sağol canım benim tamam dikakt edicem yok kaçamak filan gerçekten artık yok kesin kararlıyım...
o zaman bu hafta elma diyetini bir yapayım mı diyorsun ona göre karar mı veriyim... ben 1 saatten fazla yürüyorum zaten yağda şekerde sıfır tamam kaptan anlaşıldı... :102:
tamam fatmacım sen cuma dahil yap bu diyeti cumartesi pazar normal diyet takıl kalori hesabı..
pazartesi sabah tam buğday ekmeği ve bimin aknaz lihyt peyniri domates salatalık yeşillikli kahvaltını yap sonrasını anlatırım ..
montide her öğünde motlaka salata ve yoğurt(süt ürünü) yiyorsun..
et ile ekmek bakliyat yenmiyor
kuruyemişler sadece ana öğünlerde ve az tüketiliyor..
yumurta ile ekmek bakliyat yok..
ekmek sadece kahvaltıda yeniyor..
aklımdakiler bunlar sonra yine konusuruz takıldığın yerde sorarsın sabah menülerini erken eklersin men göz atarım cnaım. olmayan yerleri düzenleriz..
tamam canım çok teşekkür ederim not aldım bunalrı zaten monti başlığınıda okuyorum çok sayfa avr ama anladım biraz yasaklar kesin yasak dieğrleri sınırsız yani şeker bakımından düşük olanlar...
tamam sağol bitanem ne kadar sürecek peki belli bir süresi varmı
canım 2 ay hiç kacamaksız yapman gerekiyor 2 ay sonunda pankreasın dengelenmiş oluyor..
en az 2 ay yani zaten 2 ayda sen 9 kilonu verirsin vermesen bile 2 kilo falan kalır ..
monti böyle birsey çünkü %100 uyulduğunda cok etkili sonuclar veriyor..
hm yavaş yavaş veriyosun ama kalıcı oluyo aslında mantıklı sıksık alıp vermekten iyidir hem...
ay inş canım ya ben eksiksiz uyucam inş tamam sağol canım teşekkürler sen yapıyormusun peki montiyi şu an gerçi annenler sende dimi...:97:
bak bu günkü menüm monti menüsü mesela ıspanağım pirincsiz köftem ekmeksiz galete unsuz
montide ölçü sınırlaması yok tatlım doyana kadar yiyorun 9999999999 porsyon yiyebilirsin ama birbirine karıstırmadan
su şampiyonlarımız wc de geciriyo gününü heralde
selam kızlar
montiyi ilkkez duyuyorum işe yarıyomu bende bi el atayım:)
benim de canım acayip tatlı çekiyo sabah 1-2 çay kaşığı reçel yedim bastırmadı ,dayanmam lazım:)
selam canım..
Monti cok işe yarıyor.. Yapabilirsen tam olarak gercekten etkili bir beslenme sekli.
Tatlı krizi için tarcınlı yoğurt yee canım içine kuru meyve falan da kat ..
Y-tarcınlı karanfilli yeşil cay iç yenilme nefsine..
öğlen olmus kızlar ben yemeğe gidiyorum annem milföy hamuru almıs off ooffff
öğlen olmus kızlar ben yemeğe gidiyorum annem milföy hamuru almıs off ooffff
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...yetini-beraber-yapalim-2077.html#post17535099
CANIM BURDAN İNCELE MONTİYİ
ANNAYA YAZDIM BAZI SEYLERİNİ ZATEN
YASAKLARI VAR MONTİNİN VERKİĞİM İLKİN İLK SAYFASINI İNCELE AKLINA TAKILAN YERDE SOR NİDAHCIM..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?