Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

beennnnnnnn zayıf olucaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

minnosum minnosum cnaım benimm spor yapamıyorum dün aksam yapmak için cok heveslendim ama bir sürü yoğurt yiyince uykum geldi baygın gibi yattım ..
canım benim yenildiğim yokda bu hafta 1. olamayız onu biliyorum gercekci takılıyorum yani ben monti ile 3 günde 1 kilo verebilirim bunu biliyorum ama eksilemem kii :96::96:
minnosum ben su içemiom öylee ne yazıkki yapamıyorumm şimdi bide enf su içtice midem bulanıyor
off benim 4 martta 57 olmam gerek

çok kötü gidiyor hypatıacım yaa cok kötü..
aksama tutturmus domates corbası yapayım die olmaz diyorum montide yasak sen zaten yiyorsun demezmi
napıcam ne edicem bilemiyorum :96::96:

aynı benim annem. yararı yok zararları oluyor bana bu konuda. birkaç günlüğüne evde yok ama eve öyle şeyler doldurmuş ki çürüyecek onlar bitsin diye a.verişe gidip de elma diyetine başlayamıyorum

evet istiyorum ve zayıflayacağım. hiçbir engelim yok.!!!

4. TAKIM KURALLARI

1)HERGÜN MAZERETLİLER HARİÇ TÜM ÜYELER PAYLAŞIMDA BULUNMALIDIR.
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN EN AZ 3 KİŞİ OLMAK KOŞULUYLA KIRICI OLMAMAK ÜZERE BİRBİRİNİN YEDİKLERİNİ VE YAPTIĞI SPORU YORUMLAMASI GEREKMEKTEDİR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER CUMA BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
7)PERŞEMBE AKSAMINDAN LİSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
8)LİSTEYE HERKES LİSTE RENGİNİ DEĞİŞTİRMEDEN KİLOSUNU YAZMALI VE GEREKLİ HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
9)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75:1,3% dür.
10)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 7.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
11)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.BU SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
12)TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.
13)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR DİSKALİFİYE EDİLECEKTİR.MAZERETSİZ 3 GÜN PAYLASIMDA BULUNMAYAN 3 GÜN MENÜLERE YORUM YAPMAYAN MAZERETSİZ 3 CUMA G KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAYAN DİSKALİFİYE EDİLECEKTİR.
14)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR

gerçekten de tam anlamıyla hoşgeldin takıma meyveciğim... afferim kocaman kocaman afferim sana.. azmini bozmadan böyle devam edersen değil 55 52lere bile kolayca inersin ineceğiz:)

ben de dün yeşil çay ve su içtim bol bol bugünde aynen devam edeceğim...

oyy benım meyvemm benım meyvemm uzulme bıtanemmm sen 57 kılo olunca 4 martta bende sana 28 beden kot alıcam söz olsun annecıgın herzaman yanında degıl herzaman eve gıdınce yemegın hazır olmuyor oyuzden bırazcık tadını cıkar bu hafta sabıt ol sekerım benımmm haftaya bomba gıbınnn enn bırıncı takımm oluruz bıde ben bu takımdamı kılomu bıldırıcem meyvemm

minnosum kuralları ekledim şekercim ..
sen bu hafta listede bomba gibi olucaksın canım benim hadi bireysel 1. miz belli oldu minnoş geliyor cooper ile geliyor sahalarda minnos yeniden doğuyorr olllleyyyy oolllleyyyy ooollllleyyyyyy

minnosum bu hafta bizim listemizde olucaksın..
2. takım listesinde

minnoş prenses 4. takıma geçti yazacak

bizde kendi listemize

minoş prenses 2. takımdan geçiş yapmıstır yazıcaz

kilon bizim takımda hesaplamaya dahil edilecek 2 takıma kilo bildirmiceksin yani..

günaydın ballarım, böceklerim, çıtır şekerlerim

sonunda bugün bütün gün buralardayım

off zevcan hep böyle oluyo ya, ne zaman birinci olsak sonraki hafta takıma bi rahatlık geliyo
önceki birinciliğimizde de böyle olmuştu

evet gizemcim yaa neden böyle oluyor anlamıyorum biz bu yüzden kaybediyoruz işte...

ohh cok sukurrr eger 2 takıma gıdıcekse yazık olucak okadar ugrasmıyım hatta artıda cıkayım dıye dusunuyordumda 4. takımdaysamm egerr amanınnn haydı bakalım gıtsınn kara yaglar sloganımızz sekerlerımm yaz gelıyorr valla meyvemm yaa ben yınee oylee kocaman kutuk gıbın bacaklarımla denıze gıtmek ıstemıyorum ıncecık dursun ıstıyorum yaa bıde etek gıymek ıstıyorum ddaha yenı etek aldım gecenlerde soylemıstım ya sızede ama cesaret edıp gıyemedım kı bacaklarım kalın dıye hooff yaa hemen ben bı suyumu ıceyımde 1 lıtre bıtmıs olsun zevcanı gecıyımm

ayy minnosum ben daha 1 yarım litreyi bitiremedim bizim burası cok soğuk kalorifer daha yeni yandı..
su mu içemiyorum 2 kupa cay içtim henüz..
platese ne zamn baslıyorsun tatlım bacakalrın incelmesi gerek ben call yapmayabi baslaya bilsem 24 günde sonuc süper olucak biliyorum eminim ama yapamıyorum işte..
bu yaz incecik olucaz ben buna inanıyorum minnosum ..
yaz gelio yaz gelio

amanınnnnn.. su şampiyonu benim!! kimse beni geçemez hemen bir bardak su içiyorum oh mis miss

aman kimse duymasın içmesin bergamutlu yeşil çayımı da aldımmm ohhh

sekerım suan ustumdekılerı sayıyorum atlet uzerıne yun bogazlı badi onun uzerıne yıne kalın bır hırka onun uzerınede polar kıslık kalın montum ıkı gundur sureklı elektırıkler gıttıgı ıcın kalorıfer ısıtmıyor ellerım parmak uclarım donmus bır halde ama ben bu cuma 66 cıkacagım ıcın su ıcmek zorundayımm ve 1 lıtrem bıttı hıc oyle mazeret bulmak yokk su ıcıyorsun hemen sekercım hatta du ben yesıl cayımıda alayım hadı sende al meyvemm .. haftada 3 gun pılatese gıdıyordum ya subat ayında ara verdı martta tekrar baslıycak bende subat ayında yuruyus yapayım martta pılatese baslıyım dıye dusundum bıde kosu bandını yenı aldık ya heves edıyorum sımdı hem yururyusle kılo verırrım pılatesle heryerım sıkılasır ayy ne superr olur demı demıııı zevcanımm

üzümlü kuyabıyemm gunaydınnnnn b dogru soyluyorsun yemenın haftasonusu hafta ıcısımı olurmus yanı dogru duzgun beslen mınnos hemen duzene gırıyorum kuyabıyemm

amanınnnnn.. su şampiyonu benim!! kimse beni geçemez hemen bir bardak su içiyorum oh mis miss

aman kimse duymasın içmesin bergamutlu yeşil çayımı da aldımmm ohhh

ayy durr huuuppp 1 lıtremın son yudumunu ıctımm arada sırada odada olmuyorum ya artık kocıs bıle dıyor yıne tuvalettemıydın dıye ayy bende yesıl cayımı soylıyımm ben senı gecerımmkıı hypatıaamm 1 lıtrem bıttıkı hıhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…