günaydın arkadaşlar. dün biraz erken çıkmıştım işten geçmişi şöyle bir okudumda herkes artılarda ne oluyor bayanlar. hadi hepimiz kendimize gelelim ağzımıza kalorimatik takalım kalorisi fazla olan hiç bir şeyi geçirmeyelim. her şeyi yemeden önce beynimizde yorumlayalım getirisini ve götürüsünü düşünelim ve karar verelim. hepimiz zayıf olmak istiyoruz değilmi?
gunaydınn meyvemm artı bırdeyım dıye bakıyorumda hemen koyvermıs tee bıdahakı cumaya odaklanmısssın yok oyle bırsey kardesımm sen suyunu ıc yesıl cayını ıc bu cuma artıda degıl en azından sabıtte cıkacaksınn dedım okadar ve cpor yapabılıyormusun tatlım annenın yanında bılmıyorum ama ben bazen annemlere gıderken afedersındde deve gıbı su ıcıyorum karnım boyle lukluk edıyor ordada yıyemıyorum ıstesem bıle bak bıde bu yontemı dene ama gulmeden dene
çok kötü gidiyor hypatıacım yaa cok kötü..
aksama tutturmus domates corbası yapayım die olmaz diyorum montide yasak sen zaten yiyorsun demezmi
napıcam ne edicem bilemiyorum :96::96:
günaydın arkadaşlar. dün biraz erken çıkmıştım işten geçmişi şöyle bir okudumda herkes artılarda ne oluyor bayanlar. hadi hepimiz kendimize gelelim ağzımıza kalorimatik takalım kalorisi fazla olan hiç bir şeyi geçirmeyelim. her şeyi yemeden önce beynimizde yorumlayalım getirisini ve götürüsünü düşünelim ve karar verelim. hepimiz zayıf olmak istiyoruz değilmi?
veeee gunaydınn yenı yepyenı takımımmm zayıflama konusunda yenı bır sayfa acmıs gıbı hıısedıyorum kendımı hersey cok daha guzel olucak ınsallahh sımdık meyvecım ben takıma alındımmıı nasıl olcek kurallar neler:26: ay ben bısı bılmıyorummsekercım bende bugun ıtıbarıyle menulerımı sporlarımı yazmaya baslıyım ozaman ne dersınn ve vee hypatıamm canımınn içisii bıl bakalım aksam mınnos ne yaptı gercı elektırıkler gıdıp gelıyordu cok gec saatte oldu ama yınede bos bos yatmaktan ıyıdır dedım 11 e ceyrek kala kalktım gıttım 50 dk yurudum kosu bandında yıhuhuu ben bu hafta eksıye ınıcem valla sekerlerım yok haftaya cumaya olsun dıyenlerı bılemem bıde dun 2.5 lt su ıctım meyvemm:81::81: bak benım dedıgımı yap sekercım yaa annen zaten bır hafta yanında 1 yıldır gelmemıs okadarcıkta olsun uzulme meyvemm oda uzuluyordur sımdı ben yanlız yıyorum bılmem ne falan dıye
beennnnnnnn zayıf olucaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
minnosum minnosum cnaım benimm spor yapamıyorum dün aksam yapmak için cok heveslendim ama bir sürü yoğurt yiyince uykum geldi baygın gibi yattım ..
canım benim yenildiğim yokda bu hafta 1. olamayız onu biliyorum gercekci takılıyorum yani ben monti ile 3 günde 1 kilo verebilirim bunu biliyorum ama eksilemem kii :96::96:
minnosum ben su içemiom öylee ne yazıkki yapamıyorumm şimdi bide enf su içtice midem bulanıyor
off benim 4 martta 57 olmam gerek
saat 9 da toplantım var ben 1 saate kadar gelırım sekerleırmm ayy hepınızı cok sevvıyorum ben mucucukk
bu hafta sonuclarımız cok kötü gelicek gibi geliyo bana bir coğumuz + dayız..
kızlar toparlanma zamanı artık kendinize gelin..
bu hafta gecti die düşünüyorum cumaya kadar ancak sonuncu olmaktan kurtulabiliriz ama haftaya cuma bizim olmalı ..
hadi kızlar yeter bu kadar oyalanma yaz geliyo bıngıl bıngıl yağlarınızlamı dolasıcaksınız o sıcak günlerde ..
incecik doşasmak varken ....
günaydın ballarım, böceklerim, çıtır şekerlerim
sonunda bugün bütün gün buralardayım
off zevcan hep böyle oluyo ya, ne zaman birinci olsak sonraki hafta takıma bi rahatlık geliyo
önceki birinciliğimizde de böyle olmuştu
minnosum bu hafta bizim listemizde olucaksın..
2. takım listesinde
minnoş prenses 4. takıma geçti yazacak
bizde kendi listemize
minoş prenses 2. takımdan geçiş yapmıstır yazıcaz
kilon bizim takımda hesaplamaya dahil edilecek 2 takıma kilo bildirmiceksin yani..
ohh cok sukurrr eger 2 takıma gıdıcekse yazık olucak okadar ugrasmıyım hatta artıda cıkayım dıye dusunuyordumda4. takımdaysamm egerr amanınnn haydı bakalım gıtsınn kara yaglar sloganımızz sekerlerımm yaz gelıyorr valla meyvemm yaa ben yınee oylee kocaman kutuk gıbın bacaklarımla denıze gıtmek ıstemıyorum ıncecık dursun ıstıyorum yaa bıde etek gıymek ıstıyorum ddaha yenı etek aldım gecenlerde soylemıstım ya sızede ama cesaret edıp gıyemedım kı bacaklarım kalın dıye hooff yaa hemen ben bı suyumu ıceyımde 1 lıtre bıtmıs olsun zevcanı gecıyımm
ayy minnosum ben daha 1 yarım litreyi bitiremedim bizim burası cok soğuk kalorifer daha yeni yandı..
su mu içemiyorum 2 kupa cay içtim henüz..
platese ne zamn baslıyorsun tatlım bacakalrın incelmesi gerek ben call yapmayabi baslaya bilsem 24 günde sonuc süper olucak biliyorum eminim ama yapamıyorum işte..
bu yaz incecik olucaz ben buna inanıyorum minnosum ..
yaz gelio yaz gelio
amanınnnnn.. su şampiyonu benim!!kimse beni geçemez hemen bir bardak su içiyorum oh mis miss
aman kimse duymasın içmesin bergamutlu yeşil çayımı da aldımmm ohhh
amanınnnnn.. su şampiyonu benim!!kimse beni geçemez hemen bir bardak su içiyorum oh mis miss
aman kimse duymasın içmesin bergamutlu yeşil çayımı da aldımmm ohhh
ben yeşil çayımı sabah erkenden içiyorum 8 de metom güne hızlı baslasın die naaaberrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?