Ben taaa en başta belirtmiştim hayatım boyunca hiç kilo problemi yaşamadım diye hatta yiyip yiyip kilo alamayıp boyuyla kilosu arasında 20 fark olan sıskaya yakın tiplerdenim diye.Bünyem kolay yakıyor bide üstüne emzirme girince anlamıyorum nasıl gidiyor.Aklınızda olsun diğer arkadaşlarında emzirme olayı bitmeden kilo versin doğum sonrası,genelde emziriyorum diye anneler pek yanaşmaz bu fikre ama aslında çok yanlışmış şimdi anlıyorumtomrs kaju ve sen maşallahınız var Vallahi
Cancağzım haşlanmış ve fırın patatese karşı değilim asla yalnız diğer öğünlerdede karbonhidrat kısıtlaması yapılması ve ekmek tüketilmemesi şartıyla
ya işte tırsmıyorum dersem yalan olurGecmis olsun canim. Baya da buyukmus.
Benim de safra kesemde tas cikti dogumdan sonra. Ayy ne bu taslardan cektigimiz.
Dene bakalim once bitkisel yollar, umarim ise yarar. Ben de cok karisim denedim ama safra kesesi tasi kendi dusmez diyor doktorlar ondan pek ise yaramadi.
teşekkür ederim canım ama sanada o kadar uzak değil gerçekten şuanki halim gerçi bende senin kilondayken tomrs un kilosuna imrenip duruyordum ama ben artık 50li rakamları görmek istemiyorum yakışmıyor artık bana.Yazın eminim sen 60 altına bile düşersin., büyütme gözündeSupersin canim, tebrikler. Guncel kilona hayranlikla bakiyorum. Ayy ben de o gunleri bir gorsem.
valla canım genelde öyle midesi bulananların sonuna kadar devam ediyor ama bence canını sıkma,midesi bulananlara gıpta ederdim oh ben derdim adam 7-8 kiloyla doğuma girecek çocuk çıkınca o da zaten gidiverecek.Ben ise yedim yedim yedim sürekli açtım nasıl zor.Sürekli açlıktan midem bulanıyordu yemezsem.Sabah kahvaltıda dürümleri yapıp yapıp yedim sonra balon gibi şiştimBöyle deyip de korkutma beni :)
Zaten korkuyorum ya bu bulantılar geçmezse diye..
Helal valla iş sonrası birde okul haBirazdan isten cikip okula gidecegim kizlar. Ayy saka gibi 1 bucuk sene once tezli mastera baslamayi dusunuyorum diye burdan arkadaslarla konusuyorduk, nasil olur cocuk var, calisiyorum filan diye. Son donem ve terz yazinca bitti gitti. Saka gibi. En onemlisi arar vermek ve baslamak galiba.
Aferim bize yaKızlar 3. olduk. Tebrik ederim.
