Canim yanlis yazmissin sadece 100 gr almissin ama 500 yazmissin.*** 4. Takım 605. Etap ***
DeryaOnDiet (68.6/67.9/0.7/%1.16)
tomrs (57.9///%)
stitch (66.4/66.5/0.5/-%0.75)
matilda34 (75.0///%)
inkpin (74.3///%) bildirimde bulunmadı 2. Defa
harpy (71.4/70.7/0.7/%0.98)
selinbs (64.5///%) sabit
kaju (63.9///%)
Aomine Daiki (61.9/61.0/0.9/%1.45)
4. Takım ortalaması:
Canfeb (66.2/65.8/0.4/%0.60)
glsmhmt (52.3///%)
Papillon_ (?///%)
isimsiz965 (?///%)
biricik1272 (85///%)
AKovser (61.9///%) 479. etapta izne ayrılan üye geri dönemedi hamile
Himm o zaman listeye yanlis yazmissin. 66.5 yazmissin canimBen dün 66.4tum dün de dikkat ettim yediklerime ama neden arti ciktim bilmiyorum
Gecen hafta 66.4
Bu hafta 66.9
Fark +0.5
Yuzde 0.75
Fark dogru, kiloyu yanlis yazmisim maalesefCanim yanlis yazmissin sadece 100 gr almissin ama 500 yazmissin.
Teşekkürler canım.. Bende çok korktumm.. Ama şükür haftaya inşallah daha iyi olurum menüler olarakCanim bu menuye ragmen bugun soyle guzel bir eksin var yaseni cok tebrik ederim
Tebrikler canım.. Olsun eksi eksidir onlarda gider2 hafta once aldigimi hala veremedim. Ama tabiki mutluyum eksi eksidir
Çalışmaktan (çalışıyorum ama menü hazırlamama engel olmuyor)değil canım babam bendeydi(ve onun3 kedisi) o yüzden derbeder oldum bu hafta menüler berbat,farkındayım sağol canım yol gösterici yorumun için önümüzdeki hafta ,inşallahDaha belki yorum yapacak kadar yetim yok ama ilk yorumumu sana yapayım kajucummenün güzel ama tatlı yerine onun kalorisiyle aynı tok tutucu, daha yararlı, ve miktar olarakta daha fazla başka besinler yiyebilirsin bence..
Belki çalışıyorsun bilmiyorum fırsatın olmuyordur canım..
Bozma pskolojini bak babanlara rağmen 800 gr vermişsin tebrikler canımGeçmişi okuyamadım resmi atıp kilo bildirimi yapıp çıkacam kusuruma bakmayın öldüm dünden beri temizlik şimdide oğlan bacağıma yapışmış ağlayıp duruyorBu arada az önce adet oldum ya çok perişan ve psikolojk yönden çökmüş hissediyorum
Tebrikler canm. Çok iyi gidiyorsunGeçen hafta:61.9
Bu hafta:61.0
Fark:0.9
Yüzde: %1.45
Gelecek hafta için hedef kilo: 60.5
Haftalık mesaj sayısı:30
Tebrikler canm Çok iyi superrGeçen hafta:68.7
Bu hafta:67.9
Fark:0.7
Yüzde: %1.16
Gelecek hafta için hedef kilo: 66.9Eki Görüntüle 2226374
Haftalık mesaj sayısı:30+
Yok be ablacım valla seni üzmek için söylemedim çok şükür yaşımız genç daha nasip eder inşallah AllahAmin inşallah Canım en kısa zamanda anne olman için çok dua edeceğim Canım
Yeni geldiğim için kimseyi daha tam tanımıyorum:)) kusura bakmayın kaptanim
Teşekkür ederim canım kelebek de çok yoğun bu ara bende bugün karne günü kursta program vardı bu saate ancak gelebildim hakkını helal et
