Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kuafordeydim canim. Kas yaptirdim bugun. Ay ilk gunden mi bilemedim gozume cok kalin geldi. Ins zamanla alisir gozum.
Guzel menu canim
Afiyet olsun. Bu gidisle haftaya 70i geride birakacaksin.

Cok gecmis olsun canim

Canim farkettim sende de aksam yok. Vaktin olmadigi icin mi? Yojsa borek yedin diye mi bilerek yemedin? Ve aksami atlayinca kilo vermeni nasil etkiliyor? Bu aralar ben de bazen atlamak zorunda kaliyorum aksami.

Geçmiş olsun canım allah şifa versin..

Kuafordeydim canim. Kas yaptirdim bugun. Ay ilk gunden mi bilemedim gozume cok kalin geldi. Ins zamanla alisir gozum.
Guzel menu canim
Afiyet olsun. Bu gidisle haftaya 70i geride birakacaksin.

İlk günler biraz koyu oluyor ondan olabilir.. bi kaç gün sonra hem gözün alışır hem rengi açılır biraz..

Bugunku menum
@tuzsuz_ruh K klbk33
10:00_ 1 yunurtadan kiymali yumurta, 60ge ekmek, 1 yk aci sos, 1 kase ispanak salatasi, 1 kare helva, 1 fincan sutlu kahve, 1 muz.
15:30 _ 200gr kiyma kavurma yagsiz, 2 dilim ekmek, 1 kare helva, domatesli salata.

Helvalar biraz fazla oldu diye aksam yemedim.
Su: 2lt
1 fincan siyah cay
1 fincan papatya cayi

Canım geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah tabiki sorun yok tek önemli şey tartı bildirmen yada mazeret bildirmen

Aa butun gun birsey yememissin canim. Hic degilse ayran veya sut bari icseydin. Gerci belki kan testi filan yaptirman gerekir diye dusunmussen ac olmanin sebebi o da olabilir.
Ve geceki lokum olmamis keske onu sabah yeseydin.
regl olduğumdan her halde her kahve yanı çikolata veya lokumu geri çeviriyordum dun bir baktım ağzımda

Sekam kızlar herkes azar azarda olsa vermiş bu hafta tebrik ediyorum..
ben de herkesi tebrik ediyorum guzel kızlar ama ben yerimde saydım bu hafta

Geçmiş olsun . İnşallah hayırlı haberler alırsın
amin Canım çok teşekkür ederim

Afiyet olsun canım Helvalı menulere bayılırım

Afiyet olsun canım ama bize cız ve ben 21 gün tatlı diyetine başlıyacağım rakibem yok ki başlayayım
Haklisin canim kotu oldu. Bir ara ben de baslamak istiyorum 21gun diyetine ama haftaya olmaz
Eger beklerim dersen 1 martta beraber baslayalim. Gerci hic yapmadim ama bir denerim.

Çok geçmiş olsun canım inşallah babanın durumu duzelir iyi haberler alırız senden sağlık çok önemli Rabim bu gunlerimizi aratmasın inşallah

Selam kızlar. Akşam gezmeye gittik anlamlara. Giremedim. Kilo veren tüm arkadaşları tebrik ederim.
Ben çok fena nezle oldum. Oğlan hastalığı bana sattı.
Şimdi bir tencere soğan limon kuşburnu vs kaynattim. İçiyorum. Ne tat var ne tuz :) burun tıkalı hapsu hapsu modundayim.

Haklisin canim kotu oldu. Bir ara ben de baslamak istiyorum 21gun diyetine ama haftaya olmaz
Eger beklerim dersen 1 martta beraber baslayalim. Gerci hic yapmadim ama bir denerim.
Tmm inşallah 1 Martta başlayalım ben de hep başliyacağım diyorum ve nasip olmadı bir birimize destek oluruz frenleriz o kadar zamandan sonra insanın canı da istemiyor deniyor bizde denemiş oluruz

Çoook geçmiş olsun canım inşallah hafif atlatırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…