Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yağ yakıcı çay nasıl bişi gizemm??

ebru şallı vermişti ben brazda değiştrdim karışık brşeyler yaptım cnm tadıda fena değil
elma- limon-biberiye-zencefil-kuşburnu-kiraz sapı-rulo tarçın
bunları 1 ltre suyla kaynatıp gün boyu 1 ltreyi bitiriyorum canım.

gizem platesi ebruylamı yapıyosun? cd si falanmı var bende başlıcam lastik top fln siparişi vericem inş

günaydın gizemcimm

pilatesle başlamışsın gene maşallah formundasın

biri beni mi çağırdı?

şampiyon hanım tempo tempo verelim şu fazlaları

evet canım ebru şallıyla yapıyorum..
bendede top falan yok yapabldklerimi yapıyorum işte
en güzel salı günü topsuz

perş. göbek günü galba dimi?:) onu beklyorum:) gerçi bebekten fırsat bulursam yapıcam inş.

neyse oğluma çorba koyayım ben kaçar..:)

menümü yazıyorum:)

sabah: 3 ceviz, bir elma, süt
ara: yeşil çay
öğle: çorba, yoğurt, 3 adet lahana sarması, salata
ara: yeşil çay ve elma
akşam: salata ve kereviz yemeği

spor: 1 saat spor
su: 3 litre
yeşil çay: 2 fincan

okudum biraz karıştı kafam sanki:)) bakıcam yine..

Afiyet olsun bu arada:)

monti de pirinç muz falan yasak diyo.. Ekmek yerine pilav hiç tercih edemicekmiyim? Hmm..

ben ilk 2 ay hiç anlamamıstım montiyi sonra anlattı arkadaslar saolsunlar öyle basladım
Pirinç muz yasak canım alternatif yok montide yasak yasaktır hesabı 2 asamada bile yasaklar yasak yani. Ozamnda dikkat ederek yiceksin mesela pilav yiyorsan ana yemeğini doldurucaksın tabağına 3 kasık pilav yiceksin öyle yine ölcülü olucak yasaklar..

selam kizlar.bende regk olunca tartıda eksı cıkarım dıye umutlandım olmadı olmadı aynıyım uff..zevcan alması kolaycık ama vermesi ne zor.olecem ya olecem gitmiyor.ac geziyorum.hyptia yenı su rakibin benim.gunde 2.5-3 arası ıcmeye basladım cokta zor degilmis.ıcılıyormus.

ayy prensesim bende catlıcam artık gitsede kurtulsam diyorum benle baslayanlar 30 kilo verdi ben daha 10 kilo veremedim :84::84:
Offf ama kendime söz verdim bu yaz incecik olup elbise giyicem

eveeettttttttt....
Su kraliçesinin muhteşem dönüşü
Seni kraliçe ilan ettim

selam kizlar,

zevcanim ben ben hastayim hem yogunum sen beni en iyisi tr den dönene kadar izinli yaz gidince zaten giremiycem kilo bildiremiycem,haftaya persembe gidiyorum Allahin izniyle,simdide eksikleri tamamla o bu derken hic halim kalmiyo.

evet canım içtikçe susadığını göreceksin hatta... tebrikler:)

eveeettttttttt....
Su kraliçesinin muhteşem dönüşü
Seni kraliçe ilan ettim

ay meyvemm ben de seni yeşil çay kraliçesini ilan ediyorum o zaman.... herkes diz çöksün bakiiim..

yasom (
sen bilirsin canım ama izin olayı yok ki geri dönmek üzere ayırıyoruz artık..
Mart basına kadarmı olmıcaksın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…