bende burdayım bende burdayımbısde sevgililer gunu kutlamıyoruz.herkesın kutladıgı gun ozel olmazmıs.hıh bahane ıste.mınnos cooperın super kırmızın bayıldım.zevcan kahve super.falında ne cıkti?
geçmiş olsun annacım((
irade spor su ve diyetle vereceğiz.. aslında çok basit.. bir silkelenip gelebilsek kendimize.( emeklerimize yazık etmemeliyiz.. bak sevgilinin gelmesi de yaklaştı. azıcık motive olmak şart...
selam kızlar bugün evi temizledim bi yandan bebeğimle vakit geçirdim derken bu vakti oldu.
menüm:
sabah: peynir,4-5 zeytin,1 yum,2 dil ekmek,2ç.k. reçel,çay
ara: çeyrek muz,yarım kivi
öğle: 4 kaşık bulgur pilavı,2 parç tavuk göğsü,1 kase çorba,3yeşil soğan süt yapsın diye:)
ara:1port,yarım armut
akşam: 5-6 kaşık pırasa yemeği,yoğurt,1dil. ekmek,1havuç
yatana kadar da meyve ceviz falan yerim birazz..
bugunku menüm
sabah: 1kk tulum peyniri , 1 fincan yeşil çay ( şekersiz) 1 dilim ekmek
ara: 1 elma
öğlen: 1 kase çorba, 1 kase yogurt, 1 porsiyon tavuk , 1 dilim ekmek
ara: 2 fincan yeşil çay(şekersiz) 1 k bar , yarım kase k. special
akşam: henüz karar vermedim ama 1 elma belki
kimsecikler yok ama ben hazır gelmişken menümü de yazıyım
sabah: 2 dilim t.t. ekmek, light krem peynir, maydonoz, şekersiz çay
öğle: 1 kase mercimek çorbası, tavuklu yağsız salata
ara: yok (iş yerindeki problemler yüzünden böyle oldu)
akşam: 1 tabak sebze sote, 2 kaşık yoğurt, 2 kaşık pilav
ara: yağsız sütlü kahve
bu arada hypatiam sağolsun bergamutlu yeşil çayı söylemişti ya, aldım ondan haftasonu ve tek kelimeyle kendisine BA-YIL-DIM
bugün 2 bardak içtim, ohh mishiç de zorlanmadım içerken
karbonhidrati cok bol bi menü olmussbugun yediklerim:sabah 2 dilim k.ekmegınden tost 1 brd sut,2 su brd kadar yesıl çay.ara yok.ogle 1 kase ezogelin corba,1 tabak nohut yemegi 2 dilım k.ekmegi,ara 2 tane kepekli buskivi.aksam yogurtlu makarna salata ara 1 bardak taze sikilmıs portakal suyu.
Yediklerimmmmm
sabah-Kepek Ekmeğe Domatesli-Beyaz Peynirli Tost
ara-Yarım Elma
öğlen-Mercimek Çorbası, 2 Adet Kadınbudu Köfte, Yoğurt
ara-Yarım Elma
akşam-Toros Çorba, Havuç Salatası, Zero
herşeye rağmen menümü yazayım...:83:
Sabah:30 gram peynir, sahanda yumurta az bir şey kenarından, 1 dilim kepekli ekmek, reçel
ara:1 yeşil elma
Öğle:5 tane lahana sarması ve kızarmış hamur 1 tane
ara:yarım simit
Akşam:1 elma 2 saat sonra misafirlikte, 1 tane poğaça, 1 tane kurabiye, irmik helvası 2 kaşık kadar.
ara:kuru kayısı.
