- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Daha durrr daha yolun başındasın yahuuuuİnşaAllah ama pek sanmıyorum, ara sıra kıyak geçiyor işte bana, normal 1 gün yaşatıyor :)
Evet sende hoşgeldin listeye artık daha çok azim istiyorum lütfen tebrik ederimEki Görüntüle 2228554 Kilo bildirimi
Gecen cuma:84.7
Bu cuma:84.5
Fark-200
Mesaj sayisi:+30
Regl haftama ragmen 200 vermişimgidiyor bu kilolar
Gecen cuma:63.1
Bu cuma:62.5
Fark : 600gr
F. Yüzdesi:0.95
Mesaj sayisi:hiç bilmiyorum[/OUETE]
Tebrik ederim yiyip yiyip zayıflayan 3 kişisiniz
Teşekkür ederim canmMaşaAllah, çok iyi vermişsin..
Diğerini görmemiştim canım :)
Bu sabah normal uyanınca bir takıma bakayım dedim.. Yoksa telefon gördüğüm mü var..
Tebrikler canım :)
Tebrikler Deryacım, iyi vermişsin :)
Daha durrr daha yolun başındasın yahuuuu
Bulantılar geçecek zaten bebek büyütecek ara ara agrılar olacak ama sen şu 3 ayı atlat kendine geleceksin bir arkadaşımda senin gibiydi şuan 4 aylık hamile anca toparlandım diyor sen bi kalp atışlarını duy bi gör herşey iyi olacakBöyle deyip de korkutma beni :)
Zaten korkuyorum ya bu bulantılar geçmezse diye..
Sagol canim, masallah bebis buyuyor. Nasilsin? Daha iyi hissediyor musun kendini?MaşaAllah, çok iyi vermişsin..
Diğerini görmemiştim canım :)
Bu sabah normal uyanınca bir takıma bakayım dedim.. Yoksa telefon gördüğüm mü var..
Tebrikler canım :)
Tebrikler Deryacım, iyi vermişsin :)
Evet yaa inşallah kurtulucam şu 66dan artik, bugün spora gittim uzun zaman sonra, K klbk33 yarim saat ust beden, 15dk karin calistim (2 egzersiz sinifina arka arkaya girdimNeden az gitti acaba ?
Bozdun mu menüleri ?
Gerçi az olsun eksi olsun :)
Reglle beraber gayet iyi :)
Tebrikler canım, çok güzelll :)
Vauu hadi kurtul artık 66dan :)
Çok iyi hatta muhteşemm.. Tebriklerrr..
Harikasin canim masallah.Evet yaa inşallah kurtulucam şu 66dan artik, bugün spora gittim uzun zaman sonra, K klbk33 yarim saat ust beden, 15dk karin calistim (2 egzersiz sinifina arka arkaya girdim) sonra da 2.2km kostum, daha kosacaktim aslinda ama dizimle sakatlik var uyari vermeye baslayinca biraktim
Hatta sinif sonrasi egitmen muhabbete geldi, bendeki azmi gorunce, kendine yeni musteri ariyor sanırım
Masallah canim. Eksi olsun bizim olsun. Yavas yavas gitsin ama kalici gitsinlerTebrikler
Hoş buldum teşekkür ediyorum kaptanımEvet sende hoşgeldin listeye artık daha çok azim istiyorum lütfen tebrik ederi
Tamammmm Canım inşallah sen başımızda olduğun surece durmak yokkGayet iyi bencede şimdi regl de bitiyor tam gaz devammmm
Teşekkürler canım evet eksi iyi geliyor banaReglle beraber gayet iyi :)
Benim de tezim kaldi bakalim ne zaman bitirebilecegim, kiloyla beraber okul da bitse gitse :)Birazdan isten cikip okula gidecegim kizlar. Ayy saka gibi 1 bucuk sene once tezli mastera baslamayi dusunuyorum diye burdan arkadaslarla konusuyorduk, nasil olur cocuk var, calisiyorum filan diye. Son donem ve terz yazinca bitti gitti. Saka gibi. En onemlisi arar vermek ve baslamak galiba.
Ben de hepinizi kutluyorum güzel kızlarKızlar 3. olduk. Tebrik ederim.
HeyoooDERECELER 606. ETAP
1.selinbs %2.17 Harika. Neredeyse bireysel dereceye giriyordun
2.tomrs %1.92 tebrikler
3.stitch %1.20 tebrikler
4.Canfeb %1.06 listeye hoşgeldin
5.DeryaOnDiet %1.03 harika
6.kaju %0.95 hani bu hafta mezundun
7.biricik1272 %0.24 yüzde 30un altına düşmeyin
8.Aomine Daiki %0.16 yüzde 30un altına düşmeyin
9.Harpy SABİT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?