Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aldım minnosum aldımmm suyumuda yeşil çayımıda aldımm
öğlen gelirken limon getircem sade su bulantı yapıyorya limon sıkayım içenede öyle içeyim die düşündüm minnosum mart bası 57 olucam oleyyy nasıl heycanlanıyorum aklıma geldikce bir bilsen ..
yaz gelio ve ben bu yaz şifon elbise giyicemm

hafta sonu bergamotlu yeşil cay alıyorum tarcınlıdan cok sıkıldım ozamn günde 3 tane yeşil çay içerim
hızlansın metom hızlansın gitsin kara yağlarım gelsin yuvarlak hatlarımmm

allllaaahhhhhhhhhhh bekleyin beni plajlar ben geliyorum

işte böyle kızlar yaa, normal halimize dönelim, toparlanalım

bekle bizi mini mini etekler, incecik elbiseler, daracık daracık kotlar

giyeriz altına da topuklularımızı, salına salına gezeriz yazın

artık kayınvalidem bana zorla yemek yedirmeye çalışmaya başladı yeter zayıfladığın diyip duruyo ama ben sürekli yetmez yetmez daha var diyorum

çizelgemi de güncelledim, hedef 53'tü 52 yaptım
olmuşken tam olsun dedim

ıohh yakışır kuyabiyemee :)

ayy kuyabıyemmmm ben senı ornek alıyorum dedıkce sen cıtayı asagı cekıyorsunn kafayı yıycem yaa azcık senın cıta yukarda dursaydıda benım gozumede cok gorunmeseydıı ınsallahh ınsallahh 52 yıde gorursun canım benım ben 59 u gormeden cıtamı asagıya cekmeyı dusunmuyorum cunkum benım ılk hedefım akdenızz ay pardoon ılk hefedımm 59 dıycektım ay ben cıtır kuruyemıs olurum 59 bılemm

asıl havuzda boğulursun.. kolay kaldırmaz yorar insanı ama deniz öyle midir ah ah... ne güzel bi de karadeniz kızı olacak cıks cıks :))

kız ben yuzme bılmem bızı denıze gotururdu babam kenarlarda oynayın sakın gecmeyın derdı ıste senede ıkı yada 3 kere benım oturduugum yerde sahıl yok bıraz daglık hatta kayak tesıslerımız bılemm var ama kocısım kolum bacagım kırılır dıye goturmuyor ıste bız balayında gıttıgımız otelde ben okadar cok su gordum hayatımda ama cok komıktı yaa havuza gırıyorduk kocısımı yanlız denıze salarmıyım oda benle havuze gırecek ama tabı boyu 180 benımkı 160 olunca benım ayagım degen yerde o dızlerının uzerınde duruyordu bana gıcıklık olsun dıye hadı yarısalım dıyordum löbur lümbür ben yuzemye calısırken havuzun ortasında bı bakıyorum bızımkı karsı taraf gecmıs havuz kenarında oturuyor hoooff bu yaz ıncecık olunca yuzmeyıde ogrenıcemm ee tabı su bıle kaldıramıyor kara yagları bu sene kaldırır ınsallahh

minnosum bende yüzme bilmiyom güya deniz kenarında oturuyoz
bizdede aynı sey denize gideriz yazın ennem babam salmazdı kenarda oyna ..
kenarda kenarda şimdi sudan korkar oldum
yüzemiyorum yüzüme su gelince boğulucam sanıyorum o derece
ama incecik olayım yüzme dersi alıcam aşıcam bu olayı havuzlarda plajlarda benim olucak
zaten beni yabancı zannediyorlar. güneyde hep ingilizce konusuyorlar ingilizce konusmayıda öğreneyim diyorum yabancı yabancı takılayım

seninki de seni yabancı yabancı doğrasın sonra

ayyy gizemcimm kayınvaliden ne güzel yee die uğrasıyormus işte annen gbi seviyor seni demekki benim ki zayıflamamı söylüyor sürekli şişman olmazmıs :95::95::95::95::95:

yabancı kız senııı
ayyy gizemcimm kayınvaliden ne güzel yee die uğrasıyormus işte annen gbi seviyor seni demekki benim ki zayıflamamı söylüyor sürekli şişman olmazmıs :95::95::95::95::95:

ayy meyvem benım kayın valıdemde ıyıdır hostur gercı yenıyım ama hıcbırzaman kayınvalıdenı annen gıbı gormıyceksın hep annemden oyle gordum ben yanı annem kendı annesı gıbı deger verdıde ne oldu oyuzden cok temkınlıyım kaynana kaynanadır ondan otesı olamaz melekk kadar ıyı olsa bıle olamaz annemın yasadıklarını yasamak ıstemıyorum cunku ben sende en basından oyle tut bence

