Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet bugun de dukkani kappatim.

Bugunku menum @tuzsuz_ruh K klbk33
08:00_ 2 yumurtali kiymali yumurta, 3 zeytin, 1 dilim kasar peyniri, 1 yk kadar ajvar, 1 yk kadar aci sos.
09:30 _ 1 fincan sutlu kahve
13:00: 5 adet kofte, neredeyse 1 avuc ici kadar elma dilim patates, 1 tabak dolusu peynirli salata, 2 yk kadar yogurtlu yesillikli sos, 1 bardak kola zero.
15:00_ 1 fincan sutlu kafeinsiz kahve icine 1 tk hindistan cevizi yagi.
16:45 _ 1 tabak tavuklu salata

su: daha simdiden 2lt
2 fincan bitki cayi

Bugünki menüm

09:00. 20 gr yulaf ezmesi, 3 gr chia tohumu, 110 ml süt

12:30. 1 kase tavuk göğsü et karışık sebzeli sote (patates yoktu içinde), 1/4 kase tarhana çorbası, 1 bardak yoğurttan yapılma ayran ,

18:30. 4 yk menemen, 1 yk süzme yoğurt, 5 adet acı cin biber

Su 2.5 lt
Spor 15 dk leslie

20 dk yoga

Bol su iç canım
Valla kaptanım 2 lt nin üstünde su içiyırum hergün.. Sabah işe giderken yanıma 1.5 lt kap alıyorum akşam eve gelmeden bitiyor mutlaka ve + suda içiyorum.. Şuan yumurtlama adet dönemi klomenden dolayı karıştı acaba ondanmı diyorum tuvalet sorunu.. 3 lt yemi çıkarsam suyu bu dönemde acaba

Menun cok guzel olmus canim. Afiyet olsun

Cikar canim istersen 3ltye bir sorun olmaz

Menum
12.00
Peynir 2kk kadar
3 zeytin 1 yk kadar kıymalı soğanlı yumurta
1 avuç içi kadar ince pide Ekmek
Domates havuç turp
Açık şekersiz çay

Akşam
20 .00
İki kaşık pirinç pilavı
4 kaşık yağsız kavurma
Sumaklı soğan
Salata 1 bardak ayran

Su iki lt spor gun boyu çarşı pazar gezdik ayağım çok ağriyor

Günaydın kızlar. ... K klbk33 @tuzsuz_ruh kaptişlerim.. Ben bu hafta artı çıkabilirim.. Ama yemin ederim neden olduğunu bilmiyorum... Menülerim aynı yazdığım gibi.. Yemin ederim kaçamakta yapmıyorum.. ama tartıya her sabah çıkıyorum +... Bana bir çözüm sunun valla pskolojim bozulacak

Bugün yarın elma suyu yap bir kırmızı elma doğranacak sekiz bardak su bir kabuk tarçın ödem varsa atarsın bunla kaynat hepsini 10 dakika ılıyınca süz gün boyu iç bir bardak bundan bir bardak su şeklinde gece yatana kadar devam et yarında yap inşallah iner şişlikler tuvalet için üç İncir ye bir kaşık zeytinyağı iç bolca su iç hatta sıcak çay iç

O kola hiç olmamış dışarda en güzel içecek Ayrandır
GüZel menü
Ben bu hafta çok dikkat ediyorum.. Sporumuda iyi yapıyorum ama sabah kalkıp tartıldığımda + çıkıyorum neden yaa . Tuvalettede zorluk yaşıyorum..
Yazdım sana hepsini yap bugün mutlaka
güzel olmuş afiyet olsun

Kızlar yine hastanelerdeyim bu defa annem için geldik rahimden parça alınacak dua edin bizim için inşallah bişey çıkmadan atlatırız gelmişken dünkü menüyü vereyim tekrar giremeyebilirim

Sabah aç karna bir bardak su
Peynir zeytin domatesle klasik kahvaltı öğle ve ara Yok

Akşam 7 gibi bir dilim ekmek iki kaşık menemen üç dört siyez bulguru ile yapılmış lahana sarması yoğurt
Su 2 litre
Spor yarım saat yürüyüş

İnşaAllah hayırlı sonuçlar çıkar Allah şifa versin canım anneciğine

Gecmis olsun kaptanim, insallah iyi haberler alirsiniz

Kizlar dunku menum, disaridaydim bozuldu biraz
08:00 yulaf ezmesi (3yk, biraz fistik ezmesi tozu(yagi 70% azaltilmis), biraz keten tohumu), emzirme cayi (karisik bitki cayi)
10:30 4 adet pirinc patlagi, sutten kahve
12:30 cok cok az yag ile sotelenmis/haslanmis lanaha, tarhana corbasi
14:30 zencefil cayi
19:00 bir bardak sarap
20:00 feta saganaki (domates soslu firinda beyaz peynir), ufak pide peynir ile yemek icin, yunan usulu musakka (patates, patlican, kiyma, ustune besamel sos ile)
Su 2lt'yi gecmisimdir
Spor yok

O kola hiç olmamış dışarda en güzel içecek Ayrandır

GüZel menü

Yazdım sana hepsini yap bugün mutlaka
güzel olmuş afiyet olsun
Canim burda ayran ne gezer, keske olsaydi da icseydim .Turk restauraninin disinda ayran bulmak mumkun degil ne yazik ki.
Turkiyede ben de genelde ayran icerim aam meyve suyu filan icmektense uzun zamandir kola icmiyordum dedim zero iceyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…