tünaydınnnnnn
bugün dışarda olcaz inş dikkat ederim:)
sabah:
2 dl kepek ekmeği
az yağda pişmiş 2 kaşık kadar menemen
3zeytin
peynir
çayy
ara: 1 port
öğle : 4 yk ıspanak,yoğurt
sonrası dışardayım bebeğim sorun çıkarmazsaa gezicez inş.bakalım menüde neler olcak:)
hepinize iyi pazarlar güzellerr
fatmaaa :80:
zevcan anna hayırlısı olsun umarım iyi yere duser sonrasında.anna allah sizinde yardımcınız olsun tez zamanda kavustursun.bugunku menum sabah kflakes ara 2 tane kepekli biskuvi oglen ara yok aksam sut corbası 4 tane sarma.ara tek sekerli cay.bugun oglen isten yemek yemeden ciktim.aksama kadar bisiler yemeye fırsat olmadı.2 lt su ictim.
kızlar vınım sorun çıkarmaya başladı yine üf yaqqqqqqq
bugunku menum:
sabah.1dilim ekmek şekersiz yeşil çay, 4 zeytin , bal, 1 kk tulum peyniri
ara:1 kavala
öğlen: yarım çorba,yoğurt, mısır ekmeği
ara: 2 kavala
akşam: elma
afiyet olsun canım güzel:81:
bende bu günkü menümü yazayım...
sabah kuruyemişle kahvaltı
ara elma
öğlen pırasa yoğurt..
belki yeşil elma
aksam 1 kase sehriyeli tavuk corba yarım porsyon kurufasulye 3 kasık pilav pırasa salata yoğurt..
gunaydın kızlarben haftasonu buralara cok fazla gelemıyorum genelde ya mısafırım oluyor yada annemlere gıdıyorum cunku oyuzden dengesız sacma sapan bır menum var malesef ve benım artık kendıme gelmem gerekıyor karnım agırıyor ama adet olmuyorum od ılgınc onu beklıyorum acayıp bır sekılde cıkolata ıstıyorum bıran evvel olsam da bı bıtse su adet donemı
zevcanım dogal olark dıyetıne baslaymadımhaftaıcı daha kolay olur gıbıme geldı cunku acayıp bır kar var dısarda bızım arazıler askıya alınır ınsallah
cemrecımm canım hayırlısı olsun en hayırlı zamandaa olsun demıstım ya sana yıne soyluyorum uzulme tatlım . inşaalla sevınclı haberlerını alırız salı gunu
kuyabıyem mart ortasında 52 kılomu olucaksın bakımm ayy ınsallah ınsallahh sonunda benımde en tombıs halınden cıtı pıtı seker halıne donen bır kankım olduahh ahh ben sana bakayım bakayım da belkı uzum uzume baka baka kararır
prensescımm ınsallah kardesının askerlıgı guzel bıryere cıkar va hayırlısıyla gıde gelır ınsallah
ayy herkesınkını okudum ama bukadar aklımda kalmıs kusura bakmayın sekerlerımm
hee bıde katreydı galıba canımm mekık cekme zevcanında dedıgı gıbı pılates yap 10 gunde 3 cm garantı desemmı bılmem ama tam duznlı 10 gun yaparsan evet evet garantıı bu arada hosgeldın takımaa
tünaydınnnnnn
bugün dışarda olcaz inş dikkat ederim:)
sabah:
2 dl kepek ekmeği
az yağda pişmiş 2 kaşık kadar menemen
3zeytin
peynir
çayy
ara: 1 port
öğle : 4 yk ıspanak,yoğurt
sonrası dışardayım bebeğim sorun çıkarmazsaa gezicez inş.bakalım menüde neler olcak:)
hepinize iyi pazarlar güzellerr
ayy takımdakilerle gerginlik yaşıyorummm
off giresim gelmiyo artık kndi takımıma
canımmm bozma moralini düzelir hersey ..
zamana bırak üsteleme ..
oraya arkanı asla dönme canım sıkkın olduğundada gel bizimle konus canımm
ayy takımdakilerle gerginlik yaşıyorummm
off giresim gelmiyo artık kndi takımıma
Sağol canımmmzaten bugün tartı 1 kilo fazla gösterdi...
sen napıyosun nasıl gidiyo canım
çok teşekkür ederim fatmacmm
oy gizemcim bozma moralini ya zevcancım haklı düzelir geçer inş
hem burası da senin takımın bir yerde sıkıldığın zaman gel bol bol:78:
olur arada öyle + lar..
ben iimm annemler geliyo bu gün :))
birazdan mutfağa girip yemek yapıcam
bi size bakayım dedim
fatmacımmm nasılsın canımm...
çok teşekkür ederim fatmacmm
misafr gelin ce ve msafrliğe gdnce kesin bi bozulmalar olyor zaten .. dikkat et annişne
annacigim nasılsın?nasıl gecıyor pazar gunun?
oy canım fatmada diyebilirsin unuttun sanırım ya da denk gelmemiştir olsun
sağol canım güzel geçiyor annem kabak tatlısı yapmış yememek için mücadele ediyorum
senin nasıl geçiyor bakalım canım
Anna kolayima gitti ondan :) bence simdi tadına bakabilirsin.1 en fazla ikı tane yersin hemencik erir.ama sakın abartma.zevcan vuracak beni
Beynimiz tum tatlılara kapattik yasaj olarak algılıyoruz haliyle sevmesekte yeme istegi olusuyor.diyet demek herseyi tamamen kesmek degil bence.zamanında az herseyi yiyebilmekanladım tatlım nasıl istersen öyle de o halde
ahaha bencede vuracak hem seni hem beni
ama bir çatal tadına bakıcam sadece yenilmiycem irademe
ya işin tuhafı aslında sevmiyorum kabak tatlısını ama canım istiyo ya ne garip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?