Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben taaa en başta belirtmiştim hayatım boyunca hiç kilo problemi yaşamadım diye hatta yiyip yiyip kilo alamayıp boyuyla kilosu arasında 20 fark olan sıskaya yakın tiplerdenim diye.Bünyem kolay yakıyor bide üstüne emzirme girince anlamıyorum nasıl gidiyor.Aklınızda olsun diğer arkadaşlarında emzirme olayı bitmeden kilo versin doğum sonrası,genelde emziriyorum diye anneler pek yanaşmaz bu fikre ama aslında çok yanlışmış şimdi anlıyorum
ya işte tırsmıyorum dersem yalan olurSafra kesesindeki taşın zararı varmıki yoksa elleme kalsın orada yaşayıp gidersiniz birlikteBende hiç ellemek istemiyorum ama adam eğer büyümeye devam eder ve düşüremezsek ameliyat kadar yolu var dedi,şaka gibi
Supersin canim, tebrikler. Guncel kilona hayranlikla bakiyorum. Ayy ben de o gunleri bir gorsem.
teşekkür ederim canım ama sanada o kadar uzak değil gerçekten şuanki halim gerçi bende senin kilondayken tomrs un kilosuna imrenip duruyordum ama ben artık 50li rakamları görmek istemiyorum yakışmıyor artık bana.Yazın eminim sen 60 altına bile düşersin., büyütme gözünde ki öncedende vermişsin

Böyle deyip de korkutma beni :)
Zaten korkuyorum ya bu bulantılar geçmezse diye..
valla canım genelde öyle midesi bulananların sonuna kadar devam ediyor ama bence canını sıkma,midesi bulananlara gıpta ederdim oh ben derdim adam 7-8 kiloyla doğuma girecek çocuk çıkınca o da zaten gidiverecek.Ben ise yedim yedim yedim sürekli açtım nasıl zor.Sürekli açlıktan midem bulanıyordu yemezsem.Sabah kahvaltıda dürümleri yapıp yapıp yedim sonra balon gibi şiştim.Olumlu yanından bak kilo sorunun olmayacak.Kıyafet derdin dahi olmayacak,ben son dönemde eşimin kıyafetlerine dahi giremiyordum,doğum sonrası onun ceketlerini ,pantalonunu (el koydum daha doğrusu)kullandım uzun süre
Helal valla iş sonrası birde okul ha,İşte kadın olmak,önünde saygıyla eğiliyorum,yds ye girecem zor geliyor kitap okumak daha doğrusu vakit bulamıyorum istiyorum ama olmuyor
Kızlar 3. olduk. Tebrik ederim.
Aferim bize yaNe yapsak ödüllendirsekmi kendimizi acep

kaptan sen niye böle yapıyonkiyüzüme yüzüme vuruyon.(Sana, görürsün sen haftaya demek geçiyor içimden ama gaza gelmeyecem çünkü şu sıralar fikren ve fiziken çok zorlanıyorum evde) Ya artık ben emeklimi olsam,illaki hedef koyduğum 62yemi inmek zorundayım.Ha bu arada zaten 60a inmeyi planlıyorum 62ile yetinmeyi düşünmüyorum ama nete girmek için zaman yaratma konusunda zorlanıyorum

Çok geçmiş olsun canım ikinizede inşallah kendiliğin den duşer O taşlar canlarım

İstediğin kiloya inersin kuzum ya maşallah sana ben senin kilona bakip seviniyorum acep ben de bu kiloları görebilecekmiyim

Harikaaaa bahadır ilk üçe gurememistik

Hayırlı olsun kuzum başlamak bitirmenin yarısı diye boşuna demiyorlar
Afiyet olsun canım
Allah kavuştursun canım sağlıkları yerinde olsun yeter uzak olsada sağlık haberi gibi bişey Yok

Güzel menü maşallah güzelll
Afiyet olsun akşamki protein iyi gelmiş ama gündüz poğaça börek cıssssssss
Ellerine sağlık canım
Safra kesesi taşı düşüyor mu ben hiç bilmiyorum düştüğünü ama küçültmek için mutlaka bişeyler vardır bitkisel bi bak istersen canım geçmiş olsun

Kilo konusunda sana katılıyorum emzirmenin o kadar faydası var ki dün de beni instadan emzirme diyetisyeni diye biri eklemiş ahahahaha güldüm çokkk diyecektim sen hamile kal doğur gel ben seni zayıflatayım diye
Hahahahahhaha hemen ödülde aklınız dimi hadi bir porsiyon ödülü hakkettiniz bencede afiyet olsun
İn artık 62 ye bitti gitti en azından kilo alırsan biraz bırakınca dengeyi kurar
Wooohuu bana ramen..
dönünce senden bi adım bekliyoruz artık cano

İnşaAllah canım İnşaAllah..
Bir kaç gün sonra doktora gideceğim, ilk isteyim herşeyin yolunda olması, sonra da bir an önce zaman geçsin de bulantılar bitsin diye dua ediyorum..

Sagol canim, masallah bebis buyuyor. Nasilsin? Daha iyi hissediyor musun kendini?

Çok şükür genel olarak iyiyim de bulantılar, halsizlik yoruyor beni.. Buna da şükür, geçer elbet..

Çok sağol canım benim, inşaAllah..

