Beynimiz tum tatlılara kapattik yasaj olarak algılıyoruz haliyle sevmesekte yeme istegi olusuyor.diyet demek herseyi tamamen kesmek degil bence.zamanında az herseyi yiyebilmek
gunaydın kızlar.katremcigim takımda olmak boyle birsey iste.digerlerine bakip dogruyu ogrenmek dogruyu yapmaya calısmak ve sonsuz destek.takım kaptanımız az eli masalı ee oda olacak kaptan ya korkuna yiyemiyorsun:)) cekirdek yemissin ya.sole dusun ozellikle aksamları.ben bugun ac kaldım.neleri yemedim bu saatte 1 avuc yesem tum emeklerim bosa gidecek.aksam 8 den sonra meyve haric yedigin hersey direkt yag depona gidiyor. pinkpanter kavala nedir canım?
Bugünkü menüm:
Sabah: yulaf ezmesi ve süt, 1 tatlı kaşığı pekmez, yumurta
ara:1 yeşil elma
Öğle:yeşil mercimek 1 kase, bir havuç
ara:1 avuç leblebi
Akşam:bir tabak yer elması ve brokoli haşlanmış yoğurt ile, kabak tatlısı 100 gram
ara:1 yeşil elma
1.5 saat yürüyüş, 3.5 lt su, yeşilçay
tünaydınnnnnn
bugün dışarda olcaz inş dikkat ederim:)
sabah:
2 dl kepek ekmeği
az yağda pişmiş 2 kaşık kadar menemen
3zeytin
peynir
çayy
ara: 1 port
öğle : 4 yk ıspanak,yoğurt
sonrası dışardayım bebeğim sorun çıkarmazsaa gezicez inş.bakalım menüde neler olcak:)
hepinize iyi pazarlar güzellerr
bende bu günkü menümü yazayım...
sabah kuruyemişle kahvaltı
ara elma
öğlen pırasa yoğurt..
belki yeşil elma
aksam 1 kase sehriyeli tavuk corba yarım porsyon kurufasulye 3 kasık pilav pırasa salata yoğurt..
menun güzel canım. kabak tatlısı da öyleama bence önemli olan dengelemiş olman , benim canım çok tatlı yemek isterse bir öğünümü ona feda ediyorum mesela
yeterli olabailir canım ama yogunluğu akşama vermişsin dengeli gözünmüyor, tansiyonun adikkat etmelisin.
evet canım takımda olmak böyle birşey gerçekten. hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız.
canım kavala yunanistanın bir şehri:) ama tabi ben şehri yemedimo şehrin meşhur kurabiyesi diycem. masum sayılır. menümü dengeleyerek kalori hesabı yapıp ekledim canım kendime:)
selam mervenull birtek sen varsın galiba sitede
slm canım nasılsın...
tşk ederim iyiyim ya sen
imm canım bende annem geldi oturuyoruz..
annemler geldiği için canım aksam yemeğinde mecburdum yemeğe...
dikkatli yee derim kalava kurabiyesini 1 paket margarin var içinde hatta hiç yeme bile derim ben...[/QUOTE
yapma ya o kafar varmıymış:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?