Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aksam menusu de cok lezzetli ve besleyici duruyor. Cok guzel canim menun. Hem besleyici hem cesitli hem de tam diyet menusu. Afiyet olsun

Canim diyetisyen demisti baslarda zorlanirsin ama sonradan alisirsin diye galiba menume iyice alistim. Bugun ogledrn sonra 16da kefir, salata ve findik cok tot tuttu ben inanamadim kendime :) saat 19 oldu cok az aclik geldi ama asiri degil. Gerci bu saatten sonra ben ancak bitkicayi icerim icine de tarcin atayim bari. Ya da sut mu icsem? Cok mu gec?

Canim ben de bayilirim kestaneye ama asiri kalorili ve ne yazik ki sirf kh
Ama onun haricinde menun guzel.
Tesekkur ederimBugun ki karbonhidrat hakkimi oraya sakladim diyelim.
Diyetisyenim 4 dilim ekmek hakki vermisti
Dedigim gibi dengeledikten sonra cok kasmamaya calisiyorum kendimi

Tesekkur ederimBugun ki karbonhidrat hakkimi oraya sakladim diyelim.
Diyetisyenim 4 dilim ekmek hakki vermisti
Dedigim gibi dengeledikten sonra cok kasmamaya calisiyorum kendimi
Haklisin aslinda ben de gecen kurabiye yemistim o yuzden kahvaltida hic kh almamistim. Aslinda bir sekilde dengelemeyi ogrenirsek cissli yiyecekler de yesek sorun olmayacak.

Haklisin aslinda ben de gecen kurabiye yemistim o yuzden kahvaltida hic kh almamistim. Aslinda bir sekilde dengelemeyi ogrenirsek cissli yiyecekler de yesek sorun olmayacak.
Kesinlikle dengeli beslenirsek, diyet degil yasam tarzina donuyor iradeli bir sekilde keske hep dengeleyebilsek

iş yapmayın ca her yerimin ağırdığını ne kadar yorgun olduğumu anladım
Bu nasıl bir his hiç tadamadım
Selinbs yi mi çıkardınn

Bahardan onay almadan kimseyi listeden çıkarmıyoruz stitch
@tuzsuz_ruh aceleden bunu kaçırma

Kesinlikle dengeli beslenirsek, diyet degil yasam tarzina donuyor iradeli bir sekilde keske hep dengeleyebilsek
Olmuyor. Biz yapsak çevremizdekiler hep ikram dye zararlı şeyleri yedirmeye kalkıyorlar. O olmasa yakınlarımız yemeğe davet edip yemezsek küsüyor bizde yemiyor. Kıskananlar... Her sarıldıklarında senin kemiklerin çıkmış dyenler var bana. Zayıfladım diye kendi dolabına abur cubur alıp bana zoraki yedrmeye kalkanlar var. Kıskanmadım sinir oldum bizsiz nasıl zayıflarsın diyenlerr var... Çok doluyum. Alt tarafı 5kg verdim olay oldu. Kıskanmaktan çatlayaacaklar. Boğazı tutmak mesele

Aynen ya hiç ummadığım insanlardan hemde, geçenlerde anlatmıştım. Sen daha veme bu kadar yeter diyen kişi kendisi 70 olduğunda sinir krizi geçirip ölüm orucu tutmuştu oğlumun doğumgününde ooo birsürü şey kaldı sen bunları ye kilo al demeler felan etrafımdaki herkes çok mutlu olduğunu söylüyor benim için bi tek bu arkadaşım böyle bi kere de oğlumla alakalı kötü bişeyi duyunca kahkaha atmıştı hiç unutmam her gün de arar beni çok sever sözde.. İnsan genel tabloya bakınca aslında daha iyi anlıyor kim dost kim düşman...

Ee canim onlari da anla kolay olmasa gerek onlarin hayalindeki hatta belki hayal bile edemeyecekleri fizige sahipsin suan

Haklisin canim. Gereksiz insan demekki.

Haklisin valla kelebek ne diyim ki, iste olabildigince kacmak lazim. Ve ya iste minik tadimlik yiyebiliriz gonulleri olsun diye.
Ama aslinda kimse icin kendinden odun vermemek gerekiyor, benim sagligimdan onemli degil onlarin gonulleri aslinda da da da olmuyor iste her zaman

Anlamak mesele. Ben hep aynı ortamdayım. Takttikler geliştirdim

Son düzenleme:
Ben alıp çekmeceye atıyorum. Birkaç ggün sonra da çöpe. Allah affetsin. Geçen kurabiye dağıttılar hemde yemekten hemen sonra. Birde bana ısrarla 2 adet verdi. Uçlarından tadına baktım. Sonra çekmeceye attım. Veren kişi birkaç gün sonra çekmeceyi açtığımda gördü. Bişey de diyemedi. Kendi eve götürüp evde de yemiş. Midem çöplük değil. Zaten artık midem küçüldü. Yiyemiyorum istesemde. Tokken onlar nasıl yediiler hayret ettim

Guzel taktik gelistirmissin. Evet toplum olarak genellikle midemizi corbaya ceviriyoruz, ust uste biraz ondan biraz bundan diyerek.

Merhaba kızlar. Bugün ise geç kaldım. Değişik bir menü oldu.

Sabah 10.00
2 kupa süt

Öğle 13.00
2 kupa süt

Çay, kahve

Eve dönünce 16.30
1 kase kuru fasulye
1 portakal
3 dilim kaşar peynir
10 fındık

Akşam 19.00
5 yemek kaşığı bulgur pilavı
4 kaşık tavuk sote
3 dilim kaşar peynir
Salata
1 kase yoğurt

Su 2 lt
Spor yok.

Bu karmaşık yeme şekli umarım bana artı getirmez geç kalmak tüm düzenimi bozdu. Normalde evden ayarlardım yemeğimi.

Canım bende zıpladım 50 tane oldu.

benim de menüm istediğim gibi olmadı.

Dünki menüm

sabah (10:00)

2 muz
3 yk yoğurt

öğlen (12:30)

100 gr et
150 gr şehriye pilavı
salata

akşam (18.30)
1 muz

su.2,5 lt
spor yok
bence bu menü güzel. Hatta benim menülerime yakın olmuş bol meyveli :) Kalori açısından dengeli. Artı yemek hazırlama problemi yok.

Maşallah desemmi demesemmi bilemedim
deme deme :-D çünkü çöplük gibi oluyor midem.

Çok güzel menü canim.

Çok güzel menü.

Akşam menülerimiz benzermiş. Du bakaillim soNuclar nasıl gelecek.

maşallah güzel menü. Afiyet olsun.

sen kaç kilosun canım. İradende kurban :-D inşallah bende senin gibi bir süre sonra iradeli azimli olurum.

ay var böyle fesat insanlar.
Herşeyi lafı ağzından alır sonra da açık arar. Mesafe candır :)

Çok sevindim senin için. Tebrik ederim canım. Başarı hikayeni yazmış miydin.Okumak isterim.
Ara verince kaçırdım bu güzel gelişmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…