Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlarr merhaba.. Nasılsınız... Bugün herkesten zayıflamışsın yüzün küçülmüş sözlerini işittin bir mutlu oldum.. İnşallah böyle devam eder ve kısa zamanda hedefime ulaşırım
Maşallah maşallah böyle devam edersen tabiki ulaşırsın neden yapamayasın

Kızlar kusura bakmayın çok gelemiyorum çok yoğunum çocuklarım tatile gelmiş hiç boş zamanım yok
Menum
13 00
Tulum peyniri 1 tk labne 1 kk yağsız keçi peyniri
İki yk menemen
5 zeytin çay
Pasta poğaça heva tahinpekmez vs vardı yemedim

Ara bir ceviz bir incir

Akşa 18.00
Bir kase çorba
Su 2 lt oldu uyuyana kadar devam edeceğim
Spor leslie yapmayı düşünüyorum inşallah

Eline sağlık canım için rahatlamıştır. Spiningi araştırdın mı? Çok eğlenceli görünüyor ama çok zormuş.
kız çok zevkli bir şeye benziyor bisiklet ama ayakta sürülen tarzda dimi.Bir zamanlar yarım saat ayakta bisiklet sürerdim spor salonunda sonra sırayla diğerlerini.Ama bu en sevdiğimdi.Yanlış değil dimi bu spining
akşamlar hafif en güzeli ama tabi acıkmıyorsan.Bana menü çok az geldi ama güzel,afiyet olsun canım
çok güzel bir menü ben beğendim,afiyet olsun canım,sporunu ayrı takdir ediyorum
Harikasin canim. Tebrikler
Teşekkür ederim canım benim sende bangır bangır geliyorsun ha,gidecek kız kilolar o kadar git dedinki bak gitmeye başladılar bileSöke söke 60-62 yi görecezkorksunlar bizden her bir gram
evet o ikinci helva çok olmuş afiyet osun onun dışında güzel öz bir menü.
sende helvaları gömenlerden olmuşsun dün ama az yiyerek yırtmışsın.Öğlen güçlü akşam hafif olmuş,afiyet olsun canımcım
Menum
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim sucuk
1 dilim ekmek

Ara
1 poğaça
Yarım muz
Aksam
Tavuk wrap
Ayran
1 mandalina
2lt şu
15 dk yürüyüş
mandalinayı yemekle aynı anda yemesen daha güzel olurdu nacizane tavsiyem münün güzel olmuş sadece belki biraz süt ceviz badem gibi şeyler ekleyebilirsin emzirdiğin için söylüyorum,afiyet olsun kuzum

Şu şu vardı deyip sonunda da "yemedim" yazmana bayıldım çok tatlısın sen yaHelal olsun bacım sana kolay değil evde birileri yerken onlar orada kuzu kuzu yatarken Çok çok güzel bir menü olmuş afiyet olsun.

Asıl ben teşekkür ederim böyle Azimle devam ettiğin için süpersin
Teşekkür ederim bugün doğumgünü part gittim herkes heryerdn çok zajiflamissim 4 . 5 . kilo al aşırı zayiflamissin felan ben bu halimle gayet iyiim diyorum . boy ve kilonun henüz altına inebilmisim anlamıyorum kilolu olunca yada balik etli olunca çok mu iyi oluyor . bu milleti anlamak çok zor valla kilo alırsın kilo almışsın. Zayiflarsin çok zayiflamissin derler

Gayet güzel canım kahvaltıda kendini frenlemenede sevindim.. İnşallah bunun dönüşü çokk güzel olacak

Amann insanların ne dediğini boşverr.. El adama ağız verir para vermez derler. sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle devam et canım

Kızlar benbugün biraz sınırı aştım ama toplayacağım yarın böyle olmayacak..
Sabah (12:30)
1 hş yumurta
Biraz patates ve sucuk kızartması
1 dilim börek
Tahin pekmez bal
2 dilim ekmek

Akşam(19:00)
Etliekmek yedik 2 tane ywmişimdir salatayla
2 bardak ayran
Acı biber turşusu

Su :1.5 lt çok az biliyorum yatana kadar yapacağım
Spor 15 dk leslie yapacam yatmadan

DERECELER

1. Aomine Daiki %1.45
2. kaju %1.25 yine derecelerdesin. Son 1.1 kg
3. DeryaOnDiet %1.02

4. Harpy %0.98
5. tomrs %0.86

6. selinbs % sabit duraklamaya girmiş olabilir mi bünyen?

7. stitch -%0.75

8. matilda34 canım niye bildirim yapamadın?

*** 4. Takım 605. Etap ***ALTINCI

DeryaOnDiet (68.6/67.9/0.7/%1.02)
tomrs (57.9/57.4/0.5/%0.86)
stitch (66.4/66.9/+0.5/-%0.75)
matilda34 (75.0///%)bildirimde bulunmadı
inkpin (74.3///%) 3 haftadır bildirimde bulunmadığı için diskalifiye edildi
harpy (71.4/70.7/0.7/%0.98)
selinbs (64.5///%) Sabit
kaju (63.9/63.1/0.8/%1.25)
Aomine Daiki (61.9/61.0/0.9/%1.45)

Saol canım yemekten sonra yedim onu bir yazdım

Bugün hasta ziyareti doğumgünü derken bakalım ne yemisim :)
Kahvaltı
Yarim lavas domates
2 dilim kssar
Haşlanmış yumurta 3 zeytin

Ara yarım muz

Akşam
1 kepçe kuru fasulye
3 kaşık pilav
2 kaşık kuzu eti
2 dilim kızarmış patates
Yemekten sonra 1 ince dilim pastacuk bunların hepsini 18 e kadar yedim
3 kupa çay
2 lt su
15 dk Leslie

Canfeb canım konusma terapisti arkadasima sordum senin için, gec konusan bebekler 18 ayliga kadar konusmaya baslayabilirmis, sonrasinda diger cocuklari yakalarlarmis, sorun olmazmis.. ama 18 aylik olunca hala hicbir kelime soylemiyorsa bir uzmana goturulmeliymis (burada uzman kendisi oluyor )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…