- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Menu guzel olmus canim. Tam kilo vermelik benceMenum canlarım
12.00
Bir bardak süt
13.30
1 kk suzme peynir
1 yk labne
Yarim poğaça ev yapımı
1 yk yoğurt
Akşam 17 00
5 lahana dolması küçücük
1 yk menemen
1 kase cacık bol yeşillik salata
Ara 19
Çay iki incir
1 avuç kabak çekirdeği
Su 2 lt spor evde koşturmaca
Canim biz yurt disinda yasiyoruz esim de yabanci oldugu icin cocugum dogustan 2 dil ogrenmek zorunda kaldi. Ve ben dil gelisimiyle ilgili cok arastirma okudum. uykuyadalmak icin bile olsa emzik asla kullanilmamali hem konusmayi etkiliyor hem de dislerin seklini. 2 3 gun uykusuz kalirsiniz sonra alisir. Ve televizyon tamamen yasak hicbir sekilde acilmamasi en iyisi. Inan banabir kapat televizyonu bozuk de ne kendin ac ne de misafire gelene gidene actir. Tv acikken iletisim olmaz. Ve o yuzden de cocugunu cok etkiler. Inanki bak bir dene 2 hafta sifir tv. Ben denedim ondan biliyorum. Ilk baslarda zorlanirsin belki ama zamanla goreceksin cocugunla daha guzel vakit gecireceksin ve kisa surede anlamli sesler cikartmaya baslayacak.Sürekli konuşmaya çalışıyorum ama kaçıyor istemiyo tv sevdiği iki çizgi film var sadece onları izliyo açık olsada bakmıyor yoksa emzigude sadece uyurken kullanıyorum uykuya dalinca alıyorum bakalım şarkı söylüyorum sürekli ilgisini çekmeye çalışıyorum
3 gündür kapatıyorum zaten canım sadece yatmadan önce kukuli var onu izliyo kahkahalar atiyo izlerken babası da bende izlemeyiz tv öyle dizi aliskanligimiz falan pek yok bi de masal kanalı var arada onu açıyorum görüntü yok sadece masal dinletiyorum evde bi ses olsun diyeCanim biz yurt disinda yasiyoruz esim de yabanci oldugu icin cocugum dogustan 2 dil ogrenmek zorunda kaldi. Ve ben dil gelisimiyle ilgili cok arastirma okudum. uykuyadalmak icin bile olsa emzik asla kullanilmamali hem konusmayi etkiliyor hem de dislerin seklini. 2 3 gun uykusuz kalirsiniz sonra alisir. Ve televizyon tamamen yasak hicbir sekilde acilmamasi en iyisi. Inan banabir kapat televizyonu bozuk de ne kendin ac ne de misafire gelene gidene actir. Tv acikken iletisim olmaz. Ve o yuzden de cocugunu cok etkiler. Inanki bak bir dene 2 hafta sifir tv. Ben denedim ondan biliyorum. Ilk baslarda zorlanirsin belki ama zamanla goreceksin cocugunla daha guzel vakit gecireceksin ve kisa surede anlamli sesler cikartmaya baslayacak.
Ellerine saglik canim. Gerci cocuklu evde temizlik kalici olmuyorMenüm
Kahvaltı
Haşlanmış yumurta
3 dilim sucuk
1 dilim ekmek
Domates peynir
Ara
Cilbir
Yarım muz
Aksam
Zy kereviz
Şehriye çorbası
kabak tatlısı
Su 2 lt
Spor yok ama bütün evi elimde sildim dip köşe temizlik yaptım
Aynen canım sabah yapıyorsun akşama halida yerde bişeyler görünce deli oluyorumEllerine saglik canim. Gerci cocuklu evde temizlik kalici olmuyor.Menun guzel olmus.
Sen dur hele biraz daha buyusun. Benim kizim 2 yasinda. Plastik mikserinin icine yogurt, corba filan koyup karistiriyor yemek yapiyormus. Onu bebeklerine yediriyorAynen canım sabah yapıyorsun akşama halida yerde bişeyler görünce deli oluyorum
Menu guzel olmus canim. Tam kilo vermelik bence
3 gündür kapatıyorum zaten canım sadece yatmadan önce kukuli var onu izliyo kahkahalar atiyo izlerken babası da bende izlemeyiz tv öyle dizi aliskanligimiz falan pek yok bi de masal kanalı var arada onu açıyorum görüntü yok sadece masal dinletiyorum evde bi ses olsun diye
Aynen canım sabah yapıyorsun akşama halida yerde bişeyler görünce deli
oluyorum
Sen dur hele biraz daha buyusun. Benim kizim 2 yasinda. Plastik mikserinin icine yogurt, corba filan koyup karistiriyor yemek yapiyormus. Onu bebeklerine yediriyor.Dusun halimizi. Artik bekliyoruz oyunu bitince temizlik zamani ve dus.
