- 1 Kasım 2018
- 3.329
- 12.342
- 208
Aha yeni bir şey daha "spining" bi araştırayım onuda nette.Yoran şeyleri severim
Kız evi bişey götürüyordu resmen uyuyamazdım(benim küçük adam yerde emekliyemiyorda komando gibi sürükleniyor bütün bisliği yalıyo,artık yerde kedi kılımı ararsın....) Şimdi halılarımı almaya gelecekler sonra ben niravanaya doğru
Teşekkür ederim canmnmÇok teşekkür ederim canım, zahmet etmişsin..
Bakacağım mutlaka..
Allah bağışlasın canım, maşaAllah..
Güzel dileklerin için de ayrıca teşekkür ederim canım..
İnşaAllah canım..
Çok teşekkür ederim .
Vayy çok güzel bir eksii :)
Düzenli menülerin güzel sonucu..
Tebrikler canım..
Tebrik ederim, gayet iyi..
Üzme kendini, ara sıra olur böyle, haftaya aldığının 2 katını ver de gel :)
Güzell :) Tebrikler..
Az az gitsin kalıcı gitsin :)
Tebrikler canım..
Çok iyi vermişsin, tebrikler canım..
Teşekkür ederim canmmm. Pek anlamıyorum ama dediğin doğru 80 yerdeydi yuzdelikkız o ne güzel kilo veriş
sende güzel erimişsin arkadaşım yüzdeliğinde çok güzel
Kuzucuğum istikrarla devam ediyorsun hemde kaale değer rakamlarla
Yediğin poğaçalar simitlere rağmen veda etmişsin tatlım kilolara.Bu arada bide pilates ya da yürüyüş falan yapsan var ya.(ha yapmasan da veriyorsun sıkıntı yok şuan durduğunu hissedersen o zaman kilo vermeyi tetiklemek için yaparsın daha olmadı)
Tebrik ederim arkadaşım güzel rakam yüzdeliğinde yüksek olmalı çünkü 50li rakamlardasın
tebrik ederim kilolar gidiyor desene(bende sabah karne verip geldim,koşuşturmalı bir gündü )
Öylede adam gibi beslenemedim ve ne bulduysam onu yedim hepside sağlıksız,bide çok yordular beni evi bir görseydinizBir ara nasıl altından kalkıcam dedim.İnan bu 800 gr sırf 4 günün yorgunluğundan oldu yoksa yediklerim hep karbonhidrat.Neyse şimdi huzur içindeyim Ev derli toplu ohh mis
Hadi Allah kalbinden geçeni önüne koysun arkadaşım,güzel haberlerle dönersin inşallah bize,dualarımız seninle
@AKovser canım teşekkür ederim ben listeye yazamamıştım,beni de eklemişsin yüzdeliğime kadar
Canım diyetisyen listesi yapıyorum artık ben ondan öyleBir günde 4 dilim ekmek fazla..
Hadi yiyeceksen de akşam yememeye çalış..
Afiyet olsun canım.
Slm kızlarr haftasonuna girerken nasılız...2 gün tatil inşallah dinlenebilirim umuduyla ve bugünki menüm
Sabah (09:00)
1 adet haşlanmış yumurta
1 kk koyun peyniri
Öğlen (12:30)
1/2 kase zencefilli patates çorbası
2 adet islim kebabı
120-150 gr arası bulgur pilavı
1 tepelem dolu yemek kaşığı süzme yoğurt
Akşam (19:00)
1 tane havuç
1 fincan sütlü kahve
1 dilim sütlü çikolata yani 5 gr
Su:2 lt
Spor yok
Bu hafta çok yığun olduğum için spora hiç vakit ayıramdım ama inşallah eski tempoma geri döneceğim
Akşam çok zayıf olmuş farkındayım ve şuan bende açım ama yolculuğa çıkacaktım aceleyle sadece bunları attım ağzıma şimdi yoldayım.. Bu akşam böyle olsun. Bakalım
Tebrikler canim harikasin
Tebrikler canim.Merhaba kızlar. Biz karnemizi almaya gitmiştik kızımla. Şimdi geldim.
Tartıldım çok mutluyum. Bu hafta eksi 300.
Gecen cuma:85.0
bu hafta 84.7.
