Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yasom (
sen bilirsin canım ama izin olayı yok ki geri dönmek üzere ayırıyoruz artık..
Mart basına kadarmı olmıcaksın...

evet canim 1 martta dönücez Allah izin verirse ins,izinden kastim o zaten geldigim cuma girermiyim bilmiyorum listeye ama sonraki hafta girerim vakit kaybetmeden.

evet canim 1 martta dönücez allah izin verirse ins,izinden kastim o zaten geldigim cuma girermiyim bilmiyorum listeye ama sonraki hafta girerim vakit kaybetmeden.

tamam yasom sen bilirsin tr ye gelmicek olsan böyle bişeye evet demem biliyorsun sırf annenin babanın yanında burda kalmasın aklın die tamam diyorum yoksa ben yardımcımsız naparım

amanınn allah korusun. en seksi en güzel şeyi giysen bile yakışmaz ve hiç sağlıklı değil. şişmanlık demek mutsuzluk demek...

ben gidip yeşil çayımı içiyim

menün güzel olmuş canım afiyet olsun. bak nasıl toparladın kendini işte sanada bu yakışır
bende bugünkü menümü yazayım
sabah
1 bardak çay.1 dilim ekmek. 3 tane zeytin. ceviz kadar peynir
öğlen
1 kase kırmızı mercimek çorbası ve 1 tane portakal
ara
1 elma
akşam
misafir var annem yine bütün marifetlerini sergileyecek ama ben sadece salata ve benzeri kalorisi az şeyler yiyeceğim
tabiki su 3 lt

kızlar az önce üst düzey bi yönetici ortak iş yaptığımızz bizim patron konumundaki yer neyse
bana küfretti.telefonu da yüzüme kapattı suçsuz yere

seninki de süper canım.. mutlaka uyalım bu menüye... çok güzel..

kızlar az önce üst düzey bi yönetici ortak iş yaptığımızz bizim patron konumundaki yer neyse
bana küfretti.telefonu da yüzüme kapattı suçsuz yere

terbiyesiz hiç bi bayana küfür edilirmi.. Gereksiz insan böylelerinide adam sayıp işe alıyorlarya sinir oluyorum sokakta görsem kafamı cevirip bakmam ama işte iş iŞin içine girince ses cıkartamıyorsun ..

Son düzenleme:
cüsss küfürmü etti,bu ne ya,insanlar asmis kendilerini resmen..

sen üzülme canim o onun öküzlügü hayret ya

küfretti beyefendi lütfen dikkat edin dedim karı gibi vırvırlama dedi ve telefonu yüzüme kapattı. uzman bu adam... ama ahlak yok demek ki..

şikayet ediyorum malesef ki ( hakkımda hayırlısı olsun inş.

bu ne curert yaa sana sımdıden nasıl sısman oldugunu soyluyorr sen de sevgılıne desene bana bıdaha oyle derse cevabını verıcem dıye bence bastan nasıl tutarsan oyle gıder meyvem herzaman mesafelı ol herzaman senın evnıe geldıgınde mısafır oldugunu bılsınn mısafır dedıgın sısmansında demez sen bılırsın tatlım ama ben annemı gordukten sonra oyleyım valla kaynanam cok ıyıdırı aslında ama ben bıkere kıllanmısım ya korkumdan hıc yanasmıyorum
ıste bak kaynana ıste hıcbıse yapamasa kıskanıyor nıye oglunu aldın gıttın dıye valla ne yalan soylııyım benımde yawrum oglum benım yanımdan gıdıp elalemın koynuna gırınce bende kıskanırım yalan yok
su şampiyonlarımız wc de geciriyo gününü heralde

reyhancım senide su prensesi yaptım

Minnosumda su sultanı oldu

mınnoss suu suuu dıye dıye dolanıyor sekercımm
ay bızım daırenın buro mobılyaları degısıyor bugun oyuzden ğek fazla katılamadım sekercıklerım kusura bakmayın olurmu dur su 1.5 lıtrenın son yudumunu alayım huupp

küfretti beyefendi lütfen dikkat edin dedim karı gibi vırvırlama dedi ve telefonu yüzüme kapattı. Uzman bu adam... Ama ahlak yok demek ki..

gerizekalı yaaa .. Et canım şikayer kimmiş görsün gününü nasıl olsa telefon kaydı var..
Yapmadım diyemez..

küfretti beyefendi lütfen dikkat edin dedim karı gibi vırvırlama dedi ve telefonu yüzüme kapattı. uzman bu adam... ama ahlak yok demek ki..

ayy ıgrencc yaa boylee okuzlerı basımıza getırıyorlar ondan sonra ısyerınde verım beklıyorlar okuzz ıste bosver canımm takma kafana ben emınımkı senınle aynı yerde calısan herkes onun bu okuzlugunu bılıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…