minnosum kim tutar bizi aynen devam:) zevcan diyetisyen ne kadar dogru soylemis.biz hemen vermek istiyoruz sabredemiyoruz.pamukcuk 1 cilini kutlarım.bundan sonra daha cok ugrarsın usulme.bizden uzaktada gayet guzel vermissinbugun 8 katı hem cıktım hem indım.basenim buyuyecekmı kuculecekmi gorecez..
leslie yi daha önce de duymuştum bir bakayım
bende de aynı sorun var
üst bacak problemi yani
sıkılaşmam lazım zaten 102 kilodan 79 a düşünce yumuşacık oldu her yerim çok iğrenç
aslında bana bisiklet lazım heralde
işimiz baya zor
ya ben hergün 5 kat inip çıkıyorum hem de kucağımda 10 kiloluk bebişle
ama hiçbişey olduğu yok malesefff
Üst bacaklarınızı inceltmek ve sıkılaştırmak için
Bir duvarın önünde duvardan yaklaşık 60 cm kadar uzak durun. Sırtınızı duvara dönün ve sanki bir sandalyeye oturacak gibi vücudunuzu alçaltın. Sırtınızı dik tutarak üst bacaklarınız yere paralel olana değin çömelin. Bacaklarınız iyice yorulana kadar pozisyonu koruyun. Bu hareketle bacaklarınızdaki tüm üst kasları da çalıştırmış olursunuz.
bu hareket çok zor ama işe yarayabilir
katrem paylasımların için tesekkürler canım.. bu hareketler gercekten işe yarıyor.. işte yapabilene ..
bence sen call yap canım yavas yavas 21 günde gözle görülür fark oluyor.. pazartesi ben baslıcam inş bu defa sonuna kadar yapabilirim..
canım da ekler istiyor
yarın ekler yada alman pastası yiyebilirim
iyi aksamlar kizlar,ben hasta oluyormgelemeyebilirim,nisada anneisne gitti oda gelemeyebilirmis
zevcan bence sen montiye baslama,ozaman gündüzden yersinn azda olsa sevdigin seyleri sende benim gibisin cünkü yoksa kendim montiyi biraktim diye sanada etki etmeye calismiyorum ama sen ayni bana benziyosun :) bence bizi en iyi kalori hesabi paklar,her istedigini ölcüyle ye..
ben hapsirmaya devam edeyim biraz :)
iyi aksamlar kizlar,ben hasta oluyormgelemeyebilirim,nisada anneisne gitti oda gelemeyebilirmis
zevcan bence sen montiye baslama,ozaman gündüzden yersinn azda olsa sevdigin seyleri sende benim gibisin cünkü yoksa kendim montiyi biraktim diye sanada etki etmeye calismiyorum ama sen ayni bana benziyosun :) bence bizi en iyi kalori hesabi paklar,her istedigini ölcüyle ye..
ben hapsirmaya devam edeyim biraz :)
sagol canim ,cocuklardan ublasti heraldeacil şifalar canım.. bol bol c vitamini tüket. geçmiş olsun.
sagol canim,monti montignac diyetinin kisaltilisi :)geçmiş olsun canım
bişeyi çok merak ettim gülmeyin ama monti ne demek ?
geçmiş olsun canım
bişeyi çok merak ettim gülmeyin ama monti ne demek ?
yasom gecmiş olsun canım..
yaaa ben monti yaparken doyduğumu hissediyorum o bana fazlasıyla yetiyor ama regl sonrası kansız kaldım sanırım ondan canım tatlı istiyor bu hafta sonunu kilo almadan gecirsem bana yeticek .. inş basarırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?