sekerım suan ustumdekılerı sayıyorum atlet uzerıne yun bogazlı badi onun uzerıne yıne kalın bır hırka onun uzerınede polar kıslık kalın montum ıkı gundur sureklı elektırıkler gıttıgı ıcın kalorıfer ısıtmıyor ellerım parmak uclarım donmus bır halde ama ben bu cuma 66 cıkacagım ıcın su ıcmek zorundayımm ve 1 lıtrem bıttı hıc oyle mazeret bulmak yokk su ıcıyorsun hemen sekercım hatta du ben yesıl cayımıda alayım hadı sende al meyvemm .. haftada 3 gun pılatese gıdıyordum ya subat ayında ara verdı martta tekrar baslıycak bende subat ayında yuruyus yapayım martta pılatese baslıyım dıye dusundum bıde kosu bandını yenı aldık ya heves edıyorum sımdıhem yururyusle kılo verırrım pılatesle heryerım sıkılasır ayy ne superr olur demı demıııı zevcanımm
üzümlü kuyabıyemm gunaydınnnnn bdogru soyluyorsun yemenın haftasonusu hafta ıcısımı olurmus yanı dogru duzgun beslen mınnos hemen duzene gırıyorum kuyabıyemm
en azından bundan sonra kilolarımıza mazeretimiz olacak...
yağ değil onlar su su
işte böyle kızlar yaa, normal halimize dönelim, toparlanalım
bekle bizi mini mini etekler, incecik elbiseler, daracık daracık kotlar
giyeriz altına da topuklularımızı, salına salına gezeriz yazın
artık kayınvalidem bana zorla yemek yedirmeye çalışmaya başladıyeter zayıfladığın diyip duruyo ama ben sürekli yetmez yetmez daha var diyorum
çizelgemi de güncelledim, hedef 53'tü 52 yaptım
olmuşken tam olsun dedim
işte böyle kızlar yaa, normal halimize dönelim, toparlanalım
bekle bizi mini mini etekler, incecik elbiseler, daracık daracık kotlar
giyeriz altına da topuklularımızı, salına salına gezeriz yazın
artık kayınvalidem bana zorla yemek yedirmeye çalışmaya başladıyeter zayıfladığın diyip duruyo ama ben sürekli yetmez yetmez daha var diyorum
çizelgemi de güncelledim, hedef 53'tü 52 yaptım
olmuşken tam olsun dedim
kızz allah senı ne etmesın emııöldüüm gulmektenn
plajlarr benı beklemeyınn ben bogulurum denızdehavuzlar sız benı bekleyınn
asıl havuzda boğulursun.. kolay kaldırmaz yorar insanı ama deniz öyle midir ah ah...ne güzel bi de karadeniz kızı olacak cıks cıks :))
minnosum bende yüzme bilmiyom güya deniz kenarında oturuyoz
bizdede aynı sey denize gideriz yazın ennem babam salmazdı kenarda oyna ..
kenarda kenarda şimdi sudan korkar oldum
yüzemiyorum yüzüme su gelince boğulucam sanıyorum o derece
ama incecik olayım yüzme dersi alıcam aşıcam bu olayı havuzlarda plajlarda benim olucak
zaten beni yabancı zannediyorlar. güneyde hep ingilizce konusuyorlar ingilizce konusmayıda öğreneyim diyorum yabancı yabancı takılayım
seninki de seni yabancı yabancı doğrasın sonra
minnosum bende yüzme bilmiyom güya deniz kenarında oturuyoz
bizdede aynı sey denize gideriz yazın ennem babam salmazdı kenarda oyna ..
kenarda kenarda şimdi sudan korkar oldum
yüzemiyorum yüzüme su gelince boğulucam sanıyorum o derece
ama incecik olayım yüzme dersi alıcam aşıcam bu olayı havuzlarda plajlarda benim olucak
zaten beni yabancı zannediyorlar. güneyde hep ingilizce konusuyorlar ingilizce konusmayıda öğreneyim diyorum yabancı yabancı takılayım
ayyy gizemcimm kayınvaliden ne güzel yee die uğrasıyormus işte annen gbi seviyor seni demekki benim ki zayıflamamı söylüyor sürekli şişman olmazmıs :95::95::95::95::95:
günaydın kızlarr..
ben bu sabah 1 kilo + dayımm :84::84::84:
hemencik nasıl kilo alabiliyorum anlamıyorum cok sinirlendim :95::95:
montiye sıkıca basladım inş bozmam anneme evde ne kadar hamur işi varsa hepsini buzluğa at dedim..
sabah domatesli köy peynirli tost 2 tane (4 dilim ekmek)
öğlen pırasa tavuk yoğurt
ara yeşil elma
aksam 5 köfte yoğurt ıspanak.(köfteler monti usulü)
herkeslere günaydın kızlarr... :)
evet canım elma diyetine başlamak lazım ama ben hala a.verişimi yapamadım
bu hafta sonuclarımız cok kötü gelicek gibi geliyo bana bir coğumuz + dayız..
