- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Aksam menusu de cok lezzetli ve besleyici duruyor. Cok guzel canim menun. Hem besleyici hem cesitli hem de tam diyet menusu. Afiyet olsunheheh
08:30 kahvalti durumu, bu kez misir unundan durum kullandim (1 yumurta, 2 ceri domates, biraz peynir, biraz roka), 2 kupa cay
11:40 bir avuc cig karisik kuruyemis
12:30 3-4yk taze fasulye, 3-4yk karnibaharli bugday pilavi
14:00 sade filter kahve
16:00 bir kucuk elma, 5 badem
Su 1.6lt
Spor 100 squat
suyu 2lt yaparim, aksama da taze fasulye var ama az, o yuzden yanina da dana etli salata yapmayi dusunuyorum..
Canim diyetisyen demisti baslarda zorlanirsin ama sonradan alisirsin diye galiba menume iyice alistim. Bugun ogledrn sonra 16da kefir, salata ve findik cok tot tuttu ben inanamadim kendime :) saat 19 oldu cok az aclik geldi ama asiri degil. Gerci bu saatten sonra ben ancak bitkicayi icerim icine de tarcin atayim bari. Ya da sut mu icsem? Cok mu gec?Ben de merak ettim şimdi, bakayım bulabilirsem okurum ben de..
Bence çok kötü değil ama dengesiz olmuş.. Muzun fazlası hem kabız yapar hem de glisemik indeksi yüksek olduğu için depolanabilir..
Bence yavaş ilerlemek motivasyon kırıcı olsa da daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum... Yarışma mantığına ters ama doğru :)
Menün başarılı görünüyor.. Akşamı nasıl atlıyorsunuz bilmiyorum.. Biraz psikolojik olabilir ama az da olsa akşam yemeği yemezsem kendimi kaybedeceğimden korkuyorum
Tesekkur ederimCanim ben de bayilirim kestaneye ama asiri kalorili ve ne yazik ki sirf kh
Ama onun haricinde menun guzel.
Haklisin aslinda ben de gecen kurabiye yemistim o yuzden kahvaltida hic kh almamistim. Aslinda bir sekilde dengelemeyi ogrenirsek cissli yiyecekler de yesek sorun olmayacak.Tesekkur ederimBugun ki karbonhidrat hakkimi oraya sakladim diyelim.
Diyetisyenim 4 dilim ekmek hakki vermisti
Dedigim gibi dengeledikten sonra cok kasmamaya calisiyorum kendimi
Kesinlikle dengeli beslenirsek, diyet degil yasam tarzina donuyor iradeli bir sekilde keske hep dengeleyebilsekHaklisin aslinda ben de gecen kurabiye yemistim o yuzden kahvaltida hic kh almamistim. Aslinda bir sekilde dengelemeyi ogrenirsek cissli yiyecekler de yesek sorun olmayacak.
Bu nasıl bir his hiç tadamadımiş yapmayın ca her yerimin ağırdığını ne kadar yorgun olduğumu anladım
Selinbs yi mi çıkardınn*** 4. Takım 610. Etap ***
DeryaOnDiet (66.8///%)
tomrs (56.4///%)
stitch (66.1///%)
harpy (70.7///%) bildirimde bulunmadi, yuzdesi ikiye bolunecek
Aomine Daiki (60.1///%)
Canfeb (64.5///%)
biricik1272 (83.1///%)
4. Takım ortalaması:
matilda34 (75.0///%) bildirimsiz izne ayrildi, son bildirim tarihi 11 ocak
E v v a b (76///%) yeni uye, katilim tarihi 4/2/19, hedef kilo 70
BamfirADB (87.4///%)
Mydestinyy (84.9///%) 538. etaptan izne ayrilan uye geri dondu, guncel kilo? hedef?
DenizinYosunKokusu (73.4///%) izne ayrilan uye geri dondu, hedef 68, son bildirim 5 ekim
ozenti (64.5///%) izne ayrilan uye geri dondu, hedef 60
kafambidunya (89.0///%) yeni uye, katilim tarihi 18/2/19, hedef kilo 70
Bahardan onay almadan kimseyi listeden çıkarmıyoruz*** 4. Takım 610. Etap ***
DeryaOnDiet (66.8///%)
tomrs (56.4///%)
stitch (66.1///%)
harpy (70.7///%) bildirimde bulunmadi, yuzdesi ikiye bolunecek
Aomine Daiki (60.1///%)
Canfeb (64.5///%)
biricik1272 (83.1///%)
4. Takım ortalaması:
matilda34 (75.0///%) bildirimsiz izne ayrildi, son bildirim tarihi 11 ocak
E v v a b (76///%) yeni uye, katilim tarihi 4/2/19, hedef kilo 70
BamfirADB (87.4///%)
Mydestinyy (84.9///%) 538. etaptan izne ayrilan uye geri dondu, guncel kilo? hedef?
