ayy nekadarr seker demıı ayy super superr bısey tabı gonul ısterkı 2000 modelını alayım ama okadarını kocısım hayatta almaz daha arabamızın borcu bıtmedı 2 sene var oyuzden . bende 2 sene beklıycem sonra eve alalım dıycek sonra bılmem ne dıycek en ıyısımı ben mıne cooperımı 1974 alayım barı elımde olsun demı
14 şubat pazartesii ...
ben de 13 şubattan kendime güzel güzel ciciler alayım bari
bende denemeyi düşünüyorum..
inş ablan gibi oluruz ama onun boyuda uzundur şimdi :96:
yeni üyelerimiz gelmedi bu gün.aksam yine yoklama almaya baslasam ii olucak....
ben de iş çıkışı gidicem evde yas tutacağımaa :))
evet canım uzun ama olsunn sağlıklı beslenerek incecik.. boyumuz uzun olmasa da ince olabiliriz bizler de.. inş.
beniim baktığım cok eskiydi bu güzelmişhadi bakalım minnosum hersey mini cooper için
seker seker teyzesııı oy mınnos yesın onuucok tatlı yaa gercekten trafikde düşünemiyorum bunu minnacık
en yeni üye minnoş burdaa
demek istediğim ablanın fiziğine gelebilmem için benim 48 kilo olmam gerekiyo
aman ben 60 oluyum pes tamam. ne 58ler ne 55ler... artık pes ettim. 60 oluyum ama bi 10 kg var ühühüü.. 7 kg kalmıştı halbuki.(
ayy ben senı doverım yaa bır hafta sonunda uzerıne gelen seyler hemen kılo olmaz hypatıam benımmm sen onu bugun yarın cok dıkkatlı spor yaparak hemen yollayabılırsın dıyorum nıye ınanmıyorsun yaa ben sana cumartesı gunu yedıklerımı anlatayım ıstersen gece 3 e kadar okey oynadık bızım komsularla her oyun bıtısınde bıskuvı cıkolata pastaa allahım onfılak edıcektımm cumada anneme gıtmıstım zaten ee pazar tartılabılırmısın mınnos hemen topladım pazar gunu kendımı delı gıbı spor yaptım 3 lt su ıctım kocısım yınemı tuvalaete gıdıyorsun deyıp dalga gecmeye basladı dusun ve bu sabah eksıde cıktımm naberrr aynısını sende bugun yapıcaksın tatlımm su ıc su bıde spor yaptınmı sen yarın 69 sun zaten hadı kalk gıt su al bakım kendıneaman ben 60 oluyum pes tamam. ne 58ler ne 55ler... artık pes ettim. 60 oluyum ama bi 10 kg var ühühüü.. 7 kg kalmıştı halbuki.(
kızlar biz 3 ümüz buranın demir bası olduk az sonra kahve yapcam hanginiz falıma bakcak bakimm
ayy ben senı doverım yaa bır hafta sonunda uzerıne gelen seyler hemen kılo olmaz hypatıam benımmm sen onu bugun yarın cok dıkkatlı spor yaparak hemen yollayabılırsın dıyorum nıye ınanmıyorsun yaa ben sana cumartesı gunu yedıklerımı anlatayım ıstersen gece 3 e kadar okey oynadık bızım komsularla her oyun bıtısınde bıskuvı cıkolata pastaa allahım onfılak edıcektımm cumada anneme gıtmıstım zaten ee pazar tartılabılırmısın mınnos hemen topladım pazar gunu kendımı delı gıbı spor yaptım 3 lt su ıctım kocısım yınemı tuvalaete gıdıyorsun deyıp dalga gecmeye basladı dusun ve bu sabah eksıde cıktımm naberrr aynısını sende bugun yapıcaksın tatlımm su ıc su bıde spor yaptınmı sen yarın 69 sun zaten hadı kalk gıt su al bakım kendıneaman ben 60 oluyum pes tamam. ne 58ler ne 55ler... artık pes ettim. 60 oluyum ama bi 10 kg var ühühüü.. 7 kg kalmıştı halbuki.(
kızlar biz 3 ümüz buranın demir bası olduk az sonra kahve yapcam hanginiz falıma bakcak bakimm
ben bakımmm 3 vakte kadarr cok pıss bır karayga kutlesıı ucuyor sneın evden bacımm
kız sen 1 hafta sonunda 3 kilomu aldınnn
valla 3 kg aldım ben de inanamıyorum hatta 200 gramı da var((
ohhh ellerien sağlık. gelinlik kahvelerin olsun inş.
onların hepsinin kilo olması mümkün değil beni gemiş olamazsınn
inş canım inş
tuzlu kahveyi içirmeyi o kadar cok istiyorum ki
içsin de aklı başına gelsin yer yurt probleminiz olmasın inş :)
aldım canım ya çünkü önceki haftalr diyeti bozmama rağmen hiç almadım gözüküyordu sporu bırakınca da aniden aldım demek ki. bir günde fark etti ama aslında iki haftalık geçmiş bu(
GENE VERİCEM!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?