günaydın zevcancım:80:

ay noluyo bize bu hafta ya hemen toparlanmamız lazım

montiye bende başlamak istiyorum şu elmalı diyetten sonra bana yardımcı olursun dimi canım benim bugün elmalı diyete başaldım allahtan malzemem vardı ama bugün yine alışverişe çıkıp elma almam lazım:78:

menün güzel afiyet olsun canım

herkeslere günaydın kızlarr... :)

evet canım elma diyetine başlamak lazım ama ben hala a.verişimi yapamadım

günaydın canım benim

tamam tatlım alışverişini yapar yapmaz başlarsın ben başladım bugün ama elma 2 tane kalmış alışverişe çıkıp elma ve süt almam lazım sen de en kısa zamanda başlıyosun tamammı :78:

evet toparlanmamız lazım çok haklısın canım...

ay hayır ben incecik dolaşmak istiyorum:84:

bu hafta fazlalıkları atıp hedefime yönelicem işte o kadar artık hurmada yok yeter zayıflayana kadar çıkardım hayatımdan

kalori matik güzelmiş... evet canım haklısın artık taviz yok

oy minnoşum teşekkür ederim moral için pes etmeyeceğiz tatlım asla!

oy sanada günaydın canım sen zaten bu takımdan biri gibiydin

çok azimlisin canım inşallah böyle devam eder vericez bu pis kiloları hepirlikte

nasıl davrancağımı hiç bilmiyorum minnosum ya ben bu konuda babaannem daha annemler evlenir evlenmez ölmüş annem hiç yasamadı o durumu o yüzden karsımda hiç örnek olmadı..
kadın ii gibi görünüyor ama herkesi yönetmek istiyor ben hayatıma müdahale edilmesinden hiç hoşlanmam birinin bişeyi üstelemesinden nefret ederim..
sürekli kilolu olduğumu söylüyorlar bana duydukca delleniyorum resmen cıldırıcak gibi oluyorum :84::84::84:

minnoş üzüme bak, hedefini de yüksek tut
hep söylüyorum bunu ama unutma sakın diye, ben de ilk başladığımda 70 kiloydum
şimdi herkes hiç göstermiyodun o zaman diyo ama fotoğraflara bakınca o kadar belli oluyo ki, resmen kocamanmışım yaa

sen önce bi 59 ol güzelce, biraz 50lerin keyfini çıkar
sora hedefi iyice aşağıya çekip devam edersin canım

sağolsun cidden sever beni
ama ye diye uğraşmasının altında hafif bi kıskançlık da var sanırım
geçen gün bi elbisemin artık giyilemiycek kadar büyük geldiğini söyledim, bana cevabı "sen büyük gelenleri atma da, kilo alınca giyersin" gibi bişey oldu

fatmacım montide sana bildiğim kadarıyla tabiki yardımcı olurum ama monti en ufak bir kacamağı bile affetmiyor bunu bilesin..
elma diyetinde vereceğine eminim ben.. 1 saat sporu mutlaka yap canım ve yağı tamamen kes..

günaydın kızlar :79:

ya annemle başım dertte ya babannemden hamur almış dün kahvaltıda kızartmış bide ya bana zorla yediriyodu:84: kaçtım valla kendimi banyoya kilitledim çıkmadım onlar bitirene kadar da bugün dedim diyete başladım yeter artık zorlamayın beni diye isyan çıkardım neyse şimdilik bana karışmayacak gibi duruyo ama kesin kararlıyım kızlar bu kez taviz yok en ufak kaçamak bile yapmıycam 60 lara tekrar dönene kadar.

bu ahfta toparlanma haftası olsun hepimiz kendi hedeflerimizi gözden geçirelim yapabiliriz bunu hepbirlikte şurda yaza ne kaldı 2 ayda neler değişir neler

ayy ne güzel kıskansın işte böylesi zor bulunur
o kıskandıkca sen kendine daha cok özen gösterirsin..
zyıfladıktan sonra en zor kısım kilo almamak bunu hepimiz ii biliyoruz canım ben aklıma koydum gebeliğim olursa bile monti yapıcam en fazla 9 kilo almayı hedefliyorum hamilelikte 50 kilo ile hamile kalıcam yine 5 li bi rakamda doğuma gdicem kafama koydum ..
doğum kilosuyla uğrasmıcam göstericem hepsine günlerini bana süreli zayıfla diyorlar..

sağol canım benim tamam dikakt edicem yok kaçamak filan gerçekten artık yok kesin kararlıyım...

o zaman bu hafta elma diyetini bir yapayım mı diyorsun ona göre karar mı veriyim... ben 1 saatten fazla yürüyorum zaten yağda şekerde sıfır tamam kaptan anlaşıldı... :102:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…