Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bende burdayım bende burdayım bısde sevgililer gunu kutlamıyoruz.herkesın kutladıgı gun ozel olmazmıs.hıh bahane ıste.mınnos cooperın super kırmızın bayıldım.zevcan kahve super.falında ne cıkti?

bugun yediklerim:sabah 2 dilim k.ekmegınden tost 1 brd sut,2 su brd kadar yesıl çay.ara yok.ogle 1 kase ezogelin corba,1 tabak nohut yemegi 2 dilım k.ekmegi,ara 2 tane kepekli buskivi.aksam yogurtlu makarna salata ara 1 bardak taze sikilmıs portakal suyu.

Yediklerimmmmm

sabah-Kepek Ekmeğe Domatesli-Beyaz Peynirli Tost
ara-Yarım Elma
öğlen-Mercimek Çorbası, 2 Adet Kadınbudu Köfte, Yoğurt
ara-Yarım Elma
akşam-Toros Çorba, Havuç Salatası, Zero

biz de kutlamıyoruz
bizim günümüz bize özel 16 şubat kendi sevgililk yıldönümümüz :)

kızlar iyi geceler ben geldim

ay çok kötü bir gündü sabah başlarken bile çok kötüydü tartıda yeniden o 70.0 rakamını görünce ağlama krizine girdim yaa

bir de üstüne üstlük bugün babannemdeydik kekler börekler hamurlar poğaçalar... o kadar çok savaştımki kendimle bugün...

meyvenull... tatlım çok geçmiş olsun idrar yolu enfeksiyonu çok kötü inşallah iyileşirsin bir an önce bitanem... canım annen açısından seni çok iyi anlıyorum umarım fazla etkilemez kilo vermeni canım benim iraden çelik gibi olsun inş üzülme tatlım bu arada 28 kot söylemen iyi olmuş azimlenirsin ve inş bu gidişle 1 ay içerisinde gireceksin o 28 kotun içine

hypatia...tatlım sende mi o pis 70 leri gördün kıyamam bende aynı durumdayım napcağımı bilemiyorum ya ama pes etmek yok tatlım ne demek ayrılcam sen benim ikizimsin unuttunmu birlikte yeniden düşeceğiz 60 lara tamammı birbirimize destek olmalıyız sakın bırakma iradeni güçlü ol yapabiliriz bunu inan kendine yeterki sen..

minnoş prenses...canım araba çok tatlı inşallah nasip olur böyle bir araba sana bende çok seviyorum mini cooperları inş olur canım ve bence bizim takıma gelmen süper olur :78:

qiz3mm...canım olsun sabitsin en azından benim gibi 70 lere geri dönmmişsin sinirim çok bozuldu ya inşallah kilo verme hızın en yakın zamanda geri döner:97:

unuttuğum varsa affetsin geçmişi ağlayarak okudum inanın sinirlerim çok bozuldu

nasıl vercem yeniden 69 olcam ya olurmuyum ki yarın ne diyetine başlasam kzılar burada olan varsa bana akıl versin nolur çok ihtiyacım var

geçmiş olsun annacım ((

irade spor su ve diyetle vereceğiz.. aslında çok basit.. bir silkelenip gelebilsek kendimize. ( emeklerimize yazık etmemeliyiz.. bak sevgilinin gelmesi de yaklaştı. azıcık motive olmak şart...

sağol canım

ay inşallah veririz canım ya evet silkelenmemiz lazım haklısın canım o kadar emek verdik dimi... evett hemde çok yaklaştı ya etrafındaki ince ve güzel kızlar gibi olmam şart...ya beni tekrar terk ederse diye korkmaktan kendimi alamıyorum çok seviyorum ben onu

sen ne yapıcan yarın karar evrdin mi canım ya elma diyetini mi yapsak:44:

herşeye rağmen menümü yazayım...:83:

Sabah:30 gram peynir, sahanda yumurta az bir şey kenarından, 1 dilim kepekli ekmek, reçel
ara:1 yeşil elma
Öğle:5 tane lahana sarması ve kızarmış hamur 1 tane
ara:yarım simit
Akşam:1 elma 2 saat sonra misafirlikte, 1 tane poğaça, 1 tane kurabiye, irmik helvası 2 kaşık kadar.
ara:kuru kayısı.

