meyvecım canım benım sabah kocısım kalkmadan gelmıstım buraya bı selam vereyım dıye sonra kocısım kalktı altkat komsumuz aradı dısarı kahvaltıya gıttık oyuzden konusamadım tatlım kusura bakma olurmu bugun kahvaltım guzeldı sonra eve geldıkk 35-40 dk yururyus yaptım kosu banıdında ter kana battım ama bı gorsen cok acayıp terledım sonra utu yaptım sonra bır pazar da dınleneyım yahu deyıp aldım elıme dergımı okumaya basladım kahvaltım ve dunkı menum agır oldugu ıcın o saatten sonra aksam ustu saat 7de portakal suyu ıctım kendım yaptım bır bardak hakıkı portakal suyu . sonra 2 saat sonra kocısıme makarna yaptım bende sıfır yaglı sute 2 yemek kasıgı yulaf koydum acayıp cıkolata ıstedıgım ıcın bırazda nesquık kattım ve boylece bugunu kapattım yarına artı cıkmadan senın dıyetıne baslayabılmek ıcın boyle yaptım ınsallah artı cıkmam meyvemmminnosumm minnosumm canım benim pamuk sekerim şeker macunumm..
nasılsın bakimm.. özledim seni şekercim..
bügün benim aneyler geliyodün bir alısveriş yaptım görmen lazım zaten benim ev senede 2 kes böyle doluyor annemlerin gelmesinden gelmesine mutfak bayram etti
ben bu hafta o diyeti 3 gün yapayım diyorum tatlışım inş basara bilirim bu aksam pilav var en sevdiğim yemek ahh ahh 3 kasıkta bırakmam lazımm
regl zamanın yaa senin şimdi yarın hypatiamın çikolata diyetini yap 1 gün canım sonra 3 günde benim elmalı diyeti yapatsın cuma günü harika olur sonucun ben inanıyorum sekerim ama nolur diyetlere birebir uy canım olurmu cuma günü mutlu olmanı cok istiyorumm
ınsallah prensesım bu hafta hepımızn haftası olsun ınsallahhselam tekrar.zaman ne cabuk geçiyor.simdi kendi evime donuyorum.yiyenlerimi sevdim.kucuk olan dunya tatlısı.cat pat konusmayada baslamis.zor ayrıldım.zevcan regl oldum umarım guzel sonuc alırım bu hafta.gizemcigim umarım takıminla problemlerini halledersin.ben kavga gurultuden acayip rahatsiz olurum.insallah en kisa surede cozulur.minnos bu hafta senin haftan olsun.hadi bugunden itibaren toparlan..
Bugünkü menüm:
Sabah: yulaf ezmesi ve süt, 1 tatlı kaşığı pekmez, yumurta
ara:1 yeşil elma
Öğle:yeşil mercimek 1 kase, bir havuç
ara:1 avuç leblebi
Akşam:bir tabak yer elması ve brokoli haşlanmış yoğurt ile, kabak tatlısı 100 gram
ara:1 yeşil elma
1.5 saat yürüyüş, 3.5 lt su, yeşilçay
eeevvvvvveeeeettt
fatttmaanın kabak tatlısııı....
o hurmaları sürekli yememiş olsan arada bir bu tarz tatlılar olabilir ama sen zaten her gün hurma yiyorsunn
bunkü menum
sabah: Bal, 1kk peynir,3 zeytin, 1dilim ekmek, şekersiz çay
ara: Beyaz leblebi
öğlen: Ekmeksiz sade et döner(1 porsiyondan az)
ara: 1 elma
akşam. 5 adet ızgara köfte 1 dilim ekmek
ara: şekersiz çay
selam kızlar,
ben geldim fakat yazamıyorum. çok yorgunum. yarın sabah haftasonu ve kilomu vs. anlatacağım. öyle işte. bana dua edin. öpüldünüz.