3 litre su.
hamuru yedikten sonra annemi de alıp yürüyüşe çıktım köyde 1 saat kadar gezindik ama sporun yerini tutmaz biliyorum, herşeye rağmen yeşilçay içmeyi başardım yanıma almıştım çünkü.
böyle işte berbat günün sonu yarından itibaren ciddi bir şekilde eski tempoma dönücem kızlar özür dilerim çok
sağol canım
ay inşallah veririz canım ya evet silkelenmemiz lazım haklısın canım o kadar emek verdik dimi... evett hemde çok yaklaştı ya etrafındaki ince ve güzel kızlar gibi olmam şart...ya beni tekrar terk ederse diye korkmaktan kendimi alamıyorum çok seviyorum ben onu
sen ne yapıcan yarın karar evrdin mi canım ya elma diyetini mi yapsak:44:
herkeslere günaydın kızlarr... :)
evet canım elma diyetine başlamak lazım ama ben hala a.verişimi yapamadım
günaydın tatlım :79: nasılsınn
iyi diyelim iyi olalım meyvem... sen nasılsın? nasıl gidiyor annenle mücadele?
selam kızlar.meyvenull ınsallah o kotların ıcıne gırersın.hypatia bizde bır ileri 2 geri.ben takımdan ayrılınca dahada kılo aldım.pisman oldum ara verdigime.sende aynı hataya dusme bence.mınnos hosgeldin aramıza.cok sevindim bize katılmana
canım hosbuldum tesekkur ederımmm sekercımmbende burdayım bende burdayımbısde sevgililer gunu kutlamıyoruz.herkesın kutladıgı gun ozel olmazmıs.hıh bahane ıste.mınnos cooperın super kırmızın bayıldım.zevcan kahve super.falında ne cıkti?
canım lutfen boyle uzulup kendını koyverme aynı seyı bende yasamıstım ındım tartıdan aglıyorum resmen ınsan okadar ugrasıyor caba harcıyor bıseyler olsun ıstıyor ama ıste pes etmıycegızz bol bol su ıcıcegız spor yapıcagız hıcte bılem bır gun sonraya bıle kalmıycak o kılo hıııcc uzulme tatlım benımkızlar iyi geceler ben geldim
ay çok kötü bir gündü sabah başlarken bile çok kötüydü tartıda yeniden o 70.0 rakamını görünce ağlama krizine girdim yaa
bir de üstüne üstlük bugün babannemdeydik kekler börekler hamurlar poğaçalar... o kadar çok savaştımki kendimle bugün...
meyvenull... tatlım çok geçmiş olsun idrar yolu enfeksiyonu çok kötü inşallah iyileşirsin bir an önce bitanem... canım annen açısından seni çok iyi anlıyorum umarım fazla etkilemez kilo vermeni canım benim iraden çelik gibi olsun inş üzülme tatlım bu arada 28 kot söylemen iyi olmuş azimlenirsin ve inş bu gidişle 1 ay içerisinde gireceksin o 28 kotun içine
hypatia...tatlım sende mi o pis 70 leri gördün kıyamam bende aynı durumdayım napcağımı bilemiyorum ya ama pes etmek yok tatlım ne demek ayrılcam sen benim ikizimsin unuttunmu birlikte yeniden düşeceğiz 60 lara tamammı birbirimize destek olmalıyız sakın bırakma iradeni güçlü ol yapabiliriz bunu inan kendine yeterki sen..
minnoş prenses...canım araba çok tatlı inşallah nasip olur böyle bir araba sana bende çok seviyorum mini cooperları inş olur canım ve bence bizim takıma gelmen süper olur :78:
qiz3mm...canım olsun sabitsin en azından benim gibi 70 lere geri dönmmişsin sinirim çok bozuldu ya inşallah kilo verme hızın en yakın zamanda geri döner:97:
unuttuğum varsa affetsin geçmişi ağlayarak okudum inanın sinirlerim çok bozuldu
nasıl vercem yeniden 69 olcam ya olurmuyum ki yarın ne diyetine başlasam kzılar burada olan varsa bana akıl versin nolur çok ihtiyacım var
günaydın kızlarr..
ben bu sabah 1 kilo + dayımm :84::84::84:
hemencik nasıl kilo alabiliyorum anlamıyorum cok sinirlendim :95::95:
montiye sıkıca basladım inş bozmam anneme evde ne kadar hamur işi varsa hepsini buzluğa at dedim..
sabah domatesli köy peynirli tost 2 tane (4 dilim ekmek)
öğlen pırasa tavuk yoğurt
ara yeşil elma
aksam 5 köfte yoğurt ıspanak.(köfteler monti usulü)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?