Benimki 10 aylik ve henuz hicbir sey soylemiyor, hersey aa diyip isaret etmeyleBugün hiç keyfim yok ya çocuğu olanlar varmı ne zaman konuşmaya başladılar ne zamana kadar konuşmamasi normal
Benimki de 13 olcak nerdeyse hiçbişey söylemiyo bağırıyor mizildaniyo bide hirliyo bazenBenimki 10 aylik ve henuz hicbir sey soylemiyor, hersey aa diyip isaret etmeyle
Benim ilk cocugum, diger arkadaslar daha cok yardimci olucaklardir ama zaten 1 yasinda 1 kelime falan soylermis bebekler diye duymustum, cok da gec kalmis degil benim fikrimce .. konusmaya baslayinca da hic susmayacaklar zatenBenimki de 13 olcak nerdeyse hiçbişey söylemiyo bağırıyor mizildaniyo bide hirliyo bazen
Konuşma dışında herseyi yapıyo maşallah geçen oyuncagina basıp koltuğa çıktı yaramazBenim ilk cocugum, diger arkadaslar daha cok yardimci olucaklardir ama zaten 1 yasinda 1 kelime falan soylermis bebekler diye duymustum, cok da gec kalmis degil benim fikrimce .. konusmaya baslayinca da hic susmayacaklar zaten
Ya bide çok dalgın geliyor bana biyere bakıp kalıyo bazen öyle
Canim kabak tatlısıni uzumlerle beraber yersen şekersiz olduğu hiç anlasilmiyo firinda yapmadım normalde de fırında yapmam zaten 1 karanfil 1 kabuk tarçın 1 avuç kuru üzüm 3 dilim kabak 1 çay bardağı su koyup kısık ateşte pişirdimBunu biliyor muydunuz ?
Günde aldığınız fazladan her 100 kalorinin bir yılda 2,5 kilo olarak size yansıdığını
Tamam canim sagol oneri icin. Ben kuru uzumu genelde sekersiz kekte filan kullaniyordum ama aklimda olsun kabak tatlisinda da kullanayimCanim kabak tatlısıni uzumlerle beraber yersen şekersiz olduğu hiç anlasilmiyo
Çok sağol canım..
Sabahtan akşama kadar maalesef
Akşam saat 6 - 7 gibi geçiyor..
Bulantı olduğu halde yiyorum canım, aşırı susuzluk çekiyorum, sürekli çay, su içiyorum..
Arada bir kaç gün zar zor azıcık yiyordum, öyle devam etseydi gidecektim serum taktıracaktım.. Çok şükür 2 gündür iyiyim, resmen açmışım :) Doymuyorum 2 gündür..
Çok sağol canım..
Dediğin gibi bende de pek işe yaramıyorlar..
Önceden ayva kesiyordu biraz artık o da kar etmez oldu.. Senin gibi kuru, tuzlu, ekşi ne bulursam yiyorum :)
Valla geçecek diye teselli ederek kendimi duruyorum zaten, bir de gerçekten var mı böyle birşey bulantı varsa bebek iyidir? Daha önce de söylediler bunu çünkü..
Sağol canım benim, bugün çok şükür daha iyiyim..
Evet ve bugun yine aynisini yiyecegim cunku son kullanma gunu bugun ve esim yanina almayi unutmus, ben yemezsem cop olucak (gerci hep bu yuzden kilo aliyoruz, alip alip sonra atmaya kiyamamaya)..
Saat daha 10bucuk ve ben cok acim, hem de guzel bir kahvaltiya ragmen
Kizlar cok ilginc bir yaziyla karsilastim ve sizlerle paylasmak istiyorum :)
İştahınızı bastırmak için bir başka şaşırtıcı ve basit yol kulaklarınızı sıkmaktan geçiyor. Akupunktur noktasını uyararak enerjinin dengelenmesine yardımcı olur. Araştırmalara göre, kulak memesini sıkmak iştahı bastırma yönteminin en etkili yollarından biridir ve kilo vermenize neden olur.
