Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok geçmişler olsun canım bol bol okuyun ve iyisini düşünün bu defa da ne gelecek başımıza deyip kötüyü çağırmayın sen onu bunu bırak da bebiş nasıl haberleri ver
Yavru kuşum hani menüüü nerdeeeeee ama olmuyor böyleeee
Bugünki menüm

12:00.=. 2 yk yoğurt 1 yk yulaf 1 çk chia tohumu

14:30.= 1 bardak ayran çeyrek muz

18:30.= fırında sadece tuzlanmış levrek. Yeşillik salatası

Su 2 lt
Spor 15 dk leslie
e şükür bugün düne göre güzel

Menum Kızlar
12.00
Biraz peynir 3 zeytin
Biraz sucuklu yumurtanın yumurtası
Turp domatez havuç 1 dilim tt ekmek

Ara bir bardak ayran bir kofte

Akşam 20.00
4 tane içli köfte küçük boy bulgur lu haşlama
1 bardak ayran
1 parça havuç bir küçük parça salatalık turşusu

Ara 1 burma oğlum yarin yolcu okula dönüyor ailecek çay içtik kıramadım çocuklarımı

Su iki lt spor hiç oturmadım bugün

Menü
kahvaltı 11 gibi
1 haşlanmış yumurta
1 dilim b peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
3 patates Kızartma

Ara
Kabak tatlısı
Yarım muz

Aksam
Yarım porsiyon spagetti
Avokado mezesu
Ara
Nescafe
Su 2 lt
Spor
2 kere parka gittik merdiven Bayır in çık

Ya sağlıklı olsun en nihayetinde 9 ay sonra bir ömür senle beraber bir parçan olacak ben hep sağlıklı olsun ben çekeyim önemli değil derdim nasip olmadı o yüzden çekelim yeterki zayıflamak en kolayı
İnşallah en kısa zamanda senden de mujeli haber alırız gülüm hayat sürpriz lerle dolu senin de olur inşallah yarabiiii sen hayırlı evlad ver kaptanıma

Valla ödül sana bağlı abla bir haftada ikiyüz gram verdin 500 gram geri almak istiyorsan yeeee
Ayyy çok utandım nedir bu yemekten çektiğim az yesem elim ayağım titriyor çok yesem vicdan azabi çekiyorum ayağımın ağrısıda cabası kaptanim bir kere size tabii oldum inşallah yuzunuzu kara çıkarmam @klbk33 seninde Canım seviyorum sizi

O titreme banada geliyo arada

Tatlılar için 100er mekik yapın göreyimm.

menüsünü yazmayanlar da 100er mekik yapsınlar

Hamileyken de doktorlar bir menü çıkarıyorlarki sana sonrama,eline bir liste veriyorlar sonra fazla kilo alma diyorlar.Ama verdikleri menüyü uygulamaya kalkarsan yuvarlanıp gidersin yani o derece,çok tutarsız olabiliyorlar.Ha bide geçen emziren başka bir arkadaşıma doktoru demişki "günde en az 1 lt süt içmelisin"Dedimki heralde peynir yoğurt falan yok diye.Hayır dedi kız yoğurt ve peyniride bol yiyeceksin.Çocuk emdiği için kalsiyum anca olurmuş.Dedim doktor neyin kafasını yaşıyor acaba.Bazı doktorlar bence ne dediğini bilmiyorYap valla sn yaparsın zaten alıştın bizden de, tığ gibi yaparsın kızı.Kendinde esas çok rahat edeceksin şimdiden tecrübelendin

Tek yumurtaliydi canım ondan yazmadım pilav da 5 kaşık sanırım 1 porsiyon işte
he iyiymiş kuzum normalmiş.Tek yumurtada insanı pek kandırmıyor ama ne etçen
Canim kac kilo almistin hamilelikte?
20 kilo aldım(aslında ilk düşüğümden önce 56 kiloydum düşük sonrası 62de kaldım 4-5 ay veremedim-düşünsene 8. hafta düşüğüm oldu 2 ayda 6 kilo almışım eyyyt bee) canım ilk 10 kiloyu 5. aya kadar almıştım zaten sonra kısmalara başladım
Cok guzel menu. Afiyet olsun canim. Sen cozdun bu isi masallah
ayy teşekkr edrim canımcım,ama olay çözme işi değil valla azar yiyecem yoksa yine
Safra kesesi tasi kanallari tikayabiliyirmus. O yuzden belli bir sure sonra operasyon mecburi olabilir.
Insallah canim. Goreyim su 60i. Cok uzun zaman oldu gormeyeli
anem o da pek nalet bişey çıktı ya ah kuzum benim,kırılacası taşlar
Yok ama esas sen çözdün çok deneme içerisindeydin ve nihayet buldun yolunu bak tıkır tıkır gidiyor sevimsiz gramlar.Bir talihsizlikti başta yaşadığın

anem o ne be kafa koparan çıktı bizin kaptanın içinden
O titreme banada geliyo arada
Canım ilk zamanlarda bana da çok oluyordu titreme tansiyon düşüklüğü emzirdiğim için.geçecek ama o anlarda birşeyler yemen lazım kalorisi düşük seni tok tutacak,ben ev yapımı meyveli keten tohumlu yoğurtta buldum devayı
ama bana @tuzsuz_ruh ev yapımı günde 1 porsiyon tatlı yiyebilirsun dediydi
Evet ya ev yapımı olunca şekeride az konabiliyor,şekeri iyice hayattan çıkarınca insanın daha çok saldırası geliyor

dikkat edeceğim kaptisim valla bu hafta misafir vardı ondan..

Bencede kaçamak yapmayın artık. Yeterince yaptığınız için burada uğraşıyorsunuz(Bu sözüm herkese).Bir an evvel istediğiniz kiloya gelin. Fit fit gezmek varken.

Düzelecek kaptanım daha iyilerini görecen

Anladim canim baya almissin hamilelikte ama sansin zayif hamile kalmak olmus. Ben 73le hamile kaldim ama ilk aylar kilo almaya gerek yok diye diyet yaparak devam ettim. 85le doguma gityim. Allahim top gibiydim. Kizim ek gidaya gecince hemen kkya geldim. Burasi sagolsun. Hamilelik oncesi kilomun bilealtina dustum. 65le 1 sene once mezun oldum. Kizim 13 aylik olana kadar annelik iznindeydim. Neredeyse hergun duzenli spor yaptim. Ahh su ayagim biraz daha kendine gelsin cok ozledim spor yapmayi. 65 bile benim icin hayaldi. Ama simdison 1 yildir 65-67 arasiyim hep. O yuzden 67yi gecince fazla geliyorum kendime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…