Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aynen öyle ne yediğimin bi önemi olmuyo öğütür gibi bulduğumu yiyorum öyle zamanda :)
Ohh İyi yapmışsın arada ayarlarını düzeltmek gerekiyor erkek milletinin

Selam kızlar ben çok fena bişi yaptım nerden çıkarıyorlar bu doğumgününde illa pasta yenecek olayını hiç anlamıyorum..

diyete hızlı giriş yapmışsın canım

1 saat nasıl dayaniyosun çok yorucu ya zumba

Geçmiş olsun canım

Menülerinhep iştahımi açıyor abla :)

Çok saol canım
Ayy ne dayanması.. 3 saat devam etse hiç durmam yaparım. Bazen sevdiğim bir şarkı çıkınca kendimi o kadar kaptırıyorum anlatamam..

Sipping de var aynı saatte canım ama ben zumbaya gidiyorum bir kere gittim ona 3 gün oturup kalkarken çok zorlandım bacaklarım tutuldu.. tartıda da +2 çıktım direk

Saksi_Degilim_Ben ogle yemegimi yedim, ustune kalan vaktimi de bilg basina donmektense gidip 100 squat cekerek degerlendirdim
Wuhhuuu 100 squat çok iyi harikasın.
Ben zorlanıyorum onda.
Bende hastane işlerim vardı Bolca yürüyüş yaptım. Ama anca bişeyler yiyebildim kahvaltı falan yapmadan gitmiştim kan vereceğim için.

O zaman pasta icin sana 250 ip atlama ceza

Wuhhuuu 100 squat çok iyi harikasın.
Ben zorlanıyorum onda.
Bende hastane işlerim vardı Bolca yürüyüş yaptım. Ama anca bişeyler yiyebildim kahvaltı falan yapmadan gitmiştim kan vereceğim için.
Gecmis olsun canim, hayirdir?
Ben zorlandigim hareketleri yapmayi daha cok seviyorum, bir ara sinav ve barfiks deniyordum duzenli

Kizlar bu arada "yarin diyete basliyorum" kitabini bitirmeme cok az kaldi, cok tavsiye ediyorum ozellikle annelere... yeme bozukluklarimizin nasil masumane gorunen cocukluk aliskanliklarindan geldigini yuze fena carpiyor.. okumasi cok kolay, vakit olunca 1gunde bile bitirebilir, bilinmeyen hicbirsey anlatmiyor ama insani kendine getiriyor gercekten.. son 70 sayfa, sonra hungry brain'e baslayacagim

Supersin canim, ben tez icin kitap okuyorum bir bitireyim su tezi ins sonra sirada listemde cok kitap vara rarlarina hungry brain i de ekleyeyim

yok normal boyutta.. ama evet patlıcan kızartmaydı.. ve ben bugün batırdım.. tam tartı öncesi

Dünki menüm

sabah (10:00)

2 muz
3 yk yoğurt

öğlen (12:30)

100 gr et
150 gr şehriye pilavı
salata

akşam (18.30)
1 muz

su.2,5 lt
spor yok
Cok dengesiz canim bu menu, dun boyle yedigin icin bugun kendini tutamamis olabilirsin.. hem yemek cok az ama muz cok fazla.. yemek olmadiginda haslanmis/cig sebze ile yogurt ye yanina krakerle, veya salata yap kendine ama vucuduna boyle kotu yuklenme bence

En azindan tez yazma asamasina gelmissin, yaza kadar ben de bitirebilsem keske
Sanada kolay gelsin
Sagol canim, insallah ikimiz de bitirelim yaza kadar.
gerci benim baska carem yok bursluyum ozel okulda temmuz basina kadar teslim etmem mecburi donem uzatamiyorum degilse tum okul masrafini odemem lazim ceza olarak

Gecmis olsun canim, hayirdir?
Ben zorlandigim hareketleri yapmayi daha cok seviyorum, bir ara sinav ve barfiks deniyordum duzenli
Kan tahlili değerlerime baktırıyorum canım.
Keşke bende biraz inatlaşsam kendimle.
Sen bi arkadaşın falan olsa süper spor yapacaksın belliki. Ben tembelim anacım. Koala gibiyim

Dünki menüm

2 muz
3 yk yoğurt

100 gr et
150 gr şehriye pilavı
salata

akşam (18.30)
1 muz

su.2,5 lt
spor yok
Olmamış. O kadar muz tok tutmuştur mutlaka ama dengeli bi menü değil. Ayrıca muz hızlı kilo aldırır ve kabız yapar aman dikkat

Evet hamile kalmadan once bir arkadasimla gider oldururduk birbirimizi :)
Ama bebekten sonra onu birakip gidemiyorum, evde kendi kendime birseyler yapmam lazim

Maşallah desemmi demesemmi bilemedim

Dünki menüm

2 muz
3 yk yoğurt

100 gr et
150 gr şehriye pilavı
salata

akşam (18.30)
1 muz

su.2,5 lt
spor yok
Canim muz cok sekerli bir meyve, ozel bir sebeple mi tercih edip gunde 3 tane yedin?
Mesela aksamki muz yerine guzel bir salata yiyebiliridin.

Bugunku Menum:
@tuzsuz_ruh K klbk33
09:10 --> 1 yumurta ve 2 yumurta beyazi cok az tereyaginda, 60gr ekmek, 1 fincan sutlu kahve.

12;30 --> 150 gr haslanmis tavuk, 1 haslanmis patates, buyuk kase kirmizi lahamnali, domates ve havuclu salata icine 1tk kadar kenevir yagi.

16:00 --> 25gr findik, 1 kase havuclu kirmizi lahana salatasi icine 1 kucuk armut dogradim, 200gr kefir.

Aksam daha yemedim, yersem eger yazarim kizlar. Eger canim isterse salata yemeyi planliyorum, istemezse tabiki de bu durumdan istifade edip kendimi zorlamayacagim :)

2lt su
3 fincan siyah cay

cok guzel bir menu, yarin kesin harika bir eksi gelicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…