Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yarın gelmiyo, duvarlar üstüme üstüme geliyo, ne bilim moralim yerlerde canlarım ya

ayyy canım benim nasıl anlıyorum senii bekle bekle dakikalar gezmez simdi.. ama inş hayırlısıyla en güzeli olucak..

pişt.. ya sabır... her şey en güzeliyle olacak, çok tatlı bir bebişi kucağına alacaksın inş.

hiiiç sıkma içini... azıcık kaldı sabret. :)

bebişmii bebişmii
bence 3 üz olucak

benim minnosummm gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

selam canım benımm mucuckk sımdı annemlerden geldık bır suru kar yagıyordu oraya bızım evımız bıraz daha asagıda burda hıc kar yok .gelınce takıma hep en son yazdıgım mesajdan baslayıp butun gecmısı okuyorum zevcanım oyuzden gec yazdım bıraz bugun hıc ama hıc spor yapasım yokk zaten okada rcok cıkolata yedım kı bugun yarın kesın adet olurum ben bu kadar cıkolataya hayır derdım cunku baska zaman hypatıamın dedıgı gıbı bu pazartesıye artıda gırmemem gerekkı bu hafta 66 yı goreyım cumartesı pazar senın dıyete baslamayı dusunuyorum tatlım du bakalım yapabılıcekmıyım hadı bısmıllah,

buarada sekerlerımmm bırıncılıgınızı cok cok tebrık ederımm afferın sızee allah nazarlardan saklasın canlarım

ayyy minnosumm gel bende seni öpeyim
kar olayını gecen seneye kadar cok seviyordum aslında hala seviyorum ama korkuyorum kardan..
yağmasın burayaa:18::18::18:
yarın ve pazar dene canım diyeti aksam öğünlerinde ben karnıbahar hasladım yoğurtladım yedim yağsız salata yiyemediğimden öğlende domates salatalık yedim tavukla.. bakalım sne ne kadar kilo vereceksin yarın sabah tartıl canım diyet sonrasındada tartılırsın..
önümüzdeki cumada biz 1. yiz minnosumm bizi daha cok tebrik ediceksin :112:

sımdı bende onu dusunuyordum yarın karnıbahar alıyım sarımsaklı yogurtlu yerım evdeyım nasılsa oglende tavuk yapayım az yaglı sote yapsam olur demı zevcancım . sabahta yulaf ezmesıyle sıfır yaglı sut ıcerım ama kahvaltıda okadarcıkla doyulurmukı baska bısı varmıydı sekercım bıde elma almadım evde olandan oglene kadar bııtane yerım ondan sonra carsıya gıdıcem ordan alırım ogleden sonra yesıl elma yerım en ıyısımı. ay ben yarın sabha tatılıyım ama ben bugun bırsuru cıkolata yedım sımdı artı cıkmıyım yaa hoooff yarın yururyuste yapıcam demı zevcanım 40 dk yururmem lazım ayy versem pazartesıye kadar 1 kılo keskem

cemremm allahım hayırlısını en hayırlı zamanda verır ınsallah sana . ınsallah duaların kabul olur yarın sevıncle gelırsın yanımıza tatlımm

minnosum diyeti yazayım ben sana canım

sabah yulaf ezmesi yağsız süt yada yoğurtla 1 haslanmıs yumurta
ara 1 yeşil elma
öğlen haslama yada ızgara et yavuk balık
ara 1 yeşil elma ardından tarcınlı keten tohumlu yoğurt az
aksam sebze haslama ızgara yada çiğ yanında yağsız yoğurt..

minnosum yağ ve seker sıfır olmalı diyette..
1 saat spor yapman ve 3 litre su içmen lazım sekercim sabahtan yarım saat aksam yarım saat yaparsın sporu yeşil elmanı mutlaka al canım...

ayy sagol zevcancım yaa tekrardan yazdırdım sana bıdaha zahmet ettın tatlım cok sagoll sımdık ozaman ben bırbardak yagsız sutlu yulaf yıyım sonrada bır tane haslanmıs yumurta yıyım

öglen tavuk haslama yıyebılırım evde baska et yok ya tavuk ızgrada olmamı acaba neysem du bakayım dusuneyım ben aksamda karnıbahar yerımm
seker yag yok tamam zevcanım ekmek falan da yok demı
oglen proteın aksam sebze okı seker anlasılmıstır

ne zahmeti minnosumm.. :112:
sen diyeti yap kilo ver mutlu ol bana yeter canım benim..
tavuğu ızgara yapma imkanın varsa öylede yapabilirsin canım.. yanlız tavukda yağsız olucak tatlım unutma..
minnosum benim cok uykum geldi bitanem dün gecede otururken uyuya kalmısım yatayım canım yarın görüsürüz canım benim.. inş annemler pazar gelirdeyarın aşkımı görmüş olurum..

ii geceler minnosum rüyanda kendini cıtır gör :112:

amınn ınsallah kılo verırde mutluluktan ucarak yanına gelırım sekercım hadı ıyı geceler benım de uykum geldı zaten tatlımm mucuckkk bye

canım da ekler istiyor

yarın ekler yada alman pastası yiyebilirim

hiç spor yapasım yok bu aksamm :76::76::76::76::76:

canım haftasonu dikkat et kilomuzu koruyalım ki haftaya yine birinci olalım

benim deyoktu yapasım ama açtım müziği sonra coştum dans bile ettim sakar ben:78:

tabi sonra kapıya ayağımı çarptım böylece bitti

canım moralini bozma lütfen bu hafta böyle olsun haftaya düzeltirsin kendini sporu ihmal etme canım ya biraz diyet biraz da ahreketle formuna kavuşacaksın inş

ah canım çok geçmiş olsun vitamin al bol bol uzan dinlen sıkı giyin :96:

yarın gelmiyo, duvarlar üstüme üstüme geliyo, ne bilim moralim yerlerde canlarım ya

canım üzme kendini zevcancım haklı onun içine doğuyomuş bak bende hissediyorum olacak inşallah hayırlısıyla

sağol minnoşcuğum iyi kilo vermeler sana da

afiyet olsun canım ayyyy tatlım yaa seni mart ortasında mezun etmek istiyorum ben

ayy zevcanım ağzından bal damlıyo ay ne güzel olur mart ortası 52 olsam da mezun olsam

ne güzel beslenmişsin maşallah
yediklerin 1000 kalori bile yoktur
çok da güzel kilo vermişsin tebrik ederimmm darısı başımıza

darısı isteyen herkesin başına canım
uzun ve gerçekten sabır isteyen bi yol ama inan istedikten sora oluyo

aramıza hoşgeldin bu arada, sağlıklı zayıflamalar

aa biz call yapıcaktık cidden ya
ben bu hafta o kadar yoğundum ki unuttum gitti zevcan ya
pazartesi başlayalım beraber, ben güveniyorum o ablaya
sıkıcı, zor fln ama etkili gibi duruyo

cemre güzel haberlerini bekliyoruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…