Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

cuma sonucuna göre karar vereceğim ama yine de buraya gelip takibimi yaparım merak etme, inş. sizler çok güzel kgler vereceksiniz, çıtır hatunlar olacaksınız :)

Hypatıam bıyere gıtme yaa ben senın yanına gelıyorumm sen gıdıyorsun ya boyle ıs mı olur kardesımmm

buarada kızlar ben takımımdan ayrıldım ve sıze katılmak ıstıyorum tabıkı benı aranıza almak ıstersenız bende 4 .takımın cıtırlarından olmak ısterım

kız hiç güleceğim yoktu allah iyiliğini niye ayrıldın bakiim sen?

cuma sonucuna göre karar vereceğim ama yine de buraya gelip takibimi yaparım merak etme, inş. sizler çok güzel kgler vereceksiniz, çıtır hatunlar olacaksınız :)

kız hiç güleceğim yoktu allah iyiliğini niye ayrıldın bakiim sen?

ozaman cuma zayıflamanı istemekden baska yapacak birseyimiz yok canım..
ama sen şimdi minnosunu terkmi ediceksinn sonra ben yokken onu kimler durdurucak

4. takım kaptanı olarak ben seve seve kabul ediyorum kızların düşünceleri de önemli tabi ..

evet kızlar ne diyorsunuz...

Son düzenleme:
Valla bi düşünmemiz lazım.. biz düşünelim sizi ararız

ay minnoş gel yavrum, sen zaten bizim takımdaydın bana göre

minnosum senin arabanın reklamı cıkıyor yukardaa
ona baktıkca daha bi azimlenirsin sen şimdi herset mini cooper için

ayy evet benım arabam ıste ta kendısı o zevcanımm ben onu gordukce kalkıp leslıe yapayım barım odada tek olsam yapardım hee ıste o araba ama nekadan guzel demı ya goruyormusun teyzesıı

hypatıamm valla 4 aylık takımıma hıc emegım gecmemıs ben ayrılmak ıstıyorum dedım kaptan ates puskurdu uzerıme oyuzden artık konusmuycam bu konuyla ılgılı hem ben belkım senlen cıtır olmak ıstıyorum bananeymıs gıdemezsın ıste ıstersen bende aksama pızza menu yıyım yarın 70 olayım beraber baslıyalım ne dersın

hayır tabiki deeeee.. sen de bakıyorum yemek için beni kullanıyosun ben cumaya kadar sana yetişirim... az kaldı mine cooper seni bekliyooo
aramıza hoşgeldinn :)

minnoşum şimdi okudum ama sen açık açık hypatia ya aşık oldum evi terk ediyorum diyip koşaydın ya bana :)
canını sıkma, motive olduğun takımda ol kafi. ben de evi terk edicem bu evde kg veremiyorum diye hehe :)
hadi bakalım bugün pazartesi. bismillah :)

cok şirin bi araba bu yaa ama minnosum cok pahalı sen 4-5 milyar diyorsun :44:
hayır tabiki deeeee.. sen de bakıyorum yemek için beni kullanıyosun ben cumaya kadar sana yetişirim... az kaldı mine cooper seni bekliyooo
aramıza hoşgeldinn :)

allah söylettii mine cooper

arazıye gıdıyorum canlarım hemen gelırım kar var ama bellı de olmaz aksama grs

kolay gelsin canım

senin yeni evin neresi

menümü yazayım

sabah yoğurtlu yulaf ezmesi 1 haslanmıs yumurta
ara yeşil elma
öğlen haslanmıs tavuk butu pırasa
ara yeşil elma
aksam pırasa yoğurtlu kırmızı lahana salatası..
ara yeşil elma

1 saat call
3 litre su çayy..

gayet güzel yarın ben de başlayacağım. umarım geç kalmadan veririm kglerimi

gayet güzel yarın ben de başlayacağım. umarım geç kalmadan veririm kglerimi

verirsin canım verirsin ben birebir yapamıyorum ne yazıkki öğlen pırasa yerine salata yemem gerekiyordu annem salata yapmamıs simdi kendim yapayımd esem sen işe gidicen ben yaparım dicek biliyorum onu uğrastırmak istemedim pırasa yedim..
aksamda sebzenin haslama yada ızgara olması gerekiyordu benimki yine olmadı en azından kilomu korurum bu sekilde napayım :96:

ay kızlar işyerinde herkes sevgililer günü için parfüm siparişi falan veriyor böyle ortak bi yerden... amerika'dan ucuza geliyor..

bizim cimri laz müdür geldi baktı baktı en sonunda kendine en iyi parfümü sipariş verdi kadınlar için de hypatia hanım 20 dolardan az bir şey varsa onu beğenin benim eşime dedi. biz gülüştük derken adam 5 dolara çocuk kolonyası siparişi verdi eşine...

katalogda kendine ve eşine seçtiği şeyleri görseniz gülersiniz. kendisine en kaliteli 100 ml parfüm. kadına 30 ml kolonya ahhaha :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…