Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugünkü menüm:

Sabah: yulaf ezmesi ve süt, 1 tatlı kaşığı pekmez, yumurta
ara:1 yeşil elma
Öğle:yeşil mercimek 1 kase, bir havuç
ara:1 avuç leblebi
Akşam:bir tabak yer elması ve brokoli haşlanmış yoğurt ile, kabak tatlısı 100 gram
ara:1 yeşil elma

1.5 saat yürüyüş, 3.5 lt su, yeşilçay

evet canım takımda olmak böyle birşey gerçekten. hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız.

canım kavala yunanistanın bir şehri:) ama tabi ben şehri yemedim o şehrin meşhur kurabiyesi diycem. masum sayılır. menümü dengeleyerek kalori hesabı yapıp ekledim canım kendime:)

menun güzel canım. kabak tatlısı da öyle ama bence önemli olan dengelemiş olman , benim canım çok tatlı yemek isterse bir öğünümü ona feda ediyorum mesela

zevcan da söylemiş evet buraya kadar güzel, dışarda da böyle olursa süper

yeterli olabailir canım ama yogunluğu akşama vermişsin dengeli gözünmüyor, tansiyonun adikkat etmelisin.

eeevvvvvveeeeettt
fatttmaanın kabak tatlısııı....
o hurmaları sürekli yememiş olsan arada bir bu tarz tatlılar olabilir ama sen zaten her gün hurma yiyorsunn

dikkatli yee derim kalava kurabiyesini 1 paket margarin var içinde hatta hiç yeme bile derim ben...

bunkü menum

sabah: Bal, 1kk peynir,3 zeytin, 1dilim ekmek, şekersiz çay

ara: Beyaz leblebi

öğlen: Ekmeksiz sade et döner(1 porsiyondan az)

ara: 1 elma

akşam. 5 adet ızgara köfte 1 dilim ekmek

ara: şekersiz çay

selam kızlar,
ben geldim fakat yazamıyorum. çok yorgunum. yarın sabah haftasonu ve kilomu vs. anlatacağım. öyle işte. bana dua edin. öpüldünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…