Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benimki de 13 olcak nerdeyse hiçbişey söylemiyo bağırıyor mizildaniyo bide hirliyo bazen
Benim ilk cocugum, diger arkadaslar daha cok yardimci olucaklardir ama zaten 1 yasinda 1 kelime falan soylermis bebekler diye duymustum, cok da gec kalmis degil benim fikrimce .. konusmaya baslayinca da hic susmayacaklar zaten

Konuşma dışında herseyi yapıyo maşallah geçen oyuncagina basıp koltuğa çıktı yaramaz

Bunu biliyor muydunuz ?

Günde aldığınız fazladan her 100 kalorinin bir yılda 2,5 kilo olarak size yansıdığını
Canim kabak tatlısıni uzumlerle beraber yersen şekersiz olduğu hiç anlasilmiyo firinda yapmadım normalde de fırında yapmam zaten 1 karanfil 1 kabuk tarçın 1 avuç kuru üzüm 3 dilim kabak 1 çay bardağı su koyup kısık ateşte pişirdim

Suyunu da içmeye çalış canım. Besinsiz kalmıştır vücudun ondan iştahın açılmıştır elinden geldiği kadar sağlıklı şeyler yemeye çalış canım. 10 hafta gibi hafiflemeye başlar :)

Aynen öyle canım bebeğin kalbinin attığının herşeyin yolunda olduğunun göstergesi :) plesenta henüz oluşmadığı için böyle oluyor. Plesenta oluşunca bulantı kesiliyor..

Yeterince protein yememiş olabilirsin, su içmemiş olabilirsin, böyle bir alışkanlık edinmiş olabilirsin, glisemik indeksi yüksek şeyler yemiş olabilirsin.. ana öğünden 2 saat sonra 'çok' aç olmak çok normal değil. Ama sağlıklı bi atıştırmayla bastırmanı öneririm öğlen öğününde göz0n dönme ihtimalini ortadan kaldırmak için..

Ben bunu yıllar önce duymuştum işe yarıyor ama açken değil karnın tokken canın bişey isterse yarıyor :)

Bugün hiç keyfim yok ya çocuğu olanlar varmı ne zaman konuşmaya başladılar ne zamana kadar konuşmamasi normal
Canım tvden uzak tut ve her şeyi konuş, erkek çocukları hep geç konuşuyor benim oğlum ilk kelimesini hatırlamıyorum ama cümle kurmaya 2.5 yaşında başladı, hala susturamadık

Bugunku menum
08:30_ 1 kase chiali mango ve ananasli sekersiz puding.
10:00_ 2 fincan sutlu kahve
11:30 _ 3 tane mantar koftesi, 1 tabak yer lahanasi ve biber.
13:30 _ kucuk kase hindistan cevizi sutuyle hazirlanmis et yemegi, 2 yk kadar kara bugday haslamasi, 1 kase lahana ve pirasali salata.
16:00_ 1 kase meyve tabagi ( 3 tane uzum, 1 kucuk dilim muz, yarim kivi, ceyrek dilim ananas, 2 kucuk dilim kavun).
17:00_ 1 kase yasulyeli , yumurtali , bol yesillikli makarna.

Su: 2 lt
1 fincan siyah cay
2 fincan nane cayi
1 fincan yesil cay

Benimki de 13 olcak nerdeyse hiçbişey söylemiyo bağırıyor mizildaniyo bide hirliyo bazen
Canim surekli konus. Ve istegi seyi gosterince verme onun ne oldugunu soylemesini iste. Birkac kereden sonra alisacak. Ve cocugun emzik kullaniyorsabirak. Emzik konusmasini geciktirir. Tvyi hic acma 1 dakika bile. Izlemek istiyorsaniz sadece o uyuyunca. Inan birkac haftada degisikligi farkedeceksin.

Bugün hiç keyfim yok ya çocuğu olanlar varmı ne zaman konuşmaya başladılar ne zamana kadar konuşmamasi normal
Canim her cocugun gelisimi farklidir tabiki. Ama emzik ve tvyi hayatindan cikar tabiki hayatindalarsa. Ve onu konusmaya yonelt. Surekli konus ve yavas konus. Sarki soyle ninni soyle. Kitaplari ac ama okuma resimleri goster ve nesne isimlerini soyle.

Aksamlari salata ve yogurt veya ton balikli salata ye canim. Dogum gunune kadar hergun. Kac gunkaldi?

Tek saglikli olun da canim insallah birkac gune gecerbulantin.

Menüm
1 bdk süt
2 yk yulaf
1 yk dut kurusu
1 ceviz
1 h yumurta

Öğleden sonra gibi
(Dışarda)
Çavdar ekmeğine hellimli sandviç (kızımla patlaştım yarıdan fazlasını ben yedim)
Çeyreğin yarısı havuçlu kek (80 kal falan ediyor)
1/2 sütlü fitre kahve

Akşam
Çorba
6 yk etli nohut
Hellimli salata (denk geldi akşam da hellim yedim )
3 parça pamcar turşusu

Ara
Yarım portakal
yarım elma
1 bdk sütten kahve

Spor 30 dk yoga
Su umarım 1 lt olmuştur. Dışarda olunca hiç içemedim
1200 kalori gibi oldu bugün aralar olmayınca
@tuzsuz_ruh K klbk33

Aynen katılıyorum..
Ayrıca konuşulan yerlere götür sık sık mesela güne falan başkaları konuşurken dinlerse çok daha hızlı öğreniyorlar Canfeb

Menum canlarım

12.00
Bir bardak süt

13.30
1 kk suzme peynir
1 yk labne
Yarim poğaça ev yapımı
1 yk yoğurt

Akşam 17 00
5 lahana dolması küçücük
1 yk menemen
1 kase cacık bol yeşillik salata

Ara 19
Çay iki incir
1 avuç kabak çekirdeği

Su 2 lt spor evde koşturmaca

Afiyet olsun canim. Ama su cok az olmus

Sürekli konuşmaya çalışıyorum ama kaçıyor istemiyo tv sevdiği iki çizgi film var sadece onları izliyo açık olsada bakmıyor yoksa emzigude sadece uyurken kullanıyorum uykuya dalinca alıyorum bakalım şarkı söylüyorum sürekli ilgisini çekmeye çalışıyorum

Aynen katılıyorum..
Ayrıca konuşulan yerlere götür sık sık mesela güne falan başkaları konuşurken dinlerse çok daha hızlı öğreniyorlar Canfeb
Bencede en büyük sıkıntımız akşama kadar sadece beni görüyor çocuk arada babayla oynuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…