bu cuma eksilerde olmazsam ayrılıyorum aranızdan. kusura bakmayın lütfenhepinizi de çok seviyorum, hepinize de bool başarılar diliyorum.
kusura bakma hiç bir yere gidemezsin sen benim rakibemsin unuttunmu
cuma sonucuna göre karar vereceğim ama yine de buraya gelip takibimi yaparım merak etme, inş. sizler çok güzel kgler vereceksiniz, çıtır hatunlar olacaksınız :)
Hypatıam bıyere gıtme yaa ben senın yanına gelıyorumm sen gıdıyorsun ya boyle ıs mı olur kardesımmm
buarada kızlar ben takımımdan ayrıldım ve sıze katılmak ıstıyorum tabıkı benı aranıza almak ıstersenız bende 4 .takımın cıtırlarından olmak ısterım
cuma sonucuna göre karar vereceğim ama yine de buraya gelip takibimi yaparım merak etme, inş. sizler çok güzel kgler vereceksiniz, çıtır hatunlar olacaksınız :)
kız hiç güleceğim yoktu allah iyiliğininiye ayrıldın bakiim sen?
Hypatıam bıyere gıtme yaa ben senın yanına gelıyorumm sen gıdıyorsun ya boyle ıs mı olur kardesımmm
buarada kızlar ben takımımdan ayrıldım ve sıze katılmak ıstıyorum tabıkı benı aranıza almak ıstersenız bende 4 .takımın cıtırlarından olmak ısterım
minnosum senin arabanın reklamı cıkıyor yukardaa
ona baktıkca daha bi azimlenirsin sen şimdi herset mini cooper için
ayy evet benım arabam ıste ta kendısı o zevcanımm ben onu gordukce kalkıp leslıe yapayım barımodada tek olsam yapardım hee ıste o araba ama nekadan guzel demı ya goruyormusun teyzesıı
hypatıamm valla 4 aylık takımıma hıc emegım gecmemıs ben ayrılmak ıstıyorum dedım kaptan ates puskurdu uzerıme oyuzden artık konusmuycam bu konuyla ılgılı hem ben belkım senlen cıtır olmak ıstıyorum bananeymıs gıdemezsın ıste ıstersen bende aksama pızza menu yıyım yarın 70 olayım beraber baslıyalım ne dersın
ayy evet benım arabam ıste ta kendısı o zevcanımm ben onu gordukce kalkıp leslıe yapayım barımodada tek olsam yapardım hee ıste o araba ama nekadan guzel demı ya goruyormusun teyzesıı
hypatıamm valla 4 aylık takımıma hıc emegım gecmemıs ben ayrılmak ıstıyorum dedım kaptan ates puskurdu uzerıme oyuzden artık konusmuycam bu konuyla ılgılı hem ben belkım senlen cıtır olmak ıstıyorum bananeymıs gıdemezsın ıste ıstersen bende aksama pızza menu yıyım yarın 70 olayım beraber baslıyalım ne dersın
cok şirin bi araba bu yaa ama minnosum cok pahalı sen 4-5 milyar diyorsun :44:ayy evet benım arabam ıste ta kendısı o zevcanımm ben onu gordukce kalkıp leslıe yapayım barımodada tek olsam yapardım hee ıste o araba ama nekadan guzel demı ya goruyormusun teyzesıı
hayır tabiki deeeee.. sen de bakıyorum yemek için beni kullanıyosunben cumaya kadar sana yetişirim... az kaldı mine cooper seni bekliyooo
aramıza hoşgeldinn :)
arazıye gıdıyorum canlarım hemen gelırım kar var ama bellı de olmaz aksama grs
minnoşum şimdi okudum ama sen açık açık hypatia ya aşık oldum evi terk ediyorum diyip koşaydın ya bana :)
canını sıkma, motive olduğun takımda ol kafi. ben de evi terk edicem bu evde kg veremiyorum diye hehe :)
hadi bakalım bugün pazartesi. bismillah :)
menümü yazayım
sabah yoğurtlu yulaf ezmesi 1 haslanmıs yumurta
ara yeşil elma
öğlen haslanmıs tavuk butu pırasa
ara yeşil elma
aksam pırasa yoğurtlu kırmızı lahana salatası..
ara yeşil elma
1 saat call
3 litre su çayy..
gayet güzel yarın ben de başlayacağım. umarım geç kalmadan veririm kglerimi
senin yeni evin neresi
4. takım tabiki de meyvem... ben ev derken annemin olduğu evi kastettim.. hep mamalar yapıyor ya ondan terk edicem dedim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?