Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben de yeşilçayımı aldım içiyorum.
70'leri tekrar gördüğüme inanamıyorum
canım benımm uzulme yaa oyle 2 dakkada gelen kılolar hemen gerı gıder hypatıamm sen uzulme neolursun yesılcay ıc bol bol ve suu ıcc sporada gıttınmıydı super olur super superr
canim tesekür ederim

biraz daha iyiyim ama canim hic bisey istemiyor +dayim zaten moralim bozuk 3 hafta ugras 2 günde geri al nefret ediyorum bu durumdan

cok gecmıs olsun canımcımmm saglık daha onemlı uzulme sen ıyılesınce hemencecık defedersın onları vucudundan

minnosum 4 martta 62 olabilirsin canım zor değil bu ama 14 şubatta 64 zor göünüyor sen 14 şubatta 65.5 olursun tatlım..
bak şöyle yapalım.. bu gün 7 şubat 25 gün var 4 marta günde 200-300 gr verirsen 4 martta 62 yi görürsün minnosum ama hafta sonraları bu haftaki gibi dikkat etmen gerek canım benim...

bence güzelll
ama cok azaltma 1000 nin altına düşme meton yavaslayıp direnmeye gecmesin..

evet 14 subat 65 lı bısey olsun bencede moralımı bozarım sonra ben 64 olucaktım banane ya deyıp ben 4 martta 62 olayım ozaman ayy sankı marketten kapruz alıyorum 4 mart 62 lutfen ay hadı bakalım ınsallahhh . hergun kuyabıyeme bakıp bakıp yemıycemm . belkım uzum uzume baka baka kararıı

minnosum geldi senin üzüm bak birazcık

Son düzenleme:
günaydın kızlar, hiç vaktim yok maalesef unutmadan haftasonu menülerimi yazıp kaçıcam

cumartesi:
sabah: 2 dilim t.t. ekmeğe kaşarlı yağsız tost, şekersiz çay
öğle: 1 tabak türlü, 1 kaşık yoğurti1 grissini
akşam: 4 tane ızgara köfte, 1 kaşık yoğurt, 1 dilim t.t. ekmek
ara: 1 bardak süt, 1 avuç kuru üzüm

pazar:
sabah - öğle: 2 dilim t.t. ekmeğe kaşarlı yağsız tost, şekersiz çay
akşam: ızgara balık, roka salatası

ama özlüyoruz biz seniii
hafta sonun süper gecmiş canım afiyetler olsunn
zaten minnos seni üzüm yaptı

üzümümmm kusum benım ayy kuyabıyem sen sımdı nerden cıktı bu uzum dıyceksın hemen anlatayımn sen sımdıkk 55 lı kıloları gordunya bende sana baka baka ınıcem o kılolara uzum uzuzme babak baka kararımı kararmazmı hersey meydana cıkıcak ıste
kız sen haftasonu ne guzel menu yapmıssın oyle afferım sana sekercım

minnosum basarının sırrı haftasonundan geciyo sekerim baksana üzümünün menülerine kararırken menülerinle karar canım

minnosum basarının sırrı haftasonundan geciyo sekerim baksana üzümünün menülerine kararırken menülerinle karar canım

hakketen meyvem yaa afedersınde sen mınnos haftasonu ye duba gibinn ondan sonra hafta ıcı yok yyulaf ezmem yok dıyete baslıyaamadım aman elma almayı unutmusum baslayamadım hey gıdıı ahanda yıne haftasonu geldı zatenn bak bugun gııttı yarın salı haftasonu gelmıs ıste yok yok bundan sonra haftasonlarına dıkkat etcem kardesım baksana uzumlu kuyabıyee neler basarmıss ayy nazar etmıyımm
nazar etme neolur mınnos yeme senınde olur dıyelım
ben bunu mını arabamın arkasına yazdırayım barımm ahh ahh yemesem arabam ıcın parada bırıkır demı yaa

bu cuma eksilerde olmazsam ayrılıyorum aranızdan. kusura bakmayın lütfen hepinizi de çok seviyorum, hepinize de bool başarılar diliyorum.

kızlar internet kesilip duruyor yine..

hypatiacımmm canım benimmm biz hepimiz seni cok seviyoruz öncelikle bunu bil canım..
sen son haftalarda zayıflamak için pek bişi yapmadın ki canım bide hafta sonu sehir dısına cıktın tüm düzen bozuldu şimdi yeni bir baslangıc zamanı yoksa sen hep böyle yağlımı kalmak istiyorsun..
hıııııı zayıflamak istemiyormusun .. denize yağl yağlı gigitmekmi güzel yoksa 60 kilo olarakmı gitmek güzel..
bu hafta diyeti yapıyorsun benim verdiğim liste dısına cıkmadan sporunu da yapıyorsun ve birincimiz oluyorsun anlastıkmı sekercim.. öyle zayıflamıcam falan da duymım hepimiz zayıflıcazzz

benim durumumda senlen aynı minnosum hafatsonu yee hafta içi ver kısır döngü bu durum dur demenin zamanı geldi
mini araban için herşeyyy ollleyyyyy

yemek zamanı gelmiş...
ben yemeği gidiyorum kızlar daha doğrusu savaşmaya gidiyorum

öğrendimki en büyük savaş insanın kendisiyle verdiği savaşmıs

kızlar girmeye çalışıyorum bide iş çıkışı staj yapıyorum gece12ye kadar o yüzden uğrayamıyorum affedin
menü
sabah:simit çay
öğle:salata mercimek yemeği
akşam: lahana sarması salata

kızlar girmeye çalışıyorum bide iş çıkışı staj yapıyorum gece12ye kadar o yüzden uğrayamıyorum affedin
menü
sabah:simit çay
öğle:salata mercimek yemeği
akşam: lahana sarması salata

canım demek staj basladı senin..
allah kolaylık versin.. menünü bildirdiğin sürece sorun yok goncacım sadece menü bildirmen yeterli..
sporunu aksatma canım cuma günü yine seni vermiş görelim

bu cuma eksilerde olmazsam ayrılıyorum aranızdan. kusura bakmayın lütfen hepinizi de çok seviyorum, hepinize de bool başarılar diliyorum.

canım saçmalama nereye gidiyorsun olurmu öyle şey...
sabır etmessen veremssin o kilocukları..
kolay değil kilo vermek canım .. hep beraber zamanla vericez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…