Ayyyyyyy ben bittimmm.ok burdayimmmm artıkSeni bu hafta takibe aldım hergün menü kaçamaksın artık mezun olacaksın yeter menü yazılmayan hergüne ceza kaçamaklı menüye ceza beni etiketleyeceksin hergün düzenli buraya geleceksin haftada bir gelmekle olmuyor çoktan mezun olup gitmiştin
Tamam kaptanım bebeğim,su işini yoluna koymadan tartı yok,reglde bitsin de hele.Aferin çekirge güzel menü tartını görücez birde
Insallah canim doktorundan iyi haberler alirsin.Teşekkür ederim Canım hem evde değilim hem çok stresliyim İstanbul a dokdoruma kontrol e geldim dun doktorun muayene gunuydu dun toplantı varmış bir hafta daha ertelendi haftaya inşallah muayene olayım ve hayırlı haberler almamı nasip etsin Rabim inşallah dua edin Canım
Aa butun gun birsey yememissin canim. Hic degilse ayran veya sut bari icseydin. Gerci belki kan testi filan yaptirman gerekir diye dusunmussen ac olmanin sebebi o da olabilir.Dünkü menüm
Sabah 06.30 da uyanıp namaz kılıp hastaneye doğru yola çıktık
Kahvaltı yapmadım
17.40 5 bardak açık çay bir ceviz 3 kuru üzüm
19 .10 1 kase çorba 1 içli köfte haşlanmış bulgurlu
Bol salata
Ara 21.20
1 fincan turk kahvesi 1 cevizli lokum
Su iki lt spor 7.991 adım
Şimdi çıkmam lazım gelince anlatırımTamam kaptanım bebeğim,su işini yoluna koymadan tartı yok,reglde bitsin de hele.
Cano konuşamadık,zeytin bitti mi bu sene,sen mi gitmedin,arada aklıma geliyor ne yaptı benim kanka diye:)
TamamŞimdi çıkmam lazım gelince anlatırım
Amin teşekkür ediyorum CanımInsallah canim doktorundan iyi haberler alirsin.
*** 4. Takım 610. Etap ***
DeryaOnDiet (66.8///%)
tomrs (56.4///%)
stitch (66.1///%)
harpy (70.7///%) bildirimde bulunmadi, yuzdesi ikiye bolunecek
Aomine Daiki (60.1///%)
Canfeb (64.5///%)
biricik1272 (83.1///%)
4. Takım ortalaması:
matilda34 (75.0///%) bildirimsiz izne ayrildi, son bildirim tarihi 11 ocak
E v v a b (76///%) yeni uye, katilim tarihi 4/2/19, hedef kilo 70
BamfirADB (87.4///%)
Mydestinyy (84.9///%) 538. etaptan izne ayrilan uye geri dondu, guncel kilo? hedef?
DenizinYosunKokusu (73.4///%) izne ayrilan uye geri dondu, hedef 68, son bildirim 5 ekim
ozenti (64.5///%) izne ayrilan uye geri dondu, hedef 60
kafambidunya (89.0///%) yeni uye, katilim tarihi 18/2/19, hedef kilo 70
Teşekkür ederim canım. Senin gibi bir rakibim olduğu için çok şanslıyım, çünkü aslında beni sen zorladın. İyi olan kazansın diyorum
Kız sana komik birşey anlaticam, ben bu rekabet olayını nasıl kafaya taktıysam stresten gece yarışı wcye çıktım :-D :-D saat 5 te uyandım, 50 kere zıpladım, limonlu su içiyorum ödem atmak için, basenleri duvara vuruyorum :-D :-D derken karnima bir ağrı. Koş koş wcye
Wuuwuu haftaya 70lere veda edeceksin ins bu gidisle canim.
Yok canım listede ilk ona baktım zaten merak etme
Şu motivasyon çok önemli diyette bu hafta herkese rakip yazıcam altta kalana bir ceza da benden dişimizi sıkma zamanı geldi
Güzelllll
Gözüm üstünde menüleri tam ver kaçamak yapma haftaya eksi bekliyorum senden
Birde bu yüzde ikiye bölünecek haftaya güzel bir eksi istiyorum senden de
Burda bir yanlış var yalnız dün saat en geç 11 Den sonra su içmeyi bırakmak gerekti su şişirir çünkü
yok tatlım sorun yok ellerine sağlık öğleden sonra boşmusun listeyi belki sana söylerim paylaşıver diye
Güzelllllllllll
haftaya güzel sonuç bekliyorum abla senden de regl üstüne diyet katmerli eksi demek
Kizlar misafirim var giremeyecegim, selam herkese:)
Gecen hafta 66.1
Bu hafta 65.0
Fark 1.1
Yuzde %1.66
DeryaOnDiet yendim seni
Ama şimdi biraz kacamak yaptim bakalim haftaya nasil olucak :)
Teşekkür ederim Canım hem evde değilim hem çok stresliyim İstanbul a dokdoruma kontrol e geldim dun doktorun muayene gunuydu dun toplantı varmış bir hafta daha ertelendi haftaya inşallah muayene olayım ve hayırlı haberler almamı nasip etsin Rabim inşallah dua edin Canım
Teşekkürler canım..Guzel canim. Tebrikler. Eksi olsun bizim olsun
Çok şükür canım.. sağolasın5ler görülmüş tebrik ederim
Tebrik ederim rakibim beni yendin
Ama haftaya sonuç böyle olmayacak
Kesinlikle akşam yemek yerine en iyisi meyve ve bir avuç kuruyemis
Canım bende zıpladım 50 tane oldu.
benim de menüm istediğim gibi olmadı.
bence bu menü güzel. Hatta benim menülerime yakın olmuş bol meyveli :) Kalori açısından dengeli. Artı yemek hazırlama problemi yok.
deme deme :-D çünkü çöplük gibi oluyor midem.
Çok güzel menü canim.
Çok güzel menü.
Akşam menülerimiz benzermiş. Du bakaillim soNuclar nasıl gelecek.
maşallah güzel menü. Afiyet olsun.
sen kaç kilosun canım. İradende kurban :-D inşallah bende senin gibi bir süre sonra iradeli azimli olurum.
ay var böyle fesat insanlar.
Herşeyi lafı ağzından alır sonra da açık arar. Mesafe candır :)
Çok sevindim senin için. Tebrik ederim canım. Başarı hikayeni yazmış miydin.Okumak isterim.
Ara verince kaçırdım bu güzel gelişmeyi
Bu hafta berbatti canım.. sürekli yoğunluk ve yorgunluk kendimi hicvtakipleyemedimKan tahlili değerlerime baktırıyorum canım.
Keşke bende biraz inatlaşsam kendimle.
Sen bi arkadaşın falan olsa süper spor yapacaksın belliki. Ben tembelim anacım. Koala gibiyim
Olmamış. O kadar muz tok tutmuştur mutlaka ama dengeli bi menü değil. Ayrıca muz hızlı kilo aldırır ve kabız yapar aman dikkat
Cok dengesiz canim bu menu, dun boyle yedigin icin bugun kendini tutamamis olabilirsin.. hem yemek cok az ama muz cok fazla.. yemek olmadiginda haslanmis/cig sebze ile yogurt ye yanina krakerle, veya salata yap kendine ama vucuduna boyle kotu yuklenme bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?