Senin icin research paper'lari bulmaya calistim ama bulamadim, ama bu haberi okursan hamilelikte bulanti bircok iyi belirtiye isaret :)
https://www.telegraph.co.uk/news/he...ness-may-mean-healthier-intelligent-baby.html
3 aydan sonra baya duzelir Canım sen kendine iyi bak gıdasız ve susuz brakma kendini bol bol dinlen hayırlısıyla bebiş gelirse dinlenemezsin
Teşekkür ediyorum canım ikide torunum var çok şekerler 3 yaşın da guzel kız biride dort aylik
Oğlan İnşallah sen de sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alirsın
Zor bir dönem geçirdin Canım anne yada baba hasta olunca insanın hayatı alt ust oluyor
İnşallah çok güzel toparlarsın bize de güzel guzel kilolar verdirirsin disiplininle baban içinde gözun Aydın
Suyunu da içmeye çalış canım. Besinsiz kalmıştır vücudun ondan iştahın açılmıştır elinden geldiği kadar sağlıklı şeyler yemeye çalış canım. 10 hafta gibi hafiflemeye başlar :)
Aynen öyle canım bebeğin kalbinin attığının herşeyin yolunda olduğunun göstergesi :) plesenta henüz oluşmadığı için böyle oluyor. Plesenta oluşunca bulantı kesiliyor..
Yeterince protein yememiş olabilirsin, su içmemiş olabilirsin, böyle bir alışkanlık edinmiş olabilirsin, glisemik indeksi yüksek şeyler yemiş olabilirsin.. ana öğünden 2 saat sonra 'çok' aç olmak çok normal değil. Ama sağlıklı bi atıştırmayla bastırmanı öneririm öğlen öğününde göz0n dönme ihtimalini ortadan kaldırmak için..
Ben bunu yıllar önce duymuştum işe yarıyor ama açken değil karnın tokken canın bişey isterse yarıyor :)
Canım tvden uzak tut ve her şeyi konuş, erkek çocukları hep geç konuşuyor benim oğlum ilk kelimesini hatırlamıyorum ama cümle kurmaya 2.5 yaşında başladı, hala susturamadık
Geçen hafta:61.9
Bu hafta:61.0
Fark:0.9
Yüzde: %1.45
Gelecek hafta için hedef kilo: 60.5
Haftalık mesaj sayısı:30
Ben dün 66.4tum dün de dikkat ettim yediklerime ama neden arti ciktim bilmiyorum
Gecen hafta 66.4
Bu hafta 66.9
Fark +0.5
Yuzde 0.75
Günaydın kizlar geçen hafta kilo 57.9
57.4 resim yukleyemedim anlamadım bu sıkıntı var
Merhaba kızlar. Biz karnemizi almaya gitmiştik kızımla. Şimdi geldim.
Tartıldım çok mutluyum. Bu hafta eksi 300.
Gecen cuma:85.0
bu hafta 84.7.