Sen dur hele biraz daha buyusun. Benim kizim 2 yasinda. Plastik mikserinin icine yogurt, corba filan koyup karistiriyor yemek yapiyormus. Onu bebeklerine yediriyor.Dusun halimizi. Artik bekliyoruz oyunu bitince temizlik zamani ve dus.
Aksamlari evde ne varsa yiyiyorum ama daha da azaltmaya calisicamAksamlari salata ve yogurt veya ton balikli salata ye canim. Dogum gunune kadar hergun. Kac gunkaldi?
Sağol canim, oglene kadar dayandim ama oglen yedigim de kesmedi (çok saglikli degildi maalesef) ama sonra bir bardak sut ictim çok iyi geldiSuyunu da içmeye çalış canım. Besinsiz kalmıştır vücudun ondan iştahın açılmıştır elinden geldiği kadar sağlıklı şeyler yemeye çalış canım. 10 hafta gibi hafiflemeye başlar :)
Aynen öyle canım bebeğin kalbinin attığının herşeyin yolunda olduğunun göstergesi :) plesenta henüz oluşmadığı için böyle oluyor. Plesenta oluşunca bulantı kesiliyor..
Yeterince protein yememiş olabilirsin, su içmemiş olabilirsin, böyle bir alışkanlık edinmiş olabilirsin, glisemik indeksi yüksek şeyler yemiş olabilirsin.. ana öğünden 2 saat sonra 'çok' aç olmak çok normal değil. Ama sağlıklı bi atıştırmayla bastırmanı öneririm öğlen öğününde göz0n dönme ihtimalini ortadan kaldırmak için..
Ben bunu yıllar önce duymuştum işe yarıyor ama açken değil karnın tokken canın bişey isterse yarıyor :)
Canım tvden uzak tut ve her şeyi konuş, erkek çocukları hep geç konuşuyor benim oğlum ilk kelimesini hatırlamıyorum ama cümle kurmaya 2.5 yaşında başladı, hala susturamadık
Düşersin inşallah canım geçen hafta çok verdim bu hafta hiç veremedim diye düşünüyorum sanırım tartida benle aynı fikirdeAksamlari evde ne varsa yiyiyorum ama daha da azaltmaya calisicam
7 haftam var, bari 60kiloya dusebilsem
Heo beraber vericez burada insallah canim :)Düşersin inşallah canım geçen hafta çok verdim bu hafta hiç veremedim diye düşünüyorum sanırım tartida benle aynı fikirde
Bizimki emzik hic kullanmadi, TV de izlenmiyor pek evde, bazen biz tabletten aciyoruz o gormesin koca ekran diye veya o yatinca.. o uyanikken izletmiyor zaten insanaCanim surekli konus. Ve istegi seyi gosterince verme onun ne oldugunu soylemesini iste. Birkac kereden sonra alisacak. Ve cocugun emzik kullaniyorsabirak. Emzik konusmasini geciktirir. Tvyi hic acma 1 dakika bile. Izlemek istiyorsaniz sadece o uyuyunca. Inan birkac haftada degisikligi farkedeceksin.
bir dilim baklava icin kendini bu kadar zorlamasaydin keske.. biraz salata veya sut/yogurt falan da yeseydin aksam, diger ogunlerin cok guzelMerhaba arkadaşalr şu 2 gün çok yoğunum girmedim.. Yüksek lissns ödevleri vardı ve daha bitmediler.. Bugün yetişmeleri lazım
Dünki menüm
Sabah (09:00)
30 gr yulaf
5 gr chia
200 ml süt
Öğlen (12:15)
1 kase tarhana çorbası
150 gr fırın norveç somon
70 gr barbunya
Salata yağsız
80 gr tahin helvsı
Ara (16:00)
1 dilim baklava
Baklavayı yedipim için akşam yemk ymedim
Su, 2.5 lt ustu
Spor yok
Inşallah canımHeo beraber vericez burada insallah canim :)
Gecen hafta guzel verdiysen bu hafta azalma olmasi normal.. haftaya yine guzel bir eksi olur bence o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?