Canım tvden uzak tut ve her şeyi konuş, erkek çocukları hep geç konuşuyor benim oğlum ilk kelimesini hatırlamıyorum ama cümle kurmaya 2.5 yaşında başladı, hala susturamadıkBugün hiç keyfim yok ya çocuğu olanlar varmı ne zaman konuşmaya başladılar ne zamana kadar konuşmamasi normal
Canim surekli konus. Ve istegi seyi gosterince verme onun ne oldugunu soylemesini iste. Birkac kereden sonra alisacak. Ve cocugun emzik kullaniyorsabirak. Emzik konusmasini geciktirir. Tvyi hic acma 1 dakika bile. Izlemek istiyorsaniz sadece o uyuyunca. Inan birkac haftada degisikligi farkedeceksin.Benimki de 13 olcak nerdeyse hiçbişey söylemiyo bağırıyor mizildaniyo bide hirliyo bazen
Canim her cocugun gelisimi farklidir tabiki. Ama emzik ve tvyi hayatindan cikar tabiki hayatindalarsa. Ve onu konusmaya yonelt. Surekli konus ve yavas konus. Sarki soyle ninni soyle. Kitaplari ac ama okuma resimleri goster ve nesne isimlerini soyle.Bugün hiç keyfim yok ya çocuğu olanlar varmı ne zaman konuşmaya başladılar ne zamana kadar konuşmamasi normal
Aksamlari salata ve yogurt veya ton balikli salata ye canim. Dogum gunune kadar hergun. Kac gunkaldi?Sabah 08:00 tam bugday lavas ile sandvic (peynir, domates, pancar ve 2 dilim hindi salan ile), sutle sekersiz kahve
Ara 10:30 emzirme cayi
Oglen 13:30 meksika fasulye soslu et ve pilav (550 kalori! sosunu mumkun oldugunca yememeye calistim, en cok kalorinin orada oldugunu dusunup), 2 pirinc patlagi (50kalori)
hala cok acim, ne yesem??
Sirkette de pek birsey yok, ben sut iceyim bir bardak en iyisi
Off yaa, artik hic bozmamam lazim diyeti, kizimin dogum gunune cok az kaldi ve ben hala siskoyum, kacinmak istemiyorum fotograf cekilmekten
Tek saglikli olun da canim insallah birkac gune gecerbulantin.Çok sağol canım..
Sabahtan akşama kadar maalesef
Akşam saat 6 - 7 gibi geçiyor..
Bulantı olduğu halde yiyorum canım, aşırı susuzluk çekiyorum, sürekli çay, su içiyorum..
Arada bir kaç gün zar zor azıcık yiyordum, öyle devam etseydi gidecektim serum taktıracaktım.. Çok şükür 2 gündür iyiyim, resmen açmışım :) Doymuyorum 2 gündür..
Canim surekli konus. Ve istegi seyi gosterince verme onun ne oldugunu soylemesini iste. Birkac kereden sonra alisacak. Ve cocugun emzik kullaniyorsabirak. Emzik konusmasini geciktirir. Tvyi hic acma 1 dakika bile. Izlemek istiyorsaniz sadece o uyuyunca. Inan birkac haftada degisikligi farkedeceksin.
Wuuuuuu abla maşallah torun da varmış senin yaaaa
Afiyet olsun canim. Ama su cok az olmusMenüm
1 bdk süt
2 yk yulaf
1 yk dut kurusu
1 ceviz
1 h yumurta
Öğleden sonra gibi
(Dışarda)
Çavdar ekmeğine hellimli sandviç (kızımla patlaştım yarıdan fazlasını ben yedim)
Çeyreğin yarısı havuçlu kek (80 kal falan ediyor)
1/2 sütlü fitre kahve
Akşam
Çorba
6 yk etli nohut
Hellimli salata (denk geldi akşam da hellim yedim)
3 parça pamcar turşusu
Ara
Yarım portakal
yarım elma
1 bdk sütten kahve
Spor 30 dk yoga
Suumarım 1 lt olmuştur. Dışarda olunca hiç içemedim
1200 kalori gibi oldu bugün aralar olmayınca
@tuzsuz_ruh K klbk33
Sürekli konuşmaya çalışıyorum ama kaçıyor istemiyo tv sevdiği iki çizgi film var sadece onları izliyo açık olsada bakmıyor yoksa emzigude sadece uyurken kullanıyorum uykuya dalinca alıyorum bakalım şarkı söylüyorum sürekli ilgisini çekmeye çalışıyorumCanim surekli konus. Ve istegi seyi gosterince verme onun ne oldugunu soylemesini iste. Birkac kereden sonra alisacak. Ve cocugun emzik kullaniyorsabirak. Emzik konusmasini geciktirir. Tvyi hic acma 1 dakika bile. Izlemek istiyorsaniz sadece o uyuyunca. Inan birkac haftada degisikligi farkedeceksin.
Amin canim. Insallah.Evet canım torun sevmek çok güzel bir duygu inşallah sizde yaşarsınız O duyguyu
Bencede en büyük sıkıntımız akşama kadar sadece beni görüyor çocuk arada babayla oynuyoAynen katılıyorum..
Ayrıca konuşulan yerlere götür sık sık mesela güne falan başkaları konuşurken dinlerse çok daha hızlı öğreniyorlarCanfeb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?