Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Oglenki menun cok leziz naam namm. Afiyet olsun canim. Biraz kh agirlikli olmus.

Acikmadiysan ne guzel canim. Ah keske acikmasam daha da azaltirim menulerimi

Saol canım ,Ben persembeleri elimden geldigince isten cikmadan listeyi yaparim sizin icin, ama cumalari yuzdeyi yapamam maalesef, cumalari bilgisayarim yok
Evet dün çok kesintili uyudum, ufaklik hic durmadi yanimda yatti sadece, çok da susamistim uzun sure icemedim sonra gece uyanip ictim bol bol, inşallah oyledir haftaya güzel bir eksi gelir

Çok Üzgünüm kaptan ancak eve geldim hiç boş kalmadım bugün netim de yoktu sabahtan beri dışardayım liste yayınlandımı
İşte böyle durumlarda dünde bildirim yapabilirdin malesef geç kaldın sabah tartılıp bildiri yapılsa öğle veya akşam beklenmese

Menum
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim sucuk
1 dilim ekmek

Ara
1 poğaça
Yarım muz
Aksam
Tavuk wrap
Ayran
1 mandalina
2lt şu
15 dk yürüyüş
Kalori olarak cok olmayabilir ama biraz fazla kh olmus canim. Ozellikle pogaca. Ama kalori olarak iyiayarladigini dusunuyorum.

Mutlu haftasonları canlar..
Nasılsınız??

Ben biraz dinlenmeye anneme geldim, evde boş boş dursam da dinlenemiyorum sanki..
Anne yani enguzelicanim. Cok iyi yapmissin. Iyiyim. Dun dudagima kalici makyaj yaptirdim. Gece agridi baya ama sukur simdi bomba gibiyim. Bu kadar aciyacagini dusunmemistim ama cok begendim. Bir de 65i yeniden gorsem keyfime diyecek olmaz

Beklemedeyim kaç gün sonra kepli tavşan olacaksın kaç ay sonra hedefin ne yıl sonra deme kalpten gidebilirim
Super soru canim iyi oldu sordugun dusunup yazayim .
Aslinda hedefim uzun vadeli. Mayis basi yok olmadi sonuna kadar yani hazirani gormeden 60i gorup ins ikincikez mezun olmak niyetindeyim.
Geleli 6 ay olmus zaten .

Super soru canim iyi oldu sordugun dusunup yazayim .
Aslinda hedefim uzun vadeli. Mayis basi yok olmadi sonuna kadar yani hazirani gormeden 60i gorup ins ikincikez mezun olmak niyetindeyim.
Geleli 6 ay olmus zaten .
Sen hele ayaklan iyice sıkacaksın dişini iki ayda verip mezun olacaksın aaaaaaaa yeter artık böyle bir ileri bir geri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…