Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menun cok guzel canim. Afiyet olsun.
teşekkürler canım
vuhu patron çıldırdı,yapmazmıyız kız bizde yaparız,takipliyoruz seni
Eki Görüntüle 2229371
Kahvaltım olur kendisi en altta üç minik turşu biber var
afiyet bal şeker olsun kaptanım
evet ev yapımı 2 lt kadar süt içine 4 tepeleme y.k siyez unu dövülmüş damla sakızı 2 yumurta ve 2 y.k nişasta katıp kırıp çırpıp kaynatıp yapıyorum,paket değil,tavsiye ederim hem siyez unu olduğu için de glutensiz olmuş oluyor.istersem damla sakızı yerine 1 muz atıp makineden geçirincede muzlu puding oluyor.istersen kakaolu yapıp çikolatalı puding yapmış olursun yada damla sakızı yerine portakal kabuğu rendesi yapıp içine damla çikolatada koydunmu var ya öffff

Hic canim tatli istemiyorken su pudingi canim cekti

Canim benim tavsiyem kilo aldiginda hemen tartilma. Bekle cumaya kadar deguilse moralin bozulabilir ve motivasyonun iyice dusebilir.
Sen bol su ic cumaya kadar hic kacamak yapma.
Ama lutfen cumaya kadar da tartilma. Surekli tartilmak hic iyi bir sey degil.

Senin ağzın ne diyor öyle şeyler anlatilirmi canım çekti hepsini

Bende ptesi tartilmiyorum çünkü arti çıkıyorum ama cumaya gitmiş oluyo

Neler var içinde. Güzel görünüyor. Benim için de ye. Hastayım. Yine faranjit. 5gündür sıvı beslenmekten halsiz kaldım iyice. 4kg verdim
Maydanozlu lor turşu biber domates bir dilim ekşi mayalı ekmek roka o kenardaki de kapari çiçeği turşusu kırma zeytin öğleden sonra misafir geldi bi kısır yaptım ufak kase kısır yanına turşu biber birde turp çeşidi var Alabaş diyorlar sade su ve lif olan bir sebze ondan yedim birde çay içtim iki dilim ayva var arada
Geçmiş olsun çok kötü lütfen çocuklarında arı ürünleri alerjisi yoksa propolis al ve bütün aile kullanın çok faydası olur
Begenmene sevindim canim, bugun menum daha da guzel olacak. Cunku bu sabah 300gr arti geldim cumaya onu eksiye cevirmem lazim.
Bekliyorum inşallah güzel sonuçlar gelir artık istikrar lazım sana
hafta içi yediklerine dikkat et o zaman paketli ve fast food şeyler yeme karbon da çok tüketme

nasıl yedin ki 900 gram döndü yahu geriye haftasonu iyiki iki gün yoksa bir haftada 2 3 ne varsa alıp geleceksin Cuma’ya eksi istiyorum senden

oyyyy çok güzell siyez unu almam lazım o zaman mutlaka süper tarif herkes yapsın yesin

Senin ağzın ne diyor öyle şeyler anlatilirmi canım çekti hepsini
ben emzirmiyorken benim bile canım çekti bırak seni

Bugunku menum
@tuzsuz_ruh K klbk33

08:00- 2 kofte, 1 haslanmis yumurta, 3 adet kucuk yulafli chiali sekersiz kurabiye
09:00_ 1 fincan sutlu kahve
12:00_ 1 tabak yumurtali haslanmis patatesli salata, ustune 1tk kenevir yagi.
13:00_ 1 fincan sutlu kahve
17:00_ 1 tabak tavuklu salata.

su: 2lt
2 fincan bitki cayi
1 fincan sicak suyun icine kakako

heheh bencede haftasonlari neyseki kisa, aslinda cok kotu yemedim ama duzensiz yedim bir de kahvaltida simit ve pogaca vardi ki pastane pogacasi ilk defa getirmisler, eskiden satilmiyordu, zaten turk urunleri satan bir tane bakkalcik var burada, yurt disinda boyle seyler bulunca insan diyetteyim diyemiyor walla hatta paket o gun bitti (10 tane vardi galiba pakette, 5 kisi 2 sabah yedik, tabii simit de vardi ), esim gidip daha alicakti engelledim yoksa durmadan yeriz diye

Son düzenleme:
Bugünki menüm

09:00 1 yk yulaf ezmesi, 1 çk chia tohumu, 100 ml süt

12:15. 1 yemek tabağı kurufasulye, 1 kase mercimek çorbası

15:00. 1 küçük muz

17:00. 1 küçük havuç

18:30. 300 gr menemen (yağsız ve soğansız), 1 yk süzme yoğur, 10 adet acı biber turşusu

Su 2 lt
Spor 15 dk leslie

Çok
Çok güzel menün canım afiyet olsun

Afiyet olsun canım eksiler gelir inşallah cumaya

propolis al ve bütün aile kullanın çok faydası olur
Bekliyorum inşallah güze
Nasıl kullanılıyor propolis?
Ne çok şey biliyorsun. Maşallah
Oh oh 250 mekik yap bakalım
Dun çok başım ağriyordu midem bulanıyor du baş ağrısından hic birşey yemek istemiyordum bugün de ağrım devam ediyor sanırım ömrumde ilk kez iştahım yok ve canım bişi istemiyor
Hayırdır. İnş.benim gibi hasta olmazsın.
kurabiye kurabiyedir. 100mekik yap bakalım

Kaçamaak yapmayın

Hayırdır. İnş.benim gibi hasta olmazsın.
Sanada geçmiş olsun canım inşallah çabucak atlatırsın
Benim başıma mutfak dolabının ust rafından kocaman cam sürahi duştu iki gün önce acile gittik gece 03 de ve hala başım ağriyor buraya da arada bakıyorum ağrı kesici aldıktan sonra Çarşamba günü de izmire gidiyoruz dua edin Kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…