Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

katrem cok düzensiz olmus canım gercekten..
o bir sürü ekmek hiç hoş görünmüyor doymuyormusun..merak ettim.. 7 lahana dolmasıda cokk :96:

zevcan anna hayırlısı olsun umarım iyi yere duser sonrasında.anna allah sizinde yardımcınız olsun tez zamanda kavustursun.bugunku menum sabah kflakes ara 2 tane kepekli biskuvi oglen ara yok aksam sut corbası 4 tane sarma.ara tek sekerli cay.bugun oglen isten yemek yemeden ciktim.aksama kadar bisiler yemeye fırsat olmadı.2 lt su ictim.

canım seni tanımıyorum ama
çok üzüldüm Allah yardımcın olsun
bu senin imtihanın bol bol dua et zaten ediyorsundur

katrem cok düzensiz olmus canım gercekten..
o bir sürü ekmek hiç hoş görünmüyor doymuyormusun..merak ettim.. 7 lahana dolmasıda cokk :96:

ya işte sabahla öğlen birleşti
o yüzden bu kadar çok oldu aslında ekmekler çavdar ve kızarmış ekmekdi
kalorisi daha düşük yani ama yine de
bana da hiç hoş görünmüyor
buraya da öbür topiğe de yazarken çok utandım
dolma da sayabildiklerim ve yine de hiç doymadım bugün :26:
uzun süreden beri ilk kez bu kadar ekmek yedim kendimi çok kötü hissettim
ama bu sondu yarın çok daha dikkatliyim :26:
ne kadar az yemişsinnnnn
off şimdi bir kez daha utandımm
sana bakınca ben 2 kişilik yemişimmm

Son düzenleme:
Canimcım sen benım bugunku menume bakma.bugun benimde olmadı.az oldu metabolizmanın duzenı bozulur bole yesek.ama hayat sartları iste gun gunu tutmuyor.bugun senin icinde oyle olmus.ekmek ve sarma aynı gune denk gelmis.sikma canını 1 gune takılma.onemlı olan bu sekilde olan ogunlerden kacinmak dahada dikkat etmek

ay canım sadece akmek sarma aynı güne gelse iyi
menüyü yazdıktan sonra çay-çekirdek - kuruyemiş de var malesefff
ama bu bigünlük bir kaçamaktı benim için

kızlar vınım sorun çıkarmaya başladı yine üf yaqqqqqqq

bugunku menum:

sabah.1dilim ekmek şekersiz yeşil çay, 4 zeytin , bal, 1 kk tulum peyniri

ara:1 kavala

öğlen: yarım çorba,yoğurt, mısır ekmeği

ara: 2 kavala

akşam: elma

afiyet olsun canım güzel:81:

ay okudukça utanıyorum utandıkça okuyorum

menunu göremedim canım , ama hoşgeldin aramıza ilerleyen günlerde bakarız menulerine de.

Zevcancım kurallar konusunda yazılı döküman güzel olmuş, tebrikler.

gunaydın kızlar.katremcigim takımda olmak boyle birsey iste.digerlerine bakip dogruyu ogrenmek dogruyu yapmaya calısmak ve sonsuz destek.takım kaptanımız az eli masalı ee oda olacak kaptan ya korkuna yiyemiyorsun:)) cekirdek yemissin ya.sole dusun ozellikle aksamları.ben bugun ac kaldım.neleri yemedim bu saatte 1 avuc yesem tum emeklerim bosa gidecek.aksam 8 den sonra meyve haric yedigin hersey direkt yag depona gidiyor. pinkpanter kavala nedir canım?

günaydın kızlar...

katremmm tatlım gl si düşük yiyecekleri 3 saat arayla tüket canım ozamn aclık hissetmezsin bu sekilde..

reyhancım ac kalmıssın ama sonrasında kacamak yapmamıssın tatlımm

nisacım prensesde sormus o nedir o :26:

bende bu günkü menümü yazayım...

sabah kuruyemişle kahvaltı

ara elma

öğlen pırasa yoğurt..

belki yeşil elma

aksam 1 kase sehriyeli tavuk corba yarım porsyon kurufasulye 3 kasık pilav pırasa salata yoğurt..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…