Bugün perşembe yarın cuma biliyorum evet şu vakitler yumurtlama dönemim ama onla alakalı değil tamamrn nefsimle alakalı ve şu 2 gündür aşırı stresim var.. Çarşamba günü doktıra gittim yumurtam oluşmamış yarın tekrar bakacak.. Şu iki gün içinde yetişmesi gereken ödevler var ve yetişmeleri imkansız.. O beni böyle yaptı galiba ama yinede bu lar bahane değil... Bide ben bir kurumun yemekhanesinde gıda mühendisi olarak çalışıyorum... 2 gündür firmalar tatlı börek numunesi getiriyor hepside güzeldibu akşam yapabilirsem 500 kalori yakımlık kardio yapacağım... O belki kurtarır beni
Şuan tartıldım. 3 büyük bardak sıvı tükettim lavaboyada gittim.. 62.2 geliyorum tabi üstümde kıyafette var.. Yarın inşallah 100 gr da olsa - çıkacamPerşembe akşamı o kadar spora yüklenirsen kesin artı çıkarsın çünkü kasların şişeryat yuvarlan daha iyi yeşil çay iç. Olan olmuş inşallah metabolizman seni kurtarır :)
Desene daha cok beslenecek bu bebekler yogurtla corbaylaİnşallah veririm kaç gündür yerim de sayıyordum cumaya sevinirim eksi görsem
Sanada bol eksiller Canım
Çok iyi yapıyorsun canım insanın en güzel zamanı çocuğuyla geçirdiği dir çocuklar da bundan çok mutlu oluyor oyun arkadaşı olmak onların çok hoşuna gidiyor her zaman ilgi istiyorlar ve
haklarıdır ben hep oyu oynarımve faydasını görüyorum
Canfebciğim iyiki çocuklarımız var Rabim bizlerede guç kuvvet sihat versin bizde bol bol temizlik yapalim canim sabrlı davranmak lazimmmm
Evet Deryacığım benim kızım altı yaşında hala bebek besliyoruz
Aslinda 7 haftada dusersin canim. Gel hergun buraya.Aksamlari evde ne varsa yiyiyorum ama daha da azaltmaya calisicam
7 haftam var, bari 60kiloya dusebilsem
Canim her cocugun gelisimi farkli. Sorun gormuyorsan yokturBizimki emzik hic kullanmadi, TV de izlenmiyor pek evde, bazen biz tabletten aciyoruz o gormesin koca ekran diye veya o yatinca.. o uyanikken izletmiyor zaten insana.. ama aaa deyip isaret edip isini cozmeye baslayinca arada anne/baba derdi onu da birakti.. Hatta biz burada ailemiz olmadigi icin ne zaman disari ciksak onu da aliyoruz, cok sosyal bir bebek daha simdiden
Ben hic kafama takmiyorum, takmali miyim yoksaGerci burada yakin bir arkadasin speech terapist, kizimda bir problem olsa o uyarirdi, sık sık gorusuyoruz cunku Ne cok konustum, konusasim gelmis
Artik buradayim zaten hep :)Aslinda 7 haftada dusersin canim. Gel hergun buraya.
Sagol canim.
Afiyet olsun canim.Menü
Sabah
H yumurta
Tb ekmek
Süzme form beyaz peynir
5 zeytin
Öğlen
Çorba
Peynirli salata (yağsız)
5 zeytin
Akşam
Çorba
Tavuk
2 yk bulgur
Salata
Ara
Kahve bitter
Spor yok
1-1.5 su
1350 kalori
Umarim sorunlarin kisa surede cozulur canim. Kendine iyi bak.Kızlar kusura bakmayın cook cook özür dileyerek veda etmek zorundayım üzgünümki devam edemicem anlatamayacagim ailevi durumlardan dolayı... Çok isterdim devam etmeyi ve yarı yolda bırakmamayı ama malesef elimde deil durumlar.. HEPİNİZİ COK SEVİYORUM inşaallah yine uğrayacağım durumlar duzelince
Bugunku menum
(Kizim ateslendigi icin bugun ve yarin raporluyum evdeyim)
08:30 _ 2 haslanmis yumurta, 1avuc ceri dom, 2 dilim peynir, 1tk ayvar, 1 bucuk dilim ekmek.
12:00 _ 1 tane bol salatali tavuklu sandvic.
14:00_ 1 kucuk parca helva, 1 fincan sutlu kahve. 2mandalina, 3 ceviz.
17:00_ 1 tabak kiymali fasulye, 1 kase yogurt. 1 tabak salata.
Su: 2.5 lt
Kızlar kusura bakmayın cook cook özür dileyerek veda etmek zorundayım üzgünümki devam edemicem anlatamayacagim ailevi durumlardan dolayı... Çok isterdim devam etmeyi ve yarı yolda bırakmamayı ama malesef elimde deil durumlar.. HEPİNİZİ COK SEVİYORUM inşaallah yine uğrayacağım durumlar duzelince
Kızlar kusura bakmayın cook cook özür dileyerek vedanım etmek zorundayım üzgünümki devam edemicem anlatamayacagim ailevi durumlardan dolayı... Çok isterdim devam etmeyi ve yarı yolda bırakmamayı ama malesef elimde deil durumlar.. HEPİNİZİ COK SEVİYORUM inşaallah yine uğrayacağım durumlar duzelince
Bugunku menum
(Kizim ateslendigi icin bugun ve yarin raporluyum evdeyim)
08:30 _ 2 haslanmis yumurta, 1avuc ceri dom, 2 dilim peynir, 1tk ayvar, 1 bucuk dilim ekmek.
12:00 _ 1 tane bol salatali tavuklu sandvic.
14:00_ 1 kucuk parca helva, 1 fincan sutlu kahve. 2mandalina, 3 ceviz.
17:00_ 1 tabak kiymali fasulye, 1 kase yogurt. 1 tabak salata.
Su: 2.5 lt
Umarim sorunlarin kisa surede cozulur canim. Kendine iyi bak.
Geçmiş olsun canım.. umarım çabuk iyileşir..
Umarım sorunlarını en kısa zamanda çözer geri dönersin canım. Hoşçakal..
İnşallah herşey duzelir sen de atlatırsın bu durumu Canım bizde seni seviyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?