Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tek yumurtaliydi canım ondan yazmadım pilav da 5 kaşık sanırım 1 porsiyon işte

Canim kac kilo almistin hamilelikte?

Cok guzel menu. Afiyet olsun canim. Sen cozdun bu isi masallah

Sagol canim.

Safra kesesi tasi kanallari tikayabiliyirmus. O yuzden belli bir sure sonra operasyon mecburi olabilir.
Insallah canim. Goreyim su 60i. Cok uzun zaman oldu gormeyeli

cgormeyelicanim inan ilk bastabendediyordum. Nasil vakit bulurum. Hem haftaici butun gun is sonra kucuk cocuk, benim okul hafta sonu tum gun ve hafta ici aksamlari. Ama bir karar ver insan vakit yaratiyor. Simdi diyorum iyiki baslamisim. Ayy saka gibi bir donem ve tez yazimi sonra mezunum :)
Sen de oturhazirlan sinavina. Canim oyledersleri gectim ki inan insan gozunde buyutuyor. Calismakla gecilmeyecek sinav ders yok ben bunu anladim. Ve eger gerekliyse inanzaman yaratiliyor. Hic geciktirme hemen basla.

Aclik hissimhep var ama yememek icin heryolu deniyorum

Benim de tezim kaldi bakalim ne zaman bitirebilecegim, kiloyla beraber okul da bitse gitse :)
Ben yuzde yuz burslu okuyorum o yuzden tezimi ilk savunmada vermek mecburiyetindeyim ne yazik ki. Erteleyemiyorum. Veremezsem okul ozel tum masraflari odemem lazim ki onu kesinlikle istemiyirum.. O yuzden disi SIKIP yazacam da simdilik sadece konumu sectim ve icerik yazdim bu kadar. Off tez cok buyuyor gozumde

Ya sağlıklı olsun en nihayetinde 9 ay sonra bir ömür senle beraber bir parçan olacak ben hep sağlıklı olsun ben çekeyim önemli değil derdim nasip olmadı o yüzden çekelim yeterki zayıflamak en kolayı
Valla ödül sana bağlı abla bir haftada ikiyüz gram verdin 500 gram geri almak istiyorsan yeeee
güzellllllll

Ya senin o düştüğün boşlukları öpücüklerimle doldururum ben... Anacım üstümüzde bi karabasan var ama çözemedik. Buraya bu mesajı yazdım sonra yola çıktım Ankara'ya annemlerin yanına geleyim diye. Geldim ertesi gün aniden ananemin vefat haberini alıp Balıkesir'e gittik. Annem mahvoldu. 1 hafta orda kaldık. Geri Ankara'ya dönerken lastik mi patlamadı, yolda mı kalmadık... Eşim dün Bursa'ya giderken otobüsü yolda kalmış. Arkadaşımın babannesi felç ihtimaliyle hastaneye kaldırılmış, kadıncağızın odasında yangın çıkmış. İçim ürperdi hepten, yatıp kalkıp dua ediyorum. Allah sonumuzu hayretsin. Sen nasılsın?

Sana tavsiyem diyetisyen kontrolünde beslenmendir. Asıl bebek doğduktan sonra emzirirken ne yediğini bilemiyorsun. Emzirdikçe acıkıyor insan

Normal yemeğe dönersem olabilir, iyi fikir aslında..

Güzel tavsiyelerin için çok teşekkür ederim canım..
Bu kadar etkilendiğini bilmiyordum, daha sakin, huzurlu olləmaya çalışırım..

Çok doğru canım..
En kısa zamanda senden de güzel haber alalım İnşaAllah ..

Teşekkürler Allah razı olsun. Kız sen de mi hamilesin vuhuuuu

Evet canım :)

Neden az gitti acaba ?
Bozdun mu menüleri ?
Gerçi az olsun eksi olsun :)

Reglle beraber gayet iyi :)

Tebrikler canım, çok güzelll :)

Vauu hadi kurtul artık 66dan :)

Çok iyi hatta muhteşemm.. Tebriklerrr..

Kardeşlerim geldi bubhafta biraz karbon oldu.. Bide hiç hareket edemedim.. Bence o çok etkiledi. Normalde hergün 20 dk spor yapıyordum

Slm kızlar bu hafta fazla giremedm ama artık sahalara geri döndm... Öncelkle takımımızı tebrik ediyorum.. Ve menü paylaşımına geçiyorum

Dünki menü
12:00 = 4 yk patlıcan oturtma 4 yk makarna

19:00.= 10 adet çğer şiş 1 bardak ayran 2 çok ince lavaş salata

Su:2 lt
Spor: 15 dk leslie

Bugünki menüm

12:00.=. 2 yk yoğurt 1 yk yulaf 1 çk chia tohumu

14:30.= 1 bardak ayran çeyrek muz

18:30.= fırında sadece tuzlanmış levrek. Yeşillik salatası

Su 2 lt
Spor 15 dk leslie

Tebrikler arkadaşlar inşallah haftaya daha yüksek bir yüzdem olur.. Bugünden başladım valla normalde haftasonu kahvaltuda kaçamak olurdu ama yok artık

Niye bu kadar çok kaçamak yaparak kilo verme sürecinizi uzatıyorsunuz.. Hemen kaçamak yapın. Her cuma illa kaçamak, haftasonu yine kaçamak... Biraz selinbs den örnek alın. Kimsenin menüsünde kaçamak görmeyelim. Sağlıklı beslenmeyi öğrenin artık.gördüğüme ceza vereceğim artık

Tebrikler arkadaşlar inşallah haftaya daha yüksek bir yüzdem olur.. Bugünden başladım valla normalde haftasonu kahvaltuda kaçamak olurdu ama yok artık
Bencede kaçamak yapmayın artık. Yeterince yaptığınız için burada uğraşıyorsunuz(Bu sözüm herkese).Bir an evvel istediğiniz kiloya gelin. Fit fit gezmek varken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…