- 13 Eylül 2015
- 21.920
- 68.886
- 798
Senin guncel kilonda sabit kalmak basari bence canimSlm kizlar bende sabitim bu hafta Eki Görüntüle 2238110
Guzel olmus canim menun. Afiyet olsunMerhaba arkadaşlar,eksidekileri kutlarım çok çok
Dünki menümü yazayım çabucak,evde değildim,misafirlikte saat 11de
1,5 haşlanmış yumurta,3 kaşık karnabahar salatası,2 köfte birkaç zeytin salatalık ,1 dilim ekmek
Evime gelince 5te
2 tabak lahana çorbası
Akşam yemeğine çocuklara yaptığım makarnadan sossuz yoğurtla 3 kaşık aldım.
Su az,3 bardak anca,çoğalacak
@tuzsuz_ruh @ klbk
Regly doneminde oluyor canim. Arti olmaktan cok cok iyidir sabit.Eki Görüntüle 2238121 Selam kızlar ben de dun regl oldum bu hafta sabitim tartı da farklı
Rakip kazandi sanki bu hafta eksi 1kg idi en son bakalim.Bende seni tebrik ederim canım. Sizin rekabet sonuçlarını da merak ediyorum :)
Seni bu hafta takibe aldım hergün menü kaçamaksın artık mezun olacaksın yeter menü yazılmayan hergüne ceza kaçamaklı menüye ceza beni etiketleyeceksin hergün düzenli buraya geleceksin haftada bir gelmekle olmuyor çoktan mezun olup gitmiştinSlm kizlar bende sabitim bu hafta Eki Görüntüle 2238110
Aferin çekirge güzel menü tartını görücez birdeMerhaba arkadaşlar,eksidekileri kutlarım çok çok
Dünki menümü yazayım çabucak,evde değildim,misafirlikte saat 11de
1,5 haşlanmış yumurta,3 kaşık karnabahar salatası,2 köfte birkaç zeytin salatalık ,1 dilim ekmek
Evime gelince 5te
2 tabak lahana çorbası
Akşam yemeğine çocuklara yaptığım makarnadan sossuz yoğurtla 3 kaşık aldım.
Su az,3 bardak anca,çoğalacak
@tuzsuz_ruh @ klbk
Yok canım listede ilk ona baktım zaten merak etme
Şu motivasyon çok önemli diyette bu hafta herkese rakip yazıcam altta kalana bir ceza da benden dişimizi sıkma zamanı geldiGeçen Hafta:60.1
Bu Hafta:59.9
Fark:0.2
Yüzde:%0.3
Haftaya Hedef:59.5
Resmi akşam yükleyeceğim.
Güzelllll
Gözüm üstünde menüleri tam ver kaçamak yapma haftaya eksi bekliyorum sendenEki Görüntüle 2238089 Günaydın kızlar ben sabitim birazdaha beklesem -görurum belki
Geçen hafta 64.5
Bu hafta 64.5
Fark 0
Birde bu yüzde ikiye bölünecek haftaya güzel bir eksi istiyorum senden deBildirim
Geçen hafta: 70.7
Bu hafta: 70.4
Fark: 0.3
Oran:% 0.42
Haftaya hedef: 69.5
Eki Görüntüle 2238099
Burda bir yanlış var yalnız dün saat en geç 11 Den sonra su içmeyi bırakmak gerekti su şişirir çünküTeşekkür ederim canım. Senin gibi bir rakibim olduğu için çok şanslıyım, çünkü aslında beni sen zorladın. İyi olan kazansın diyorum
Kız sana komik birşey anlaticam, ben bu rekabet olayını nasıl kafaya taktıysam stresten gece yarışı wcye çıktım :-D :-D saat 5 te uyandım, 50 kere zıpladım, limonlu su içiyorum ödem atmak için, basenleri duvara vuruyorum :-D :-D derken karnima bir ağrı. Koş koş wcye
yok tatlım sorun yok ellerine sağlık öğleden sonra boşmusun listeyi belki sana söylerim paylaşıver diye@tuzsuz_ruh tuzsuzum bende bilg yok, sen Selini eklersin geri listeye, ben diskalifiye oluyor denilince cikardim direkt.. bilmeden yardim etmek daha da çok is cikariyormus
