- 10 Şubat 2015
- 4.140
- 11.428
- 208
5ler görülmüş tebrik ederimGeçen Hafta:60.1
Bu Hafta:59.9
Fark:0.2
Yüzde:%0.3
Haftaya Hedef:59.5
Resmi akşam yükleyeceğim.
Teşekkür ederim canım. Senin gibi bir rakibim olduğu için çok şanslıyım, çünkü aslında beni sen zorladın. İyi olan kazansın diyorum5ler görülmüş tebrik ederim
Tebrik ederim rakibim beni yendin
Ama haftaya sonuç böyle olmayacak
Insallah canim.Çok şükür
Darısı başınıza
Guzel canim. Tebrikler. Eksi olsun bizim olsunGeçen Hafta:60.1
Bu Hafta:59.9
Fark:0.2
Yüzde:%0.3
Haftaya Hedef:59.5
Resmi akşam yükleyeceğim.
Tebrikler canim. Eksimiz ayni benim de -400 gr
Hahah çok iyiymis, haftasonu kacamak da yapmazsin sen bu gazla :)Teşekkür ederim canım. Senin gibi bir rakibim olduğu için çok şanslıyım, çünkü aslında beni sen zorladın. İyi olan kazansın diyorum
Kız sana komik birşey anlaticam, ben bu rekabet olayını nasıl kafaya taktıysam stresten gece yarışı wcye çıktım :-D :-D saat 5 te uyandım, 50 kere zıpladım, limonlu su içiyorum ödem atmak için, basenleri duvara vuruyorum :-D :-D derken karnima bir ağrı. Koş koş wcye
Canim arti olmaktan iyidir. Uzme tatli canini.Eki Görüntüle 2238089 Günaydın kızlar ben sabitim birazdaha beklesem -görurum belki
Geçen hafta 64.5
Bu hafta 64.5
Fark 0
Wuuwuu haftaya 70lere veda edeceksin ins bu gidisle canim.Bildirim
Geçen hafta: 70.7
Bu hafta: 70.4
Fark: 0.3
Oran:% 0.42
Haftaya hedef: 69.5
Eki Görüntüle 2238099
Bende seni tebrik ederim canım. Sizin rekabet sonuçlarını da merak ediyorum :)Tebrikler canim. Eksimiz ayni benim de -400 gr
Aynen canım ben de kendi halıma güldüm. Hafta sonu kaçamak olmadan zor be gülüm.Hahah çok iyiymis, haftasonu kacamak da yapmazsin sen bu gazla :)
Haklısın canım sende eksilmissin gene maşallahCanim arti olmaktan iyidir. Uzme tatli canini.
ben de kızımın evin de tattım dinlenmeyiBu nasıl bir his hiç tadamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?