kaptan sen niye böle yapıyonkiDERECELER 606. ETAP
1. @selinbs %2.17Harika. Neredeyse bireysel dereceye giriyordun
2.tomrs %1.92 tebrikler
3.stitch %1.20 tebrikler
4. @Canfeb %1.06listeye hoşgeldin
5. @DeryaOnDiet %1.03harika
6.kaju %0.95 hani bu hafta mezundun
7.biricik1272 %0.24 yüzde 30un altına düşmeyin
8. @Aomine Daiki %0.16yüzde 30un altına düşmeyin
9.Harpy SABİT
Çok geçmiş olsun canım ikinizede inşallah kendiliğin den duşer O taşlar canlarımya işte tırsmıyorum dersem yalan olurSafra kesesindeki taşın zararı varmıki yoksa elleme kalsın orada yaşayıp gidersiniz birlikte Bende hiç ellemek istemiyorum ama adam eğer büyümeye devam eder ve düşüremezsek ameliyat kadar yolu var dedi,şaka gibi
İstediğin kiloya inersin kuzum yakaptan sen niye böle yapıyonkiyüzüme yüzüme vuruyon.(Sana, görürsün sen haftaya demek geçiyor içimden ama gaza gelmeyecem çünkü şu sıralar fikren ve fiziken çok zorlanıyorum evde ) Ya artık ben emeklimi olsam ,illaki hedef koyduğum 62yemi inmek zorundayım.Ha bu arada zaten 60a inmeyi planlıyorum 62ile yetinmeyi düşünmüyorum ama nete girmek için zaman yaratma konusunda zorlanıyorum
Harikaaaa bahadır ilk üçe gurememistikvalla canım genelde öyle midesi bulananların sonuna kadar devam ediyor ama bence canını sıkma,midesi bulananlara gıpta ederdim oh ben derdim adam 7-8 kiloyla doğuma girecek çocuk çıkınca o da zaten gidiverecek.Ben ise yedim yedim yedim sürekli açtım nasıl zor.Sürekli açlıktan midem bulanıyordu yemezsem.Sabah kahvaltıda dürümleri yapıp yapıp yedim sonra balon gibi şiştim.Olumlu yanından bak kilo sorunun olmayacak.Kıyafet derdin dahi olmayacak,ben son dönemde eşimin kıyafetlerine dahi giremiyordum,doğum sonrası onun ceketlerini ,pantalonunu (el koydum daha doğrusu)kullandım uzun süre
Helal valla iş sonrası birde okul ha,İşte kadın olmak,önünde saygıyla eğiliyorum,yds ye girecem zor geliyor kitap okumak daha doğrusu vakit bulamıyorum istiyorum ama olmuyor
Aferim bize yaNe yapsak ödüllendirsekmi kendimizi acep
WooohuuKızlar 3. olduk. Tebrik ederim.
DERECELER 606. ETAP
2.tomrs %1.92 tebrikler
3.stitch %1.20 tebrikler
9.Harpy SABİT
Kaçak nerdesin sennnnTebrikler kızlar
Herkesi tebrik ederim harikasınız:)Kızlar 3. olduk. Tebrik ederim.
Hayırlı olsun kuzum başlamak bitirmenin yarısı diye boşuna demiyorlarBirazdan isten cikip okula gidecegim kizlar. Ayy saka gibi 1 bucuk sene once tezli mastera baslamayi dusunuyorum diye burdan arkadaslarla konusuyorduk, nasil olur cocuk var, calisiyorum filan diye. Son donem ve terz yazinca bitti gitti. Saka gibi. En onemlisi arar vermek ve baslamak galiba.
Afiyet olsun canımBugunku menum
@tuzsuz_ruh K klbk33
09:00_ 1 kase helvali yogurt, icinde 4 tane uzunh, 3 kucuk kup ananas. , 1 fincan ssutlukahve.
11:00_kavunlu ve kirmizi pancarli salata 1 kase.
12:30_ bugdayli, barbunyali ve ton balikli salata.
14:00_ 1 fincan sutlu kafeinsiz kahve icine 1 tk hindistan cevizi yagi.
17:00_ 1 kase pancar corbasi, icinde keci peyniri vardi. avuc ici kadar balik ustunde ceviz parcalari, 3 yk kadar haslanmis bugday.
