Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eline sağlık canım için rahatlamıştır. Spiningi araştırdın mı? Çok eğlenceli görünüyor ama çok zormuş.

Teşekkür ederim canmnm

Teşekkür ederim canmmm. Pek anlamıyorum ama dediğin doğru 80 yerdeydi yuzdelik

Slm kızlarr haftasonuna girerken nasılız... 2 gün tatil inşallah dinlenebilirim umuduyla ve bugünki menüm

Sabah (09:00)
1 adet haşlanmış yumurta
1 kk koyun peyniri

Öğlen (12:30)
1/2 kase zencefilli patates çorbası
2 adet islim kebabı
120-150 gr arası bulgur pilavı
1 tepelem dolu yemek kaşığı süzme yoğurt

Akşam (19:00)
1 tane havuç
1 fincan sütlü kahve

Su:2 lt
Spor yok

Bu hafta çok yığun olduğum için spora hiç vakit ayıramdım ama inşallah eski tempoma geri döneceğim

Menüm
Sabah
1 dlm tbe
1 tam 1 beyaz yumurta
Peynir
5 zeytin

Ara
2/3 rawsome protein bar 150 kaş civarı

Öğlen
Domates çorbası
Tavuk
Salata
1 dlm tbe
1 kase yoğurt

Ara
1 bdk sütten kahve
2 kare bitter

Akşam
Yayla çorbası 3 kpç

Spor
Spinning 45 dk (yarısında sadece bisiklet sürdüm yarısında spining yaptım sayılır)
Bol su (spor çok susattı)

1350 kalori

Kolay gelsin canim. Amanin bir de 3 kedi mi. Isin zor.

Sagol canim.

Super canim. Bence de cok kalori yakmissindir.

Aslinda oglen cok olmus bulgur ama aksam yemedigin icin onu dengelemisdin canim.

Cok az geldi gozume canim. Ben bugun cok yedim belki ondandir. Aksama sadece corba var nasil cok aciktin mi? Gerci spora gitmisdin spor acligi bastiriyor. Hem de spining wuuwuu

Bugunku menum
08:30 _ 2 dilim peynir, 1 dilim ekmek, 1 avuc ceri domates, 2 yk ajvar, 1 yer lahanasi.
10:30 _ 1 fincan sutlu kahve, 1 kare helva.
11:30 _ 1 fincan sutlu kahve, 1 kare helva(cok oldu ya)
15:00_ 1 tabak tavuklu salata, 2 mandalina, 1 avuc fistik.
17:00_ 1 kepce domates corbasi, 1 tabak tabuklu salata.

Su:2lt

Merhaba kızlar önce hepimizi tebrik ediyorum inşallah her hafta bol eksili günler görürüz sağlıklı bir şekilde
Menum
10.00 bir bardak süt
Öğlen 14.20
İki içli köfte bulgurlu haslama
İki kaşık tavuk sote
Bir köfte kadar et
Üç yk alinazik
Bir kase cacık salata

Ara 16 bir fincan kahve çikolata yemedim

Akşam 18.00
iki yk irmik helvası
Bir kase çiğ çerez
Bol limonlu açık çay

Tatilcilerimiz gelmiş kızımın misafiriydik
Sebze dolması pilav sutlaç lokum cezerye vardı yemedim ancak kendimi bu kadar tuta bildim
Su iki lt spor yok

Cok az geldi gozume canim. Ben bugun cok yedim belki ondandir. Aksama sadece corba var nasil cok aciktin mi? Gerci spora gitmisdin spor acligi bastiriyor. Hem de spining wuuwuu

Canım öğlen yemeğini 3 gibi yedim bi de çok yedim spor sonrası acıktığım için. Sonra çok uyku bastırınca kahve içmem gerekti o da saat 6 gibi olunca akşama hiç acıkmadım. Çorbayı içtim acayip tıkandım hala da acıkmadım. Şimdi de yatıyorum zaten:) bilirsin normalde böyle şeyler yapmam. Senin menün de bana hep az geliyor ama kalori hesabı olunca sesimi çıkarmıyorum. Özellikle akşam çok az oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…