Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

erkek milleti işte karısıda kocama iisi yakısır der..
sevgililer gününe ben bişi almıcam...
yok bize sevgililer günü falan

sevgili karınım işte de sen de...

valla hödük hep hödük... benim eniştem de ilk tanışma yıldönümleri olmasına rağmen hiçbir şey yapmadı ne gereği var dedi saf ablam da gece 23:59'a dek bekledi, yine bir şey olmadı :))

ah ah... ben bu sene hediyeyi kendime vereceğim hıh :)

yoğurt soslu armut tatlısıMalzemeler
* 1 armut
* 125 gr süzme yoğurt
* 1 çay kaşığı bal
* 1 tatlı kaşığı iri çekilmiş fındık
* 1 çay kaşığı ince çekilmiş antep fıstığı
* 1 tutam tarçın
* 1 tutam safran
* 1 kahve fincanı su

Yapılışı
* Armudu soyup, boyuna ortadan ikiye kesin. Çekirdekli kısımlarını çıkarın. İnce ince dilimleyip küçük bir tavaya alın.
* Safranı suda eritip armutlara ekleyin. Tarçın serpip armutlar yumuşayıncaya kadar pişirin.
* Yoğurdu bir kapta balla karıştırıp servis kasesine alın.
* Armut dilimlerini yoğurdun üzerine yerleştirin. Pişme suyundan 2-3 kaşık üzerine gezdirin.
* Çekilmiş fındık ve antep fıstığı serpiştirip servis yapın.

sabah: bir yeşil elma bir portakal
ara: yeşil çay
öğle: tarhana çorbası, patates püresi ve köfte, cacık
ara: iki kaşık puding oh mis mis ((
ara: yeşil çay
akşam: kivi suyu

3 litre su
50 dk. pilates

bu tatlıyı ablam yapar.. çok şık ve lezzetli olur... iki çocuklu 55 kg. kendisi.. düşünün artık :) hep böyle beslenir:) ve çok güzel mutlaka deneyin...

düzen istiyorum düzen düzen düzennn
aksam kivi suyuymus ara pudıngmiş

hayır tabiki deeeee.. sen de bakıyorum yemek için beni kullanıyosun ben cumaya kadar sana yetişirim... az kaldı mine cooper seni bekliyooo
aramıza hoşgeldinn :)
ayy ben 70 ee gelseydım de fena olmazdı hanı epeydırde pızza yememıstım ayy tesekkur ederım sekercım benı aranıza kabul ettgını ıcın ben kocaya kacıyorum der gıbın ben hypatıaya kacıyorum derım bende artık
cok şirin bi araba bu yaa ama minnosum cok pahalı sen 4-5 milyar diyorsun :44:

allah söylettii mine cooper

kolay gelsin canım

ayy evet allah soyletsınn zevcanımm alıyım su arabadan yaa
evet o resmı gorunen araba cok pahalı ama benım alıcagım 1974 model mını cooper
yanı bana cooper olsunda ısterse kulustur olsun sekercım oda 4-5 mılyar falan ıste hooff kocısımı kandırıcam ıste hele sen bı 55 olda dıyor guluyor bana pıs haınn domdom olamıycam sanıyor ama durrr gorecekk oo,

hee ben arazıden geldım buarada kızlar

minnosum yaa 74 model gidermiki :44:
kız 55 olmak kolayda 74 model arabayı yerinden kaldırmak zor kocan itmek zorunda kalıcam die korkuyordur

Son düzenleme:
ayy nekadarr seker demıı ayy super superr bısey tabı gonul ısterkı 2000 modelını alayım ama okadarını kocısım hayatta almaz daha arabamızın borcu bıtmedı 2 sene var oyuzden . bende 2 sene beklıycem sonra ev alalım dıycek sonra bılmem ne dıycek en ıyısımı ben mıne cooperımı 1974 alayım barı elımde olsun demı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…