kızlar toparlanma zamanı artık kendinize gelin..
bu hafta gecti die düşünüyorum cumaya kadar ancak sonuncu olmaktan kurtulabiliriz ama haftaya cuma bizim olmalı ..
hadi kızlar yeter bu kadar oyalanma yaz geliyo bıngıl bıngıl yağlarınızlamı dolasıcaksınız o sıcak günlerde ..
incecik doşasmak varken ....
günaydın arkadaşlar. dün biraz erken çıkmıştım işten geçmişi şöyle bir okudumda herkes artılarda ne oluyor bayanlar. hadi hepimiz kendimize gelelim ağzımıza kalorimatik takalım kalorisi fazla olan hiç bir şeyi geçirmeyelim. her şeyi yemeden önce beynimizde yorumlayalım getirisini ve götürüsünü düşünelim ve karar verelim. hepimiz zayıf olmak istiyoruz değilmi?
canım lutfen boyle uzulup kendını koyverme aynı seyı bende yasamıstım ındım tartıdan aglıyorum resmen ınsan okadar ugrasıyor caba harcıyor bıseyler olsun ıstıyor ama ıste pes etmıycegızz bol bol su ıcıcegız spor yapıcagız hıcte bılem bır gun sonraya bıle kalmıycak o kılo hıııcc uzulme tatlım benım
veeee gunaydınn yenı yepyenı takımımmm zayıflama konusunda yenı bır sayfa acmıs gıbı hıısedıyorum kendımı hersey cok daha guzel olucak ınsallahh sımdık meyvecım ben takıma alındımmıı nasıl olcek kurallar neler:26: ay ben bısı bılmıyorummsekercım bende bugun ıtıbarıyle menulerımı sporlarımı yazmaya baslıyım ozaman ne dersınn ve vee hypatıamm canımınn içisii bıl bakalım aksam mınnos ne yaptı gercı elektırıkler gıdıp gelıyordu cok gec saatte oldu ama yınede bos bos yatmaktan ıyıdır dedım 11 e ceyrek kala kalktım gıttım 50 dk yurudum kosu bandında yıhuhuu ben bu hafta eksıye ınıcem valla sekerlerım yok haftaya cumaya olsun dıyenlerı bılemem bıde dun 2.5 lt su ıctım meyvemm:81::81: bak benım dedıgımı yap sekercım yaa annen zaten bır hafta yanında 1 yıldır gelmemıs okadarcıkta olsun uzulme meyvemm oda uzuluyordur sımdı ben yanlız yıyorum bılmem ne falan dıye
yabancı kız senııı
ayy meyvem benım kayın valıdemde ıyıdır hostur gercı yenıyım ama hıcbırzaman kayınvalıdenı annen gıbı gormıyceksın hep annemden oyle gordum ben yanı annem kendı annesı gıbı deger verdıde ne oldu oyuzden cok temkınlıyım kaynana kaynanadır ondan otesı olamaz melekk kadar ıyı olsa bıle olamaz annemın yasadıklarını yasamak ıstemıyorum cunku ben sende en basından oyle tut bence
ayy kuyabıyemmmm ben senı ornek alıyorum dedıkce sen cıtayı asagı cekıyorsunn kafayı yıycem yaa azcık senın cıta yukarda dursaydıda benım gozumede cok gorunmeseydııınsallahh ınsallahh 52 yıde gorursun canım benım ben 59 u gormeden cıtamı asagıya cekmeyı dusunmuyorum cunkum benım ılk hedefım akdenızz ay pardoon ılk hefedımm 59 dıycektım ay ben cıtır kuruyemıs olurum 59 bılemm
ayyy gizemcimm kayınvaliden ne güzel yee die uğrasıyormus işte annen gbi seviyor seni demekki benim ki zayıflamamı söylüyor sürekli şişman olmazmıs :95::95::95::95::95:
minnoş üzüme bak, hedefini de yüksek tut
hep söylüyorum bunu ama unutma sakın diye, ben de ilk başladığımda 70 kiloydum
şimdi herkes hiç göstermiyodun o zaman diyo ama fotoğraflara bakınca o kadar belli oluyo ki, resmen kocamanmışım yaa
sen önce bi 59 ol güzelce, biraz 50lerin keyfini çıkar
sora hedefi iyice aşağıya çekip devam edersin canım
sağolsun cidden sever beni
ama ye diye uğraşmasının altında hafif bi kıskançlık da var sanırım
geçen gün bi elbisemin artık giyilemiycek kadar büyük geldiğini söyledim, bana cevabı "sen büyük gelenleri atma da, kilo alınca giyersin" gibi bişey oldu
fatmacım montide sana bildiğim kadarıyla tabiki yardımcı olurum ama monti en ufak bir kacamağı bile affetmiyor bunu bilesin..
elma diyetinde vereceğine eminim ben.. 1 saat sporu mutlaka yap canım ve yağı tamamen kes..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?