DenizinYosunKokusu (73.4///%) izne ayrilan uye geri dondu, hedef 68, son bildirim 5 ekim
ozenti (64.5///%) izne ayrilan uye geri dondu, hedef 60
kafambidunya (89.0///%) yeni uye, katilim tarihi 18/2/19, hedef kilo 70
Olmuyor. Biz yapsak çevremizdekiler hep ikram dye zararlı şeyleri yedirmeye kalkıyorlar. O olmasa yakınlarımız yemeğe davet edip yemezsek küsüyor bizde yemiyor. Kıskananlar... Her sarıldıklarında senin kemiklerin çıkmış dyenler var bana. Zayıfladım diye kendi dolabına abur cubur alıp bana zoraki yedrmeye kalkanlar var. Kıskanmadım sinir oldum bizsiz nasıl zayıflarsın diyenlerr var... Çok doluyum. Alt tarafı 5kg verdim olay oldu. Kıskanmaktan çatlayaacaklar. Boğazı tutmak meseleKesinlikle dengeli beslenirsek, diyet degil yasam tarzina donuyor iradeli bir sekilde keske hep dengeleyebilsek
Olmuyor. Biz yapsak çevremizdekiler hep ikram dye zararlı şeyleri yedirmeye kalkıyorlar. O olmasa yakınlarımız yemeğe davet edip yemezsek küsüyor bizde yemiyor. Kıskananlar... Her sarıldıklarında senin kemiklerin çıkmış dyenler var bana. Zayıfladım diye kendi dolabına abur cubur alıp bana zoraki yedrmeye kalkanlar var. Kıskanmadım sinir oldum bizsiz nasıl zayıflarsın diyenlerr var... Çok doluyum. Alt tarafı 5kg verdim olay oldu. Kıskanmaktan çatlayaacaklar. Boğazı tutmak mesele
Ee canim onlari da anla kolay olmasa gerek onlarin hayalindeki hatta belki hayal bile edemeyecekleri fizige sahipsin suanOlmuyor. Biz yapsak çevremizdekiler hep ikram dye zararlı şeyleri yedirmeye kalkıyorlar. O olmasa yakınlarımız yemeğe davet edip yemezsek küsüyor bizde yemiyor. Kıskananlar... Her sarıldıklarında senin kemiklerin çıkmış dyenler var bana. Zayıfladım diye kendi dolabına abur cubur alıp bana zoraki yedrmeye kalkanlar var. Kıskanmadım sinir oldum bizsiz nasıl zayıflarsın diyenlerr var... Çok doluyum. Alt tarafı 5kg verdim olay oldu. Kıskanmaktan çatlayaacaklar. Boğazı tutmak mesele
Haklisin canim. Gereksiz insan demekki.Aynen ya hiç ummadığım insanlardan hemde, geçenlerde anlatmıştım. Sen daha veme bu kadar yeter diyen kişi kendisi 70 olduğunda sinir krizi geçirip ölüm orucu tutmuştuoğlumun doğumgününde ooo birsürü şey kaldı sen bunları ye kilo al demeler felan etrafımdaki herkes çok mutlu olduğunu söylüyor benim için bi tek bu arkadaşım böyle bi kere de oğlumla alakalı kötü bişeyi duyunca kahkaha atmıştı hiç unutmam her gün de arar beni çok sever sözde.. İnsan genel tabloya bakınca aslında daha iyi anlıyor kim dost kim düşman...
