ay kızlar işyerinde herkes sevgililer günü için parfüm siparişi falan veriyor böyle ortak bi yerden... amerika'dan ucuza geliyor..
bizim cimri laz müdür geldi baktı baktı en sonunda kendine en iyi parfümü sipariş verdi kadınlar için de hypatia hanım 20 dolardan az bir şey varsa onu beğenin benim eşime dedi. biz gülüştük derken adam 5 dolara çocuk kolonyası siparişi verdi eşine...
katalogda kendine ve eşine seçtiği şeyleri görseniz gülersiniz. kendisine en kaliteli 100 ml parfüm. kadına 30 ml kolonya ahhaha :))
erkek milleti işte karısıda kocama iisi yakısır der..
sevgililer gününe ben bişi almıcam...
yok bize sevgililer günü falan
valla eşimde bana bişi almıyor "sen benim sevgilim değil karımsın" dedi
hypatia ne hediye ediceksin kendine ..
bendemi öyle yapsam ki :86:
yoğurt soslu armut tatlısıMalzemeler
* 1 armut
* 125 gr süzme yoğurt
* 1 çay kaşığı bal
* 1 tatlı kaşığı iri çekilmiş fındık
* 1 çay kaşığı ince çekilmiş antep fıstığı
* 1 tutam tarçın
* 1 tutam safran
* 1 kahve fincanı su
Yapılışı
* Armudu soyup, boyuna ortadan ikiye kesin. Çekirdekli kısımlarını çıkarın. İnce ince dilimleyip küçük bir tavaya alın.
* Safranı suda eritip armutlara ekleyin. Tarçın serpip armutlar yumuşayıncaya kadar pişirin.
* Yoğurdu bir kapta balla karıştırıp servis kasesine alın.
* Armut dilimlerini yoğurdun üzerine yerleştirin. Pişme suyundan 2-3 kaşık üzerine gezdirin.
* Çekilmiş fındık ve antep fıstığı serpiştirip servis yapın.
öncesinde hamam havuz sauna kese masaj keyfi ardından da kendime çok 2 parfüm seti hediye edicem oh mis:)
kuzucum ne istiyorsa alıcam, benden değerlisi mi var hıh :)
sabah: bir yeşil elma bir portakal
ara: yeşil çay
öğle: tarhana çorbası, patates püresi ve köfte, cacık
ara: iki kaşık puding oh mis mis((
ara: yeşil çay
akşam: kivi suyu
3 litre su
50 dk. pilates
bu tatlıyı ablam yapar.. çok şık ve lezzetli olur... iki çocuklu 55 kg. kendisi.. düşünün artık :) hep böyle beslenir:) ve çok güzel mutlaka deneyin...
minnoşum şimdi okudum ama sen açık açık hypatia ya aşık oldum evi terk ediyorum diyip koşaydın ya bana :)
canını sıkma, motive olduğun takımda ol kafi. ben de evi terk edicem bu evde kg veremiyorum diye hehe :)
hadi bakalım bugün pazartesi. bismillah :)
ayy ben 70 ee gelseydım de fena olmazdı hanı epeydırde pızza yememıstımhayır tabiki deeeee.. sen de bakıyorum yemek için beni kullanıyosunben cumaya kadar sana yetişirim... az kaldı mine cooper seni bekliyooo
aramıza hoşgeldinn :)
cok şirin bi araba bu yaa ama minnosum cok pahalı sen 4-5 milyar diyorsun :44:
allah söylettii mine cooper
kolay gelsin canım
ayy ben 70 ee gelseydım de fena olmazdı hanı epeydırde pızza yememıstımayy tesekkur ederım sekercım benı aranıza kabul ettgını ıcın ben kocaya kacıyorum der gıbın ben hypatıaya kacıyorum derım bende artık
ayy evet allah soyletsınn zevcanımm alıyım su arabadan yaa
evet o resmı gorunen araba cok pahalı ama benım alıcagım 1974 model mını cooper
yanı bana cooper olsunda ısterse kulustur olsun sekercımoda 4-5 mılyar falan ıste hooff kocısımı kandırıcam ıste hele sen bı 55 olda dıyor guluyor bana pıs haınn domdom olamıycam sanıyor ama durrr gorecekk oo,
hee ben arazıden geldım buarada kızlar
minnosum yaa 74 model gidermiki :44:
kız 55 olmak kolayda 74 model arabayı yerinden kaldırmak zor kocan itmek zorunda kalıcam die korkuyordur
yaf gıder tabı yaa nıye oyle dıyorsun yaa hoofff gıdıcek ıste gorursun sen durun sıze resmını gosterteyım mine cooperımınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?