Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Şuan iştryim kaptanım.. Akşama başlayacağım ama.. Yarında yapar yanıma alırım.. İnşallah düzelir

Canim burda ayran ne gezer, keske olsaydi da icseydim .Turk restauraninin disinda ayran bulmak mumkun degil ne yazik ki.
Turkiyede ben de genelde ayran icerim aam meyve suyu filan icmektense uzun zamandir kola icmiyordum dedim zero iceyim.
Milli içeceğimizin her yerde olmadığını atlamışım doğru vallahi bizden görüp biraz sağlık kazansınlar bir zahmet o yabancılar kola da neymiş bir tanesinde 30 şeker var zero olanda da tatlandırıcı

İnşallah güzel haberler alırsınjız

Haklisin canim inan ayran gibi bir icecek yok.
Ayy simdi hatirlattin cnaim lahmacun istedi Himmm .
ins bir 65i goreyim tekrar da lahmacun yemeye gideyim

Haklisin canim inan ayran gibi bir icecek yok.
Ayy simdi hatirlattin cnaim lahmacun istedi Himmm .
ins bir 65i goreyim tekrar da lahmacun yemeye gideyim
Kendin yap evde gitmeye gerek Yok bir fırın taşı gerekli yurt dışında gayet uygun olan birşey zaten gerisi kıyma soğan biber domates tuz karabiber kimyon biber ve domates salçası birde un su tuz maya ile hazırlanmış hamur

Ben hamur filan acmayi beceremiyorum canim ya. Evlendigim ilk yillar denedim pizza yapmayi yok, benden olmaz. Arada bir turk restauranina gider yerim zaten yiyecegim 1 veya 2 lahmacun.
En son denememde butun o icine disina ve en onemlisi de verdigim zamana yazik olmustu hepsini cope attim tas gibi oldu. Bir daha da deneyesim gelmedi. Ben kolay yemekleri yaparim genelde evde bizde oyle ugras gerektiren yemekleri esim yapar. Bunaliyorum ben dayanamiyorum uzun sure birseyle ugrasmaya boguyor beni.

Ahahahhaha yemek yapmayı sevmeyen bir Kadın ben duramam vallahi evde yapmayı daha çok severim çoğu şeyi eşine söyle o yapsın o zaman

Ahahahhaha yemek yapmayı sevmeyen bir Kadın ben duramam vallahi evde yapmayı daha çok severim çoğu şeyi eşine söyle o yapsın o zaman
Bir ara cok guzel pizza filan yapiyordu evde, pizza tasi da almisti. ama o yapinca cok yiyorum. Disarda kendimi bir bilemedin 2 parca ile sinirlarim da evde zor sinirlamak
Ayy hele ki sicak ekmek kitir kitir disini yemeye bayilirim, benim gorumcem cok guzel ekmek yapar.
Ne zaman onloara gitsek seviyorum diye sagolsun kahvaltiya pisirir ekmegi ama kotu iste, normalde 1 dilim ekmek yiyen ben sicak ekmegi gorunce en az 2-3 dilim yiyorum. Ekmekte de huyum cok kotudur disini yer, icini birakirim. Hic sevmem ekmegin icini, allahtan esim yiyor icleri de bosa gitmiyor. Gerci simdi kar kis kuslara da veriyoruz benim iclerden onlar da nasibini alsinlar

Becerebiliyorsan icinden de geliyorsa ne guzel canim. Ellerine saglik canim. Senin ekmek fotograflarini hatirliyorum ayy su iki kitir kenarini kesip de yollasan bana

Canim ben marketten pizza hamuru alip yapiyorum, harc icin de herseyi rondoya at, bızzz , tek puf noktasi firinin maksimum derecede sicak olucak, 275 derecede pisiyorum ve cok guzel oluyor.. burada turk restauranti yok, lahmacun yapan yerler de cok kotu yapiyor, onun icin denemistim, simdi arada yapiyoruz citir citir miss

Alayim pizza hamurunu deneyeyim o zaman icini hazirlarim onda birsey yok ama hamur hic beceremeyecegim birsey.

Becerebiliyorsan icinden de geliyorsa ne guzel canim. Ellerine saglik canim. Senin ekmek fotograflarini hatirliyorum ayy su iki kitir kenarini kesip de yollasan bana
Yollayayım ben o ekmeği ertesi günlerde tost makinasında kıtır olunca çok seviyorum benim kocam da aynı sen gibi yemiyor ekmek içini yaaa ben kıza kıza yemeye başladı sonunda

Yollayayım ben o ekmeği ertesi günlerde tost makinasında kıtır olunca çok seviyorum benim kocam da aynı sen gibi yemiyor ekmek içini yaaa ben kıza kıza yemeye başladı sonunda
heheh bizde de ben kenar yerim, esim icini.. su evde ekmek isini ben de deneyecegim bir ara ama bakalim ne zaman.. eksi maya yapmam lazim once ama biliyorum 1 hafta falan suruyor yapmasi useniyorum

sevmiyor adam ne yapsin. Ekmek icini hic icim almiyor :) , ekmekler sadece distan ibaret olsunlar ne guzel kitir kitir. ay bugun de ekmek yemedim ya canim mi istedi ne.

Bugün doktora gittim kızlar. 21. Gün progesteron baktırdım.. 1 çıktı.. Yani yumurtalar çatlamamış yada gerekli boyuta gelememiş.. Bir dahaki aya kaldı artık.. Bu + lar bundan olurmu acaba?
Ben yumurtlama oncesi hep arti cikarim canim, bence bu artilarin sebebi o olabilir. Ama eger oyleyse yumurta catlayinca gider bu artilar merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…