kızlarr kızlarrrr hazırmısınızzzz
alllllllllhhhhh
bu haftaki birinciliğimiz için neler yapıyoruz hadi anlatın bakalımm .. bakın sabahtan beri yarım litre suyum bitti ohhhhhhhhh
kızlar bu arada ben bi çılgınlık yaptım görmeden sevgilime 28 beden kot aldırdım
bende ıctım yarım lıtre suuben senı gecerım kııı
buarada 28 beden kotmuuacaba ben hıc o beden kotlar gıydıımmı yaa hooff hoof belkım bır gun gıyerım hee nedersın meyvem bıde sey dıycem sen manyakmısın gormeden kot alınırmııı . senın boyun kac sekerımm onu merak ettm bıde
bende sımdı 8-10 tane beyaz leblebı yedımm meyvem ara ogun dıye elma getırıcektım gec kaldım getıremedım neysem yarın getırırım artık oglende dısarı cıkıcam eve gıtmıycem
hakketen nazarmı degdı nerde bu mıllet hypatıam hala dınlenıyormu
,buaradaaa yıhuhuhuuu adet oldum bennn ınsallah artık 66 yı gorurum cok dıkkat etmem lazım coookk
buarada benım suyum 1 lıtre oldu ılgılenenlere duyurulur
elma saatiiii
minnosum ben çay içtm arada suyumu şimdi sana yetiştiriyorum sen yarın caramba ve persembe mutlaka elma olayına gir canım o diyeti uygula 3 gün ne güzel adette olmussun ödeminde gider cumaya kadar
ayyyy minnosummm ben bu haftada göremicem 5 li rakam ama canım benim mart bası yani 4 martta 57 olucam sana söz minnosum
ben sabahla öğlen arasında bişi yemiyorum canım zaman kısa ya ondan yeşil çay ve siyah çay içiyorum öğleden sonra 1 elma yiyorum saat 4 gibi çünkü öğle ve akşam arası uzun olduğu için.
bu arada ben bu hafta 1000 kaloriyi geçmemeye özen göstereceğim inş 1 kilo veririm artıl 70 den kurtulmak 69 u görmem lazım.
4 martta 57 kılomuuamann tanrımm ozaman kesın sen 28 beden kotunu gıyersın bee heyytt bee kım tutarr senııı zevcanımm korksun karayaglarr ben evet bu hafta kesınlıkle senın dıyetıne donuk basladım canım elma olayına gırmem lazım haklısında ıste aksılık oldu tam duzenlı yapmak ıstıyroum senın dıyetını oyuzden bugun hazırlık asaması olsun dıyelım sekercım yarından sonra cumaya kadar 66 olmak ıcın herbıseylerı yapmam lazım sekercımm bekle benı 66 ucarak gelıyorum yanınaa
yasom nerdesinnnnn cokmu hasta oldunn canımmmm :2::2::2:
kıyamam ben sanaaa
canim tesekür ederim
biraz daha iyiyim ama canim hic bisey istemiyor +dayim zaten moralim bozuk 3 hafta ugras 2 günde geri al nefret ediyorum bu durumdan
minnosum tüm kozlarımı oynıcam 4 marta kadar spor su yeşil cay diyet vermem gereken 3-4 kilo var ve yaklasık 1 ay var haftada 1 kilo vermem lazımve haftada 6 gün call yapmam gerek
hadi canım sende 4 marta 62 olne dersin... yapabilirmisin
Ben de yeşilçayımı aldım içiyorum.
70'leri tekrar gördüğüme inanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?