Kahvaltı en önemli öğün. Sağlam kahvaltı rtmelisin. Afiyet olsunMenum
12.00
Biraz peynir biraz salata 5 zeytin
açık şekersiz çay
Ara 1 bardak süt
Akşam 18.00
1 kase yoğurt
1 kase çorba
Su 2 lt den fazla spor yok
Şaka yaptiiiiiiiiim
yuhjhh günde bir kilo süt içersem ben ölürüm galiba 30 kilo falan da alırım sütü şuan çocuklara bile çok önermiyor doktorların bazıları yani içmese de olur yoğurt yumurta peynir gibi fermente probiyotik gıdaları yiyorsa diyor hamileye bir litre süt reflüden başla bişey yapmaz ben 10 haftalık bir kayıp yaşadım içebildiğim 2 bardaktan fazla değildi insanın midesi bulanır yaaaa ahahahha evet ben oldukça tecrübelendim bu konuda Allah nasip eder hamile kalırsam doğurduktan sonra 6. Ayda başlamayı düşünürümHamileyken de doktorlar bir menü çıkarıyorlarki sana sonrama,eline bir liste veriyorlar sonra fazla kilo alma diyorlar.Ama verdikleri menüyü uygulamaya kalkarsan yuvarlanıp gidersin yani o derece,çok tutarsız olabiliyorlar.Ha bide geçen emziren başka bir arkadaşıma doktoru demişki "günde en az 1 lt süt içmelisin"Dedimki heralde peynir yoğurt falan yok diye.Hayır dedi kız yoğurt ve peyniride bol yiyeceksin.Çocuk emdiği için kalsiyum anca olurmuş.Dedim doktor neyin kafasını yaşıyor acaba.Bazı doktorlar bence ne dediğini bilmiyor Yap valla sn yaparsın zaten alıştın bizden de, tığ gibi yaparsın kızı.Kendinde esas çok rahat edeceksin şimdiden tecrübelendin
Afiyet olsun güzellllslm kizlar dunku menum
K klbk33 @tuzsuz_ruh
08:00_ 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek, 3yk kadar aci ajvar, 1yk aci biber sosu, 2 dilim salam(biliyorum cok zararli ama canim istedi bitene kadar hergun yiyeyim bitsin)
11:00_ 2 fincan sutlu cay, sekersiz yulafli ev yapimi kurabiye.
15:00_ 1 nar, 1 bardak kiraz suyu(konservedensIkma).1 kase yogurt
17:30_6 kofte, 1 buyuktabaksalata(roka, kurumus domates, taze domates, nar eksisi, 1 tk kenevir yagi) , 1 dilim ekmek.
Su:2l
2fincan bitki cayi
Buda güzelll böyle devam et bozmak YokBugunku menum
@tuzsuz_ruh K klbk33
10:00 _ 2 haslanmis yumurta, 1bucuk dilim ekmek, biber, 3 zeytin, 1 dilim peynir, 2 yk ayvar.
12:00_ 1 fincan sutlu kahve, 40 grtahin helvasi.
15:00_ ev yapimi sekersiz chiali yulafli cevizli kurabiye.
17:00_ 1 yt kiymali yesil fasulye, 1 kasesalata, yarim haslanmis patates, 1bardak ayran.
Su: simdilik 1 litreden fazla
3fincan bitki cayi
Güzelll afiyet olsunBugünki menüm
Sabah (11:00)
1 adet haşlanmış yumurta
1/2 kk süzme peynir
3 dilim sucuk
1 küp kaşar
2 dilim ekmek
Ara (15:00)
3 tane fındık
1 muz
Akşam (19:30)
4 yk kıyma kavurması
4 yk yoğurt
Yeşillik salatası
Su 2 lt
Spor 15 dk leslie
Çoğu karbon olmuş bu menünün ama saatler erken güzelllDünkü menüm
8.00 : 1 b. ılık limonlu su
10.30 : 1 h. yumurta , 1 h. patates , 1 tane marul , 1 dilim peynir
12.30 : 2 kare btter çikolata,
14.00 : 1 dilim börek, 1 bardak sütlü kahve (1 t.k keten tohumu)
18.00 : 3 y.k pilav , yarım kepçe nohut
Su 3lt spor yok
Ev yapımı puding derken paketli değil mi gerisi güzel afiyet olsunBugünkü menüm
10.00 : 1 h. yumurta , yarım h. patates , 1 marul , 1 dilim peynir
13.30 : yarım kase ev yapımı sakızlı puding
18.30 : 1 lavaşla hindi dürüm , 1 bardak ayran
biraz sonra 1 bardak rezene içeceğm
Su 3 lt olur yatana kadar spor 45 dk tempolu yürüyüş , 20 dakika yavaş tempolu yürüyüş
Bir hafta havale edeyim diyorum kelebeğe sizi muma çevirecek vallahiBir daha söyle,bir dahaaa.Bende seni kaptanımYandık valla klbk in gazabından kurtar bizi,çok kor-ku-yo-ruum ...
