- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Kuafordeydim canim. Kas yaptirdim bugun. Ay ilk gunden mi bilemedim gozume cok kalin geldi. Ins zamanla alisir gozum.Kızlar neredesiniz yaaforum benim yazdığım yerde kalmış hepiniz gezmeye mi gittiniz?
Neyse ben de menümü yazayım
Sabah
Az peynirli omlet
3 minik top peynir
1 dlm ekmek
4 zeytin
Öğlen
3 köfte
Salata
1 dlm ekmek
Ara
Çiğ lahana
Akşam
5 yk lahana yemeği
1 dlm elemek
Salata
4 yk yoğurt
Ara
Kefir
Belki meyve yerim 1 -2 dlm
Spor
9300 adım bi 10000e tamamlayamadım şunu yaa
Boll su
Cok gecmis olsun canimKızlar sizden çok özür diliyorum... Girip mesajları okuyup yazamadım... Su 3 gündür iş yerim okadar yogunki yemek yemeye vaktim bile olmuyor . Ve bu hafta çok düzensiz beslendim sonucunda kötü aldım.. şimdide yoldayız İstanbul'a gidiyoruz babam pazartesi anju olacak dualarınızı bekliyorum.. daha önce 2 kez kalpten operasyon geçirmişti... Bu hafta giremeyeceğimi çok.. sadece menü paylaşmaya çalışacağım .. olurmu kaptisim @tuzsuz_ruh
Menun guzel canim. Afiyet olsunDünkü menüm
Sabah kahvaltı yapmadım doktordaydim
Öğlen (12:00)
Fırın levrek
1 kase mercimek çorbası
Salata
Şalgam suyu
Öğlen (15:30)
1 kaşarlı pide
1 ayran
Su 3 lt
Spor yok
Canim farkettim sende de aksam yok. Vaktin olmadigi icin mi? Yojsa borek yedin diye mi bilerek yemedin? Ve aksami atlayinca kilo vermeni nasil etkiliyor? Bu aralar ben de bazen atlamak zorunda kaliyorum aksami.Bugünkü menüm
Sabah (09:00)
2 yk yoğurt ile karıştırılmış aysberg
1 halama yumurta
1 dilim beyaz peynir
Öğlen (14:30)
1 kase arap asi corbasi hamursuz
2 adet kırmızı biber dolması
1 dilim su böreği
Su (2 lt
Spor yok ama sabahtan beri hiç oturmasını.. iş yerinde cok yoğun bir zaman 3 gündür sabahtan akşama kadar oradan oraya ayakta koşturuyor um.. akşam anca yatıyorum yemek bile hazirlamiyorum
Kızlar sizden çok özür diliyorum... Girip mesajları okuyup yazamadım... Su 3 gündür iş yerim okadar yogunki yemek yemeye vaktim bile olmuyor . Ve bu hafta çok düzensiz beslendim sonucunda kötü aldım.. şimdide yoldayız İstanbul'a gidiyoruz babam pazartesi anju olacak dualarınızı bekliyorum.. daha önce 2 kez kalpten operasyon geçirmişti... Bu hafta giremeyeceğimi çok.. sadece menü paylaşmaya çalışacağım .. olurmu kaptisim @tuzsuz_ruh
Kuafordeydim canim. Kas yaptirdim bugun. Ay ilk gunden mi bilemedim gozume cok kalin geldi. Ins zamanla alisir gozum.
Guzel menu canim
Afiyet olsun. Bu gidisle haftaya 70i geride birakacaksin.
Afiyet olsun canım ben çok beğendim güzel kilo verilir bu menüyleDünkü menüm
Sabah kahvaltı yapmadım doktordaydim
Öğlen (12:00)
Fırın levrek
1 kase mercimek çorbası
Salata
Şalgam suyu
Öğlen (15:30)
1 kaşarlı pide
1 ayran
Su 3 lt
Spor yok
Ins canim. Bugun hic sevmedim.İlk günler biraz koyu oluyor ondan olabilir.. bi kaç gün sonra hem gözün alışır hem rengi açılır biraz..
