evet canım 4.5 aylıktı dayanamadım ama sütüm kesilmedi arada azalıyor gibi hissettim ama oda onunla ilgili değildi sanki bazen iyi beslensem bile süt az olabiliyorduBebegin 4.5 aylikken mi katildin canim?
hahah aslinda hic beklemedigin seyleri ozluyorsun, bir de TR'de yemedigim kadar baklava lokum yiyorum sanirim, nedense her TR'den gelen onlari hediye getiriyor.. bir kere halimizi bilen bir arkadas acma getirmisti, nasil bayila bayila yemistik
ay acımı çok severim ama gebelik sonrası eskisi gibi yiyemiyorum nedense.bir ara ekmeğin arasına sarı tombik biber turşularını ,jalapenoları koyup tek başına yerdimEvet canim ya aci tursuydu. Esim almis mexica urunleri filan satan bir yerden. Yaa inanilmaz aci ama nasil canim yemek istiyor. Ve deli gibi yiyorum. Gerci aci metabolizma hizlandirir diyorlar ya belki hizlanir daha kolay veririm olmaz mi ki ?
Bende büyük zevk alırım yemek yerken yavaş yavaş tadını çıkara çıkara yerim ama üst üste bişeyler yiyemem karışık yiyemem ama eşim ne varsa götürüyor akşam yarım kelle paça içti bir buçuk döner yedi üstüne bir tane daha yiyecekti sıra çok diye yemedi eltime gittik koca tabak ıslak kek lahana sarması 2 poğaça dolu hepsini gömdü ben onları yersem komalık olurum o maşallah hiç bişey olmadıevet canım 4.5 aylıktı dayanamadım ama sütüm kesilmedi arada azalıyor gibi hissettim ama oda onunla ilgili değildi sanki bazen iyi beslensem bile süt az olabiliyordu
doğru ya en çok götürülen şeylerin başında geliyor lokum baklava,bir zamanlar Afyonda çalışırken memlekete dönüştü yarım bavul lokum götürüyordum,bizim Türk halkı seviyor yemeyi. @tuzsuz_ruh canım yememk yemek ihtiyaç değil benim için büyük haz,hayyatta olmanın en güzel şeyi yemek yiyebilmek Allah açlıkla sınamasın ,
ay acımı çok severim ama gebelik sonrası eskisi gibi yiyemiyorum nedense.bir ara ekmeğin arasına sarı tombik biber turşularını ,jalapenoları koyup tek başına yerdimama aslında kilo vermeyede etkisi var.var var etkisi ama sürekli tüketmen gerekiyor
yazılan menülere akşama yorum yazabilecem
Güzellll pilav seversin sende doğal seylere de önem veriyorsun pirinç nerden yerli mi TOsya kepekli pirinç aldım bende yerli dediler ama denemedim dahadünkü menüm
8.00 : 1 bardak ılık limonlu su
10.30 : 1 h. yumurta, yarım h. patates, 1 dilim peynir(büyük) , yeşillik
14.00 : yarım kase ev yapımı sakızlı muhallebi, 2 ceviz, 10 badem
16.30 : 5 y.k pilav, yarım kepçe nohut
su 3lt
spor 40 dk tempolu y. 15 dk leslie, 20 dk yavaş y.
