Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

*** 4. Takım 606. Etap ***

DeryaOnDiet (67.9/67.2/0.7/%1.03)
tomrs (57.4/56.3/1.1/%1.92)
stitch (66.9/66.1/0.8/%1.20)
matilda34 (75.0///%) bildirimsiz izne ayrıldı
harpy (70.7///%)sabit
selinbs (64.5/63.1/1.4/%2.17)hedefi 60 a revize etmek istiyor
kaju (63.1/ 62.5/0.6/%0.95)
Aomine Daiki (61.0/60.9/0.1/%0.16)
Canfeb (65.8/65.1/0.7/%1.06)yeni üye başlangıç tarihi 3 Ocak başlangıç kilo 68 hedef kilo 56
biricik1272 (84.7/84.5/0.2/%0.24)yeni üye başlangıç tarihi 4 Ocak başlangıç kilo 86.2 hedef kilo 68

4. Takım ortalaması : 0.873

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle deyip de korkutma beni :)
Zaten korkuyorum ya bu bulantılar geçmezse diye..
Bulantılar geçecek zaten bebek büyütecek ara ara agrılar olacak ama sen şu 3 ayı atlat kendine geleceksin bir arkadaşımda senin gibiydi şuan 4 aylık hamile anca toparlandım diyor sen bi kalp atışlarını duy bi gör herşey iyi olacak

Sagol canim, masallah bebis buyuyor. Nasilsin? Daha iyi hissediyor musun kendini?

Neden az gitti acaba ?
Bozdun mu menüleri ?
Gerçi az olsun eksi olsun :)

Reglle beraber gayet iyi :)

Tebrikler canım, çok güzelll :)

Vauu hadi kurtul artık 66dan :)

Çok iyi hatta muhteşemm.. Tebriklerrr..
Evet yaa inşallah kurtulucam şu 66dan artik, bugün spora gittim uzun zaman sonra, K klbk33 yarim saat ust beden, 15dk karin calistim (2 egzersiz sinifina arka arkaya girdim ) sonra da 2.2km kostum, daha kosacaktim aslinda ama dizimle sakatlik var uyari vermeye baslayinca biraktim
Hatta sinif sonrasi egitmen muhabbete geldi, bendeki azmi gorunce, kendine yeni musteri ariyor sanırım

Harikasin canim masallah.
Ben de spora baslayabilsem keske. Off ya yillardir hic sporsuz zamanim gecmezdi hamileleik de dahil buna. Bel agrim filan hic olmazdi simdi surekli hareketsizlikten oluyor.

Birazdan isten cikip okula gidecegim kizlar. Ayy saka gibi 1 bucuk sene once tezli mastera baslamayi dusunuyorum diye burdan arkadaslarla konusuyorduk, nasil olur cocuk var, calisiyorum filan diye. Son donem ve terz yazinca bitti gitti. Saka gibi. En onemlisi arar vermek ve baslamak galiba.

Bugunku menum
@tuzsuz_ruh K klbk33
09:00_ 1 kase helvali yogurt, icinde 4 tane uzunh, 3 kucuk kup ananas. , 1 fincan ssutlukahve.
11:00_kavunlu ve kirmizi pancarli salata 1 kase.
12:30_ bugdayli, barbunyali ve ton balikli salata.
14:00_ 1 fincan sutlu kafeinsiz kahve icine 1 tk hindistan cevizi yagi.
17:00_ 1 kase pancar corbasi, icinde keci peyniri vardi. avuc ici kadar balik ustunde ceviz parcalari, 3 yk kadar haslanmis bugday.

su: 2lt
2 fincan bitki cayi
1 fincan siyah cay

Masallah canim. Eksi olsun bizim olsun. Yavas yavas gitsin ama kalici gitsinler Tebrikler

Teşekkür ediyorum tatlım evet gram la gitse bile seviniyorum artık çünkü ben bir anda çok vereyim dedim demek mümkün değil seni de tebrik ederim canım maşallah eksi iyi biskolojik olarak da konsantre olursun inşallah
Evet sende hoşgeldin listeye artık daha çok azim istiyorum lütfen tebrik ederi
Hoş buldum teşekkür ediyorum kaptanım bu aralar çok yoğundum tatile gelenler gitmeğe başladılar bugun kızım ve torunlarım gitti

Menum
Kahvaltı
Sucuklu yumurta domates
2 çatal peynir
1 küçük küp helva
1 dilim peynir
ara
Yarım Mango iki dilim avokado
yarım muz
Nescafe
1 ceviz

akşam
Sebzeli bulgur pilavı
1 kase yoğurt
şu 2 lt
spor yapcam inşallah :)

Gayet iyi bencede şimdi regl de bitiyor tam gaz devammmm
Tamammmm Canım inşallah sen başımızda olduğun surece durmak yokk

Reglle beraber gayet iyi :)
Teşekkürler canım evet eksi iyi geliyor bana
Sende iyimisin bebiş de bu arada büyüyor maşallah sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına al kuzum inşallah

Benim de tezim kaldi bakalim ne zaman bitirebilecegim, kiloyla beraber okul da bitse gitse :)

Menum Kızlar
12.00
Biraz beyaz peynir 3 zeytin
1 poğaça biraz goğurt
Sebze açık şekersiz çay

Ara
1 dilim börek
1 kase yoğurt

Akşam 19
1 bardak ayran üç köfte
Ara bir avuç kabak çekirdeği
Su üç lt spor 1000 adım 9 kat merdiven

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…