- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Menumu gec yazdim. Ben de yapayimcanim. Zaten mekik. Veya yerde bolgesel hergun yapmam lazim. Su aralar birkac kere yapiyorum amahergun lazimTatlılar için 100er mekik yapın göreyimm.
menüsünü yazmayanlar da 100er mekik yapsınlar
Cok guzel menu canim. Afiyet olsun.Bugünki menüm
Sabah (11:00)
1 adet haşlanmış yumurta
1/2 kk süzme peynir
3 dilim sucuk
1 küp kaşar
2 dilim ekmek
Ara (15:00)
3 tane fındık
1 muz
Akşam (19:30)
4 yk kıyma kavurması
4 yk yoğurt
Yeşillik salatası
Su 2 lt
Spor 15 dk leslie
canım sende çok kiloyla girmişsin doğuma,topgiller olduk o dönemAnladim canim baya almissin hamilelikte ama sansin zayif hamile kalmak olmus. Ben 73le hamile kaldim ama ilk aylar kilo almaya gerek yok diye diyet yaparak devam ettim. 85le doguma gityim. Allahim top gibiydim. Kizim ek gidaya gecince hemen kkya geldim. Burasi sagolsun. Hamilelik oncesi kilomun bilealtina dustum. 65le 1 sene once mezun oldum. Kizim 13 aylik olana kadar annelik iznindeydim. Neredeyse hergun duzenli spor yaptim. Ahh su ayagim biraz daha kendine gelsin cok ozledim spor yapmayi. 65 bile benim icin hayaldi. Ama simdison 1 yildir 65-67 arasiyim hep. O yuzden 67yi gecince fazla geliyorum kendime.
Bende salamı çok severim hele bide sosis.bilmiyorum kaç oldu eve almıyorum,onun yerine füme alıyorum ona benziyor tadı hem daha sağlıklıymış aklında olsun.Ay kuarbiyene şiştim yarın bende mi yapsam ama yulafı pek sevmiyorum kurabiyesi nasıl oluyor bilemedim bi nette araştırayımAfiyet olsun kuzum ben menünü beğendimslm kizlar dunku menum
K klbk33 @tuzsuz_ruh
08:00_ 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek, 3yk kadar aci ajvar, 1yk aci biber sosu, 2 dilim salam(biliyorum cok zararli ama canim istedi bitene kadar hergun yiyeyim bitsin)
11:00_ 2 fincan sutlu cay, sekersiz yulafli ev yapimi kurabiye.
15:00_ 1 nar, 1 bardak kiraz suyu(konservedensIkma).1 kase yogurt
17:30_6 kofte, 1 buyuktabaksalata(roka, kurumus domates, taze domates, nar eksisi, 1 tk kenevir yagi) , 1 dilim ekmek.
Su:2l
2fincan bitki cayi
su az onun dışında helvacık var orada biraz yoksa çok güzel bir menüBugunku menum
@tuzsuz_ruh K klbk33
10:00 _ 2 haslanmis yumurta, 1bucuk dilim ekmek, biber, 3 zeytin, 1 dilim peynir, 2 yk ayvar.
12:00_ 1 fincan sutlu kahve, 40 grtahin helvasi.
15:00_ ev yapimi sekersiz chiali yulafli cevizli kurabiye.
17:00_ 1 yt kiymali yesil fasulye, 1 kasesalata, yarim haslanmis patates, 1bardak ayran.
Su: simdilik 1 litreden fazla
3fincan bitki cayi
Teşekkür ederim canım...Cok guzel menu canim. Afiyet olsun.
Öğlen sadece sakızlı muhallebi yettimi canım... Ben öğleni az yiyince akşama yemeğe saldırıyorum.. zorlamiyorsa çok iyiBugünkü menüm
10.00 : 1 h. yumurta , yarım h. patates , 1 marul , 1 dilim peynir
13.30 : yarım kase ev yapımı sakızlı puding
18.30 : 1 lavaşla hindi dürüm , 1 bardak ayran
biraz sonra 1 bardak rezene içeceğm
Su 3 lt olur yatana kadar spor 45 dk tempolu yürüyüş , 20 dakika yavaş tempolu yürüyüş
abbo menüye gel klbk ne diyecek merak ediyoruz,kız aforoz edilcenMenum Kızlar
12.00
Biraz peynir 3 zeytin
Biraz sucuklu yumurtanın yumurtası
Turp domatez havuç 1 dilim tt ekmek
Ara bir bardak ayran bir kofte
Akşam 20.00
4 tane içli köfte küçük boy bulgur lu haşlama
1 bardak ayran
1 parça havuç bir küçük parça salatalık turşusu
Ara 1 burmaoğlum yarin yolcu okula dönüyor ailecek çay içtik kıramadım çocuklarımı
Su iki lt spor hiç oturmadım bugün
akşam baya hafif olmuş,kabak tatlısını da pek severim,afiyet olsun,bol süt olsun kilo olmasın tatlılarMenü
kahvaltı 11 gibi
1 haşlanmış yumurta
1 dilim b peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
3 patates Kızartma
Ara
Kabak tatlısı
Yarım muz
Aksam
Yarım porsiyon spagetti
Avokado mezesu
Ara
Nescafe
Su 2 lt
Spor
2 kere parka gittik merdiven Bayır in çık
Bir daha söyle,bir dahaaa.Bende seni kaptanım
güzel bir menü sade ve net,afiyet olsun canım.Leslie zaten çok güzel verdiriyorBugünki menüm