hee işte ben eşinin kadın versiyonuyum Sibelim.Eşim beni izlerken yavaş diyor düşünBende büyük zevk alırım yemek yerken yavaş yavaş tadını çıkara çıkara yerim ama üst üste bişeyler yiyemem karışık yiyemem ama eşim ne varsa götürüyor akşam yarım kelle paça içti bir buçuk döner yedi üstüne bir tane daha yiyecekti sıra çok diye yemedi eltime gittik koca tabak ıslak kek lahana sarması 2 poğaça dolu hepsini gömdü ben onları yersem komalık olurum o maşallah hiç bişey olmadı
Bu aralar deli gibi aci yiyesim var, ama beni hic rahatsiz da etmiyor. Saka gibi. yillar gectikce yeme aliskanliklarim nasil da degisiyor hayretler icindeyim.Dün bende yedim akşam yemeğinde sabah karın ağrısıyla uyandım tuvalete zor attım kendimi
Canim bu aralar sabah kahvaltisinda bile asiri aci yiyorum. Yani oyle aci ki adeta dilim sisyor yedikten birkac dakika sonra kendime geliyorum. Acisiz birsey yemek istemiyor canim. Herseye aci dokuop yiyesim varevet canım 4.5 aylıktı dayanamadım ama sütüm kesilmedi arada azalıyor gibi hissettim ama oda onunla ilgili değildi sanki bazen iyi beslensem bile süt az olabiliyordu
doğru ya en çok götürülen şeylerin başında geliyor lokum baklava,bir zamanlar Afyonda çalışırken memlekete dönüştü yarım bavul lokum götürüyordum,bizim Türk halkı seviyor yemeyi. @tuzsuz_ruh canım yememk yemek ihtiyaç değil benim için büyük haz,hayyatta olmanın en güzel şeyi yemek yiyebilmek Allah açlıkla sınamasın ,
ay acımı çok severim ama gebelik sonrası eskisi gibi yiyemiyorum nedense.bir ara ekmeğin arasına sarı tombik biber turşularını ,jalapenoları koyup tek başına yerdimama aslında kilo vermeyede etkisi var.var var etkisi ama sürekli tüketmen gerekiyor
yazılan menülere akşama yorum yazabilecem
Canim acaba az mi su iciyorsun.Var mi gazli suyun. Ac 1 sise gazli su ic veya 2 bardak normal su ic.Kizlar yine istahim cok acik
az once 4 tane pirinc patlagi yedim toplam 116 kalori (paket bitti neyseki), yetmedi, simdi de sutten kahve yaptim, neden doymuyorum ben yaaa
evet bugun sadece 1 bardak su ictim sadece, hemen gidip bir bardak daha iceyim.. susuzluk da karin aciktirir miCanim acaba az mi su iciyorsun.Var mi gazli suyun. Ac 1 sise gazli su ic veya 2 bardak normal su ic.
kız niye öyle oldunki sen ilginç demekki vücutta bir eksiklik var onu telafi etmeye çalışıyor.Vücudumuz aslında bizimle bişekilde konuşuyor ama biz farketmiyor,duymuyoruz.Acı yemek güzelde çıkışı fena oluyorCanim bu aralar sabah kahvaltisinda bile asiri aci yiyorum. Yani oyle aci ki adeta dilim sisyor yedikten birkac dakika sonra kendime geliyorum. Acisiz birsey yemek istemiyor canim. Herseye aci dokuop yiyesim var
Oyy kuzum cok da kucukmusstu 4,5 aylik. Ama tabi 2,5 aylikken ise dondun zaten surekli emziremezdin ki istesen de.
vay benim ondan haberim yok kız bende alayım dur listeme ekleyim onuda 2 gün sonra markete gidecem organik pirinç unu,makarnası falan alacam onada bakayımGüzellll pilav seversin sende doğal seylere de önem veriyorsun pirinç nerden yerli mi TOsya kepekli pirinç aldım bende yerli dediler ama denemedim daha
yok Deryacım yine de emzirdim sağdım sağdım emzirdim.Okuldanda hep 11 yada 12 de geldim,emme saatlerine yetiştim nadiren migrostan keçi sütü alıyordum haftada 1 yada bilemedin 2 kere keçi sütü veriyordum süt çıkmadığında.benim dana çok aç (kime çektiyseOyy kuzum cok da kucukmusstu 4,5 aylik. Ama tabi 2,5 aylikken ise dondun zaten surekli emziremezdin ki istesen de.