Pek de gıpta edilecek bir durum değil inan :))
Valla böyle uzun süre devam ederse ben 20 kilo fazlalıkla atlatırım.. Sulu yemeklerin tadını unutacağım neredeyse, herşeyi yiyemiyorum, yediklerim de kızartma, hamur falan.. Yani başka birşeyi midem almıyor.. Dün akşam ölüyordum açlıktan, ama bulantıdan ne yiyeceğimi şaşırdım, makarna pişirdim sonra yağa döktüm kızarttım ancak öyle 5-6 çatal yiyebildim.. Dün öğlen yine 1 tabak sade pirinç pilavı yedim.. Bu yemeklerle fazla kilo almam kaçınılmaz.. İşin kötüsü 64le başladım, yani en fazla 10 kilo almak isterim, daha fazlası olursa artık yürümek yerine yuvarlanırım, malum boy da kısa
Çok şey okudum, gördüm kilo almak konusunda, o yüzden diyordum hamile kalırsam da sağlıklı beslenicem, hem kilo hem sağlık açısından ama nerdee.. Dua ediyorum 3 ayı sağlıkla atlatayım, sonra yavaş yavaş spora da başlarım, yediklerime de dikkat ederim..

Sana tavsiyem diyetisyen kontrolünde beslenmendir. Asıl bebek doğduktan sonra emzirirken ne yediğini bilemiyorsun. Emzirdikçe acıkıyor insan

Allah kavuştursun canım sağlıkları yerinde olsun yeter uzak olsada sağlık haberi gibi bişey
Amin inşallah canım iyidileklerin için de teşekkürler inşallah hep iyi haberler alırız sevdiklerimizden

Afiyet olsun akşamki protein iyi gelmiş ama gündüz poğaça börek cıssssssss
Teşekkür ediyorum kaptanım inşallah daha çok dikkat edeceğim artık
Hahahahahhaha hemen ödülde aklınız dimi hadi bir porsiyon ödülü hakkettiniz bencede afiyet
Ben de ödül alanlar arasında mıyım tatlım

Günaydın kızlar..
Tebrik ederim, MaşaAllah bayram yerine dönmüş burası :)
Eksileriniz daim olsun, bir an önce kurtulun kilolardan..
Günaydın canım Amin bol eksiye ihtiyacım var iyi dileklerin için de çok teşekkür ediyorum canım

canım ya okurken çok üzüldüm,açken yiyememek çok zor olsa gerek.Öyle olduğunu bilmiyordum açlık hissetmediklerini sanıyordum.Çünkü açlık çok büyük sıkıntı Allah açlıkla sınamasın,benim en hassas noktam diyebilirimAma inan bende senin dediğin gibi en fazla 10-14 arası kilo alırım diyordum o da taş çatlasın maalesef hamilelikte hesaplandığı gibi olmuyor,güya pilates yaparak gebeliğimi geçirecektim,ne yapacaksın öyle sağlıklı olsunlarda veririsin.Sağlıksız besleniyorum diye moralini bozma,hiç canım süt içmek istemiyordu balık yemek ve ilk 5 ay hiç sebze görmek istemedim-ki sebze yiyin derler bol bol- (resmen ilk 5 ay sadece et ve baklagil yedim) doktorum kendini zorlama demişti hatta bana,başka şeyle alırsın onun vitamini(süt olmazsa peynir oda olmazsa yoğurt o da olmazsa maydanoz),ya da vücudundan alıyordu.Çok kişi var sen gibi yeme sıkıntısı yaşayan ama bebekleri sağlıklı şekilde dünyaya geliyor.Ona bakarsan insanlar Afrikada doğum yapıyor,ne yapıp edip vücut onun besliyor.
Moral çok önemli bak benimki doğduktan 3 aya kadar saat 6.30-8 arası hep deli gibi ağladı(benim iğne saatlerimdi) Öyle şeyler gerçekten bebeği etkiliyor ben iğne saati çok geriliyordum hatta vurulurken oda karnımda deli gibi vuruyordu çıkıncada onu ne kadar huzursuz ettiğini anladım yaşadığım duygularınBide sabah saat 7-8 arası uyanıp hep bir sağa bir sola dönerdimki yaşıyormu diye anlamak için yazık uyuduğu halde uyandırırdım,şimdi hep o saatte uyanıp acı acı ağlıyor şaşmıyor saat 7.30-8.00 civarı.Huzurlu ol canım benim ben olamadım,o beslenir.

afiyet olsun canım benim ah o helvalar ah.Amaaa bazı şeylerin miktarları açık net yazılmamış,söyle bakim kaç yumurtalı yumurta yedin yada kaç kaşık bulgur p. yedin
anam bir börekçi daha ,afiyet olsun arkadaşım
Çok geçmiş olsun canım ikinizede inşallah kendiliğin den duşer O taşlar canlarım
Ay inşallah,parçalanası taşlar defolsunlarda gitsinler ya
İstediğin kiloya inersin kuzum ya maşallah sana ben senin kilona bakip seviniyorum acep ben de bu kiloları görebilecekmiyim
inersin canım benim ya insana imkansız gibi geliyor ama bak buradasın.Burada olmak en büyük adım kilo vermek için,tuzsuz ruh ve klbk e itaat et, devamsızlık yapma bak göre tık tık gramlar nasıl gidiyor.Benim kafama vura vura yontular,yoksa emziriyorum diye dana gibi yiyordum,işimede gelmiyor değildi

Dünkü menüm
8.00 : 1 küçük elma
10.30 :1 h. yumurta , yarım h. patates, 1 dilim peynir,4 zeytin
14.00 : 1 bardak sütlü kahve,küççük dilime sade tost
16.00 : yarım kivi,yarım nar
17.00 : 2 servs k. hindili pilav, 1.5 kepçe e. noğut, yarım kase yoğurt
Su 2.5 lt spor ev işleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…