Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yarın elma olayına giriyorsun ve dört gün yapıyorsun diyeti cumartesi pazar çarsambaya kadar normal diyet uygularsın haftaya carsamba persembe yine elma diyetini yaparsın 2 gün.. haftaya cuma 66 olursun..

oy oy oy.. ağzından bal damlıyor.. aynen böyle yapıp başlıyorum sporuma diyetime.. haftaya cuma 66 ile ben geliyorum.. :)

canım ama bol bol su ıcmen gerekıyor cok gecmıs olsun bıran evvel atarsın umarım uzerınden tatlım benım

evet sekercımm hadı gel bırlıkte 66 ya gıdelımmm atla cooperaa

2 lıtre su 2 bardak yesılcayımı ıctım sımdık eve gıdıyorum yesıl mercımek yemegı yapmak ıstıyorum ılk defa yapıcam burdan annadan aldıgım tarfıle aksam yemegınde onu yıyım barımm ogleden sonra ara ogunde yapamadım bıse getımedım dıye cok acım suan eve gıder gıtmez hemn bır kucuk elma yıyım yemek hazırlayana kadar epey zaman gecer herhalde sonra baska bıseye saldırmıyım demı sekerlerım hadı ben cıkıyorumm umarım dıger kızlarda benı takıma kabul ederde bende 4. takımın cıtırlarından olurum hadı gorursuruz kızlar mucuck mucuckk

mercimekten cok yeme minnosum 1 porsyonu gecirme kalorisi cok yüksek yanında bol salata ye canım afiyet olsun ben severim mercimeği ama işte bende kilo yapıyor hemen :96:
ii aksamlar sekercim

selam kızlar bugün evi temizledim bi yandan bebeğimle vakit geçirdim derken bu vakti oldu.

menüm:

sabah: peynir,4-5 zeytin,1 yum,2 dil ekmek,2ç.k. reçel,çay

ara: çeyrek muz,yarım kivi

öğle: 4 kaşık bulgur pilavı,2 parç tavuk göğsü,1 kase çorba,3yeşil soğan süt yapsın diye:)

ara:1port,yarım armut

akşam: 5-6 kaşık pırasa yemeği,yoğurt,1dil. ekmek,1havuç

yatana kadar da meyve ceviz falan yerim birazz..

güzel, iyi atlatmışsın haftasonunu

gayet doyurucu görünüyor. sanırım 1300- 1400 cal arası bişey. metabolizman düzenli çalışıyorsa bence gzl:82:

bugunku menüm

sabah: 1kk tulum peyniri , 1 fincan yeşil çay ( şekersiz) 1 dilim ekmek

ara: 1 elma

öğlen: 1 kase çorba, 1 kase yogurt, 1 porsiyon tavuk , 1 dilim ekmek

ara: 2 fincan yeşil çay(şekersiz) 1 k bar , yarım kase k. special

akşam: henüz karar vermedim ama 1 elma belki

ama özlüyoruz biz seniii
hafta sonun süper gecmiş canım afiyetler olsunn
zaten minnos seni üzüm yaptı

canım ben de çok özlüyorum sizi yaa
ama iş yerinde ciddi problemler yaşıyorum maalesef bu ara, cumadan beri de onları çözmek için uğraşıyorum
çarşamba günü hallolucak işallah herşey vee bomba gibi dönücem aranıza

minnoş sen yeter ki zayıfla, fıstık gibi ol, al mini cooperını gez
ben senin üzümün de olurum, yeşil çayın da

ama artık senin de düzenli yeme işine alışman lazım, ben artık haftaiçi haftasonu hiiiç ayırmıyorum
her zaman aynı şekilde beslenmeye çalışıyorum, arada da ufak ufak istediklerimden yiyebiliyorum böylece

onların hepsinin kilo olması mümkün değil beni gemiş olamazsınn

inş canım inş
tuzlu kahveyi içirmeyi o kadar cok istiyorum ki

ahahah, ben içirdiiimmm çok eğlenceli oluyo, darısı tüm bekarların başına
ama biz tuzu biraz abartmışız, sevgilimin diş etleri şişmişti tuzdan

kimsecikler yok ama ben hazır gelmişken menümü de yazıyım

sabah: 2 dilim t.t. ekmek, light krem peynir, maydonoz, şekersiz çay
öğle: 1 kase mercimek çorbası, tavuklu yağsız salata
ara: yok (iş yerindeki problemler yüzünden böyle oldu)
akşam: 1 tabak sebze sote, 2 kaşık yoğurt, 2 kaşık pilav
ara: yağsız sütlü kahve

bu arada hypatiam sağolsun bergamutlu yeşil çayı söylemişti ya, aldım ondan haftasonu ve tek kelimeyle kendisine BA-YIL-DIM
bugün 2 bardak içtim, ohh mis hiç de zorlanmadım içerken

çook sevindim canım, afiyet bal şeker olsun. bundan sonra biz de yeşilçay içebileceğizz:))

selam kızlar.meyvenull ınsallah o kotların ıcıne gırersın.hypatia bizde bır ileri 2 geri.ben takımdan ayrılınca dahada kılo aldım.pisman oldum ara verdigime.sende aynı hataya dusme bence.mınnos hosgeldin aramıza.cok sevindim bize katılmana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…