Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Nasıl kullanılıyor propolis?
Ne çok şey biliyorsun. Maşallah

Oh oh 250 mekik yap bakalım

Hayırdır. İnş.benim gibi hasta olmazsın.

kurabiye kurabiyedir. 100mekik yap bakalım

Kaçamaak yapmayın
tamamdir kelebegim, eve gidince tuzsuzun verdigi leslie+ 250 mekik

ayyy cok gecmis olsun, gorunmedik kaza, bol bol dinlen

ayyy cok gecmis olsun, gorunmedik kaza, bol bol dinlen
Teşekkür ediyorum tatlım evet ya bütün kafam şişmiş yinede çok şükür hafif atlatın dedi Doktor eğer çocuklar braksa dun hiç kalkamıyordum oğlum durmadan anne hadi kalk diyorum sana diye başımdan ayrılmıyordu

Kaçamaak yapmayın
Bağışıklık artırıcı canım koruyucu virüs öldürücü arı kovanını dezenfekte etmek için üretiyor damla şeklinde kullanılıyor

Çokkk geçmiş olsun canım.. Allah korumuşş.. Bir sıkıntı yok dimi

Neler var içinde. Güzel görünüyor. Benim için de ye. Hastayım. Yine faranjit. 5gündür sıvı beslenmekten halsiz kaldım iyice. 4kg verdim
faranjit bağarmaktan olur diye biliyordum.geçmiş olsun, hayatımda 1 kere oldu bir ay sürdü,zorda geçiyor melet.Mümkün olduğunca sesini kullanmamaya çalış,çokta kilo vermişsin zaten ideal kilodaydın 5 günde 4 kilo ne demek
Senin ağzın ne diyor öyle şeyler anlatilirmi canım çekti hepsini
sağlıklı en azından canın tatlı isteyince evde de olmayınca ben hazır ürünlere saldırıyorum,hem sütte tüketmiş oluyorum
afiyet olsun menün yine güzel ve hafif
Valla eskiden eşimle konuştuğumuz olurdu yurt dışında yaşasak ne yi en çok özleriz benim "hamur işleri,kelle paça ve sucuk" olur diye düşünüyorm zaten diğer herşey var orada(kebabçı falan)ay aklım fikrim hep yemeklerde ,nerede sopa(eşimde bu konuşma olduğunda "hep yemeyi içmeyi düşünüyorsun" demişti.8-9 günlük tura dünyanın yiyeeğiyle gitmişti aç kalacam diye )

Menum
12.00
1 kk peynir 1 yumurta
1 yk lor 1 dilim tt ekmek
Domates 5 zeytin

Ara 1 dolu avuç kabak çekirdeği

Akşam 18.00
1 kase çorba
5 yk yoğurt
Salata
Su 2 lt spor yok
vaybe süper hafif ötesi menü,tabi baş ağrısından yemek görmedi gözün.bu arada çok geçmiş olsun,Allah korumuş ya,nasıl kaza öyle tüh çok üzüldüm,inşallah hemen düzelirsin

Paketli birsey eve de almiyorum canim elimden geldigince. Sanki bugun khyi da baya az yedim gibi.

Kaçamaak yapmayın
Amaben onu saglikli atistirmalik diye yapmistim. Hemen cekiyorum mekik bu sayede mekik cekmis olcam ne guzel

Anlamadim dikkat ettim gibi ama ustumde bir sislik var. Cok aci yedim bugun ondan mi acaba? Ayy aci yiyemeyen ben deli gibi jalapeno (aci biber) yedim. Bu aralar surekli aci yiyesim geliyor hem de oyle boyle degil yani. Esim de diyor cok aci yiyorsun rahatsiz olacaksin diye. Acabao mu sislik yapiyor bana. Ama dayanamiyorum.

Ayy canim benim cok gecmis olsun. Ucuz atlatmissin.

Afiyet olsun canim. Guzel olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…