Fark:-300
Mesaj sayisi:+30
Gecen hafta 63.9
Bu hafta 63.1
Fark - 800
Yuzde 1.25
Kızlar bir yumurtam oluşmuş 13 mm pazartesi tekrar gideceğim kontrole dua edin güzel gelişsin
teşekkürler kaptanımTeşekkür ederim canım kelebek de çok yoğun bu ara bende bugün karne günü kursta program vardı bu saate ancak gelebildim hakkını helal et
Canım her zaman bekliyoruz Allah kolaylık versin inşallah konuşmak dertleşmek istersen buradayız dualarım seninle umarım kısa zamanda atlatırsın
Vayyyy 900 gram haaaaa tebrik ederim
Artık lazımdı deryam yaaa bir an evvelayaga kalkıp silkelenmen lazım tebrik ederim çokkk
Canım Önemli değil olabiliyor bazen
Demekki 64 senin takılma kilon bu direnci de kırarsın yakında şakın moralini bozma
Wayyyyyy süper tebrik ederim istikrarına gurbannnn
süperrrrrrrrrrr tebrik ederim canım güzel aynen devammmm
Su içmedin mi yada geç saatte içtin mi gece uyudun mu güzel bunların hepsi etkiler sorun değil haftaya senden atak bekliyorum
gayet güzel canım tebrikler
Süperrrrrrr sakın haaaaa bırakmak Yok aynen devammmmö
misafire rağmen eksi 800 süper ötesi
Ben dün 66.4tum dün de dikkat ettim yediklerime ama neden arti ciktim bilmiyorum
Gecen hafta 66.4
Bu hafta 66.9
Fark +0.5
Yuzde 0.75
Geçmişi okuyamadım resmi atıp kilo bildirimi yapıp çıkacam kusuruma bakmayın öldüm dünden beri temizlik şimdide oğlan bacağıma yapışmış ağlayıp duruyorBu arada az önce adet oldum ya çok perişan ve psikolojk yönden çökmüş hissediyorum
Teşekkür ederim canım kelebek de çok yoğun bu ara bende bugün karne günü kursta program vardı bu saate ancak gelebildim hakkını helal et
Canım her zaman bekliyoruz Allah kolaylık versin inşallah konuşmak dertleşmek istersen buradayız dualarım seninle umarım kısa zamanda atlatırsın
Vayyyy 900 gram haaaaa tebrik ederim
Artık lazımdı deryam yaaa bir an evvelayaga kalkıp silkelenmen lazım tebrik ederim çokkk
Canım Önemli değil olabiliyor bazen
Demekki 64 senin takılma kilon bu direnci de kırarsın yakında şakın moralini bozma
Wayyyyyy süper tebrik ederim istikrarına gurbannnn
süperrrrrrrrrrr tebrik ederim canım güzel aynen devammmm
Su içmedin mi yada geç saatte içtin mi gece uyudun mu güzel bunların hepsi etkiler sorun değil haftaya senden atak bekliyorum
gayet güzel canım tebrikler
Süperrrrrrr sakın haaaaa bırakmak Yok aynen devammmmö
misafire rağmen eksi 800 süper ötesi
Ayy çok sevindim canım allah o minik yumurtadan senin kucağına bir bebek nasib etsin inşallah sağlıklı sihatli analı babalıKızlar bir yumurtam oluşmuş 13 mm pazartesi tekrar gideceğim kontrole dua edin güzel gelişsin
Hafi inşallah zaten insan bir kere vermeye başladığında hemen bitsin diye daha çok çabalıyorSaol kaptisim bu hafta daha çok spor yapıcam inşallah 50 li rakamlar için sabirsizlaniyorum
Hadi maşallah maşallah Allah nasip etsin inşallah hayırlı bir evlat sana da canımKızlar bir yumurtam oluşmuş 13 mm pazartesi tekrar gideceğim kontrole dua edin güzel gelişsin
o artık diskalifiye olacak canım bahara yazdım zaten 3 hafta gelmeyen diskalifiye oluyor@tuzsuz_ruh
Canım, inkpinin durumu nasıl olacak ?
İkinci listeden de gelmeyenleri çıkardım, yeni üyelere ihtiyacımız var..
MaşaAllah mezun adaylarımız var artık
utanma kız hakkettinnnnnnnnSelam kızlar güzel güzel eksiler gördüm tebrik ederim hepinizi
Bugün es kaza spining dersine girdimresmen canım çıktı ama daha sık girebilirim artık diye düşünüyorum çok eğlenceli bir dersti. Her türden çaldı hoca bi ara bisikletten inip oynayacaktım bayağı bi kalori yaktım gibi geliyor..
Üzülme canım olur bazen belki çok spor yapmışsındır. Ya da wc den de olabiliyor canım takma kafana haftaya toptan gider..
