Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

vaybe süper hafif ötesi menü,tabi baş ağrısından yemek görmedi gözün.bu arada çok geçmiş olsun,Allah korumuş ya,nasıl kaza öyle tüh çok üzüldüm,inşallah hemen düzelirsin
Amin inşallah
Teşekkür ediyorum tatlım evet çok şükür bu halime ağısı var sadece birde çok şişmiş iyi dileklerin için de sağolun canım

Çok okuyamadim geçmişi menu yazıp kaçıyorum kızlar
Sabah
Patatesli yumurta 3 kaşık
1 dilim b peynir
1 dilim ekmek 3 yeşil zeytin
Aralar
Nescafe
Türk Kahvesi
1 kare çikolata
1 kurabiye
Akşam
Özbek pilavı 1kase
1 kase yoğurt
1 kuru patlıcan dolma
Su 2 lt
Spor çok kosturdum bugün park falan bide simit eritme hareketleri bu yediklerime rağmen sütüm yok gibiydi bugün nedense oğlum sinirden ısırdı kaç kere niye böyle oldu anlamadim çok yoruldum bugün belki ondan yada regl yaklaştı yarım lt şu içip yaticam bakalım

Geçmiş olsun canim

Geçmiş olsun canım iyisindir inşallah şimdi lütfen dikkat edin kendinize verilmiş sadakan varmış travma geçirebilirdin
Menum
12.00
1 kk peynir 1 yumurta
1 yk lor 1 dilim tt ekmek
Domates 5 zeytin

Ara 1 dolu avuç kabak çekirdeği

Akşam 18.00
1 kase çorba
5 yk yoğurt
Salata
Su 2 lt spor yok
Afiyet olsun güzel
Ne severmişsin beeeeeee yemeği siz baktıkça eşimi görüyorum sadece yemek için yaşayan bir kocam var ben öyle değilim
@tuzsuz_ruh canıma ben size 4.5 aylık olunca katılmıştım abartmışım galiba,iyikide yapmışım ama
Yaaaa evet öyle olmuştu dimi ama en güzeli oldu bebek bir yaşına girmeden ne varsa hallettin süper oldu parmakla göstereceklerrrr aaaaaaaa hemen de nasıl kilo verdi incecik oldu hemde emziriyor yemiyor mu acaba diyecekler
Paketli birsey eve de almiyorum canim elimden geldigince. Sanki bugun khyi da baya az yedim gibi.
İyi yaparsın canım artık bi durmadan gitmen lazım tam gaz
Acı yapar su çok içiriyor çünkü turşu ise birde iyice şişirir
canım çok yorgunluk iyi gelmez size dinlen inşallah yerine gelir sütün

hahah aslinda hic beklemedigin seyleri ozluyorsun, bir de TR'de yemedigim kadar baklava lokum yiyorum sanirim, nedense her TR'den gelen onlari hediye getiriyor.. bir kere halimizi bilen bir arkadas acma getirmisti, nasil bayila bayila yemistik

Evet canim ya aci tursuydu. Esim almis mexica urunleri filan satan bir yerden. Yaa inanilmaz aci ama nasil canim yemek istiyor. Ve deli gibi yiyorum. Gerci aci metabolizma hizlandirir diyorlar ya belki hizlanir daha kolay veririm olmaz mi ki ?

Evet canim ya aci tursuydu. Esim almis mexica urunleri filan satan bir yerden. Yaa inanilmaz aci ama nasil canim yemek istiyor. Ve deli gibi yiyorum. Gerci aci metabolizma hizlandirir diyorlar ya belki hizlanir daha kolay veririm olmaz mi ki ?
Dün bende yedim akşam yemeğinde sabah karın ağrısıyla uyandım tuvalete zor attım kendimi

Selamun aleyküm kızlar :)
Nasılsınız @tuzsuz_ruh kaptanım mezun olmuşsun görüşmeyelim maşaAllah karneni bulamadım kaç kg verdin :)
Aleykümselam canım Hoşgeldin evet mezun oldum Totalde 83 Den 65 e düştüm yarışmaya 76 ile geldim sanırım sen nasılsın

Aleykümselam canım Hoşgeldin evet mezun oldum Totalde 83 Den 65 e düştüm yarışmaya 76 ile geldim sanırım sen nasılsın
Elhamdülillah iyiyim bende maşaAllah çok güzel kilo vermişsin bende 5. Takımla başladım bir haftadır :)
İlk hafta 76.7 den 74.8e düştüm ama 800 gr geri geldi iki günde
Bugün 300 gr geri gitmiş olarak kalktım regl gecikti bence onun etkisi :)

Dünkü menü gelsin
Sabah 10.30
Bir dilim ekşi mayalı ekmek
İki çeri domates
Üç dal roka
10 kadar kırma zeytin
Bir tutam kapari Filizi turşusu
Üç minik turşu biber
İki kaşık maydanozlu lor

1 gibi komşuda bir bardak ıhlamur
İki dilim ayva

3 gibi minik kase kısır 4 dilim Alabaş turpgillerden bir sebze
Üç acı turşu

7 de akşam yemeği
Bir porsiyon iskender yanında üç kaşık yoğurt ve yarım kase salata

Su iki litre bir bardak ıhlamur bir bardak çay
Yarım saat yürüyüş 1 mil Leslie

Yediklerin önemli canım ya menüleri görmek lazım biraz ters bünyelerde hızlı verme hızlı alma olabiliyor malesef bol su iç bugünlerde spor yapma yani hafif sporlar yap yürüyüş Leslie gibi

Selam kizlar, dunku menum, biraz daha kendimi tutabilsem keske

08:00 yulaf ezmesi (3yk, biraz fistik ezmesi tozu(yagi 70% azaltilmis), biraz keten tohumu)
12:00 bir avuc yaban mersini
12:30 cok cok az yag ile sotelenmis/haslanmis lanaha, bir parca et, 4 adet crispbread (cok kucuktuler o yuzden 4adet, toplam 76kalori), yogurt
14:00 sutten kahve
15:30 limonlu gul cayi
17:00 sutlu kahve
19:30 bir kase tarhana corbasi, bir tabak kabakli karidesli makarna
22:30 uyku cayi (bitkisel karisim)
Su 2lt'yi gecmisimdir
Spor, dun bir mekik aleti aldik, onunla oynadik, 20 mekik cektim ama oldurdu

Ne karışık geldi menün bana sadece bana mı karışık geldi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…