bu güzel telafi menüsü olmuş afiyet olsun tek eksik sabah bir yumurta olsa süper olurduMenum
12.00
açık şekersiz çay
Ara 1 bardak süt
Akşam 18.00
1 kase yoğurt
1 kase çorba
Aaaaaaaaaa o nedenmis kaptisimSen beni sevmiyonnn
yuhjhh günde bir kilo süt içersem ben ölürüm galiba 30 kilo falan da alırım sütü şuan çocuklara bile çok önermiyor doktorların bazıları yani içmese de olur yoğurt yumurta peynir gibi fermente probiyotik gıdaları yiyorsa diyor hamileye bir litre süt reflüden başla bişey yapmaz ben 10 haftalık bir kayıp yaşadım içebildiğim 2 bardaktan fazla değildi insanın midesi bulanır yaaaa ahahahha evet ben oldukça tecrübelendim bu konuda Allah nasip eder hamile kalırsam doğurduktan sonra 6. Ayda başlamayı düşünürüm
Afiyet olsun güzellll
Buda güzelll böyle devam et bozmak Yok
Güzelll afiyet olsun
Çoğu karbon olmuş bu menünün ama saatler erken güzelll
Ev yapımı puding derken paketli değil mi gerisi güzel afiyet olsun
Bir hafta havale edeyim diyorum kelebeğe sizi muma çevirecek vallahibakıyorum da kaju hanım tatlı deyince bana aşkın depreşti
bu güzel telafi menüsü olmuş afiyet olsun tek eksik sabah bir yumurta olsa süper olurdu
Ben artik evde spor yapamiyorum pek
kaju
tomrs
stitch
Canfeb
biricik1272
DeryaOnDiet
Aomine Daiki
selinbs
K klbk33
Harpy sen eve dönünce yap bunu bacım
Yahu 15 dakika bu video 15 dakika da yapamayacakmısınBen artik evde spor yapamiyorum pekama mutlaka mekik, squat birseyler yapmaya calisicam kaptanim aksama
OK deneyecegim aksamaYahu 15 dakika bu video 15 dakika da yapamayacakmısın
İSİM | YAŞ | BOY | BAŞLAMA TARİHİ | BAŞLANGIÇ KG | HEDEF KG | GÜNCEL KG |
---|
Neler var içinde. Güzel görünüyor. Benim için de ye. Hastayım. Yine faranjit. 5gündür sıvı beslenmekten halsiz kaldım iyice. 4kg verdim
Cokl hafif birgun gecirmissin canim, acikmadiysan ne guzel.Menum
12.00
açık şekersiz çay
Ara 1 bardak süt
Akşam 18.00
1 kase yoğurt
1 kase çorba
Begenmene sevindim canim, bugun menum daha da guzel olacak. Cunku bu sabah 300gr arti geldim cumaya onu eksiye cevirmem lazim.Sen beni sevmiyonnn
yuhjhh günde bir kilo süt içersem ben ölürüm galiba 30 kilo falan da alırım sütü şuan çocuklara bile çok önermiyor doktorların bazıları yani içmese de olur yoğurt yumurta peynir gibi fermente probiyotik gıdaları yiyorsa diyor hamileye bir litre süt reflüden başla bişey yapmaz ben 10 haftalık bir kayıp yaşadım içebildiğim 2 bardaktan fazla değildi insanın midesi bulanır yaaaa ahahahha evet ben oldukça tecrübelendim bu konuda Allah nasip eder hamile kalırsam doğurduktan sonra 6. Ayda başlamayı düşünürüm
Afiyet olsun güzellll
Buda güzelll böyle devam et bozmak Yok
Güzelll afiyet olsun
Çoğu karbon olmuş bu menünün ama saatler erken güzelll
Ev yapımı puding derken paketli değil mi gerisi güzel afiyet olsun
Bir hafta havale edeyim diyorum kelebeğe sizi muma çevirecek vallahibakıyorum da kaju hanım tatlı deyince bana aşkın depreşti
bu güzel telafi menüsü olmuş afiyet olsun tek eksik sabah bir yumurta olsa süper olurdu
Hadi kaptanim gel ve sen de gir listeye beraber zayiflayalim.Evet bitti artık hanımlar bugün başlıyorrrrrr menü vermeye başlıyorum bugün elma suyumu da yapmaya gidiyorum şimdi hadi bismillahhhhhhh ekmek olarak sadece iki dilim ekşi mayalı ekmek yemeyi düşünüyorum bomba gibi geri döndüm sahalara şimdi gidip mutfağımı toplayıp kahvaltımı yapıp Leslie yapmaya başlıcammm birazdan videoyu buraya da atıcam herkes yapsın lütfennnn
Afiyet olsun canim, cok guZel ve renkli gorunuyopr.
Cok gecmis olsun canim. Bende de var faranjit dikkat etmen lazim, toza filan ozellikle.Neler var içinde. Güzel görünüyor. Benim için de ye. Hastayım. Yine faranjit. 5gündür sıvı beslenmekten halsiz kaldım iyice. 4kg verdim
cok gecmis olsun, insallah cocuklara bulasmaz sen de cabucak atlatirsinNeler var içinde. Güzel görünüyor. Benim için de ye. Hastayım. Yine faranjit. 5gündür sıvı beslenmekten halsiz kaldım iyice. 4kg verdim
Şakaaaaa yaptımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?