Temizlik biyere kaçmıyor önce kendini bi topla sonradikkkatli ol bekliyoruz seni burada
Kaptişim beni utandırıyorsun
Ayy çok sevindim canım allah o minik yumurtadan senin kucağına bir bebek nasib etsin inşallah sağlıklı sihatli analı babalı
kız o ne güzel kilo verişGeçen hafta:61.9
Bu hafta:61.0
Fark:0.9
Yüzde: %1.45
Gelecek hafta için hedef kilo: 60.5
Haftalık mesaj sayısı:30
sende güzel erimişsin arkadaşım yüzdeliğinde çok güzelGeçen hafta:68.7
Bu hafta:67.9
Fark:0.7
Yüzde: %1.16
Gelecek hafta için hedef kilo: 66.9Eki Görüntüle 2226374
Haftalık mesaj sayısı:30+
Kuzucuğum istikrarla devam ediyorsun hemde kaale değer rakamlarla
Yediğin poğaçalar simitlere rağmen veda etmişsin tatlım kilolara
Tebrik ederim arkadaşım güzel rakam yüzdeliğinde yüksek olmalı çünkü 50li rakamlardasınGünaydın kizlar geçen hafta kilo 57.9
57.4 resim yukleyemedim anlamadım bu sıkıntı var
tebrik ederim kilolar gidiyor deseneMerhaba kızlar. Biz karnemizi almaya gitmiştik kızımla. Şimdi geldim.
Tartıldım çok mutluyum. Bu hafta eksi 300.
Gecen cuma:85.0
bu hafta 84.7.
Fark:-300
Mesaj sayisi:+30
Öylede adam gibi beslenemedim ve ne bulduysam onu yedim hepside sağlıksız,bide çok yordular beni evi bir görseydinizBozma pskolojini bak babanlara rağmen 800 gr vermişsin tebrikler canım
Hadi Allah kalbinden geçeni önüne koysun arkadaşım,güzel haberlerle dönersin inşallah bize,dualarımız seninleKızlar bir yumurtam oluşmuş 13 mm pazartesi tekrar gideceğim kontrole dua edin güzel gelişsin
Aha yeni bir şey daha "spining" bi araştırayım onuda nette.Yoran şeyleri severimSelam kızlar güzel güzel eksiler gördüm tebrik ederim hepinizi
Bugün es kaza spining dersine girdimresmen canım çıktı ama daha sık girebilirim artık diye düşünüyorum çok eğlenceli bir dersti. Her türden çaldı hoca bi ara bisikletten inip oynayacaktım bayağı bi kalori yaktım gibi geliyor..
Temizlik biyere kaçmıyor önce kendini bi topla sonradikkkatli ol bekliyoruz seni burada
Teşekkür ederimÇok teşekkür ederim canım, zahmet etmişsin..
Bakacağım mutlaka..
Allah bağışlasın canım, maşaAllah..
Güzel dileklerin için de ayrıca teşekkür ederim canım..
İnşaAllah canım..
Çok teşekkür ederim .
Vayy çok güzel bir eksii :)
Düzenli menülerin güzel sonucu..
Tebrikler canım..
Tebrik ederim, gayet iyi..
Üzme kendini, ara sıra olur böyle, haftaya aldığının 2 katını ver de gel :)
Güzell :) Tebrikler..
Az az gitsin kalıcı gitsin :)
Tebrikler canım..
Çok iyi vermişsin, tebrikler canım..