su: 2lt
2 fincan bitki cayi
1 fincan siyah cay
Allah kavuştursun canım sağlıkları yerinde olsun yeter uzak olsada sağlık haberi gibi bişey YokTeşekkür ediyorum tatlım evet gram la gitse bile seviniyorum artık çünkü ben bir anda çok vereyim dedim demek mümkün değilseni de tebrik ederim canım maşallah eksi iyi biskolojik olarak da konsantre olursun inşallah
Hoş buldum teşekkür ediyorum kaptanımbu aralar çok yoğundum tatile gelenler gitmeğe başladılar bugun kızım ve torunlarım gitti
Güzel menü maşallah güzelllMenum
Kahvaltı
Sucuklu yumurta domates
2 çatal peynir
1 küçük küp helva
1 dilim peynir
ara
Yarım Mango iki dilim avokado
yarım muz
Nescafe
1 ceviz
akşam
Sebzeli bulgur pilavı
1 kase yoğurt
şu 2 lt
spor yapcam inşallah :)
Afiyet olsun akşamki protein iyi gelmiş ama gündüz poğaça börek cıssssssssMenum Kızlar
12.00
Biraz beyaz peynir 3 zeytin
1 poğaça biraz goğurt
Sebze açık şekersiz çay
Ara
1 dilim börek
1 kase yoğurt
Akşam 19
1 bardak ayran üç köfte
Ara bir avuç kabak çekirdeği
Su üç lt spor 1000 adım 9 kat merdiven
Ellerine sağlık canımDERECELER 606. ETAP
2.tomrs %1.92 tebrikler
3.stitch %1.20 tebrikler
9.Harpy SABİT
Safra kesesi taşı düşüyor mu ben hiç bilmiyorum düştüğünü ama küçültmek için mutlaka bişeyler vardır bitkisel bi bak istersen canım geçmiş olsunBen taaa en başta belirtmiştim hayatım boyunca hiç kilo problemi yaşamadım diye hatta yiyip yiyip kilo alamayıp boyuyla kilosu arasında 20 fark olan sıskaya yakın tiplerdenim diye.Bünyem kolay yakıyor bide üstüne emzirme girince anlamıyorum nasıl gidiyor.Aklınızda olsun diğer arkadaşlarında emzirme olayı bitmeden kilo versin doğum sonrası,genelde emziriyorum diye anneler pek yanaşmaz bu fikre ama aslında çok yanlışmış şimdi anlıyorum
ya işte tırsmıyorum dersem yalan olurSafra kesesindeki taşın zararı varmıki yoksa elleme kalsın orada yaşayıp gidersiniz birlikte Bende hiç ellemek istemiyorum ama adam eğer büyümeye devam eder ve düşüremezsek ameliyat kadar yolu var dedi,şaka gibi
teşekkür ederim canım ama sanada o kadar uzak değil gerçekten şuanki halim gerçi bende senin kilondayken tomrs un kilosuna imrenip duruyordum ama ben artık 50li rakamları görmek istemiyorum yakışmıyor artık bana.Yazın eminim sen 60 altına bile düşersin., büyütme gözündeki öncedende vermişsin
Hahahahahhaha hemen ödülde aklınız dimi hadi bir porsiyon ödülü hakkettiniz bencede afiyet olsunvalla canım genelde öyle midesi bulananların sonuna kadar devam ediyor ama bence canını sıkma,midesi bulananlara gıpta ederdim oh ben derdim adam 7-8 kiloyla doğuma girecek çocuk çıkınca o da zaten gidiverecek.Ben ise yedim yedim yedim sürekli açtım nasıl zor.Sürekli açlıktan midem bulanıyordu yemezsem.Sabah kahvaltıda dürümleri yapıp yapıp yedim sonra balon gibi şiştim.Olumlu yanından bak kilo sorunun olmayacak.Kıyafet derdin dahi olmayacak,ben son dönemde eşimin kıyafetlerine dahi giremiyordum,doğum sonrası onun ceketlerini ,pantalonunu (el koydum daha doğrusu)kullandım uzun süre
Helal valla iş sonrası birde okul ha,İşte kadın olmak,önünde saygıyla eğiliyorum,yds ye girecem zor geliyor kitap okumak daha doğrusu vakit bulamıyorum istiyorum ama olmuyor
İn artık 62 ye bitti gitti en azından kilo alırsan biraz bırakınca dengeyi kurarkaptan sen niye böle yapıyonkiyüzüme yüzüme vuruyon.(Sana, görürsün sen haftaya demek geçiyor içimden ama gaza gelmeyecem çünkü şu sıralar fikren ve fiziken çok zorlanıyorum evde ) Ya artık ben emeklimi olsam ,illaki hedef koyduğum 62yemi inmek zorundayım.Ha bu arada zaten 60a inmeyi planlıyorum 62ile yetinmeyi düşünmüyorum ama nete girmek için zaman yaratma konusunda zorlanıyorum
dönünce senden bi adım bekliyoruz artık canoWooohuubana ramen..
