canım benımm uzulme yaa oyle 2 dakkada gelen kılolar hemen gerı gıder hypatıamm sen uzulme neolursunBen de yeşilçayımı aldım içiyorum.
70'leri tekrar gördüğüme inanamıyorum
canim tesekür ederim
biraz daha iyiyim ama canim hic bisey istemiyor +dayim zaten moralim bozuk 3 hafta ugras 2 günde geri al nefret ediyorum bu durumdan
4 martta 62 mııoyyy olabılırmıyımkınee zevcanım benım 64 kılo nerden baksam 5-10 yıllık kılo ordan asagı cok zor duserım gıbıme gelıyor ama 62 olursam tam super olur yanı suana gore 5 kılo vermem gerekıyor. ama once benım 14 subatta 64 kılo olmam gerekk hoooff:84::84: 14 subatta 64 olmak ıcın delı gıbın spor yapıyım ben en ıyısımı zaten martta pılatese baslıycam yınee ayy evet ya olurum ben 4 martta 62 hadı bakalım yarısalım su yarısı spor yarısı kılo yarısı ayy 28 beden kot yarısı dıycem sonrada sonup kendıme ohaa cus mıne dıycem ama tam 7 gun var 14 subatta 64 olurmuyumkıne ne dersınn meyvem zor demı uafk bır hesap yapayım
67,7 - 64,0 = 3,7 kg
3,7 kg / 7 gun : 0,528 gr hooofff gunde 500 gr vermem lazım bu hesaba gore oda cok zor demı meyvem bee bu matematıgı kım cıkardı yaa hersey ortaya cıkıyor
bugünkü menüm
sabah
Çay 2 ADET 10
Zeytin (Siyah) 4 GRAM 8.28
Ekmek 1 DİLİM 65
ara
yesil cay 1 adet 0
öğle
Yayla Çorbası 1 PORSİYON 115
Turşu 50 GRAM 5
Sulu Köfte 0.5 PORSİYON 128
ara
Elma 1 ADET 60
akşam
Marul Salata 1 PORSİYON 93
Etli Bezelye 0.5 PORSİYON 142.5
Toplam : 626.78 kal
yemeklerimi yemeğe başlamadan 2 ye bölüyorum ve yarısını yiyorum çorba hariç. arada başka meyve yersem 1000 kaloriye çıkıyor.
minnosum 4 martta 62 olabilirsin canım zor değil bu ama 14 şubatta 64 zor göünüyor sen 14 şubatta 65.5 olursun tatlım..
bak şöyle yapalım.. bu gün 7 şubat 25 gün var 4 marta günde 200-300 gr verirsen 4 martta 62 yi görürsün minnosum ama hafta sonraları bu haftaki gibi dikkat etmen gerek canım benim...
evet 14 subat 65 lı bısey olsun bencede moralımı bozarım sonra ben 64 olucaktım banane ya deyıp ben 4 martta 62 olayım ozaman ayy sankı marketten kapruz alıyorum 4 mart 62 lutfenay hadı bakalım ınsallahhh . hergun kuyabıyeme bakıp bakıp yemıycemm . belkım uzum uzume baka baka kararıı
günaydın kızlar, hiç vaktim yok maalesefunutmadan haftasonu menülerimi yazıp kaçıcam
cumartesi:
sabah: 2 dilim t.t. ekmeğe kaşarlı yağsız tost, şekersiz çay
öğle: 1 tabak türlü, 1 kaşık yoğurti1 grissini
akşam: 4 tane ızgara köfte, 1 kaşık yoğurt, 1 dilim t.t. ekmek
ara: 1 bardak süt, 1 avuç kuru üzüm
pazar:
sabah - öğle: 2 dilim t.t. ekmeğe kaşarlı yağsız tost, şekersiz çay
akşam: ızgara balık, roka salatası
günaydın kızlar, hiç vaktim yok maalesefunutmadan haftasonu menülerimi yazıp kaçıcam
cumartesi:
sabah: 2 dilim t.t. ekmeğe kaşarlı yağsız tost, şekersiz çay
öğle: 1 tabak türlü, 1 kaşık yoğurti1 grissini
akşam: 4 tane ızgara köfte, 1 kaşık yoğurt, 1 dilim t.t. ekmek
ara: 1 bardak süt, 1 avuç kuru üzüm
pazar:
sabah - öğle: 2 dilim t.t. ekmeğe kaşarlı yağsız tost, şekersiz çay
akşam: ızgara balık, roka salatası
üzümümmm kusum benımayy kuyabıyem sen sımdı nerden cıktı bu uzum dıyceksın hemen anlatayımn sen sımdıkk 55 lı kıloları gordunya bende sana baka baka ınıcem o kılolara uzum uzuzme babak baka kararımı kararmazmı hersey meydana cıkıcak ıste
kız sen haftasonu ne guzel menu yapmıssın oyle afferım sana sekercım
minnosum basarının sırrı haftasonundan geciyo sekerim baksana üzümünün menülerine kararırken menülerinle karar canım
hakketen meyvem yaa afedersınde sen mınnos haftasonu ye duba gibinn ondan sonra hafta ıcı yok yyulaf ezmem yok dıyete baslıyaamadım aman elma almayı unutmusum baslayamadım hey gıdıı ahanda yıne haftasonu geldı zatennbak bugun gııttı yarın salı haftasonu gelmıs ıste yok yok bundan sonra haftasonlarına dıkkat etcem kardesım baksana uzumlu kuyabıyee neler basarmıss ayy nazar etmıyımm
nazar etme neolur mınnos yeme senınde olur dıyelım
ben bunu mını arabamın arkasına yazdırayım barımm ahh ahh yemesem arabam ıcın parada bırıkır demı yaa
kızlar girmeye çalışıyorum bide iş çıkışı staj yapıyorum gece12ye kadar o yüzden uğrayamıyorum affedin
menü
sabah:simit çay
öğle:salata mercimek yemeği
akşam: lahana sarması salata
kızlar bu sabah 66 yı gördümm
bıktım bu şişkinliktennnnnn
bu cuma eksilerde olmazsam ayrılıyorum aranızdan. kusura bakmayın lütfenhepinizi de çok seviyorum, hepinize de bool başarılar diliyorum.
tatlım sıkma canını olur arada boyle seyler.. bi kac güne normale döner..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?