- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Bol su iç canımBen bu hafta çok dikkat ediyorum.. Sporumuda iyi yapıyorum ama sabah kalkıp tartıldığımda + çıkıyorum neden yaa. Tuvalettede zorluk yaşıyorum..
Valla kaptanım 2 lt nin üstünde su içiyırum hergün.. Sabah işe giderken yanıma 1.5 lt kap alıyorum akşam eve gelmeden bitiyor mutlaka ve + suda içiyorum.. Şuan yumurtlama adet dönemi klomenden dolayı karıştı acaba ondanmı diyorum tuvalet sorunu.. 3 lt yemi çıkarsam suyu bu dönemde acabaBol su iç canım
Menun cok guzel olmus canim. Afiyet olsunBugünki menüm
09:00. 20 gr yulaf ezmesi, 3 gr chia tohumu, 110 ml süt
12:30. 1 kase tavuk göğsü et karışık sebzeli sote (patates yoktu içinde), 1/4 kase tarhana çorbası, 1 bardak yoğurttan yapılma ayran ,
18:30. 4 yk menemen, 1 yk süzme yoğurt, 5 adet acı cin biber
Su 2.5 lt
Spor 15 dk leslie
20 dk yoga
Cikar canim istersen 3ltye bir sorun olmazValla kaptanım 2 lt nin üstünde su içiyırum hergün.. Sabah işe giderken yanıma 1.5 lt kap alıyorum akşam eve gelmeden bitiyor mutlaka ve + suda içiyorum.. Şuan yumurtlama adet dönemi klomenden dolayı karıştı acaba ondanmı diyorum tuvalet sorunu.. 3 lt yemi çıkarsam suyu bu dönemde acaba
Teşekkür ederim tatlım.. Artık daha dikkatliyim..Menun cok guzel olmus canim. Afiyet olsun
Cikar canim istersen 3ltye bir sorun olmaz
Sağolasın Canım iyiyim çok şükürGeçmiş olsun canım iyisindir inşallah şimdi lütfen dikkat edin kendinize verilmiş sadakan varmış travma geçirebilirdin
Teşekkür ediyorum canımAfiyet olsun güzel
Bugün yarın elma suyu yap bir kırmızı elma doğranacak sekiz bardak su bir kabuk tarçın ödem varsa atarsın bunla kaynat hepsini 10 dakika ılıyınca süz gün boyu iç bir bardak bundan bir bardak su şeklinde gece yatana kadar devam et yarında yap inşallah iner şişlikler tuvalet için üç İncir ye bir kaşık zeytinyağı iç bolca su iç hatta sıcak çay içGünaydın kızlar. ... K klbk33 @tuzsuz_ruh kaptişlerim.. Ben bu hafta artı çıkabilirim.. Ama yemin ederim neden olduğunu bilmiyorum... Menülerim aynı yazdığım gibi.. Yemin ederim kaçamakta yapmıyorum.. ama tartıya her sabah çıkıyorum +... Bana bir çözüm sunun valla pskolojim bozulacak
O kola hiç olmamış dışarda en güzel içecek AyrandırEvet bugun de dukkani kappatim.
Bugunku menum @tuzsuz_ruh K klbk33
08:00_ 2 yumurtali kiymali yumurta, 3 zeytin, 1 dilim kasar peyniri, 1 yk kadar ajvar, 1 yk kadar aci sos.
09:30 _ 1 fincan sutlu kahve
13:00: 5 adet kofte, neredeyse 1 avuc ici kadar elma dilim patates, 1 tabak dolusu peynirli salata, 2 yk kadar yogurtlu yesillikli sos, 1 bardak kola zero.
15:00_ 1 fincan sutlu kafeinsiz kahve icine 1 tk hindistan cevizi yagi.
16:45 _ 1 tabak tavuklu salata
su: daha simdiden 2lt
2 fincan bitki cayi
GüZel menüBugünki menüm
09:00. 20 gr yulaf ezmesi, 3 gr chia tohumu, 110 ml süt
12:30. 1 kase tavuk göğsü et karışık sebzeli sote (patates yoktu içinde), 1/4 kase tarhana çorbası, 1 bardak yoğurttan yapılma ayran ,
18:30. 4 yk menemen, 1 yk süzme yoğurt, 5 adet acı cin biber
Su 2.5 lt
Spor 15 dk leslie
20 dk yoga
Yazdım sana hepsini yap bugün mutlakaBen bu hafta çok dikkat ediyorum.. Sporumuda iyi yapıyorum ama sabah kalkıp tartıldığımda + çıkıyorum neden yaa. Tuvalettede zorluk yaşıyorum..
güzel olmuş afiyet olsunMenum
12.00
Peynir 2kk kadar
3 zeytin 1 yk kadar kıymalı soğanlı yumurta
1 avuç içi kadar ince pide Ekmek
Domates havuç turp
Açık şekersiz çay
Akşam
20 .00
İki kaşık pirinç pilavı
4 kaşık yağsız kavurma
Sumaklı soğan
Salata 1 bardak ayran
Su iki lt spor gun boyu çarşı pazar gezdik ayağım çok ağriyor
İnşaAllah hayırlı sonuçlar çıkar Allah şifa versin canım anneciğineKızlar yine hastanelerdeyim bu defa annem için geldik rahimden parça alınacak dua edin bizim için inşallah bişey çıkmadan atlatırız gelmişken dünkü menüyü vereyim tekrar giremeyebilirim
Sabah aç karna bir bardak su
Peynir zeytin domatesle klasik kahvaltı öğle ve ara Yok
Akşam 7 gibi bir dilim ekmek iki kaşık menemen üç dört siyez bulguru ile yapılmış lahana sarması yoğurt
Su 2 litre
Spor yarım saat yürüyüş
Gecmis olsun kaptanim, insallah iyi haberler alirsinizKızlar yine hastanelerdeyim bu defa annem için geldik rahimden parça alınacak dua edin bizim için inşallah bişey çıkmadan atlatırız gelmişken dünkü menüyü vereyim tekrar giremeyebilirim
Sabah aç karna bir bardak su
Peynir zeytin domatesle klasik kahvaltı öğle ve ara Yok
Akşam 7 gibi bir dilim ekmek iki kaşık menemen üç dört siyez bulguru ile yapılmış lahana sarması yoğurt
Su 2 litre
Spor yarım saat yürüyüş
Çıkaramadım dicem şimdi canım sen kimsinİnşaAllah hayırlı sonuçlar çıkar Allah şifa versin canım anneciğine
Teşekkür ederim canımGecmis olsun kaptanim, insallah iyi haberler alirsiniz
Canim burda ayran ne gezer, keske olsaydi da icseydim .Turk restauraninin disinda ayran bulmak mumkun degil ne yazik ki.O kola hiç olmamış dışarda en güzel içecek Ayrandır
GüZel menü
Yazdım sana hepsini yap bugün mutlaka
güzel olmuş afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?