Bulantılar geçecek zaten bebek büyütecek ara ara agrılar olacak ama sen şu 3 ayı atlat kendine geleceksin bir arkadaşımda senin gibiydi şuan 4 aylık hamile anca toparlandım diyor sen bi kalp atışlarını duy bi gör herşey iyi olacak
Sagol canim, masallah bebis buyuyor. Nasilsin? Daha iyi hissediyor musun kendini?
Tamammmm Canım inşallah sen başımızda olduğun surece durmak yokk
Teşekkürler canım evet eksi iyi geliyor bana
Sende iyimisin bebiş de bu arada büyüyor maşallahsağlıklı bir şekilde bebişini kucağına al kuzum inşallah
valla canım genelde öyle midesi bulananların sonuna kadar devam ediyor ama bence canını sıkma,midesi bulananlara gıpta ederdim oh ben derdim adam 7-8 kiloyla doğuma girecek çocuk çıkınca o da zaten gidiverecek.Ben ise yedim yedim yedim sürekli açtım nasıl zor.Sürekli açlıktan midem bulanıyordu yemezsem.Sabah kahvaltıda dürümleri yapıp yapıp yedim sonra balon gibi şiştim.Olumlu yanından bak kilo sorunun olmayacak.Kıyafet derdin dahi olmayacak,ben son dönemde eşimin kıyafetlerine dahi giremiyordum,doğum sonrası onun ceketlerini ,pantalonunu (el koydum daha doğrusu)kullandım uzun süre
Sana tavsiyem diyetisyen kontrolünde beslenmendir. Asıl bebek doğduktan sonra emzirirken ne yediğini bilemiyorsun. Emzirdikçe acıkıyor insanİnşaAllah canım İnşaAllah..
Bir kaç gün sonra doktora gideceğim, ilk isteyim herşeyin yolunda olması, sonra da bir an önce zaman geçsin de bulantılar bitsin diye dua ediyorum..
Çok şükür genel olarak iyiyim de bulantılar, halsizlik yoruyor beni.. Buna da şükür, geçer elbet..
Çok sağol canım benim, inşaAllah..
Pek de gıpta edilecek bir durum değil inan :))
Valla böyle uzun süre devam ederse ben 20 kilo fazlalıkla atlatırım.. Sulu yemeklerin tadını unutacağım neredeyse, herşeyi yiyemiyorum, yediklerim de kızartma, hamur falan.. Yani başka birşeyi midem almıyor.. Dün akşam ölüyordum açlıktan, ama bulantıdan ne yiyeceğimi şaşırdım, makarna pişirdim sonra yağa döktüm kızarttım ancak öyle 5-6 çatal yiyebildim.. Dün öğlen yine 1 tabak sade pirinç pilavı yedim.. Bu yemeklerle fazla kilo almam kaçınılmaz.. İşin kötüsü 64le başladım, yani en fazla 10 kilo almak isterim, daha fazlası olursa artık yürümek yerine yuvarlanırım, malum boy da kısa
Çok şey okudum, gördüm kilo almak konusunda, o yüzden diyordum hamile kalırsam da sağlıklı beslenicem, hem kilo hem sağlık açısından ama nerdee.. Dua ediyorum 3 ayı sağlıkla atlatayım, sonra yavaş yavaş spora da başlarım, yediklerime de dikkat ederim..
