Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gunaydın kızlar ben haftasonu buralara cok fazla gelemıyorum genelde ya mısafırım oluyor yada annemlere gıdıyorum cunku oyuzden dengesız sacma sapan bır menum var malesef ve benım artık kendıme gelmem gerekıyor karnım agırıyor ama adet olmuyorum od ılgınc onu beklıyorum acayıp bır sekılde cıkolata ıstıyorum bıran evvel olsam da bı bıtse su adet donemı
zevcanım dogal olark dıyetıne baslaymadım haftaıcı daha kolay olur gıbıme geldı cunku acayıp bır kar var dısarda bızım arazıler askıya alınır ınsallah
cemrecımm canım hayırlısı olsun en hayırlı zamandaa olsun demıstım ya sana yıne soyluyorum uzulme tatlım . inşaalla sevınclı haberlerını alırız salı gunu
kuyabıyem mart ortasında 52 kılomu olucaksın bakımm ayy ınsallah ınsallahh sonunda benımde en tombıs halınden cıtı pıtı seker halıne donen bır kankım olduahh ahh ben sana bakayım bakayım da belkı uzum uzume baka baka kararır
prensescımm ınsallah kardesının askerlıgı guzel bıryere cıkar va hayırlısıyla gıde gelır ınsallah
ayy herkesınkını okudum ama bukadar aklımda kalmıs kusura bakmayın sekerlerımm

hee bıde katreydı galıba canımm mekık cekme zevcanında dedıgı gıbı pılates yap 10 gunde 3 cm garantı desemmı bılmem ama tam duznlı 10 gun yaparsan evet evet garantıı bu arada hosgeldın takımaa

minnosumm minnosumm canım benim pamuk sekerim şeker macunumm..
nasılsın bakimm.. özledim seni şekercim..
bügün benim aneyler geliyo dün bir alısveriş yaptım görmen lazım zaten benim ev senede 2 kes böyle doluyor annemlerin gelmesinden gelmesine mutfak bayram etti
ben bu hafta o diyeti 3 gün yapayım diyorum tatlışım inş basara bilirim bu aksam pilav var en sevdiğim yemek ahh ahh 3 kasıkta bırakmam lazımm
regl zamanın yaa senin şimdi yarın hypatiamın çikolata diyetini yap 1 gün canım sonra 3 günde benim elmalı diyeti yapatsın cuma günü harika olur sonucun ben inanıyorum sekerim ama nolur diyetlere birebir uy canım olurmu cuma günü mutlu olmanı cok istiyorumm

tünaydınnnnnn
bugün dışarda olcaz inş dikkat ederim:)

sabah:
2 dl kepek ekmeği
az yağda pişmiş 2 kaşık kadar menemen
3zeytin
peynir
çayy

ara: 1 port

öğle : 4 yk ıspanak,yoğurt

sonrası dışardayım bebeğim sorun çıkarmazsaa gezicez inş.bakalım menüde neler olcak:)

hepinize iyi pazarlar güzellerr

Son düzenleme:

şimdiye kadar güzel canım dısardada asırıya kacmazsın inş...
ii gezmeler tatlım

fatmaaa :80:

zevcanımm:80::80:

dün görememişim mesajını hemen çıktığım için affet beni :78:

sağol prensesim benim amin canım

hm güzel dengelemişsin canım afiyet olsun

canım afiyet olsun güzel ama kavala ne bende bilmiyorum

afiyet olsun canım güzel:81:

teşekkürler bitanem

kuruyemişle kahvaltı nasıl oluyor geç mi kalktın zevcanım

ama öğle ve akşam çok güzel geçmiş pilavı filan iyi 3 kaşık yemişsin afiyet olsun canım

merhaba minnoşcuğum

ah hala olamadın mı seninde gecikti demekki bende 2 hafta önce öyleydim umarım en kısa zamanda olursun canım :78:

hm güzel tatlım fala kaçırmazsan akşam güzel bir menü olcak

oy gizemcim bozma moralini ya zevcancım haklı düzelir geçer inş

hem burası da senin takımın bir yerde sıkıldığın zaman gel bol bol:78:
çok teşekkür ederim fatmacmm
olur arada öyle + lar..
ben iimm annemler geliyo bu gün :))
birazdan mutfağa girip yemek yapıcam
bi size bakayım dedim

misafr gelin ce ve msafrliğe gdnce kesin bi bozulmalar olyor zaten .. dikkat et annişne

selam tekrar.zaman ne cabuk geçiyor.simdi kendi evime donuyorum.yiyenlerimi sevdim.kucuk olan dunya tatlısı.cat pat konusmayada baslamis.zor ayrıldım.zevcan regl oldum umarım guzel sonuc alırım bu hafta.gizemcigim umarım takıminla problemlerini halledersin.ben kavga gurultuden acayip rahatsiz olurum.insallah en kisa surede cozulur.minnos bu hafta senin haftan olsun.hadi bugunden itibaren toparlan..

Anna kolayima gitti ondan :) bence simdi tadına bakabilirsin.1 en fazla ikı tane yersin hemencik erir.ama sakın abartma.zevcan vuracak beni

Anna kolayima gitti ondan :) bence simdi tadına bakabilirsin.1 en fazla ikı tane yersin hemencik erir.ama sakın abartma.zevcan vuracak beni

anladım tatlım nasıl istersen öyle de o halde

ahaha bencede vuracak hem seni hem beni

ama bir çatal tadına bakıcam sadece yenilmiycem irademe

ya işin tuhafı aslında sevmiyorum kabak tatlısını ama canım istiyo ya ne garip

Beynimiz tum tatlılara kapattik yasaj olarak algılıyoruz haliyle sevmesekte yeme istegi olusuyor.diyet demek herseyi tamamen kesmek degil bence.zamanında az herseyi yiyebilmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…