yarın elma olayına giriyorsun ve dört gün yapıyorsun diyeti cumartesi pazar çarsambaya kadar normal diyet uygularsın haftaya carsamba persembe yine elma diyetini yaparsın 2 gün.. haftaya cuma 66 olursun..
oy oy oy.. ağzından bal damlıyor.. aynen böyle yapıp başlıyorum sporuma diyetime.. haftaya cuma 66 ile ben geliyorum.. :)
canım 2 haftada 3 bucuk 4kilo cok rahat verilebilir çünkü senin kilon yeni.. haftaya görüceksin muhtesem olucak
inş. canım gaza geldim akşam da sporumu yapiiim bari. ordan da yürüyüş yapardım ama kitap okucam:) azıcık beynimi dinlendireyim...
canım ama bol bol su ıcmen gerekıyor cok gecmıs olsun bıran evvel atarsın umarım uzerınden tatlım benımminnosum azıcık idrar yolu enfeksiyonu kapmısım benn ne yesem ne içsem midem bulanıyor
su belem içemiyorum zorla içiyorum
idrar söktürücü bişiler içmem lazım bu pis mikropların vücudumdan gitmesi gerek
içsin de aklı başına gelsin yer yurt probleminiz olmasın inş :)
aldım canım ya çünkü önceki haftalr diyeti bozmama rağmen hiç almadım gözüküyordu sporu bırakınca da aniden aldım demek ki. bir günde fark etti ama aslında iki haftalık geçmiş bu(
GENE VERİCEM!!!
birden yüklenme zaten hypatiacım kitabını okurken yeşil cayını iç keyif yap
evet sekercımm hadı gel bırlıkte 66 ya gıdelımmm atla cooperaa
2 lıtre su 2 bardak yesılcayımı ıctım sımdık eve gıdıyorum yesıl mercımek yemegı yapmak ıstıyorum ılk defa yapıcam burdan annadan aldıgım tarfıle aksam yemegınde onu yıyım barımm ogleden sonra ara ogunde yapamadım bıse getımedım dıye cok acım suan eve gıder gıtmez hemn bır kucuk elma yıyım yemek hazırlayana kadar epey zaman gecer herhalde sonra baska bıseye saldırmıyım demı sekerlerım hadı ben cıkıyorumm umarım dıger kızlarda benı takıma kabul ederde bende 4. takımın cıtırlarından olurumhadı gorursuruz kızlar mucuck mucuckk
günaydın kızlar, hiç vaktim yok maalesefunutmadan haftasonu menülerimi yazıp kaçıcam
cumartesi:
sabah: 2 dilim t.t. ekmeğe kaşarlı yağsız tost, şekersiz çay
öğle: 1 tabak türlü, 1 kaşık yoğurti1 grissini
akşam: 4 tane ızgara köfte, 1 kaşık yoğurt, 1 dilim t.t. ekmek
ara: 1 bardak süt, 1 avuç kuru üzüm
pazar:
sabah - öğle: 2 dilim t.t. ekmeğe kaşarlı yağsız tost, şekersiz çay
akşam: ızgara balık, roka salatası
selam kızlar bugün evi temizledim bi yandan bebeğimle vakit geçirdim derken bu vakti oldu.
menüm:
sabah: peynir,4-5 zeytin,1 yum,2 dil ekmek,2ç.k. reçel,çay
ara: çeyrek muz,yarım kivi
öğle: 4 kaşık bulgur pilavı,2 parç tavuk göğsü,1 kase çorba,3yeşil soğan süt yapsın diye:)
ara:1port,yarım armut
akşam: 5-6 kaşık pırasa yemeği,yoğurt,1dil. ekmek,1havuç
yatana kadar da meyve ceviz falan yerim birazz..
ama özlüyoruz biz seniii
hafta sonun süper gecmiş canım afiyetler olsunn
zaten minnos seni üzüm yaptı
üzümümmm kusum benımayy kuyabıyem sen sımdı nerden cıktı bu uzum dıyceksın hemen anlatayımn sen sımdıkk 55 lı kıloları gordunya bende sana baka baka ınıcem o kılolara uzum uzuzme babak baka kararımı kararmazmı hersey meydana cıkıcak ıste
kız sen haftasonu ne guzel menu yapmıssın oyle afferım sana sekercım
onların hepsinin kilo olması mümkün değil beni gemiş olamazsınn
inş canım inş
tuzlu kahveyi içirmeyi o kadar cok istiyorum ki
kimsecikler yok ama ben hazır gelmişken menümü de yazıyım
sabah: 2 dilim t.t. ekmek, light krem peynir, maydonoz, şekersiz çay
öğle: 1 kase mercimek çorbası, tavuklu yağsız salata
ara: yok (iş yerindeki problemler yüzünden böyle oldu)
akşam: 1 tabak sebze sote, 2 kaşık yoğurt, 2 kaşık pilav
ara: yağsız sütlü kahve
bu arada hypatiam sağolsun bergamutlu yeşil çayı söylemişti ya, aldım ondan haftasonu ve tek kelimeyle kendisine BA-YIL-DIM
bugün 2 bardak içtim, ohh mishiç de zorlanmadım içerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?