Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlarr kızlarrrr hazırmısınızzzz

alllllllllhhhhh

bu haftaki birinciliğimiz için neler yapıyoruz hadi anlatın bakalımm .. bakın sabahtan beri yarım litre suyum bitti ohhhhhhhhh

kızlar bu arada ben bi çılgınlık yaptım görmeden sevgilime 28 beden kot aldırdım

bende ıctım yarım lıtre suu ben senı gecerım kııı
buarada 28 beden kotmuu acaba ben hıc o beden kotlar gıydıımmı yaa hooff hoof belkım bır gun gıyerım hee nedersın meyvem bıde sey dıycem sen manyakmısın gormeden kot alınırmııı . senın boyun kac sekerımm onu merak ettm bıde

benim 3 litreyi bitirmem gerek minnosum nabbberrrrrrr sen içebilirmisin o kadar :90::90::90:

valla manyağım ben hatta 3 tane aldırdım biri 29 beden
nasılsa 1 ay sonra cıtır olucam dedim sen al aldı o da boyum 162 minnosum uzun değilim ama kısada sayılmam
kız 28 beden oluduğumu hayal ettikce nasıl heycanlanıyorum üzerimdeki 29 beden ben şimdi call yapmaya baslıcam yaa 2 benden küçülücem yaa

uçmak istiyorum cok mutluyummmmm

bende sımdı 8-10 tane beyaz leblebı yedımm meyvem ara ogun dıye elma getırıcektım gec kaldım getıremedım neysem yarın getırırım artık oglende dısarı cıkıcam eve gıtmıycem
hakketen nazarmı degdı nerde bu mıllet hypatıam hala dınlenıyormu
,buaradaaa yıhuhuhuuu adet oldum bennn ınsallah artık 66 yı gorurum cok dıkkat etmem lazım coookk
buarada benım suyum 1 lıtre oldu ılgılenenlere duyurulur

minnosum ben çay içtm arada suyumu şimdi sana yetiştiriyorum sen yarın caramba ve persembe mutlaka elma olayına gir canım o diyeti uygula 3 gün ne güzel adette olmussun ödeminde gider cumaya kadar
ayyyy minnosummm ben bu haftada göremicem 5 li rakam ama canım benim mart bası yani 4 martta 57 olucam sana söz minnosum

ben sabahla öğlen arasında bişi yemiyorum canım zaman kısa ya ondan yeşil çay ve siyah çay içiyorum öğleden sonra 1 elma yiyorum saat 4 gibi çünkü öğle ve akşam arası uzun olduğu için.
bu arada ben bu hafta 1000 kaloriyi geçmemeye özen göstereceğim inş 1 kilo veririm artıl 70 den kurtulmak 69 u görmem lazım.

4 martta 57 kılomuu amann tanrımm ozaman kesın sen 28 beden kotunu gıyersın bee heyytt bee kım tutarr senııı zevcanımm korksun karayaglarr ben evet bu hafta kesınlıkle senın dıyetıne donuk basladım canım elma olayına gırmem lazım haklısında ıste aksılık oldu tam duzenlı yapmak ıstıyroum senın dıyetını oyuzden bugun hazırlık asaması olsun dıyelım sekercımyarından sonra cumaya kadar 66 olmak ıcın herbıseylerı yapmam lazım sekercımm bekle benı 66 ucarak gelıyorum yanınaa

karciceğim bende normalde yemiyorum sabah ve öğle arasında ama şu elma diyetinde ara varya ondan yedim..
annemede öğlene tavuk hasla bana demiştim inş yapar..
sende 1000 kalori ile umarım verirsin cuma hepimizin cok kilo vermesi lazım cooookkk..
takım sayısı arttı verme durumumuzunda artması lazım...

minnosum tüm kozlarımı oynıcam 4 marta kadar spor su yeşil cay diyet vermem gereken 3-4 kilo var ve yaklasık 1 ay var haftada 1 kilo vermem lazım ve haftada 6 gün call yapmam gerek
hadi canım sende 4 marta 62 ol ne dersin... yapabilirmisin

1 saat sonra eve gidicem ..
ve evde kek poğca pasta var
onlara karsı haslanmıs tavuğumu domates salatalığımı yicem
benim için büyük cok büyük bi sınav bu kızlarr kendimle savaşıcammm :95::95:

4 martta 62 mıı oyyy olabılırmıyımkınee zevcanım benım 64 kılo nerden baksam 5-10 yıllık kılo ordan asagı cok zor duserım gıbıme gelıyor ama 62 olursam tam super olur yanı suana gore 5 kılo vermem gerekıyor. ama once benım 14 subatta 64 kılo olmam gerekk hoooff:84::84: 14 subatta 64 olmak ıcın delı gıbın spor yapıyım ben en ıyısımı zaten martta pılatese baslıycam yınee ayy evet ya olurum ben 4 martta 62 hadı bakalım yarısalım su yarısı spor yarısı kılo yarısı ayy 28 beden kot yarısı dıycem sonrada sonup kendıme ohaa cus mıne dıycem ama tam 7 gun var 14 subatta 64 olurmuyumkıne ne dersınn meyvem zor demı uafk bır hesap yapayım
67,7 - 64,0 = 3,7 kg
3,7 kg / 7 gun : 0,528 gr hooofff gunde 500 gr vermem lazım bu hesaba gore oda cok zor demı meyvem bee bu matematıgı kım cıkardı yaa hersey ortaya cıkıyor

Ben de yeşilçayımı aldım içiyorum.
70'leri tekrar gördüğüme inanamıyorum

en azından 6 ları gördün hypatiam bak ben aylardır 5 i göremedim :84::84::84:
sen o 300 gr mı hemen verirsin ve yine 6 görürsün.. cumaya kadar spor + diyet 68 olursun güven bana bozma moalini emi şekerim

bugünkü menüm
sabah
Çay 2 ADET 10
Zeytin (Siyah) 4 GRAM 8.28
Ekmek 1 DİLİM 65
ara
yesil cay 1 adet 0
öğle
Yayla Çorbası 1 PORSİYON 115
Turşu 50 GRAM 5
Sulu Köfte 0.5 PORSİYON 128
ara
Elma 1 ADET 60
akşam
Marul Salata 1 PORSİYON 93
Etli Bezelye 0.5 PORSİYON 142.5

Toplam : 626.78 kal

yemeklerimi yemeğe başlamadan 2 ye bölüyorum ve yarısını yiyorum çorba hariç. arada başka meyve yersem 1000 kaloriye çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…