Bende öyle düşünüyorum canım 2 hafta sporsuz 2 kilo verdim sayılır bu hafta biraz spor da yapıcam bakalimkız o ne güzel kilo veriş
sende güzel erimişsin arkadaşım yüzdeliğinde çok güzel
Yediğin poğaçalar simitlere rağmen veda etmişsin tatlım kilolara.Bu arada bide pilates ya da yürüyüş falan yapsan var ya.(ha yapmasan da veriyorsun sıkıntı yok şuan durduğunu hissedersen o zaman kilo vermeyi tetiklemek için yaparsın daha olmadı)
Tebrik ederim arkadaşım güzel rakam yüzdeliğinde yüksek olmalı çünkü 50li rakamlardasın
tebrik ederim kilolar gidiyor desene(bende sabah karne verip geldim,koşuşturmalı bir gündü )
Öylede adam gibi beslenemedim ve ne bulduysam onu yedim hepside sağlıksız,bide çok yordular beni evi bir görseydinizBir ara nasıl altından kalkıcam dedim.İnan bu 800 gr sırf 4 günün yorgunluğundan oldu yoksa yediklerim hep karbonhidrat.Neyse şimdi huzur içindeyim Ev derli toplu ohh mis
Hadi Allah kalbinden geçeni önüne koysun arkadaşım,güzel haberlerle dönersin inşallah bize,dualarımız seninle
Dahlia_ canım teşekkür ederim ben listeye yazamamıştım,beni de eklemişsin yüzdeliğime kadar
gozun aydin İnşallah mujdeli haber alirsin canim:)Kızlar bir yumurtam oluşmuş 13 mm pazartesi tekrar gideceğim kontrole dua edin güzel gelişsi
Ne demek canım benim, rica ederim :)kız o ne güzel kilo veriş
sende güzel erimişsin arkadaşım yüzdeliğinde çok güzel
Yediğin poğaçalar simitlere rağmen veda etmişsin tatlım kilolara.Bu arada bide pilates ya da yürüyüş falan yapsan var ya.(ha yapmasan da veriyorsun sıkıntı yok şuan durduğunu hissedersen o zaman kilo vermeyi tetiklemek için yaparsın daha olmadı)
Tebrik ederim arkadaşım güzel rakam yüzdeliğinde yüksek olmalı çünkü 50li rakamlardasın
tebrik ederim kilolar gidiyor desene(bende sabah karne verip geldim,koşuşturmalı bir gündü )
Öylede adam gibi beslenemedim ve ne bulduysam onu yedim hepside sağlıksız,bide çok yordular beni evi bir görseydinizBir ara nasıl altından kalkıcam dedim.İnan bu 800 gr sırf 4 günün yorgunluğundan oldu yoksa yediklerim hep karbonhidrat.Neyse şimdi huzur içindeyim Ev derli toplu ohh mis
Hadi Allah kalbinden geçeni önüne koysun arkadaşım,güzel haberlerle dönersin inşallah bize,dualarımız seninle
Dahlia_ canım teşekkür ederim ben listeye yazamamıştım,beni de eklemişsin yüzdeliğime kadar
Çok Üzgünüm kaptan ancak eve geldim hiç boş kalmadım bugün netim de yoktu sabahtan beri dışardayım liste yayınlandımı*** 4. Takım 605. Etap ***
DeryaOnDiet (68.6/67.9/0.7/%1.02)
tomrs (57.9/57.4/0.5/%0.86)
stitch (66.4/66.9/+0.5/-%0.75)
matilda34 (75.0///%)bildirimde bulunmadı
inkpin (74.3///%) 3 haftadır bildirimde bulunmadığı için diskalifiye edildi
harpy (71.4/70.7/0.7/%0.98)
selinbs (64.5///%) Sabit
kaju (63.9/63.1/0.8/%1.25)
Aomine Daiki (61.9/61.0/0.9/%1.45)
4. Takım ortalaması: % 0.534
Canfeb (66.2/65.8/0.4/%0.60)
biricik1272 (85/84.7/0.3/%0.35)
inşallah canımAllah yardımcın olsun canım..
Güzel haberlerini bekliyoruz..
Selam kızlar güzel güzel eksiler gördüm tebrik ederim hepinizi
Üzülme canım olur bazen belki çok spor yapmışsındır. Ya da wc den de olabiliyor canım takma kafana haftaya toptan gider..
Kaptişim beni utandırıyorsun
Ayy çok sevindim canım allah o minik yumurtadan senin kucağına bir bebek nasib etsin inşallah sağlıklı sihatli analı babalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?