3 litre su.
hamuru yedikten sonra annemi de alıp yürüyüşe çıktım köyde 1 saat kadar gezindik ama sporun yerini tutmaz biliyorum, herşeye rağmen yeşilçay içmeyi başardım yanıma almıştım çünkü.

böyle işte berbat günün sonu yarından itibaren ciddi bir şekilde eski tempoma dönücem kızlar özür dilerim çok

karbonhidrati cok bol bi menü olmuss
Yediklerimmmmm

sabah-Kepek Ekmeğe Domatesli-Beyaz Peynirli Tost
ara-Yarım Elma
öğlen-Mercimek Çorbası, 2 Adet Kadınbudu Köfte, Yoğurt
ara-Yarım Elma
akşam-Toros Çorba, Havuç Salatası, Zero

günaydın kızlarr..

ben bu sabah 1 kilo + dayımm :84::84::84:
hemencik nasıl kilo alabiliyorum anlamıyorum cok sinirlendim :95::95:
montiye sıkıca basladım inş bozmam anneme evde ne kadar hamur işi varsa hepsini buzluğa at dedim..

sabah domatesli köy peynirli tost 2 tane (4 dilim ekmek)

öğlen pırasa tavuk yoğurt

ara yeşil elma

aksam 5 köfte yoğurt ıspanak.(köfteler monti usulü)

dünün yoklaması

meyvenull + +
hasretim34 + +
kuyabiye + +
pamukcuk + +
prensesperi + +
hypatia + +
anna_maria + +
minnoş prenses +
karçiçeği71 + +
pembepanter1 + +
nidah +
katrem +

herkeslere günaydın kızlarr... :)

evet canım elma diyetine başlamak lazım ama ben hala a.verişimi yapamadım

bu hafta sonuclarımız cok kötü gelicek gibi geliyo bana bir coğumuz + dayız..
kızlar toparlanma zamanı artık kendinize gelin..
bu hafta gecti die düşünüyorum cumaya kadar ancak sonuncu olmaktan kurtulabiliriz ama haftaya cuma bizim olmalı ..
hadi kızlar yeter bu kadar oyalanma yaz geliyo bıngıl bıngıl yağlarınızlamı dolasıcaksınız o sıcak günlerde ..
incecik doşasmak varken ....

günaydın arkadaşlar. dün biraz erken çıkmıştım işten geçmişi şöyle bir okudumda herkes artılarda ne oluyor bayanlar. hadi hepimiz kendimize gelelim ağzımıza kalorimatik takalım kalorisi fazla olan hiç bir şeyi geçirmeyelim. her şeyi yemeden önce beynimizde yorumlayalım getirisini ve götürüsünü düşünelim ve karar verelim. hepimiz zayıf olmak istiyoruz değilmi?

canım hosbuldum tesekkur ederımmm sekercımm
cooperım cok guzel demı teyzesı ınsallah olur kocısımın beynıne ıslıyorum suan 55 kılo yu gordugum ann kalk kalk hadı cabuk cooper almaya gıdıyoruz dıycem sankı karpuz almaya gıder gıbın
canım lutfen boyle uzulup kendını koyverme aynı seyı bende yasamıstım ındım tartıdan aglıyorum resmen ınsan okadar ugrasıyor caba harcıyor bıseyler olsun ıstıyor ama ıste pes etmıycegızz bol bol su ıcıcegız spor yapıcagız hıcte bılem bır gun sonraya bıle kalmıycak o kılo hıııcc uzulme tatlım benım

gunaydınn meyvemm artı bırdeyım dıye bakıyorumda hemen koyvermıs tee bıdahakı cumaya odaklanmısssın yok oyle bırsey kardesımm sen suyunu ıc yesıl cayını ıc bu cuma artıda degıl en azından sabıtte cıkacaksınn dedım okadar ve cpor yapabılıyormusun tatlım annenın yanında bılmıyorum ama ben bazen annemlere gıderken afedersındde deve gıbı su ıcıyorum karnım boyle lukluk edıyor ordada yıyemıyorum ıstesem bıle bak bıde bu yontemı dene ama gulmeden dene

veeee gunaydınn yenı yepyenı takımımmm zayıflama konusunda yenı bır sayfa acmıs gıbı hıısedıyorum kendımı hersey cok daha guzel olucak ınsallahh sımdık meyvecım ben takıma alındımmıı nasıl olcek kurallar neler:26: ay ben bısı bılmıyorumm sekercım bende bugun ıtıbarıyle menulerımı sporlarımı yazmaya baslıyım ozaman ne dersınn ve vee hypatıamm canımınn içisii bıl bakalım aksam mınnos ne yaptı gercı elektırıkler gıdıp gelıyordu cok gec saatte oldu ama yınede bos bos yatmaktan ıyıdır dedım 11 e ceyrek kala kalktım gıttım 50 dk yurudum kosu bandında yıhuhuu ben bu hafta eksıye ınıcem valla sekerlerım yok haftaya cumaya olsun dıyenlerı bılemem bıde dun 2.5 lt su ıctım meyvemm:81::81: bak benım dedıgımı yap sekercım yaa annen zaten bır hafta yanında 1 yıldır gelmemıs okadarcıkta olsun uzulme meyvemm oda uzuluyordur sımdı ben yanlız yıyorum bılmem ne falan dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…