- 20 Aralık 2018
- 610
- 1.698
- 33
Gunaydin kizlar, dunku menum
Sabah 08:00 tam bugday lavas ile sandvic (peynir, domates, pancar ve 2 dilim hindi salan ile), sutle sekersiz kahve
Ara 10:30 emzirme cayi
Oglen 13:30 meksika fasulye soslu et ve pilav (550 kalori! sosunu mumkun oldugunca yememeye calistim, en cok kalorinin orada oldugunu dusunup), 2 pirinc patlagi (50kalori), bir bardak sut
Ara 16:00 bir bardak daha sut (icine biraz kahve ile) :)
Aksam 19:00 bir tabak kuru fasulye, 3yk tavuklu pilav, bol salata
Ara sekersiz cay
Suyu elimden geldigince cok icmeye calisiyorum ama 2lt falan icebiliyorum sanirim
Spor sadece 30 mekik cekebildim
Bizimki emzik hic kullanmadi, TV de izlenmiyor pek evde, bazen biz tabletten aciyoruz o gormesin koca ekran diye veya o yatinca.. o uyanikken izletmiyor zaten insana.. ama aaa deyip isaret edip isini cozmeye baslayinca arada anne/baba derdi onu da birakti.. Hatta biz burada ailemiz olmadigi icin ne zaman disari ciksak onu da aliyoruz, cok sosyal bir bebek daha simdiden
Ben hic kafama takmiyorum, takmali miyim yoksaGerci burada yakin bir arkadasin speech terapist, kizimda bir problem olsa o uyarirdi, sık sık gorusuyoruz cunku Ne cok konustum, konusasim gelmis
Teşekkür ederim bir dahakine öyle yapayım.. Ama acıkmadımbir dilim baklava icin kendini bu kadar zorlamasaydin keske.. biraz salata veya sut/yogurt falan da yeseydin aksam, diger ogunlerin cok guzel
Merhaba arkadaşalr şu 2 gün çok yoğunum girmedim.. Yüksek lissns ödevleri vardı ve daha bitmediler.. Bugün yetişmeleri lazım
Dünki menüm
Sabah (09:00)
30 gr yulaf
5 gr chia
200 ml süt
Öğlen (12:15)
1 kase tarhana çorbası
150 gr fırın norveç somon
70 gr barbunya
Salata yağsız
80 gr tahin helvsı
Ara (16:00)
1 dilim baklava
Baklavayı yedipim için akşam yemk ymedim
Su, 2.5 lt ustu
Spor yok
Amin amin önce bir evlat duygusunu yaşatsın da abla torun çokkkk uzun yıllar sonra onu da yaşarız inşallahEvet canım torun sevmek çok güzel bir duygu inşallah sizde yaşarsınız O duyguyu
Amin amin önce bir evlat duygusunu yaşatsın da abla torun çokkkk uzun yıllar sonra onu da yaşarız inşallah
Dun aksam yemegi yemedigin icin bugun daha ac hissetmis olabilirsin, ama daha gun bitmedi, bir bardak tarcinli sut ic, aksama da guzel bir salata ile gunu kapatBen bugün batırdım kızlar.. düne kadar herşey ne güzeldi... neden böyle oldu...
biricik1272 Amiinn canım iyiki varlar tabiki büyüsün ben oğluma önce ev islerini ogreticem beraber temizlik yapıcaz
Merhaba arkadaşalr şu 2 gün çok yoğunum girmedim.. Yüksek lissns ödevleri vardı ve daha bitmediler.. Bugün yetişmeleri lazım
Dünki menüm
Sabah (09:00)
30 gr yulaf
5 gr chia
200 ml süt
Öğlen (12:15)
1 kase tarhana çorbası
150 gr fırın norveç somon
70 gr barbunya
Salata yağsız
80 gr tahin helvsı
Ara (16:00)
1 dilim baklava
Baklavayı yedipim için akşam yemk ymedim
Su, 2.5 lt ustu
Spor yok
Ben bugün batırdım kızlar.. düne kadar herşey ne güzeldi... neden böyle oldu...
