İnşallahKızlarr merhaba.. Nasılsınız... Bugün herkesten zayıflamışsın yüzün küçülmüş sözlerini işittin bir mutlu oldum.. İnşallah böyle devam eder ve kısa zamanda hedefime ulaşırım
Tavşan oldum ama manası nedr kaptan bilmiyorumTavşanlar gelmiş sonunda
Canımmm takımımızın simgesi tavşanTavşan oldum ama manası nedr kaptan bilmiyorum
Maşallah maşallah böyle devam edersen tabiki ulaşırsın neden yapamayasınKızlarr merhaba.. Nasılsınız... Bugün herkesten zayıflamışsın yüzün küçülmüş sözlerini işittin bir mutlu oldum.. İnşallah böyle devam eder ve kısa zamanda hedefime ulaşırım
Teşekkür ederim.m.Canımmm takımımızın simgesi tavşan
Ben razı değilim malesef hedefe ulaşana kadar devammmmm65e bile razi gelir durumdayim suanda. Off git kilolar giit.
Asıl ben teşekkür ederim böyle Azimle devam ettiğin için süpersinTeşekkür ederim.m.
kız çok zevkli bir şeye benziyor bisiklet ama ayakta sürülen tarzda dimi.Bir zamanlar yarım saat ayakta bisiklet sürerdim spor salonunda sonra sırayla diğerlerini.Ama bu en sevdiğimdi.Yanlış değil dimi bu spiningEline sağlık canım için rahatlamıştır. Spiningi araştırdın mı? Çok eğlenceli görünüyor ama çok zormuş.
akşamlar hafif en güzeli ama tabi acıkmıyorsan.Bana menü çok az geldi ama güzel,afiyet olsun canımSlm kızlarr haftasonuna girerken nasılız...2 gün tatil inşallah dinlenebilirim umuduyla ve bugünki menüm
Sabah (09:00)
1 adet haşlanmış yumurta
1 kk koyun peyniri
Öğlen (12:30)
1/2 kase zencefilli patates çorbası
2 adet islim kebabı
120-150 gr arası bulgur pilavı
1 tepelem dolu yemek kaşığı süzme yoğurt
Akşam (19:00)
1 tane havuç
1 fincan sütlü kahve
Su:2 lt
Spor yok
Bu hafta çok yığun olduğum için spora hiç vakit ayıramdım ama inşallah eski tempoma geri döneceğim
çok güzel bir menü ben beğendim,afiyet olsun canım,sporunu ayrı takdir ediyorumMenüm
Sabah
1 dlm tbe
1 tam 1 beyaz yumurta
Peynir
5 zeytin
Ara
2/3 rawsome protein bar 150 kaş civarı
Öğlen
Domates çorbası
Tavuk
Salata
1 dlm tbe
1 kase yoğurt
Ara
1 bdk sütten kahve
2 kare bitter
Akşam
Yayla çorbası 3 kpç
Spor
Spinning 45 dk (yarısında sadece bisiklet sürdüm yarısında spining yaptım sayılır)
Bol su (spor çok susattı)
1350 kalori
Teşekkür ederim canım benim sende bangır bangır geliyorsun ha,gidecek kız kilolar o kadar git dedinki bak gitmeye başladılar bileHarikasin canim. Tebrikler
evet o ikinci helva çok olmuşBugunku menum
08:30 _ 2 dilim peynir, 1 dilim ekmek, 1 avuc ceri domates, 2 yk ajvar, 1 yer lahanasi.
10:30 _ 1 fincan sutlu kahve, 1 kare helva.
11:30 _ 1 fincan sutlu kahve, 1 kare helva(cok oldu ya)
15:00_ 1 tabak tavuklu salata, 2 mandalina, 1 avuc fistik.
17:00_ 1 kepce domates corbasi, 1 tabak tabuklu salata.