Haklisin valla kelebek ne diyim ki, iste olabildigince kacmak lazim. Ve ya iste minik tadimlik yiyebiliriz gonulleri olsun diye.Olmuyor. Biz yapsak çevremizdekiler hep ikram dye zararlı şeyleri yedirmeye kalkıyorlar. O olmasa yakınlarımız yemeğe davet edip yemezsek küsüyor bizde yemiyor. Kıskananlar... Her sarıldıklarında senin kemiklerin çıkmış dyenler var bana. Zayıfladım diye kendi dolabına abur cubur alıp bana zoraki yedrmeye kalkanlar var. Kıskanmadım sinir oldum bizsiz nasıl zayıflarsın diyenlerr var... Çok doluyum. Alt tarafı 5kg verdim olay oldu. Kıskanmaktan çatlayaacaklar. Boğazı tutmak mesele
Anlamak mesele. Ben hep aynı ortamdayım. Takttikler geliştirdimAynen ya hiç ummadığım insanlardan hemde, geçenlerde anlatmıştım. Sen daha veme bu kadar yeter diyen kişi kendisi 70 olduğunda sinir krizi geçirip ölüm orucu tutmuştuoğlumun doğumgününde ooo birsürü şey kaldı sen bunları ye kilo al demeler felan etrafımdaki herkes çok mutlu olduğunu söylüyor benim için bi tek bu arkadaşım böyle bi kere de oğlumla alakalı kötü bişeyi duyunca kahkaha atmıştı hiç unutmam her gün de arar beni çok sever sözde.. İnsan genel tabloya bakınca aslında daha iyi anlıyor kim dost kim düşman...
Çok şükürEe canim onlari da anla kolay olmasa gerek onlarin hayalindeki hatta belki hayal bile edemeyecekleri fizige sahipsin suan
Ben alıp çekmeceye atıyorum. Birkaç ggün sonra da çöpe. Allah affetsin. Geçen kurabiye dağıttılar hemde yemekten hemen sonra. Birde bana ısrarla 2 adet verdi. Uçlarından tadına baktım. Sonra çekmeceye attım. Veren kişi birkaç gün sonra çekmeceyi açtığımda gördü. Bişey de diyemedi. Kendi eve götürüp evde de yemiş. Midem çöplük değil. Zaten artık midem küçüldü. Yiyemiyorum istesemde. Tokken onlar nasıl yediiler hayret ettimHaklisin valla kelebek ne diyim ki, iste olabildigince kacmak lazim. Ve ya iste minik tadimlik yiyebiliriz gonulleri olsun diye.
Ama aslinda kimse icin kendinden odun vermemek gerekiyor, benim sagligimdan onemli degil onlarin gonulleri aslinda da da da olmuyor iste her zaman
Guzel taktik gelistirmissin. Evet toplum olarak genellikle midemizi corbaya ceviriyoruz, ust uste biraz ondan biraz bundan diyerek.Ben alıp çekmeceye atıyorum. Birkaç ggün sonra da çöpe. Allah affetsin. Geçen kurabiye dağıttılar hemde yemekten hemen sonra. Birde bana ısrarla 2 adet verdi. Uçlarından tadına baktım. Sonra çekmeceye attım. Veren kişi birkaç gün sonra çekmeceyi açtığımda gördü. Bişey de diyemedi. Kendi eve götürüp evde de yemiş. Midem çöplük değil. Zaten artık midem küçüldü. Yiyemiyorum istesemde. Tokken onlar nasıl yediiler hayret ettim
Tamamdir kaptanim bilmiyordum
Canım bende zıpladım 50 tane oldu.Aman beee altı üstü 62 kiloymuşsun zıpla bakalım davşancım
Vallahi bende yerim
Heralde annemden geliyo bu huy. Atılmasın yazık diye diye yiyoruz valla herşeyi.bemim eşim çok yemek seçer . İnan istemezsin öyle olmayı.
benim de menüm istediğim gibi olmadı.Selam kızlarben çok fena bişi yaptım nerden çıkarıyorlar bu doğumgününde illa pasta yenecek olayını hiç anlamıyorum..
Ayy ne dayanması.. 3 saat devam etse hiç durmam yaparım. Bazen sevdiğim bir şarkı çıkınca kendimi o kadar kaptırıyorum anlatamam..
Sipping de var aynı saatte canım ama ben zumbaya gidiyorum bir kere gittim ona 3 gün oturup kalkarken çok zorlandım bacaklarım tutuldu.. tartıda da +2 çıktım direk
bence bu menü güzel. Hatta benim menülerime yakın olmuş bol meyveli :) Kalori açısından dengeli. Artı yemek hazırlama problemi yok.Dünki menüm
sabah (10:00)
2 muz
3 yk yoğurt
öğlen (12:30)
100 gr et
150 gr şehriye pilavı
salata
akşam (18.30)
1 muz
su.2,5 lt
spor yok
deme deme :-D çünkü çöplük gibi oluyor midem.Maşallah desemmi demesemmi bilemedim
Çok güzel menü canim.Bugunku Menum:
@tuzsuz_ruh K klbk33
09:10 --> 1 yumurta ve 2 yumurta beyazi cok az tereyaginda, 60gr ekmek, 1 fincan sutlu kahve.