Sence bununla kurtara bilirmiyimDun aksam yemegi yemedigin icin bugun daha ac hissetmis olabilirsin, ama daha gun bitmedi, bir bardak tarcinli sut ic, aksama da guzel bir salata ile gunu kapat
Bugün perşembe yarın cuma biliyorum evet şu vakitler yumurtlama dönemim ama onla alakalı değil tamamrn nefsimle alakalı ve şu 2 gündür aşırı stresim var.. Çarşamba günü doktıra gittim yumurtam oluşmamış yarın tekrar bakacak.. Şu iki gün içinde yetişmesi gereken ödevler var ve yetişmeleri imkansız.. O beni böyle yaptı galiba ama yinede bu lar bahane değil... Bide ben bir kurumun yemekhanesinde gıda mühendisi olarak çalışıyorum... 2 gündür firmalar tatlı börek numunesi getiriyor hepside güzeldiAhh ben de öyle diyordum ama bu erkekler çok beceriksiz benim oğlumun ince motoru hep geriden geldi zaten en ufak bi yeteneği yok ev işlerine kızım 3 yaşında bir kilot katlıyor ağzım açık kalıyorsen mi katladın bunu diyorum. Ama oğlum tshirtünü askıya bile yamuk asar en basitinden bi pantolon bile katlayamaz.. Tabi ben bunları ona söylemiyorum .. Ne yap desem elinin ucuyla yapar.. İçinde yok
Kız çarşamba günü baklava mı yenir..Listedesin artık sen hepimizi yakacaksın yeşil çay iç tuzsuz ye bugün.. Onun 1 dlmi 400 kalori benim ana öğünümden fazla..
Reglin falan mı yaklaştı canım.. Hedefini düşün ne için buradasın unutma o seni kendine getirir.. Peynir et gibi proteinli doyurucu bişeyler ye tarçın tüket..
Neee bir dilim baklava 400 kalori miAhh ben de öyle diyordum ama bu erkekler çok beceriksiz benim oğlumun ince motoru hep geriden geldi zaten en ufak bi yeteneği yok ev işlerine kızım 3 yaşında bir kilot katlıyor ağzım açık kalıyorsen mi katladın bunu diyorum. Ama oğlum tshirtünü askıya bile yamuk asar en basitinden bi pantolon bile katlayamaz.. Tabi ben bunları ona söylemiyorum .. Ne yap desem elinin ucuyla yapar.. İçinde yok
Kız çarşamba günü baklava mı yenir..Listedesin artık sen hepimizi yakacaksın yeşil çay iç tuzsuz ye bugün.. Onun 1 dlmi 400 kalori benim ana öğünümden fazla..
Reglin falan mı yaklaştı canım.. Hedefini düşün ne için buradasın unutma o seni kendine getirir.. Peynir et gibi proteinli doyurucu bişeyler ye tarçın tüket..
Okadar değildir dimi 200 falandırNeee bir dilim baklava 400 kalori mi
Boyle yemege devam etmenden daha cok hedefine yaklastirir seniSence bununla kurtara bilirmiyim2 dilim börek 1 dilim tatlı fazlam var 45 gr fıstıklı tatlı.. Yaa açlıktanmı nedir aç değilim ama işte nebilim.. Sütle içmimde suyla tarçın olsa olurmu. Ilık suyla. Metabolizmayı hızlandırıyormuş
Haklısın tatlım içinde olmayınca olmaz benimki şimdiden toplamayı sevmiyor kutuya 2 oyuncak atıyor sonra hooop hepsini deviriyoAhh ben de öyle diyordum ama bu erkekler çok beceriksiz benim oğlumun ince motoru hep geriden geldi zaten en ufak bi yeteneği yok ev işlerine kızım 3 yaşında bir kilot katlıyor ağzım açık kalıyorsen mi katladın bunu diyorum. Ama oğlum tshirtünü askıya bile yamuk asar en basitinden bi pantolon bile katlayamaz.. Tabi ben bunları ona söylemiyorum .. Ne yap desem elinin ucuyla yapar.. İçinde yok
Teşekkür ederim canım çok sağol.. Valla motive oldum... Şimdi bir büyük bardak bitki çayı içtim.. 15 - 20 dk sonra bir buyük bardak sıcak tarçınlı su içeceğim.. Sonrada beyaz lahana yemeyi düşünüyorum.. Sporda yaparsam yani inşallah yarını kurtarırım sanki
@tuzsuz_ruh K klbk33*** 4. Takım 605. Etap ***
DeryaOnDiet (68.6///%)
tomrs (57.9///%)
stitch (66.4///%)
matilda34 (75.0///%)
inkpin (74.3///%) bildirimde bulunmadı 2. Defa
harpy (71.4///%)
selinbs (64.5///%)
kaju (63.9///%)
Aomine Daiki (61.9///%)
4. Takım ortalaması:
Canfeb (66.2///%)
glsmhmt (52.3///%)
Papillon_ (?///%)
isimsiz965 (?///%)
biricik1272 (85///%)
AKovser (61.9///%) 479. etapta izne ayrılan üye geri dönemedi hamile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?