Amin inşallah canım iyidileklerin için de teşekkürler inşallah hep iyi haberler alırız sevdiklerimizdenAllah kavuştursun canım sağlıkları yerinde olsun yeter uzak olsada sağlık haberi gibi bişey
Teşekkür ediyorum kaptanım inşallah daha çok dikkat edeceğim artıkAfiyet olsun akşamki protein iyi gelmiş ama gündüz poğaça börek cıssssssss
Ben de ödül alanlar arasında mıyım tatlımHahahahahhaha hemen ödülde aklınız dimi hadi bir porsiyon ödülü hakkettiniz bencede afiyet
Günaydın canım Amin bol eksiye ihtiyacım var iyi dileklerin için de çok teşekkür ediyorum canımGünaydın kızlar..
Tebrik ederim, MaşaAllah bayram yerine dönmüş burası :)
Eksileriniz daim olsun, bir an önce kurtulun kilolardan..
canım ya okurken çok üzüldüm,açken yiyememek çok zor olsa gerek.Öyle olduğunu bilmiyordum açlık hissetmediklerini sanıyordum.Çünkü açlık çok büyük sıkıntı Allah açlıkla sınamasın,benim en hassas noktam diyebilirimİnşaAllah canım İnşaAllah..
Pek de gıpta edilecek bir durum değil inan :))
Valla böyle uzun süre devam ederse ben 20 kilo fazlalıkla atlatırım.. Sulu yemeklerin tadını unutacağım neredeyse, herşeyi yiyemiyorum, yediklerim de kızartma, hamur falan.. Yani başka birşeyi midem almıyor.. Dün akşam ölüyordum açlıktan, ama bulantıdan ne yiyeceğimi şaşırdım, makarna pişirdim sonra yağa döktüm kızarttım ancak öyle 5-6 çatal yiyebildim.. Dün öğlen yine 1 tabak sade pirinç pilavı yedim.. Bu yemeklerle fazla kilo almam kaçınılmaz.. İşin kötüsü 64le başladım, yani en fazla 10 kilo almak isterim, daha fazlası olursa artık yürümek yerine yuvarlanırım, malum boy da kısa
Çok şey okudum, gördüm kilo almak konusunda, o yüzden diyordum hamile kalırsam da sağlıklı beslenicem, hem kilo hem sağlık açısından ama nerdee.. Dua ediyorum 3 ayı sağlıkla atlatayım, sonra yavaş yavaş spora da başlarım, yediklerime de dikkat ederim..
afiyet olsun canım benim ah o helvalar ah.Amaaa bazı şeylerin miktarları açık net yazılmamış,söyle bakim kaç yumurtalı yumurta yedin yada kaç kaşık bulgur p. yedinMenum
Kahvaltı
Sucuklu yumurta domates
2 çatal peynir
1 küçük küp helva
1 dilim peynir
ara
Yarım Mango iki dilim avokado
yarım muz
Nescafe
1 ceviz
akşam
Sebzeli bulgur pilavı
1 kase yoğurt
şu 2 lt
spor yapcam inşallah :)
anam bir börekçi dahaMenum Kızlar
12.00
Biraz beyaz peynir 3 zeytin
1 poğaça biraz goğurt
Sebze açık şekersiz çay
Ara
1 dilim börek
1 kase yoğurt
Akşam 19
1 bardak ayran üç köfte
Ara bir avuç kabak çekirdeği
Su üç lt spor 1000 adım 9 kat merdiven
Ay inşallah,parçalanası taşlar defolsunlarda gitsinler yaÇok geçmiş olsun canım ikinizede inşallah kendiliğin den duşer O taşlar canlarım
inersin canım benim ya insana imkansız gibi geliyor ama bak buradasın.Burada olmak en büyük adım kilo vermek için,tuzsuz ruh ve klbk e itaat et, devamsızlık yapma bak göre tık tık gramlar nasıl gidiyor.Benim kafama vura vura yontular,yoksa emziriyorum diye dana gibi yiyordum,işimede gelmiyor değildiİstediğin kiloya inersin kuzum yamaşallah sana ben senin kilona bakip seviniyorum acep ben de bu kiloları görebilecekmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?