12;30 --> 150 gr haslanmis tavuk, 1 haslanmis patates, buyuk kase kirmizi lahamnali, domates ve havuclu salata icine 1tk kadar kenevir yagi.
16:00 --> 25gr findik, 1 kase havuclu kirmizi lahana salatasi icine 1 kucuk armut dogradim, 200gr kefir.
Aksam daha yemedim, yersem eger yazarim kizlar. Eger canim isterse salata yemeyi planliyorum, istemezse tabiki de bu durumdan istifade edip kendimi zorlamayacagim :)
2lt su
3 fincan siyah cay
Çok güzel menü.heheh
08:30 kahvalti durumu, bu kez misir unundan durum kullandim (1 yumurta, 2 ceri domates, biraz peynir, biraz roka), 2 kupa cay
11:40 bir avuc cig karisik kuruyemis
12:30 3-4yk taze fasulye, 3-4yk karnibaharli bugday pilavi
14:00 sade filter kahve
16:00 bir kucuk elma, 5 badem
Su 1.6lt
Spor 100 squat
suyu 2lt yaparim, aksama da taze fasulye var ama az, o yuzden yanina da dana etli salata yapmayi dusunuyorum..
Akşam menülerimiz benzermiş. Du bakaillim soNuclar nasıl gelecek.Menüm
Sabah
2 küçük yavada bol yumurtalı az tb unlu krep
1 yk kadar labne
4 zeytin
Öğlen
İnce bir dilim çikolatalı pastanın 3/4ü
Ara
Az sütlü kahve
Akşam
5yk etli kuru fasülye
3 yk bulgur pilavı
Salata
2 yk yoğurt
Ara kefir
Bol su içmeye çalışıyorum..
Spor yok malesef
maşallah güzel menü. Afiyet olsun.Bugunun menusu kizlar
Sabah
1 kase menemen
1 dilim t.b ekmek
Yesillik
Cay
Ara
Kahve
5 cig findik, 5 cig badem
Oglen
Haslanmis brokoli-havuc
2 kasik ev yogurdu
Ara
Kahve
7 tane koz kestane
Aksam
4 kalem pirzola
1 ince dilim biftek ( tahmini 100gr)
Salata
Soda
Su 3 litre
Spor yapamadim ama 1 saat yuruyus yapabildim.
Simdi cay icecegim, 1-2 saat sonra yesil cay icerim.
sen kaç kilosun canım. İradende kurban :-D inşallah bende senin gibi bir süre sonra iradeli azimli olurum.Olmuyor. Biz yapsak çevremizdekiler hep ikram dye zararlı şeyleri yedirmeye kalkıyorlar. O olmasa yakınlarımız yemeğe davet edip yemezsek küsüyor bizde yemiyor. Kıskananlar... Her sarıldıklarında senin kemiklerin çıkmış dyenler var bana. Zayıfladım diye kendi dolabına abur cubur alıp bana zoraki yedrmeye kalkanlar var. Kıskanmadım sinir oldum bizsiz nasıl zayıflarsın diyenlerr var... Çok doluyum. Alt tarafı 5kg verdim olay oldu. Kıskanmaktan çatlayaacaklar. Boğazı tutmak mesele
ay var böyle fesat insanlar.Aynen ya hiç ummadığım insanlardan hemde, geçenlerde anlatmıştım. Sen daha veme bu kadar yeter diyen kişi kendisi 70 olduğunda sinir krizi geçirip ölüm orucu tutmuştuoğlumun doğumgününde ooo birsürü şey kaldı sen bunları ye kilo al demeler felan etrafımdaki herkes çok mutlu olduğunu söylüyor benim için bi tek bu arkadaşım böyle bi kere de oğlumla alakalı kötü bişeyi duyunca kahkaha atmıştı hiç unutmam her gün de arar beni çok sever sözde.. İnsan genel tabloya bakınca aslında daha iyi anlıyor kim dost kim düşman...
Çok sevindim senin için. Tebrik ederim canım. Başarı hikayeni yazmış miydin.Okumak isterim.Ben alıp çekmeceye atıyorum. Birkaç ggün sonra da çöpe. Allah affetsin. Geçen kurabiye dağıttılar hemde yemekten hemen sonra. Birde bana ısrarla 2 adet verdi. Uçlarından tadına baktım. Sonra çekmeceye attım. Veren kişi birkaç gün sonra çekmeceyi açtığımda gördü. Bişey de diyemedi. Kendi eve götürüp evde de yemiş. Midem çöplük değil. Zaten artık midem küçüldü. Yiyemiyorum istesemde. Tokken onlar nasıl yediiler hayret ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?