- 4 Eylül 2011
- 11.002
- 23.688
- 598
Aynen öyle ne yediğimin bi önemi olmuyo öğütür gibi bulduğumu yiyorum öyle zamanda :)Aynen canim onu ben de hissettim donem donem cok fena ac oluyorum gecen ay yasadim mesela onu hemd e 2 hafta filan boyunca, doymuyorum surekli yiyesim geliyor. Hep ac oluyorum, adeta ne yedigimin onemi yoktu sadece canim yemek istiyordu.
Su siralar cok sukur iyiyim. Nasilk gecti ne oldu pek farkinda degilim ama gecti. Tatil planlari yapmaya basladim acaba o mu iyi geldi, esim bu ara fazlasiyl;a duskun (gecen bir kusuzmustuk de, hesaplarimizii ayiralim felan dedim ) acaba o mu iyi geldi
Demek ki arada kususmek iyi geliyor. Hep gule oynaya olmaz yahu. Bazen kaybedebilme ihtimalini yasatmak lazim galibacok mu fenayim ne/
Ayy ne dayanması.. 3 saat devam etse hiç durmam yaparım. Bazen sevdiğim bir şarkı çıkınca kendimi o kadar kaptırıyorum anlatamam..diyete hızlı giriş yapmışsın canım
1 saat nasıl dayaniyosun çok yorucu ya zumba
Geçmiş olsun canım
Menülerinhep iştahımi açıyor abla :)
Çok saol canım
Harpycim canım, Spinning benim dediğim. En sevdiğim olaydı. Ayy ne sporlar ne yürüyüşler yaptım.
Canım.nacizane tavsiyem, eğer sıkıntı varsa kendini yoracak spor yapma.
Osman müftüoğlu ve Canan karatay sporun yürüyüş şeklinde yapilmasiNi öneriyor. Deli dana gibi koşmayın dedi canan hoca :)
İnsan fizyolojisi çok müsait değilmiş aslında.
Ama sporcuları bilmiyorum. Ben ettim çekiyorum, daha 30 yaşındayım. Sen etme :) grande dejenerasyon 2 var bende.
Helal olsun kız. Tamam bende yapınca yazarım. Şimdi işteyim.
Benim yakın arkadaşım kaş yaptırdı. Kaş ta ilk yapılınca köyü oluyormuş ama 1 ay sonra normal renge ddönüyor dedi. Dudak zamanla renkte açılma olur mu acaba bilemedim. Ay ne güzel, ruj sürme derdi yok. En çok ta denizde havuzda güzel olur. Ben tatlı bi pembe isterdim galiba. Ama cesaretim yok şimdilik.
aslanım benim yaa, helal olsun sana. Bende BuGün aç geziyorum. Sabahtan beri 2 kupa süt çay kahve takildim öyle. Allahım yarın ben kazanayım nolur :-D
Bende eve geçince ziplarim. 50 çok bana kanka. Ancak 20 filan olur. Holdur hoppur :) kilo vermem zıplamak bile yakışmıyor.
kız benim rakip te çok zorlu. Ama ikimiz rakip olsaydık hiç gaza gelemezdik. Yer yer yatardık :)
menü güzel canım. Spor yoksa da hareketli olmaya çalış.
:-D ahahaha zıplayan tavşanlar zamaniii
teşekkür ederiz kuzum.
inşallah.hedefe ulaşırsın. Biz boy kilo yakın seninle.
62.5 kilo.
boy 1.63 bende.
senden öğrenecek çok şey var. Ben nnazlanmayi bilmiyorum. Çok düz bir kadınım galiba.
Canım bu lazanya diyete uygun mu. Ben pek masum bulmuyorum. Diyetisyenler veriyor mu.
Bende vücudumu saran kıyafetler giymeyi severim normalde. Ama şimdi bol tunik takiliyorm. Ama memnun değilim.
Al benden de o kadar. Çocuktan sonra topuklu hak getire
Wuhhuuu 100 squat çok iyi harikasın.Saksi_Degilim_Ben ogle yemegimi yedim, ustune kalan vaktimi de bilg basina donmektense gidip 100 squat cekerek degerlendirdim
O zaman pasta icin sana 250 ip atlama cezaSelam kızlarben çok fena bişi yaptım nerden çıkarıyorlar bu doğumgününde illa pasta yenecek olayını hiç anlamıyorum..
Ayy ne dayanması.. 3 saat devam etse hiç durmam yaparım. Bazen sevdiğim bir şarkı çıkınca kendimi o kadar kaptırıyorum anlatamam..
Sipping de var aynı saatte canım ama ben zumbaya gidiyorum bir kere gittim ona 3 gün oturup kalkarken çok zorlandım bacaklarım tutuldu.. tartıda da +2 çıktım direk
Gecmis olsun canim, hayirdir?Wuhhuuu 100 squat çok iyi harikasın.
Ben zorlanıyorum onda.
Bende hastane işlerim vardı Bolca yürüyüş yaptım. Ama anca bişeyler yiyebildim kahvaltı falan yapmadan gitmiştim kan vereceğim için.