Sabah (11:00)
1 adet haşlanmış yumurta
1/2 kk süzme peynir
3 dilim sucuk
1 küp kaşar
2 dilim ekmek
Ara (15:00)
3 tane fındık
1 muz
Akşam (19:30)
4 yk kıyma kavurması
4 yk yoğurt
Yeşillik salatası
Su 2 lt
Spor 15 dk leslie
valla canım inan bende inanamadım ama o sıralar nasıl dayandım ne yaptım galiba uyudum çocuk gece hiç uyumadı evet evet uyudum eşime verdim veleti,hatta benimkinin ağlaması beni dellendirdi bende ağladım ve yeter diyip isyan edip uyudum (bu sıralar ne yaptım hiç farkına değilim çocuk beni iyi sınıyorÖğlen sadece sakızlı muhallebi yettimi canım... Ben öğleni az yiyince akşama yemeğe saldırıyorum.. zorlamiyorsa çok iyi
Yazdiktan sonra ictim daha. Hala da iciyorum suyucanım sende çok kiloyla girmişsin doğuma,topgiller olduk o dönem13 aya kadar annelik izni ne güzelmiş,ben 2.5 aylıkken çalışmak zorunda kaldım
Bende salamı çok severim hele bide sosis.bilmiyorum kaç oldu eve almıyorum,onun yerine füme alıyorum ona benziyor tadı hem daha sağlıklıymış aklında olsun.Ay kuarbiyene şiştim yarın bende mi yapsam ama yulafı pek sevmiyorum kurabiyesi nasıl oluyor bilemedim bi nette araştırayımAfiyet olsun kuzum ben menünü beğendim
su az onun dışında helvacık var orada biraz yoksa çok güzel bir menü
Menun cok guzel canim. Afiyet olsun.Dünkü menüm
8.00 : 1 b. ılık limonlu su
10.30 : 1 h. yumurta , 1 h. patates , 1 tane marul , 1 dilim peynir
12.30 : 2 kare btter çikolata,
14.00 : 1 dilim börek, 1 bardak sütlü kahve (1 t.k keten tohumu)
18.00 : 3 y.k pilav , yarım kepçe nohut
Su 3lt spor yok
Afiyet olsun canim. Guzel menu.Bugünkü menüm
10.00 : 1 h. yumurta , yarım h. patates , 1 marul , 1 dilim peynir
13.30 : yarım kase ev yapımı sakızlı puding
18.30 : 1 lavaşla hindi dürüm , 1 bardak ayran
biraz sonra 1 bardak rezene içeceğm
Su 3 lt olur yatana kadar spor 45 dk tempolu yürüyüş , 20 dakika yavaş tempolu yürüyüş
Haklisin canim. Kilonun hic faydasi yok safi zarar. Ins gitsin yaza kadar.valla canım inan bende inanamadım ama o sıralar nasıl dayandım ne yaptım galiba uyudum çocuk gece hiç uyumadı evet evet uyudum eşime verdim veleti,hatta benimkinin ağlaması beni dellendirdi bende ağladım ve yeter diyip isyan edip uyudum (bu sıralar ne yaptım hiç farkına değilim çocuk beni iyi sınıyor).Uyuyunca hiç canım yemek istemiyor hasta oluncada bol uyuyorum o zamanda güzel kilo veriyorum galiba bu hafta güzel rakamlar gelecek
Bu aradaDeryaOnDiet canım sen nerelerden ne kilolara gelmişsin güven kendini bu yaza kadar vereceksin ben eminim.Bide kilo verdikçe ayağının düzeleceğine eminim,kilodan ayağa yük biniyor ben ne zaman 66 kiloya indim farkı 10a indirdim dizlerim rahat etti.
Kesinlikle günde 15 dk bile çok etkiliyor teşekkür ederim canimabbo menüye gel klbk ne diyecek merak ediyoruz,kız aforoz edilcenBurma yedin demek haa Afiyet olsun ne diyeyim
akşam baya hafif olmuş,kabak tatlısını da pek severim,afiyet olsun,bol süt olsun kilo olmasın tatlılar
Bir daha söyle,bir dahaaa.Bende seni kaptanımYandık valla klbk in gazabından kurtar bizi,çok kor-ku-yo-ruum ...
güzel bir menü sade ve net,afiyet olsun canım.Leslie zaten çok güzel verdiriyor
Allah kolaylık versin canım.. annelerin en büyük problemi galiba uykusuzlukvalla canım inan bende inanamadım ama o sıralar nasıl dayandım ne yaptım galiba uyudum çocuk gece hiç uyumadı evet evet uyudum eşime verdim veleti,hatta benimkinin ağlaması beni dellendirdi bende ağladım ve yeter diyip isyan edip uyudum (bu sıralar ne yaptım hiç farkına değilim çocuk beni iyi sınıyor).Uyuyunca hiç canım yemek istemiyor hasta oluncada bol uyuyorum o zamanda güzel kilo veriyorum galiba bu hafta güzel rakamlar gelecek
Bu aradaDeryaOnDiet canım sen nerelerden ne kilolara gelmişsin güven kendini bu yaza kadar vereceksin ben eminim.Bide kilo verdikçe ayağının düzeleceğine eminim,kilodan ayağa yük biniyor ben ne zaman 66 kiloya indim farkı 10a indirdim dizlerim rahat etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?