Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menu guzel olmus canim. Tam kilo vermelik bence

Canim biz yurt disinda yasiyoruz esim de yabanci oldugu icin cocugum dogustan 2 dil ogrenmek zorunda kaldi. Ve ben dil gelisimiyle ilgili cok arastirma okudum. uykuyadalmak icin bile olsa emzik asla kullanilmamali hem konusmayi etkiliyor hem de dislerin seklini. 2 3 gun uykusuz kalirsiniz sonra alisir. Ve televizyon tamamen yasak hicbir sekilde acilmamasi en iyisi. Inan banabir kapat televizyonu bozuk de ne kendin ac ne de misafire gelene gidene actir. Tv acikken iletisim olmaz. Ve o yuzden de cocugunu cok etkiler. Inanki bak bir dene 2 hafta sifir tv. Ben denedim ondan biliyorum. Ilk baslarda zorlanirsin belki ama zamanla goreceksin cocugunla daha guzel vakit gecireceksin ve kisa surede anlamli sesler cikartmaya baslayacak.

Menüm
Kahvaltı
Haşlanmış yumurta
3 dilim sucuk
1 dilim ekmek
Domates peynir

Ara
Cilbir
Yarım muz
Aksam
Zy kereviz
Şehriye çorbası
kabak tatlısı
Su 2 lt
Spor yok ama bütün evi elimde sildim dip köşe temizlik yaptım

3 gündür kapatıyorum zaten canım sadece yatmadan önce kukuli var onu izliyo kahkahalar atiyo izlerken babası da bende izlemeyiz tv öyle dizi aliskanligimiz falan pek yok bi de masal kanalı var arada onu açıyorum görüntü yok sadece masal dinletiyorum evde bi ses olsun diye

Ellerine saglik canim. Gerci cocuklu evde temizlik kalici olmuyor .Menun guzel olmus.

Aynen canım sabah yapıyorsun akşama halida yerde bişeyler görünce deli oluyorum
Sen dur hele biraz daha buyusun. Benim kizim 2 yasinda. Plastik mikserinin icine yogurt, corba filan koyup karistiriyor yemek yapiyormus. Onu bebeklerine yediriyor .Dusun halimizi. Artik bekliyoruz oyunu bitince temizlik zamani ve dus.

Menu guzel olmus canim. Tam kilo vermelik bence

İnşallah veririm kaç gündür yerim de sayıyordum cumaya sevinirim eksi görsem
Sanada bol eksiller Canım

Çok iyi yapıyorsun canım insanın en güzel zamanı çocuğuyla geçirdiği dir çocuklar da bundan çok mutlu oluyor oyun arkadaşı olmak onların çok hoşuna gidiyor her zaman ilgi istiyorlar ve
haklarıdır ben hep oyu oynarım ve faydasını görüyorum

Aynen canım sabah yapıyorsun akşama halida yerde bişeyler görünce deli
oluyorum

Canfebciğim iyiki çocuklarımız var Rabim bizlerede guç kuvvet sihat versin bizde bol bol temizlik yapalim canim sabrlı davranmak lazimmmm

Sen dur hele biraz daha buyusun. Benim kizim 2 yasinda. Plastik mikserinin icine yogurt, corba filan koyup karistiriyor yemek yapiyormus. Onu bebeklerine yediriyor .Dusun halimizi. Artik bekliyoruz oyunu bitince temizlik zamani ve dus.

Evet Deryacığım benim kızım altı yaşında hala bebek besliyoruz

Sağol canim, oglene kadar dayandim ama oglen yedigim de kesmedi (çok saglikli degildi maalesef) ama sonra bir bardak sut ictim çok iyi geldi

Aksamlari evde ne varsa yiyiyorum ama daha da azaltmaya calisicam
7 haftam var, bari 60kiloya dusebilsem
Düşersin inşallah canım geçen hafta çok verdim bu hafta hiç veremedim diye düşünüyorum sanırım tartida benle aynı fikirde

Merhaba arkadaşalr şu 2 gün çok yoğunum girmedim.. Yüksek lissns ödevleri vardı ve daha bitmediler.. Bugün yetişmeleri lazım

Dünki menüm

Sabah (09:00)
30 gr yulaf
5 gr chia
200 ml süt

Öğlen (12:15)
1 kase tarhana çorbası
150 gr fırın norveç somon
70 gr barbunya
Salata yağsız
80 gr tahin helvsı

Ara (16:00)
1 dilim baklava

Baklavayı yedipim için akşam yemk ymedim

Su, 2.5 lt ustu

Spor yok

Gunaydin kizlar, dunku menum
Sabah 08:00 tam bugday lavas ile sandvic (peynir, domates, pancar ve 2 dilim hindi salan ile), sutle sekersiz kahve
Ara 10:30 emzirme cayi
Oglen 13:30 meksika fasulye soslu et ve pilav (550 kalori! sosunu mumkun oldugunca yememeye calistim, en cok kalorinin orada oldugunu dusunup), 2 pirinc patlagi (50kalori), bir bardak sut
Ara 16:00 bir bardak daha sut (icine biraz kahve ile) :)
Aksam 19:00 bir tabak kuru fasulye, 3yk tavuklu pilav, bol salata
Ara sekersiz cay
Suyu elimden geldigince cok icmeye calisiyorum ama 2lt falan icebiliyorum sanirim
Spor sadece 30 mekik cekebildim

Düşersin inşallah canım geçen hafta çok verdim bu hafta hiç veremedim diye düşünüyorum sanırım tartida benle aynı fikirde
Heo beraber vericez burada insallah canim :)
Gecen hafta guzel verdiysen bu hafta azalma olmasi normal.. haftaya yine guzel bir eksi olur bence o

Bizimki emzik hic kullanmadi, TV de izlenmiyor pek evde, bazen biz tabletten aciyoruz o gormesin koca ekran diye veya o yatinca.. o uyanikken izletmiyor zaten insana .. ama aaa deyip isaret edip isini cozmeye baslayinca arada anne/baba derdi onu da birakti.. Hatta biz burada ailemiz olmadigi icin ne zaman disari ciksak onu da aliyoruz, cok sosyal bir bebek daha simdiden
Ben hic kafama takmiyorum, takmali miyim yoksa Gerci burada yakin bir arkadasin speech terapist, kizimda bir problem olsa o uyarirdi, sık sık gorusuyoruz cunku Ne cok konustum, konusasim gelmis

bir dilim baklava icin kendini bu kadar zorlamasaydin keske.. biraz salata veya sut/yogurt falan da yeseydin aksam, diger ogunlerin cok guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…