kız bazen insanın gözü dönüyor.ama deryaya katılıyorum su en azından mide de yer kaplıyor biraz tok hissi verdiriyor,sende emziriyordun dimi bazen oda yapıyor,miden kıyılıyor sürekli belki o dönemde çok çekiyordur bebeğinKizlar yine istahim cok acik
az once 4 tane pirinc patlagi yedim toplam 116 kalori (paket bitti neyseki), yetmedi, simdi de sutten kahve yaptim, neden doymuyorum ben yaaa
Supersinvay benim ondan haberim yok kız bende alayım dur listeme ekleyim onuda 2 gün sonra markete gidecem organik pirinç unu,makarnası falan alacam onada bakayım
yok Deryacım yine de emzirdim sağdım sağdım emzirdim.Okuldanda hep 11 yada 12 de geldim,emme saatlerine yetiştim nadiren migrostan keçi sütü alıyordum haftada 1 yada bilemedin 2 kere keçi sütü veriyordum süt çıkmadığında.benim dana çok aç (kime çektiyse)çünkü süt çıksada yetmediği olabiliyordu,ama tabi o dönemde ben hırpalandım, belki ondan da kolay kilo verdim bak dün tartıda 62.2 çıktım -400gr gitmiş,bu seferde temizlikten hırpalandım Olsun arada hırpalanmak işe yarıyor
Evet emziriyorum hala, 10 aylik benim bebek de, gun icinde de bir kere sagmaya calisiyorum.. ama benim metabolizmam o kadar yerlerde ki emzirirken bile gitmiyor kilolarkız bazen insanın gözü dönüyor.ama deryaya katılıyorum su en azından mide de yer kaplıyor biraz tok hissi verdiriyor,sende emziriyordun dimi bazen oda yapıyor,miden kıyılıyor sürekli belki o dönemde çok çekiyordur bebeğin
Canim vucut susuzlugu aclikla karistirabiliyor. Bazen aslinda ac dedgilsin ama susuz oldugun icin de canin surekli birseyler yemek isteyebilir.evet bugun sadece 1 bardak su ictim sadece, hemen gidip bir bardak daha iceyim.. susuzluk da karin aciktirir mi
Ayy evet okudum onu acinin kilo vermeye cok yarari var filan diye. Insllah hadi bakalim. Acisiz birsey yemez oldum adeta.kız niye öyle oldunki sen ilginç demekki vücutta bir eksiklik var onu telafi etmeye çalışıyor.Vücudumuz aslında bizimle bişekilde konuşuyor ama biz farketmiyor,duymuyoruz.Acı yemek güzelde çıkışı fena oluyorAma var ya senin metabolizma jettir şuanda
demekki sorun o ben hic hirpalanmiyorumvay benim ondan haberim yok kız bende alayım dur listeme ekleyim onuda 2 gün sonra markete gidecem organik pirinç unu,makarnası falan alacam onada bakayım
yok Deryacım yine de emzirdim sağdım sağdım emzirdim.Okuldanda hep 11 yada 12 de geldim,emme saatlerine yetiştim nadiren migrostan keçi sütü alıyordum haftada 1 yada bilemedin 2 kere keçi sütü veriyordum süt çıkmadığında.benim dana çok aç (kime çektiyse)çünkü süt çıksada yetmediği olabiliyordu,ama tabi o dönemde ben hırpalandım, belki ondan da kolay kilo verdim bak dün tartıda 62.2 çıktım -400gr gitmiş,bu seferde temizlikten hırpalandım Olsun arada hırpalanmak işe yarıyor
Vallahi gerçekten eşimin kadın versiyonu olduğunu anladım şimdi kız ben o kadar yesem 100 kilo olurum sanırım benim eşimde öyledir arabaya biner binmez hemen bişeyler yemek ister ben derim yuhhhhh artık bi sabret yeni yemek yedik çıktık evden diye vayyy anasını şok oldum maşallahhhhhee işte ben eşinin kadın versiyonuyum Sibelim.Eşim beni izlerken yavaş diyor düşün.Özellikle arabayla uzun yola çıkacaksam ne hamur işleri ne hamburger sandiviçler yapıyorum yanımıza görsen.Daha arabaya bindiğim an yemeye başlıyorum eşim ana yola çıksaydık diye dalga geçiyor düşün.Dışarı çıktığımızda ben mesala 2 porsiyon o tek porsiyon yerdi hatta servis yapan adam bana tek porsiyonu uzatırdı
Ben organik şeyler satan dükkandan aldım canım markette organik mutlaka vardır sende takıksın ya böyle şeylere ondan dedimvay benim ondan haberim yok kız bende alayım dur listeme ekleyim onuda 2 gün sonra markete gidecem organik pirinç unu,makarnası falan alacam onada bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?