- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Oglenki menun cok leziz naam namm. Afiyet olsun canim. Biraz kh agirlikli olmus.Merhaba kızlar önce hepimizi tebrik ediyorum inşallah her hafta bol eksili günler görürüz sağlıklı bir şekilde
Menum
10.00 bir bardak süt
Öğlen 14.20
İki içli köfte bulgurlu haslama
İki kaşık tavuk sote
Bir köfte kadar et
Üç yk alinazik
Bir kase cacık salata
Ara 16 bir fincan kahve çikolata yemedim
Akşam 18.00
iki yk irmik helvası
Bir kase çiğ çerez
Bol limonlu açık çay
Tatilcilerimiz gelmiş kızımın misafiriydik
Sebze dolması pilav sutlaç lokum cezerye vardı yemedimancak kendimi bu kadar tuta bildim
Su iki lt spor yok
Acikmadiysan ne guzel canim. Ah keske acikmasam daha da azaltirim menulerimiCanım öğlen yemeğini 3 gibi yedim bi de çok yedim spor sonrası acıktığım için. Sonra çok uyku bastırınca kahve içmem gerekti o da saat 6 gibi olunca akşama hiç acıkmadım. Çorbayı içtim acayip tıkandım hala da acıkmadım. Şimdi de yatıyorum zaten:) bilirsin normalde böyle şeyler yapmam. Senin menün de bana hep az geliyor ama kalori hesabı olunca sesimi çıkarmıyorum. Özellikle akşam çok az oluyor.
Saol canım ,Ben persembeleri elimden geldigince isten cikmadan listeyi yaparim sizin icin, ama cumalari yuzdeyi yapamam maalesef, cumalari bilgisayarim yokTeşekkür ederim canım kelebek de çok yoğun bu ara bende bugün karne günü kursta program vardı bu saate ancak gelebildim hakkını helal et
Canım her zaman bekliyoruz Allah kolaylık versin inşallah konuşmak dertleşmek istersen buradayız dualarım seninle umarım kısa zamanda atlatırsın
Vayyyy 900 gram haaaaa tebrik ederim
Artık lazımdı deryam yaaa bir an evvelayaga kalkıp silkelenmen lazım tebrik ederim çokkk
Canım Önemli değil olabiliyor bazen
Demekki 64 senin takılma kilon bu direnci de kırarsın yakında şakın moralini bozma
Wayyyyyy süper tebrik ederim istikrarına gurbannnn
süperrrrrrrrrrr tebrik ederim canım güzel aynen devammmm
Su içmedin mi yada geç saatte içtin mi gece uyudun mu güzel bunların hepsi etkiler sorun değil haftaya senden atak bekliyorum
gayet güzel canım tebrikler
Süperrrrrrr sakın haaaaa bırakmak Yok aynen devammmmö
misafire rağmen eksi 800 süper ötesi
İşte böyle durumlarda dünde bildirim yapabilirdin malesef geç kaldın sabah tartılıp bildiri yapılsa öğle veya akşam beklenmeseÇok Üzgünüm kaptan ancak eve geldim hiç boş kalmadım bugün netim de yoktu sabahtan beri dışardayım liste yayınlandımı
Oglenki menun cok leziz naam namm. Afiyet olsun canim. Biraz kh agirlikli olmus
Teşekkürler canım çok duygulandım ilk karnemizdiTebrikler canim.
Bugünün böyle geçeceğini hiç tahmin edemedim canım çok Üzgünüm bi daha olmaz daha dikkatli olurumİşte böyle durumlarda dünde bildirim yapabilirdin malesef geç kaldın sabah tartılıp bildiri yapılsa öğle veya akşam beklenmese
Canim nice guzel karneleri, mezuniyetleri olsun insallah yavrununTeşekkürler canım çok duygulandım ilk karnemizdi
İyiyim canım sen nasılsın Gittin mi doktora daha beklemede misinMutlu haftasonları canlar..
Nasılsınız??
Ben biraz dinlenmeye anneme geldim, evde boş boş dursam da dinlenemiyorum sanki..
Kalori olarak cok olmayabilir ama biraz fazla kh olmus canim. Ozellikle pogaca. Ama kalori olarak iyiayarladigini dusunuyorum.Menum
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim sucuk
1 dilim ekmek
Ara
1 poğaça
Yarım muz
Aksam
Tavuk wrap
Ayran
1 mandalina
2lt şu
15 dk yürüyüş
Iveeet sonunda tavsan oldukTavşanlar gelmiş sonunda
Beklemedeyim kaç gün sonra kepli tavşan olacaksın kaç ay sonra hedefin ne yıl sonra deme kalpten gidebilirimIveeet sonunda tavsan olduksagolcanim. Ayyins birde keplitavsan olsam dahane isterim.
Anne yani enguzelicanim. Cok iyi yapmissin. Iyiyim. Dun dudagima kalici makyaj yaptirdim. Gece agridi baya ama sukur simdi bomba gibiyim. Bu kadar aciyacagini dusunmemistim ama cok begendim. Bir de 65i yeniden gorsem keyfime diyecek olmazMutlu haftasonları canlar..
Nasılsınız??
Ben biraz dinlenmeye anneme geldim, evde boş boş dursam da dinlenemiyorum sanki..
Super soru canim iyi oldu sordugun dusunup yazayimBeklemedeyim kaç gün sonra kepli tavşan olacaksın kaç ay sonra hedefin ne yıl sonra deme kalpten gidebilirim
Sen hele ayaklan iyice sıkacaksın dişini iki ayda verip mezun olacaksın aaaaaaaa yeter artık böyle bir ileri bir geriSuper soru canim iyi oldu sordugun dusunup yazayim.
Aslinda hedefim uzun vadeli. Mayis basi yok olmadi sonuna kadar yani hazirani gormeden 60i gorup ins ikincikez mezun olmak niyetindeyim.
Geleli 6 ay olmus zaten.
65e bile razi gelir durumdayim suanda. Off git kilolar giit.Sen hele ayaklan iyice sıkacaksın dişini iki ayda verip mezun olacaksın aaaaaaaa yeter artık böyle bir ileri bir geri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?