Su:2lt
sende helvaları gömenlerden olmuşsun dünMerhaba kızlar önce hepimizi tebrik ediyorum inşallah her hafta bol eksili günler görürüz sağlıklı bir şekilde
Menum
10.00 bir bardak süt
Öğlen 14.20
İki içli köfte bulgurlu haslama
İki kaşık tavuk sote
Bir köfte kadar et
Üç yk alinazik
Bir kase cacık salata
Ara 16 bir fincan kahve çikolata yemedim
Akşam 18.00
iki yk irmik helvası
Bir kase çiğ çerez
Bol limonlu açık çay
Tatilcilerimiz gelmiş kızımın misafiriydik
Sebze dolması pilav sutlaç lokum cezerye vardı yemedimancak kendimi bu kadar tuta bildim
Su iki lt spor yok
mandalinayı yemekle aynı anda yemesen daha güzel olurdu nacizane tavsiyem münün güzel olmuş sadece belki biraz süt ceviz badem gibi şeyler ekleyebilirsin emzirdiğin için söylüyorum,afiyet olsun kuzumMenum
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim sucuk
1 dilim ekmek
Ara
1 poğaça
Yarım muz
Aksam
Tavuk wrap
Ayran
1 mandalina
2lt şu
15 dk yürüyüş
Şu şu vardı deyip sonunda da "yemedim" yazmana bayıldım çok tatlısın sen yaKızlar kusura bakmayın çok gelemiyorum çok yoğunum çocuklarım tatile gelmiş hiç boş zamanım yok
Menum
13 00
Tulum peyniri 1 tk labne 1 kk yağsız keçi peyniri
İki yk menemen
5 zeytin çay
Pasta poğaça heva tahinpekmez vs vardı yemedim
Ara bir ceviz bir incir
Akşa 18.00
Bir kase çorba
Su 2 lt oldu uyuyana kadar devam edeceğim
Spor leslie yapmayı düşünüyorum inşallah
Teşekkür ederim bugün doğumgünü part gittim herkes heryerdn çok zajiflamissim 4 . 5 . kilo al aşırı zayiflamissin felan ben bu halimle gayet iyiim diyorum . boy ve kilonun henüz altına inebilmisim anlamıyorum kilolu olunca yada balik etli olunca çok mu iyi oluyor . bu milleti anlamak çok zor valla kilo alırsın kilo almışsın. Zayiflarsin çok zayiflamissin derlerAsıl ben teşekkür ederim böyle Azimle devam ettiğin için süpersin
Gayet güzel canım kahvaltıda kendini frenlemenede sevindim.. İnşallah bunun dönüşü çokk güzel olacakKızlar kusura bakmayın çok gelemiyorum çok yoğunum çocuklarım tatile gelmiş hiç boş zamanım yok
Menum
13 00
Tulum peyniri 1 tk labne 1 kk yağsız keçi peyniri
İki yk menemen
5 zeytin çay
Pasta poğaça heva tahinpekmez vs vardı yemedim
Ara bir ceviz bir incir
Akşa 18.00
Bir kase çorba
Su 2 lt oldu uyuyana kadar devam edeceğim
Spor leslie yapmayı düşünüyorum inşallah
Amann insanların ne dediğini boşverr.. El adama ağız verir para vermez derler.Teşekkür ederim bugün doğumgünü part gittim herkes heryerdn çok zajiflamissim 4 . 5 . kilo al aşırı zayiflamissin felan ben bu halimle gayet iyiim diyorum . boy ve kilonun henüz altına inebilmisim anlamıyorum kilolu olunca yada balik etli olunca çok mu iyi oluyor . bu milleti anlamak çok zor valla kilo alırsın kilo almışsın. Zayiflarsin çok zayiflamissin derler
Haklısın canm aynnnnnnAmann insanların ne dediğini boşverr.. El adama ağız verir para vermez derler.sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle devam et canım
Saol canım yemekten sonra yedim onu bir yazdımkız çok zevkli bir şeye benziyor bisiklet ama ayakta sürülen tarzda dimi.Bir zamanlar yarım saat ayakta bisiklet sürerdim spor salonunda sonra sırayla diğerlerini.Ama bu en sevdiğimdi.Yanlış değil dimi bu spining
akşamlar hafif en güzeli ama tabi acıkmıyorsan.Bana menü çok az geldi ama güzel,afiyet olsun canım
çok güzel bir menü ben beğendim,afiyet olsun canım,sporunu ayrı takdir ediyorum
Teşekkür ederim canım benim sende bangır bangır geliyorsun ha,gidecek kız kilolar o kadar git dedinki bak gitmeye başladılar bileSöke söke 60-62 yi görecez korksunlar bizden her bir gram
evet o ikinci helva çok olmuşafiyet osun onun dışında güzel öz bir menü.
sende helvaları gömenlerden olmuşsun dünama az yiyerek yırtmışsın.Öğlen güçlü akşam hafif olmuş,afiyet olsun canımcım
mandalinayı yemekle aynı anda yemesen daha güzel olurdu nacizane tavsiyem münün güzel olmuş sadece belki biraz süt ceviz badem gibi şeyler ekleyebilirsin emzirdiğin için söylüyorum,afiyet olsun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?