Canım her zaman bekliyoruz Allah kolaylık versin inşallah konuşmak dertleşmek istersen buradayız dualarım seninle umarım kısa zamanda atlatırsınKızlar kusura bakmayın cook cook özür dileyerek veda etmek zorundayım üzgünümki devam edemicem anlatamayacagim ailevi durumlardan dolayı... Çok isterdim devam etmeyi ve yarı yolda bırakmamayı ama malesef elimde deil durumlar.. HEPİNİZİ COK SEVİYORUM inşaallah yine uğrayacağım durumlar duzelince
Vayyyy 900 gram haaaaa tebrik ederimGeçen hafta:61.9
Bu hafta:61.0
Fark:0.9
Yüzde: %1.45
Gelecek hafta için hedef kilo: 60.5
Haftalık mesaj sayısı:30
Artık lazımdı deryam yaaa bir an evvelayaga kalkıp silkelenmen lazım tebrik ederim çokkkGeçen hafta:68.7
Bu hafta:67.9
Fark:0.7
Yüzde: %1.16
Gelecek hafta için hedef kilo: 66.9Eki Görüntüle 2226374
Haftalık mesaj sayısı:30+
Canım Önemli değil olabiliyor bazenGünaydın kızlar
Kusura bakmayın bu hafta hiç aktif olamadım. İş yerinden bir arkadaşım hastalandı ve onun yokluğunda bana çok fazla iş düştü. Bu akşam ya da yarın akşam gelip bütün geçmişin üzerinden geçeceğim.
Şimdilik sadece kilo bildirimi yapıp kaçacağım
Demekki 64 senin takılma kilon bu direnci de kırarsın yakında şakın moralini bozmaKilo bildirimi
Geçen hafta: 64.5
Güncel: 64.5
Sabit
Wayyyyyy süper tebrik ederim istikrarına gurbannnn
süperrrrrrrrrrr tebrik ederim canım güzel aynen devammmm
Su içmedin mi yada geç saatte içtin mi gece uyudun mu güzel bunların hepsi etkiler sorun değil haftaya senden atak bekliyorumBen dün 66.4tum dün de dikkat ettim yediklerime ama neden arti ciktim bilmiyorum
Gecen hafta 66.4
Bu hafta 66.9
Fark +0.5
Yuzde 0.75
gayet güzel canım tebriklerGünaydın kizlar geçen hafta kilo 57.9
57.4 resim yukleyemedim anlamadım bu sıkıntı var
Süperrrrrrr sakın haaaaa bırakmak Yok aynen devammmmöMerhaba kızlar. Biz karnemizi almaya gitmiştik kızımla. Şimdi geldim.
Tartıldım çok mutluyum. Bu hafta eksi 300.
Gecen cuma:85.0
bu hafta 84.7.
Fark:-300
Mesaj sayisi:+30
misafire rağmen eksi 800 süper ötesiGecen hafta 63.9
Bu hafta 63.1
Fark - 800
Yuzde 1.25
Saol kaptisim bu hafta daha çok spor yapıcam inşallah 50 li rakamlar için sabirsizlaniyorumTeşekkür ederim canım kelebek de çok yoğun bu ara bende bugün karne günü kursta program vardı bu saate ancak gelebildim hakkını helal et
Canım her zaman bekliyoruz Allah kolaylık versin inşallah konuşmak dertleşmek istersen buradayız dualarım seninle umarım kısa zamanda atlatırsın
Vayyyy 900 gram haaaaa tebrik ederim
Artık lazımdı deryam yaaa bir an evvelayaga kalkıp silkelenmen lazım tebrik ederim çokkk
Canım Önemli değil olabiliyor bazen
Demekki 64 senin takılma kilon bu direnci de kırarsın yakında şakın moralini bozma
Wayyyyyy süper tebrik ederim istikrarına gurbannnn
süperrrrrrrrrrr tebrik ederim canım güzel aynen devammmm
Su içmedin mi yada geç saatte içtin mi gece uyudun mu güzel bunların hepsi etkiler sorun değil haftaya senden atak bekliyorum
gayet güzel canım tebrikler
Süperrrrrrr sakın haaaaa bırakmak Yok aynen devammmmö
misafire rağmen eksi 800 süper ötesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?