaten tam çekerken çok ağrıdı..sağol tatlım bakıcam tv8e. göbeğe de iyi geliyo dimi bu plates:)

selamlar arkadaşlar
bugün yediklerim şöyle
haftasonu olması ve eşimin evde olmasının sonuçları diyebiliriz
çok düzensiz ve fazla oldu malesefff

sabah daha doğrusu öğlen (bebiş sayesinde) 2 yum. ile omlet, birsürü ekmek, zeytinezmesi, domates, 3 bardak çay
ara - yeşil elma
akşam - çok az tavuk sote, 7 tane lahana dolması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…