Canım geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah tabiki sorun yok tek önemli şey tartı bildirmen yada mazeret bildirmenKızlar sizden çok özür diliyorum... Girip mesajları okuyup yazamadım... Su 3 gündür iş yerim okadar yogunki yemek yemeye vaktim bile olmuyor . Ve bu hafta çok düzensiz beslendim sonucunda kötü aldım.. şimdide yoldayız İstanbul'a gidiyoruz babam pazartesi anju olacak dualarınızı bekliyorum.. daha önce 2 kez kalpten operasyon geçirmişti... Bu hafta giremeyeceğimi çok.. sadece menü paylaşmaya çalışacağım .. olurmu kaptisim @tuzsuz_ruh
regl olduğumdan her halde her kahve yanı çikolata veya lokumu geri çeviriyordum dun bir baktım ağzımdaAa butun gun birsey yememissin canim. Hic degilse ayran veya sut bari icseydin. Gerci belki kan testi filan yaptirman gerekir diye dusunmussen ac olmanin sebebi o da olabilir.
Ve geceki lokum olmamiskeske onu sabah yeseydin.
ben de herkesi tebrik ediyorum guzel kızlar ama ben yerimde saydım bu haftaSekam kızlar herkes azar azarda olsa vermiş bu hafta tebrik ediyorum..
amin Canım çok teşekkür ederimGeçmiş olsun . İnşallah hayırlı haberler alırsın
Afiyet olsun canım Helvalı menulere bayılırımBugunku menum
@tuzsuz_ruh K klbk33
10:00_ 1 yunurtadan kiymali yumurta, 60ge ekmek, 1 yk aci sos, 1 kase ispanak salatasi, 1 kare helva, 1 fincan sutlu kahve, 1 muz.
15:30 _ 200gr kiyma kavurma yagsiz, 2 dilim ekmek, 1 kare helva, domatesli salata.
Helvalar biraz fazla oldu diye aksam yemedim.
Su: 2lt
1 fincan siyah cay
1 fincan papatya cayi
Helvaya dayanamiyorum. Off yine aldim eve. Baktim burda eve yakin bir marjete helva gelmis dayanamadimAfiyet olsun canım Helvalı menulere bayılırım
Afiyet olsun canım ama bize cız ve ben 21 gün tatlı diyetine başlıyacağım rakibem yok ki başlayayımHelvaya dayanamiyorum. Off yine aldim eve. Baktim burda eve yakin bir marjete helva gelmis dayanamadim
Haklisin canim kotu oldu. Bir ara ben de baslamak istiyorum 21gun diyetine ama haftaya olmazAfiyet olsun canım ama bize cız ve ben 21 gün tatlı diyetine başlıyacağım rakibem yok ki başlayayım
Çok geçmiş olsun canım inşallah babanın durumu duzelir iyi haberler alırız senden sağlık çok önemli Rabim bu gunlerimizi aratmasın inşallahKızlar sizden çok özür diliyorum... Girip mesajları okuyup yazamadım... Su 3 gündür iş yerim okadar yogunki yemek yemeye vaktim bile olmuyor . Ve bu hafta çok düzensiz beslendim sonucunda kötü aldım.. şimdide yoldayız İstanbul'a gidiyoruz babam pazartesi anju olacak dualarınızı bekliyorum.. daha önce 2 kez kalpten operasyon geçirmişti... Bu hafta giremeyeceğimi çok.. sadece menü paylaşmaya çalışacağım .. olurmu kaptisim @tuzsuz_ruh
Tmm inşallah 1 Martta başlayalım ben de hep başliyacağım diyorum ve nasip olmadı bir birimize destek oluruz frenleriz o kadar zamandan sonra insanın canı da istemiyor deniyorHaklisin canim kotu oldu. Bir ara ben de baslamak istiyorum 21gun diyetine ama haftaya olmaz
Eger beklerim dersen 1 martta beraber baslayalim. Gerci hic yapmadim ama bir denerim.
Çoook geçmiş olsun canım inşallah hafif atlatırsınSelam kızlar. Akşam gezmeye gittik anlamlara. Giremedim. Kilo veren tüm arkadaşları tebrik ederim.
Ben çok fena nezle oldum. Oğlan hastalığı bana sattı.
Şimdi bir tencere soğan limon kuşburnu vs kaynattim. İçiyorum. Ne tat var ne tuz :) burun tıkalı hapsu hapsu modundayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?