teşekkürler canımMenun cok guzel canim. Afiyet olsun.
vuhu patron çıldırdı,yapmazmıyız kız bizde yaparız,takipliyoruz seniEvet bitti artık hanımlar bugün başlıyorrrrrr menü vermeye başlıyorum bugün elma suyumu da yapmaya gidiyorum şimdi hadi bismillahhhhhhh ekmek olarak sadece iki dilim ekşi mayalı ekmek yemeyi düşünüyorum bomba gibi geri döndüm sahalara şimdi gidip mutfağımı toplayıp kahvaltımı yapıp Leslie yapmaya başlıcammm birazdan videoyu buraya da atıcam herkes yapsın lütfennnn
afiyet bal şeker olsun kaptanım
Hic canim tatli istemiyorken su pudingi canim cektiteşekkürler canım
vuhu patron çıldırdı,yapmazmıyız kız bizde yaparız,takipliyoruz seni
evet ev yapımı 2 lt kadar süt içine 4 tepeleme y.k siyez unu dövülmüş damla sakızı 2 yumurta ve 2 y.k nişasta katıp kırıp çırpıp kaynatıp yapıyorum,paket değil,tavsiye ederim hem siyez unu olduğu için de glutensiz olmuş oluyor.istersem damla sakızı yerine 1 muz atıp makineden geçirincede muzlu puding oluyor.istersen kakaolu yapıp çikolatalı puding yapmış olursun yada damla sakızı yerine portakal kabuğu rendesi yapıp içine damla çikolatada koydunmu var ya öffff
Tozdan da mı olurmuş. Teşekkür ederim. Ne kötü bi hastalıkAfiyet olsun canim, cok guZel ve renkli gorunuyopr.
Cok gecmis olsun canim. Bende de var faranjit dikkat etmen lazim, toza filan ozellikle.
Sağol.İnşallah zaten banaa çocuklardan bulaştı. Bi daha evde hasta olan olursa maskesiz dolaşmayacağımcok gecmis olsun, insallah cocuklara bulasmaz sen de cabucak atlatirsin
Neler var içinde. Güzel görünüyor. Benim için de ye. Hastayım. Yine faranjit. 5gündür sıvı beslenmekten halsiz kaldım iyice. 4kg verdim
Canim benim tavsiyem kilo aldiginda hemen tartilma. Bekle cumaya kadar deguilse moralin bozulabilir ve motivasyonun iyice dusebilir.Kizlar benim misafirim vardi, cok kotu yedim haftasonu ve tartiya yansidi hemen, +900gr ciktim
Ama hepsinin kilo oldugunu dusunmuyorum, su tuttu bence vucudum, cunku cok duzensiz de yemis oldum, bu sabah yulaf ezmemi yedim kahvaltida, bol su da icecegim ve yarin yine tartilacagim.. cuma 65leri gorecegim artik
Evet canim benimki genelde tozlu yere girersem veya yanimda sigara icerlerwse de cok cabuk etkiliyor.Tozdan da mı olurmuş. Teşekkür ederim. Ne kötü bi hastalık
Senin ağzın ne diyor öyle şeyler anlatilirmi canım çekti hepsiniteşekkürler canım
evet ev yapımı 2 lt kadar süt içine 4 tepeleme y.k siyez unu dövülmüş damla sakızı 2 yumurta ve 2 y.k nişasta katıp kırıp çırpıp kaynatıp yapıyorum,paket değil,tavsiye ederim hem siyez unu olduğu için de glutensiz olmuş oluyor.istersem damla sakızı yerine 1 muz atıp makineden geçirincede muzlu puding oluyor.istersen kakaolu yapıp çikolatalı puding yapmış olursun yada damla sakızı yerine portakal kabuğu rendesi yapıp içine damla çikolatada koydunmu var ya öffff
Bende ptesi tartilmiyorum çünkü arti çıkıyorum ama cumaya gitmiş oluyoCanim benim tavsiyem kilo aldiginda hemen tartilma. Bekle cumaya kadar deguilse moralin bozulabilir ve motivasyonun iyice dusebilir.
Sen bol su ic cumaya kadar hic kacamak yapma.
Ama lutfen cumaya kadar da tartilma. Surekli tartilmak hic iyi bir sey degil.
Bende akşam evde yapayım kaptişim
kaju
@tomrs
stitch
Canfeb
biricik1272
DeryaOnDiet
Aomine Daiki
@selinbs
K klbk33
@Harpy sen eve dönünce yap bunu bacım
Maydanozlu lor turşu biber domates bir dilim ekşi mayalı ekmek roka o kenardaki de kapari çiçeği turşusu kırma zeytin öğleden sonra misafir geldi bi kısır yaptım ufak kase kısır yanına turşu biber birde turp çeşidi var Alabaş diyorlar sade su ve lif olan bir sebze ondan yedim birde çay içtim iki dilim ayva var aradaNeler var içinde. Güzel görünüyor. Benim için de ye. Hastayım. Yine faranjit. 5gündür sıvı beslenmekten halsiz kaldım iyice. 4kg verdim
Bekliyorum inşallah güzel sonuçlar gelir artık istikrar lazım sanaBegenmene sevindim canim, bugun menum daha da guzel olacak. Cunku bu sabah 300gr arti geldim cumaya onu eksiye cevirmem lazim.
hafta içi yediklerine dikkat et o zaman paketli ve fast food şeyler yeme karbon da çok tüketmeSlm kizlar pazartesi kilo bildirimi : 67.5
ne yazik ki arti 300gr.