meyvecım canım benım sabah kocısım kalkmadan gelmıstım buraya bı selam vereyım dıye sonra kocısım kalktı altkat komsumuz aradı dısarı kahvaltıya gıttık oyuzden konusamadım tatlım kusura bakma olurmu bugun kahvaltım guzeldı sonra eve geldıkk 35-40 dk yururyus yaptım kosu banıdında ter kana battım ama bı gorsen cok acayıp terledım sonra utu yaptım sonra bır pazar da dınleneyım yahu deyıp aldım elıme dergımı okumaya basladım kahvaltım ve dunkı menum agır oldugu ıcın o saatten sonra aksam ustu saat 7de portakal suyu ıctım kendım yaptım bır bardak hakıkı portakal suyu . sonra 2 saat sonra kocısıme makarna yaptım bende sıfır yaglı sute 2 yemek kasıgı yulaf koydum acayıp cıkolata ıstedıgım ıcın bırazda nesquık kattım ve boylece bugunu kapattım yarına artı cıkmadan senın dıyetıne baslayabılmek ıcın boyle yaptım ınsallah artı cıkmam meyvemm
ınsallah prensesım bu hafta hepımızn haftası olsun ınsallahh
annaa canım bende yesıl mercımek yapmak ıstıyorum evde var ama nasıl yapıldıgını bılmıyorum tarfı verebılırmısın tatlımm
bunkü menum
sabah: Bal, 1kk peynir,3 zeytin, 1dilim ekmek, şekersiz çay
ara: Beyaz leblebi
öğlen: Ekmeksiz sade et döner(1 porsiyondan az)
ara: 1 elma
akşam. 5 adet ızgara köfte 1 dilim ekmek
ara: şekersiz çay
hypatiam gelmiş...selam kızlar,
ben geldim fakat yazamıyorum. çok yorgunum. yarın sabah haftasonu ve kilomu vs. anlatacağım. öyle işte. bana dua edin. öpüldünüz.
meyvecım canım benım sabah kocısım kalkmadan gelmıstım buraya bı selam vereyım dıye sonra kocısım kalktı altkat komsumuz aradı dısarı kahvaltıya gıttık oyuzden konusamadım tatlım kusura bakma olurmu bugun kahvaltım guzeldı sonra eve geldıkk 35-40 dk yururyus yaptım kosu banıdında ter kana battım ama bı gorsen cok acayıp terledım sonra utu yaptım sonra bır pazar da dınleneyım yahu deyıp aldım elıme dergımı okumaya basladım kahvaltım ve dunkı menum agır oldugu ıcın o saatten sonra aksam ustu saat 7de portakal suyu ıctım kendım yaptım bır bardak hakıkı portakal suyu . sonra 2 saat sonra kocısıme makarna yaptım bende sıfır yaglı sute 2 yemek kasıgı yulaf koydum acayıp cıkolata ıstedıgım ıcın bırazda nesquık kattım ve boylece bugunu kapattım yarına artı cıkmadan senın dıyetıne baslayabılmek ıcın boyle yaptım ınsallah artı cıkmam meyvemm
kaydadeğer hiçbirşey yemedim
herşey saçma sapan
bu haftasonu kötü oldu
bekle beni pazartesiiiiiiiiiiii
sabah daha doğrusu öğlen saat 1'de - kızarmış çavdar ekm, rende domates az yağlı, peynir, zeytinezmesi, çay
akşamüstü - 1.5 dürüm çiğköfte, ayran
akşam - çikolatalı gofret, yarım poğaça, çay
günaydın kızlar..
bu gün elmalı diyeti yapıyorum annemden müsade aldığım kadarıyla..
inş yapabilirim ama bu haftaki durum hiç parlak gözükmüyor kadını masada tek basına bırakamıyorum 1 senedir gelmemişti evime olmuyor yani.. beni affedin bu hafta için izmite gittim atllatım kac tane doğum günü kutlamasını atlattım ama bu kez durum baska. :26:
minnosum miinnosum aferim sana sekerim 41 şubatta 65 te olucaksın aslım şu diyetine sporuna tatlım
benim annem yanımda olduğu için bu hafta bişi beklemiyorum kendimden kilomu korusam yeter kadını tek basına bırakmak ii olmuyor zaten ufak kardesim annemle yemek yemiyor ee bende yemiynce kadın yanlız kalıyor gelirken kek vs yapmıs getirmiş beni sever die o kadar yoldan yok ben yemem diyemiyorm.. bu hafta böyle kötü gecicek
herkese günaydın kızlar
haftasonum berbattı. muhteşem bir tatilden ben zevk almayı bilemedim, hep odama yatağıma kaçayım derdindeydim
cumartesi kahvaltıdan sonra hiçbir şey yemedim, bir avuç fıstık yedim odada. pazar günü de kahvaltı + köfte yedim ve bu sabah tartıldığımda o veda ettiğim pis 70'lere 70.2 ile geri döndüğümü gördüm
hemen spor çantamı hazırladım. akşam doğru spora ve ondan sonra da alışveriş yapıp meyve'nin diyetine başlayacağım. emeklerime yazık etmek istemiyorum. kendime değer vermesem bile emeklerime yazık. şimdi 60'larda olabilecekken 70'lere geri döndüm. hemen diyete ve spora eski azimli hypatia olarak başlıyorum.
