offffffffffff hemşom
offffffffffff hemşom
yarın gelmiyo, duvarlar üstüme üstüme geliyo, ne bilim moralim yerlerde canlarım ya
yarın gelmiyo, duvarlar üstüme üstüme geliyo, ne bilim moralim yerlerde canlarım ya
pişt.. ya sabır... her şey en güzeliyle olacak, çok tatlı bir bebişi kucağına alacaksın inş.
hiiiç sıkma içini... azıcık kaldı sabret. :)
ay ben 1ize razıyım sadece 1 tanecik
haha içime doğuyor görürsün
akıllım teki cemrenin kucağında teki eşinin teki de annesinin... :) oy oy oy... büyücek bi aile olursunuz inş. hayırlısıyla...
benim minnosummm gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
selam canım benımm mucuckk sımdı annemlerden geldık bır suru kar yagıyordu oraya bızım evımız bıraz daha asagıda burda hıc kar yok.gelınce takıma hep en son yazdıgım mesajdan baslayıp butun gecmısı okuyorum zevcanım oyuzden gec yazdım bıraz bugun hıc ama hıc spor yapasım yokk zaten okada rcok cıkolata yedım kı bugun yarın kesın adet olurum ben bu kadar cıkolataya hayır derdım cunku baska zaman hypatıamın dedıgı gıbı bu pazartesıye artıda gırmemem gerekkı bu hafta 66 yı goreyım cumartesı pazar senın dıyete baslamayı dusunuyorum tatlım du bakalım yapabılıcekmıyım hadı bısmıllah,
buarada sekerlerımmm bırıncılıgınızı cok cok tebrık ederımm afferın sızee allah nazarlardan saklasın canlarım
ayyy minnosumm gel bende seni öpeyim
kar olayını gecen seneye kadar cok seviyordum aslında hala seviyorum ama korkuyorum kardan..
yağmasın burayaa:18::18::18:
yarın ve pazar dene canım diyeti aksam öğünlerinde ben karnıbahar hasladım yoğurtladım yedim yağsız salata yiyemediğimden öğlende domates salatalık yedim tavukla.. bakalım sne ne kadar kilo vereceksin yarın sabah tartıl canım diyet sonrasındada tartılırsın..
önümüzdeki cumada biz 1. yiz minnosumm bizi daha cok tebrik ediceksin :112:
sımdı bende onu dusunuyordum yarın karnıbahar alıyım sarımsaklı yogurtlu yerım evdeyım nasılsa oglende tavuk yapayım az yaglı sote yapsam olur demı zevcancım . sabahta yulaf ezmesıyle sıfır yaglı sut ıcerım ama kahvaltıda okadarcıkla doyulurmukı baska bısı varmıydı sekercım bıde elma almadım evde olandan oglene kadar bııtane yerım ondan sonra carsıya gıdıcem ordan alırım ogleden sonra yesıl elma yerım en ıyısımı. ay ben yarın sabha tatılıyım ama ben bugun bırsuru cıkolata yedım sımdı artı cıkmıyım yaa hoooff yarın yururyuste yapıcam demı zevcanım 40 dk yururmem lazım ayy versem pazartesıye kadar 1 kılo keskem
minnosum diyeti yazayım ben sana canım
sabah yulaf ezmesi yağsız süt yada yoğurtla 1 haslanmıs yumurta
ara 1 yeşil elma
öğlen haslama yada ızgara et yavuk balık
ara 1 yeşil elma ardından tarcınlı keten tohumlu yoğurt az
aksam sebze haslama ızgara yada çiğ yanında yağsız yoğurt..
minnosum yağ ve seker sıfır olmalı diyette..
1 saat spor yapman ve 3 litre su içmen lazım sekercim sabahtan yarım saat aksam yarım saat yaparsın sporu yeşil elmanı mutlaka al canım...
ne zahmeti minnosumm.. :112:
sen diyeti yap kilo ver mutlu ol bana yeter canım benim..
tavuğu ızgara yapma imkanın varsa öylede yapabilirsin canım.. yanlız tavukda yağsız olucak tatlım unutma..
minnosum benim cok uykum geldi bitanem dün gecede otururken uyuya kalmısım yatayım canım yarın görüsürüz canım benim.. inş annemler pazar gelirdeyarın aşkımı görmüş olurum..
ii geceler minnosum rüyanda kendini cıtır gör :112:
canım da ekler istiyor
yarın ekler yada alman pastası yiyebilirim
hiç spor yapasım yok bu aksamm :76::76::76::76::76:
haftasonu kilonu koru, haftaiçi de artılarını kaybetmekle uğraşmayıp direkt eksiye düş ve 50'leri gör artık zevcancım... ha gayret.. yenilme..
ben biraz fazla yiyince midem bulanırdı ama yiye yiye, sporu bıraka bıraka hoop eski halime döndüm. siz dikkatli olun valla.
bugün spora gittim ve ben spor delisi ben spor yaparken çok zorlandım. haftaiçi senin diyetine başlayacağım. inş. işe yarar...
iyi aksamlar kizlar,ben hasta oluyormgelemeyebilirim,nisada anneisne gitti oda gelemeyebilirmis
zevcan bence sen montiye baslama,ozaman gündüzden yersinn azda olsa sevdigin seyleri sende benim gibisin cünkü yoksa kendim montiyi biraktim diye sanada etki etmeye calismiyorum ama sen ayni bana benziyosun :) bence bizi en iyi kalori hesabi paklar,her istedigini ölcüyle ye..
ben hapsirmaya devam edeyim biraz :)
selam canım benımm mucuckk sımdı annemlerden geldık bır suru kar yagıyordu oraya bızım evımız bıraz daha asagıda burda hıc kar yok.gelınce takıma hep en son yazdıgım mesajdan baslayıp butun gecmısı okuyorum zevcanım oyuzden gec yazdım bıraz bugun hıc ama hıc spor yapasım yokk zaten okada rcok cıkolata yedım kı bugun yarın kesın adet olurum ben bu kadar cıkolataya hayır derdım cunku baska zaman hypatıamın dedıgı gıbı bu pazartesıye artıda gırmemem gerekkı bu hafta 66 yı goreyım cumartesı pazar senın dıyete baslamayı dusunuyorum tatlım du bakalım yapabılıcekmıyım hadı bısmıllah,
buarada sekerlerımmm bırıncılıgınızı cok cok tebrık ederımm afferın sızee allah nazarlardan saklasın canlarım
afiyet olsun canım ayyyy tatlım yaa seni mart ortasında mezun etmek istiyorum ben
ne güzel beslenmişsin maşallah
yediklerin 1000 kalori bile yoktur
çok da güzel kilo vermişsin tebrik ederimmm darısı başımıza
katrem paylasımların için tesekkürler canım.. bu hareketler gercekten işe yarıyor.. işte yapabilene ..
bence sen call yap canım yavas yavas 21 günde gözle görülür fark oluyor.. pazartesi ben baslıcam inş bu defa sonuna kadar yapabilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?