Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

merdivenci kız seni

8 kat mı maşallah

azmine hayran kaldım canım basenlerini ölç emi merak ederim ben :78:

Üst bacaklarınızı inceltmek ve sıkılaştırmak için
Bir duvarın önünde duvardan yaklaşık 60 cm kadar uzak durun. Sırtınızı duvara dönün ve sanki bir sandalyeye oturacak gibi vücudunuzu alçaltın. Sırtınızı dik tutarak üst bacaklarınız yere paralel olana değin çömelin. Bacaklarınız iyice yorulana kadar pozisyonu koruyun. Bu hareketle bacaklarınızdaki tüm üst kasları da çalıştırmış olursunuz.

bu hareket çok zor ama işe yarayabilir

bisiklette olabilir tabi hem bacakların açısından iyi bir egzersiz olur tatlım

hmm olabilir yani deneyebilirim bunu aslında ama üşenmezsem

katrem paylasımların için tesekkürler canım.. bu hareketler gercekten işe yarıyor.. işte yapabilene ..
bence sen call yap canım yavas yavas 21 günde gözle görülür fark oluyor.. pazartesi ben baslıcam inş bu defa sonuna kadar yapabilirim..

ok canım bakıcam ona çok sağolll

canım da ekler istiyor

yarın ekler yada alman pastası yiyebilirim

haftasonu kilonu koru, haftaiçi de artılarını kaybetmekle uğraşmayıp direkt eksiye düş ve 50'leri gör artık zevcancım... ha gayret.. yenilme..

ben biraz fazla yiyince midem bulanırdı ama yiye yiye, sporu bıraka bıraka hoop eski halime döndüm. siz dikkatli olun valla.

bugün spora gittim ve ben spor delisi ben spor yaparken çok zorlandım. haftaiçi senin diyetine başlayacağım. inş. işe yarar...

iyi aksamlar kizlar,ben hasta oluyorm gelemeyebilirim,nisada anneisne gitti oda gelemeyebilirmis

zevcan bence sen montiye baslama,ozaman gündüzden yersinn azda olsa sevdigin seyleri sende benim gibisin cünkü yoksa kendim montiyi biraktim diye sanada etki etmeye calismiyorum ama sen ayni bana benziyosun :) bence bizi en iyi kalori hesabi paklar,her istedigini ölcüyle ye..

ben hapsirmaya devam edeyim biraz :)

cuma - cumartesi - pazar düzensiz beslenmenin dibine vuruyorum
bugün yediklerim bunlar görüldüğü üzere bol miktarda ekmek yedim başka da kayda değer hiçbirşey yemedim
hala beşi bir arada çayımı da içemedim

Sabah - Rendelenmiş domates, zeytinezmesi, peynir ve kızarmış ekmek, çay
Ara - Elma
Öğlen daha doğrusu (17.00) knorr bardak çorba
Ara -
Akşam -

acil şifalar canım.. bol bol c vitamini tüket. geçmiş olsun.

geçmiş olsun canım
bişeyi çok merak ettim gülmeyin ama monti ne demek ?

geçmiş olsun canım
bişeyi çok merak ettim gülmeyin ama monti ne demek ?

katremmm kız allah iiliğini versin nasıl güldüm sorduğun soruya değilde sakın gülmeyin demene güldüm
kalori hesabıyla zayıfla sayfasında montignac diyeti topiğide var canım cok etkili bir diyet istediğin kadar yiyorsun kalori hesabı yok doyana kadar yee..
ama su var yediğin seyleri ayırıyorsun glisemik indeksleri düşük olan ver porotein -karbonhidrat ayırarark yiyorsun her öğünde salata ve süt/süt ürünü almak zorundasın tabi belli yasaklarıda var.. biraz karısık ama cok etkili bir diyet..

yasom gecmiş olsun canım..
yaaa ben monti yaparken doyduğumu hissediyorum o bana fazlasıyla yetiyor ama regl sonrası kansız kaldım sanırım ondan canım tatlı istiyor bu hafta sonunu kilo almadan gecirsem bana yeticek .. inş basarırım...

ins canim,kendini en iyi sen bilirsin.gecmis olsun dileign icinde sagol canim,bende su hastaligi kilo almadan atlatirim ins

hypatiacım canım benim cok haklısın sekercim.. hafta sonu kilo almamam lazım... off offf yarın ya annemler gelicek yaa sevgiliim dedim herkese ben monti yapıyorum die sevgilim tamam sabah kahvaltıda menemen söylersin aksamda balık yemeğe gideriz dedi ama ona hiç belli olmaz bi anda kendimi baska bişey yerken bulabilrim...inş sözünü tutar :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…