Supersin canim, ben tez icin kitap okuyorum bir bitireyim su tezi ins sonra sirada listemde cok kitap vara rarlarina hungry brain i de ekleyeyimKizlar bu arada "yarin diyete basliyorum" kitabini bitirmeme cok az kaldi, cok tavsiye ediyorum ozellikle annelere... yeme bozukluklarimizin nasil masumane gorunen cocukluk aliskanliklarindan geldigini yuze fena carpiyor.. okumasi cok kolay, vakit olunca 1gunde bile bitirebilir, bilinmeyen hicbirsey anlatmiyor ama insani kendine getiriyor gercekten.. son 70 sayfa, sonra hungry brain'e baslayacagim
Ben de basliyorum haftaya, once 2 odev sonra tezSupersin canim, ben tez icin kitap okuyorum bir bitireyim su tezi ins sonra sirada listemde cok kitap vara rarlarina hungry brain i de ekleyeyim
Selam kızlar zumba bugün çok keyifliydiinanılmaz eğlendim.. keşke sizi de götürebilsem.. bakın en sevdiğim şarkının videosunu atayım size
Çok sevindim canım yaa ben de ayağını merak ediyordum.. gümüş tedavisi mi iyi geldi bu durumda?
Çok geçmiş olsun canım. Benim kızım da 2 gün önce göz çapağıyla başlayan korkunç bir geniz ve burun akıntısı oldu.. dün gece kızımda çok uyandınormalde hiç uyanmaz.. benim öksürükte en iyi yöntemim sırtına ve göğsüne karabiberli zeytinyağı sürmek. Eğer öksürük varsa tevsiye ederim. Sarımsaklı yöntemi kaptişim anlatsın o tavsiye etmişti @tuzsuz_ruh
Sütü çıkarma zaten canım kalsiyuma ihtiyacımız var. Yarım yağlı süt kullanabilirsin istersen.
olsun iskoçya çok güzel biyer yine de..
Kurabiye büyükse fena.. bir de karnı yarık kızartma mıydı acaba..
Ayy o hungry brainden bende de var.merak ettim konusunu..
Cok dengesiz canim bu menu, dun boyle yedigin icin bugun kendini tutamamis olabilirsin.. hem yemek cok az ama muz cok fazla.. yemek olmadiginda haslanmis/cig sebze ile yogurt ye yanina krakerle, veya salata yap kendine ama vucuduna boyle kotu yuklenme benceDünki menüm
sabah (10:00)
2 muz
3 yk yoğurt
öğlen (12:30)
100 gr et
150 gr şehriye pilavı
salata
akşam (18.30)
1 muz
su.2,5 lt
spor yok
Simdiden kolay gelsin canim, ben cok yavas ilerliyorum, tembellik yapiyorum galiba biraz.Ben de basliyorum haftaya, once 2 odev sonra tez
En azindan tez yazma asamasina gelmissin, yaza kadar ben de bitirebilsem keskeSimdiden kolay gelsin canim, ben cok yavas ilerliyorum, tembellik yapiyorum galiba biraz.
Sagol canim, insallah ikimiz de bitirelim yaza kadar.En azindan tez yazma asamasina gelmissin, yaza kadar ben de bitirebilsem keske
Sanada kolay gelsin
Kan tahlili değerlerime baktırıyorum canım.Gecmis olsun canim, hayirdir?
Ben zorlandigim hareketleri yapmayi daha cok seviyorum, bir ara sinav ve barfiks deniyordum duzenli
Olmamış. O kadar muz tok tutmuştur mutlaka ama dengeli bi menü değil. Ayrıca muz hızlı kilo aldırır ve kabız yapar aman dikkatDünki menüm
2 muz
3 yk yoğurt
100 gr et
150 gr şehriye pilavı
salata
akşam (18.30)
1 muz
su.2,5 lt
spor yok
Evet hamile kalmadan once bir arkadasimla gider oldururduk birbirimizi :)Kan tahlili değerlerime baktırıyorum canım.
Keşke bende biraz inatlaşsam kendimle.
Sen bi arkadaşın falan olsa süper spor yapacaksın belliki. Ben tembelim anacım. Koala gibiyim
Olmamış. O kadar muz tok tutmuştur mutlaka ama dengeli bi menü değil. Ayrıca muz hızlı kilo aldırır ve kabız yapar aman dikkat
Maşallah desemmi demesemmi bilemedimBende yemek seçenlere özeniyorum. Önüme ne gelse yerim. Tatlı tuzlu ekşi ayırt etmem.
Kötü tadı olsa da yerim. Keşke tiksinsem böyle yiyemesem.
Taaa fi tarihinden kalan kurabiyeyi yerim. Pastanin kurumuş yerini yerim.
Kete poğaça küflense bile kenarından küfsüz yerinden yerim
:-D Bendeki bu iştah aman Allahimmmm
Canim muz cok sekerli bir meyve, ozel bir sebeple mi tercih edip gunde 3 tane yedin?Dünki menüm
2 muz
3 yk yoğurt
100 gr et
150 gr şehriye pilavı
salata
akşam (18.30)
1 muz
su.2,5 lt
spor yok
Bugunku Menum:
@tuzsuz_ruh K klbk33
09:10 --> 1 yumurta ve 2 yumurta beyazi cok az tereyaginda, 60gr ekmek, 1 fincan sutlu kahve.
12;30 --> 150 gr haslanmis tavuk, 1 haslanmis patates, buyuk kase kirmizi lahamnali, domates ve havuclu salata icine 1tk kadar kenevir yagi.
16:00 --> 25gr findik, 1 kase havuclu kirmizi lahana salatasi icine 1 kucuk armut dogradim, 200gr kefir.
Aksam daha yemedim, yersem eger yazarim kizlar. Eger canim isterse salata yemeyi planliyorum, istemezse tabiki de bu durumdan istifade edip kendimi zorlamayacagim :)
2lt su
3 fincan siyah cay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?