Ama cumaya kadar bunu eksiye cevirmek icin elimden geleni yapacagim. Menulerimde de gayretimi goreceksiniz zaten.
Bu hafta menu siparisimi iptal ettim cunku genelde disarida olacagim bizim is arkadaslari geldi toplanti icin hafta boyunca burada olacaklar.
nasıl yedin ki 900 gram döndü yahu geriye haftasonu iyiki iki gün yoksa bir haftada 2 3 ne varsa alıp geleceksin Cuma’ya eksi istiyorum sendenKizlar benim misafirim vardi, cok kotu yedim haftasonu ve tartiya yansidi hemen, +900gr ciktim
Ama hepsinin kilo oldugunu dusunmuyorum, su tuttu bence vucudum, cunku cok duzensiz de yemis oldum, bu sabah yulaf ezmemi yedim kahvaltida, bol su da icecegim ve yarin yine tartilacagim.. cuma 65leri gorecegim artik
oyyyy çok güzell siyez unu almam lazım o zaman mutlaka süper tarif herkes yapsın yesinteşekkürler canım
Senin ağzın ne diyor öyle şeyler anlatilirmi canım çekti hepsini
Özellikle bu videoyu çok beğeniyorum soldaki morlu kız favorim çok sempatik ve süper fiziği bence yapın zayıflayalımBende akşam evde yapayım kaptişim
heheh bencede haftasonlari neyseki kisa, aslinda cok kotu yemedim ama duzensiz yedim bir de kahvaltida simit ve pogaca vardi ki pastane pogacasi ilk defa getirmisler, eskiden satilmiyordu, zaten turk urunleri satan bir tane bakkalcik var burada, yurt disinda boyle seyler bulunca insan diyetteyim diyemiyor wallaMaydanozlu lor turşu biber domates bir dilim ekşi mayalı ekmek roka o kenardaki de kapari çiçeği turşusu kırma zeytin öğleden sonra misafir geldi bi kısır yaptım ufak kase kısır yanına turşu biber birde turp çeşidi var Alabaş diyorlar sade su ve lif olan bir sebze ondan yedim birde çay içtim iki dilim ayva var arada
Geçmiş olsun çok kötü lütfen çocuklarında arı ürünleri alerjisi yoksa propolis al ve bütün aile kullanın çok faydası olur
Bekliyorum inşallah güzel sonuçlar gelir artık istikrar lazım sana
hafta içi yediklerine dikkat et o zaman paketli ve fast food şeyler yeme karbon da çok tüketme
nasıl yedin ki 900 gram döndü yahu geriye haftasonu iyiki iki gün yoksa bir haftada 2 3 ne varsa alıp geleceksin Cuma’ya eksi istiyorum senden
oyyyy çok güzell siyez unu almam lazım o zaman mutlaka süper tarif herkes yapsın yesin
ben emzirmiyorken benim bile canım çekti bırak seni
Çok güzel menün canım afiyet olsunBugunku menum
@tuzsuz_ruh K klbk33
08:00- 2 kofte, 1 haslanmis yumurta, 3 adet kucuk yulafli chiali sekersiz kurabiye
09:00_ 1 fincan sutlu kahve
12:00_ 1 tabak yumurtali haslanmis patatesli salata, ustune 1tk kenevir yagi.
13:00_ 1 fincan sutlu kahve
17:00_ 1 tabak tavuklu salata.
su: 2lt
2 fincan bitki cayi
1 fincan sicak suyun icine kakako
Dun çok başım ağriyordu midem bulanıyor du baş ağrısından hic birşey yemek istemiyordum bugün de ağrım devam ediyor sanırım ömrumde ilk kez iştahım yok ve canım bişi istemiyorCokl hafif birgun gecirmissin canim, acikmadiysan ne guzel.
Afiyet olsun canım eksiler gelir inşallah cumayaBugunku menum
@tuzsuz_ruh K klbk33
08:00- 2 kofte, 1 haslanmis yumurta, 3 adet kucuk yulafli chiali sekersiz kurabiye
2 fincan bitki cayi
Nasıl kullanılıyor propolis?propolis al ve bütün aile kullanın çok faydası olur
Bekliyorum inşallah güze
Oh oh 250 mekik yap bakalımheheh bencede haftasonlari neyseki kisa, aslinda cok kotu yemedim ama duzensiz yedim bir de kahvaltida simit ve pogaca vardi ki pastane pogacasi ilk defa getirmisler, eskiden satilmiyordu, zaten turk urunleri satan bir tane bakkalcik var burada, yurt disinda boyle seyler bulunca insan diyetteyim diyemiyor wallahatta paket o gun bitti (10 tane vardi galiba pakette, 5 kisi 2 sabah yedik, tabii simit de vardi ), esim gidip daha alicakti engelledim yoksa durmadan yeriz diye
Hayırdır. İnş.benim gibi hasta olmazsın.Dun çok başım ağriyordu midem bulanıyor du baş ağrısından hic birşey yemek istemiyordum bugün de ağrım devam ediyor sanırım ömrumde ilk kez iştahım yok ve canım bişi istemiyor
kurabiye kurabiyedir. 100mekik yap bakalımBugunku menum
@tuzsuz_ruh K klbk33
2 fincan bitki cayi
Sanada geçmiş olsun canım inşallah çabucak atlatırsınHayırdır. İnş.benim gibi hasta olmazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?