şubat sonu hedefim 64 kg olmak inş.
mart sonu- nisan başı 60 ile de mezun olurum. ondan sonra kg.mi korurum.
benden bu kadar :) bugünkü menümü de öğle yiyince yazacağım.
herkese günaydın kızlar
haftasonum berbattı. muhteşem bir tatilden ben zevk almayı bilemedim, hep odama yatağıma kaçayım derdindeydim
cumartesi kahvaltıdan sonra hiçbir şey yemedim, bir avuç fıstık yedim odada. pazar günü de kahvaltı + köfte yedim ve bu sabah tartıldığımda o veda ettiğim pis 70'lere 70.2 ile geri döndüğümü gördüm
hemen spor çantamı hazırladım. akşam doğru spora ve ondan sonra da alışveriş yapıp meyve'nin diyetine başlayacağım. emeklerime yazık etmek istemiyorum. kendime değer vermesem bile emeklerime yazık. şimdi 60'larda olabilecekken 70'lere geri döndüm. hemen diyete ve spora eski azimli hypatia olarak başlıyorum.
şubat sonu hedefim 64 kg olmak inş.
mart sonu- nisan başı 60 ile de mezun olurum. ondan sonra kg.mi korurum.
benden bu kadar :) bugünkü menümü de öğle yiyince yazacağım.
terzi hesabı kendim yapamıyorum sana tavsiye vereceğim. canım en azından gece geç saatlerde yeme ve de sporunu aksatmamaya çalış. hatta anneni de gaza getir o da bir iki kg vererek dönsün evine mesela...
düzelttim minnosum düzelttimayyy meyvemmm 41 subat yazmıssın aman allhım 14 yazıcagına 41 subat yazmıss allahım sen koru29 subat desen belkı 4 yıl beklerdımde sekercım 41 subata dun yaptıklarımdan sonra bu sabah eksıde cıktım meyvem cok sukur cunku cuma cumartesı bıraz abartmıstım annemlere gıtmıstm mısafırler su bu ama dun toparladım cok sukur
sende annen burdayken dıkkat et tatlımm azar azar ye kılo koruma haftan olsun senın olmazmı sekercım
annacım canım tarfı ıcın tesekkur ederım ben bunu bu aksam deneyeyım cok faydalıymıs yesıl mercımek belkı begenırde yerımm
ayyy meyvemmm 41 subat yazmıssın aman allhım 14 yazıcagına 41 subat yazmıss allahım sen koru29 subat desen belkı 4 yıl beklerdımde sekercım 41 subata dun yaptıklarımdan sonra bu sabah eksıde cıktım meyvem cok sukur cunku cuma cumartesı bıraz abartmıstım annemlere gıtmıstm mısafırler su bu ama dun toparladım cok sukur
sende annen burdayken dıkkat et tatlımm azar azar ye kılo koruma haftan olsun senın olmazmı sekercım
tamam canım menünğ aksam eklersin..gunaydın kızlar.sarjımı kontrol etmemışım.azalmıs.aksama kadar gelemeyebilirım.optum hepinisi..
prensesımm karcıcegımm gunaydınnnn
meyvemmm sen uzulme anne yemeklerı en azından masumdur dısarda yedıklerımız gıbı kalorı bombabıs degıldır sen hypatıamında dedıgı gıbı sakın ha sakın o pastaları boreklerı aksamları yeme hele hele saaat 7 den sorna kesınlıkle yeme eve gelınce azcık kır uclarından annenınde gonlunu al sonra sporunu yap sonra gec dızının basına ayy anne nasıl canım portakal cektı de ıste meyvele falan oyalansın annende caktırmadan meyve yemıs olursun aksamlı en azından eslık etmek anlamında
canım anneler yanımızdayken dikkat etmek hiç kolay olmuyor. benim annemde 2 aydır yanımda dişlerini yaptırıyor. kendisi yiyemediği her şeyi benim yememi istiyor. yemediğimde de çok üzülüyor. inan bana yemeklere verdiğim mücadeleden çok anneciğimi iknaya uğraşıyorum. kendisi 110 kilo ona göre 70 ler normal. hafta içi neysede hafta sonu resmen abartıyor canım benim ya. anneciğim yeter demekten mahvoluyorum. bu hafta sonu full hamur işi besledi bizi sigara börekleri, su börekleri, mantılar, ama çok şükür bu sabah tartıldığımda cuma günkünden 100 gr eksiktim oysa ben 1 kilo almışımdır diyordum sabah moralim düzgün işe geldim. bu hafta en az 1 kilo vermek istiyorum.
bu arada bu aksam call yapmaya baslıcam leslie falan olmaz call en azından sessiz ve yavas annemi telaslandırmaz
call nedir canım beni bilgilendirirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?