Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Afiyet olsun canım inşallah kilo verirsin

Konuşman güzel ve faydalı iyiki konuşman gelmiş Canım

Meraba Canım afiyet olsun akşam acikmadın mı güzel bence akşam dışın da

Amin amin önce bir evlat duygusunu yaşatsın da abla torun çokkkk uzun yıllar sonra onu da yaşarız inşallah

Amin inşallah Canım en kısa zamanda anne olman için çok dua edeceğim Canım

Yeni geldiğim için kimseyi daha tam tanımıyorum:)) kusura bakmayın kaptanim

biricik1272 Amiinn canım iyiki varlar tabiki büyüsün ben oğluma önce ev islerini ogreticem beraber temizlik yapıcaz

Ahh ben de öyle diyordum ama bu erkekler çok beceriksiz benim oğlumun ince motoru hep geriden geldi zaten en ufak bi yeteneği yok ev işlerine kızım 3 yaşında bir kilot katlıyor ağzım açık kalıyor sen mi katladın bunu diyorum. Ama oğlum tshirtünü askıya bile yamuk asar en basitinden bi pantolon bile katlayamaz.. Tabi ben bunları ona söylemiyorum .. Ne yap desem elinin ucuyla yapar.. İçinde yok

Kız çarşamba günü baklava mı yenir.. Listedesin artık sen hepimizi yakacaksın yeşil çay iç tuzsuz ye bugün.. Onun 1 dlmi 400 kalori benim ana öğünümden fazla..

Ben bugün batırdım kızlar.. düne kadar herşey ne güzeldi... neden böyle oldu...

Reglin falan mı yaklaştı canım.. Hedefini düşün ne için buradasın unutma o seni kendine getirir.. Peynir et gibi proteinli doyurucu bişeyler ye tarçın tüket..

Dun aksam yemegi yemedigin icin bugun daha ac hissetmis olabilirsin, ama daha gun bitmedi, bir bardak tarcinli sut ic, aksama da guzel bir salata ile gunu kapat
Sence bununla kurtara bilirmiyim 2 dilim börek 1 dilim tatlı fazlam var 45 gr fıstıklı tatlı.. Yaa açlıktanmı nedir aç değilim ama işte nebilim.. Sütle içmimde suyla tarçın olsa olurmu. Ilık suyla. Metabolizmayı hızlandırıyormuş

Bugün perşembe yarın cuma biliyorum evet şu vakitler yumurtlama dönemim ama onla alakalı değil tamamrn nefsimle alakalı ve şu 2 gündür aşırı stresim var.. Çarşamba günü doktıra gittim yumurtam oluşmamış yarın tekrar bakacak.. Şu iki gün içinde yetişmesi gereken ödevler var ve yetişmeleri imkansız.. O beni böyle yaptı galiba ama yinede bu lar bahane değil... Bide ben bir kurumun yemekhanesinde gıda mühendisi olarak çalışıyorum... 2 gündür firmalar tatlı börek numunesi getiriyor hepside güzeldi bu akşam yapabilirsem 500 kalori yakımlık kardio yapacağım... O belki kurtarır beni

Neee bir dilim baklava 400 kalori mi

Boyle yemege devam etmenden daha cok hedefine yaklastirir seni
Yemek yemeden once de dusun onu hazirlayip yeme suresince (5dk bile olsa bu) odevlerine vakit ayirirsan win-win olur

Haklısın tatlım içinde olmayınca olmaz benimki şimdiden toplamayı sevmiyor kutuya 2 oyuncak atıyor sonra hooop hepsini deviriyo

Zaten burada birbirimizi motive edelim diye variz... bir de ben kendimi motive edebilsem

*** 4. Takım 605. Etap ***

DeryaOnDiet (68.6///%)
tomrs (57.9///%)
stitch (66.4///%)
matilda34 (75.0///%)
inkpin (74.3///%) bildirimde
bulunmadı 2. Defa
harpy (71.4///%)
selinbs (64.5///%)
kaju (63.9///%)
Aomine Daiki (61.9///%)

4. Takım ortalaması:

Canfeb (66.2///%)
glsmhmt (52.3///%)
Papillon_ (?///%)
isimsiz965 (?///%)
biricik1272 (85///%)
AKovser (61.9///%) 479. etapta izne ayrılan üye geri dönemedi hamile

@tuzsuz_ruh K klbk33
Kizlar bunu yarin icin buraya birakiyorum ve herkese tartida bol sans yarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…