Fark:-300
Mesaj sayisi:+30
Kolay gelsin canim. Amanin bir de 3 kedi mi. Isin zor.Çalışmaktan (çalışıyorum ama menü hazırlamama engel olmuyor)değil canım babam bendeydi(ve onun3 kedisi) o yüzden derbeder oldum bu hafta menüler berbat,farkındayım sağol canım yol gösterici yorumun için önümüzdeki hafta ,inşallahDeryaOnDiet canım sende neredeyse her menüme yorum yapıyorsun ama ben bu hafta sana hiç yapamadım kusuruma bakama giremiyorum nete malum işte babamlar.Dün gittiler şükür.Bu hafta hem münü yazamadım doğru dürüst ne de yorum yapabildim
Harikasin canim. TebriklerGecen hafta 63.9
Bu hafta 63.1
Fark - 800
Yuzde 1.25
Sagol canim.Teşekkür ederim canım kelebek de çok yoğun bu ara bende bugün karne günü kursta program vardı bu saate ancak gelebildim hakkını helal et
Canım her zaman bekliyoruz Allah kolaylık versin inşallah konuşmak dertleşmek istersen buradayız dualarım seninle umarım kısa zamanda atlatırsın
Vayyyy 900 gram haaaaa tebrik ederim
Artık lazımdı deryam yaaa bir an evvelayaga kalkıp silkelenmen lazım tebrik ederim çokkk
Canım Önemli değil olabiliyor bazen
Demekki 64 senin takılma kilon bu direnci de kırarsın yakında şakın moralini bozma
Wayyyyyy süper tebrik ederim istikrarına gurbannnn
süperrrrrrrrrrr tebrik ederim canım güzel aynen devammmm
Su içmedin mi yada geç saatte içtin mi gece uyudun mu güzel bunların hepsi etkiler sorun değil haftaya senden atak bekliyorum
gayet güzel canım tebrikler
Süperrrrrrr sakın haaaaa bırakmak Yok aynen devammmmö
misafire rağmen eksi 800 süper ötesi
Insallah hersey istedigin gibi olur canim.Kızlar bir yumurtam oluşmuş 13 mm pazartesi tekrar gideceğim kontrole dua edin güzel gelişsin
Super canim. Bence de cok kalori yakmissindir.Selam kızlar güzel güzel eksiler gördüm tebrik ederim hepinizi
Bugün es kaza spining dersine girdimresmen canım çıktı ama daha sık girebilirim artık diye düşünüyorum çok eğlenceli bir dersti. Her türden çaldı hoca bi ara bisikletten inip oynayacaktım bayağı bi kalori yaktım gibi geliyor..
Üzülme canım olur bazen belki çok spor yapmışsındır. Ya da wc den de olabiliyor canım takma kafana haftaya toptan gider..
Temizlik biyere kaçmıyor önce kendini bi topla sonradikkkatli ol bekliyoruz seni burada
Kaptişim beni utandırıyorsun
Ayy çok sevindim canım allah o minik yumurtadan senin kucağına bir bebek nasib etsin inşallah sağlıklı sihatli analı babalı
Aslinda oglen cok olmus bulgur ama aksam yemedigin icin onu dengelemisdin canim.Slm kızlarr haftasonuna girerken nasılız...2 gün tatil inşallah dinlenebilirim umuduyla ve bugünki menüm
Sabah (09:00)
1 adet haşlanmış yumurta
1 kk koyun peyniri
Öğlen (12:30)
1/2 kase zencefilli patates çorbası
2 adet islim kebabı
120-150 gr arası bulgur pilavı
1 tepelem dolu yemek kaşığı süzme yoğurt
Akşam (19:00)
1 tane havuç
1 fincan sütlü kahve
Su:2 lt
Spor yok
Bu hafta çok yığun olduğum için spora hiç vakit ayıramdım ama inşallah eski tempoma geri döneceğim
Cok az geldi gozume canim. Ben bugun cok yedim belki ondandir. Aksama sadece corba var nasil cok aciktin mi? Gerci spora gitmisdin spor acligi bastiriyor. Hem de spining wuuwuuMenüm
Sabah
1 dlm tbe
1 tam 1 beyaz yumurta
Peynir
5 zeytin
Ara
2/3 rawsome protein bar 150 kaş civarı
Öğlen
Domates çorbası
Tavuk
Salata
1 dlm tbe
1 kase yoğurt
Ara
1 bdk sütten kahve
2 kare bitter
Akşam
Yayla çorbası 3 kpç
Spor
Spinning 45 dk (yarısında sadece bisiklet sürdüm yarısında spining yaptım sayılır)
Bol su (spor çok susattı)
1350 kalori
Cok az geldi gozume canim. Ben bugun cok yedim belki ondandir. Aksama sadece corba var nasil cok aciktin mi? Gerci spora gitmisdin spor acligi bastiriyor. Hem de spining wuuwuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?