GüzelllllllllllSelam kizlar
Gecen haftaki kilo: 66.8
Bu hafta: 66.4
Fark: 0.4
Yuzde: %0.60
Haftalik mesah sayisi: 35+
haftaya güzel sonuç bekliyorum abla senden de regl üstüne diyet katmerli eksi demekEki Görüntüle 2238121 Selam kızlar ben de dun regl oldum bu hafta sabitim tartı da farklı
Sagol canim.Haklısın canım sende eksilmissin gene maşallah
Peki kaptisimYok canım listede ilk ona baktım zaten merak etme
Şu motivasyon çok önemli diyette bu hafta herkese rakip yazıcam altta kalana bir ceza da benden dişimizi sıkma zamanı geldi
Güzelllll
Gözüm üstünde menüleri tam ver kaçamak yapma haftaya eksi bekliyorum senden
Birde bu yüzde ikiye bölünecek haftaya güzel bir eksi istiyorum senden de
Burda bir yanlış var yalnız dün saat en geç 11 Den sonra su içmeyi bırakmak gerekti su şişirir çünkü
yok tatlım sorun yok ellerine sağlık öğleden sonra boşmusun listeyi belki sana söylerim paylaşıver diye
Güzelllllllllll
haftaya güzel sonuç bekliyorum abla senden de regl üstüne diyet katmerli eksi demek
GüZellllKizlar misafirim var giremeyecegim, selam herkese:)
Gecen hafta 66.1
Bu hafta 65.0
Fark 1.1
Yuzde %1.66
DeryaOnDiet yendim seni
Ama şimdi biraz kacamak yaptim bakalim haftaya nasil olucak :)
Ben eklemeleri yapıcam zaten en son paylaşma konusu sıkıntı olabilir bende bugün dışarı çıkmam lazımListe nerde bulamadim? Kaptanim eklemeye calisicam ama şimdi gitmem lazim xx
Tebrikler rakip, harikasin. Olduk mu simdiKizlar misafirim var giremeyecegim, selam herkese:)
Gecen hafta 66.1
Bu hafta 65.0
Fark 1.1
Yuzde %1.66
DeryaOnDiet yendim seni
Ama şimdi biraz kacamak yaptim bakalim haftaya nasil olucak :)
Canim mumkunse ben @stitchie rakip olmak istiyorum. Durumu hic degilse berabere getireyim. Yendi beni rakip bu hafta.Yok canım listede ilk ona baktım zaten merak etme
Şu motivasyon çok önemli diyette bu hafta herkese rakip yazıcam altta kalana bir ceza da benden dişimizi sıkma zamanı geldi
Güzelllll
Gözüm üstünde menüleri tam ver kaçamak yapma haftaya eksi bekliyorum senden
Birde bu yüzde ikiye bölünecek haftaya güzel bir eksi istiyorum senden de
Burda bir yanlış var yalnız dün saat en geç 11 Den sonra su içmeyi bırakmak gerekti su şişirir çünkü
yok tatlım sorun yok ellerine sağlık öğleden sonra boşmusun listeyi belki sana söylerim paylaşıver diye
Güzelllllllllll
haftaya güzel sonuç bekliyorum abla senden de regl üstüne diyet katmerli eksi demek
Teşekkür ederim Canım hem evde değilim hem çok stresliyim İstanbul a dokdoruma kontrol e geldim dun doktorun muayene gunuydu dun toplantı varmış bir hafta daha ertelendi haftaya inşallah muayene olayım ve hayırlı haberler almamı nasip etsin Rabim inşallah dua edin CanımRegly doneminde oluyor canim. Arti olmaktan cok cok iyidir sabit.
Teşekkür ederim canmmmSenin guncel kilonda sabit kalmak basari bence canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?