Bardağımla sizi selamlıyorum :90::90:
Kız bu hamiş neeBenim göbek değil popo sorunlu
yasom(
sen bilirsin canım ama izin olayı yok ki geri dönmek üzere ayırıyoruz artık..
Mart basına kadarmı olmıcaksın...
evet canim 1 martta dönücez allah izin verirse ins,izinden kastim o zaten geldigim cuma girermiyim bilmiyorum listeye ama sonraki hafta girerim vakit kaybetmeden.
amanınn allah korusun. En seksi en güzel şeyi giysen bile yakışmaz ve hiç sağlıklı değil. şişmanlık demek mutsuzluk demek...
Ben gidip yeşil çayımı içiyim
tamam yasom sen bilirsin tr ye gelmicek olsan böyle bişeye evet demem biliyorsun sırf annenin babanın yanında burda kalmasın aklın die tamam diyorum yoksa ben yardımcımsız naparım
tamam canim,bende zaten gitmiycek olsam böyle bisey istemem :)
ins kilo veripde dönerim :)
menümü yazıyorum:)
sabah: 3 ceviz, bir elma, süt
ara: yeşil çay
öğle: çorba, yoğurt, 3 adet lahana sarması, salata
ara: yeşil çay ve elma
akşam: salata ve kereviz yemeği
spor: 1 saat spor
su: 3 litre
yeşil çay: 2 fincan
menün güzel olmuş canım afiyet olsun. bak nasıl toparladın kendini işte sanada bu yakışır
bende bugünkü menümü yazayım
sabah
1 bardak çay.1 dilim ekmek. 3 tane zeytin. ceviz kadar peynir
öğlen
1 kase kırmızı mercimek çorbası ve 1 tane portakal
ara
1 elma
akşam
misafir var annem yine bütün marifetlerini sergileyecek ama ben sadece salata ve benzeri kalorisi az şeyler yiyeceğim
tabiki su 3 lt
inş canım ..
Babana montiyi uygulatıcakmısın..
menün güzel olmuş canım afiyet olsun. bak nasıl toparladın kendini işte sanada bu yakışır
bende bugünkü menümü yazayım
sabah
1 bardak çay.1 dilim ekmek. 3 tane zeytin. ceviz kadar peynir
öğlen
1 kase kırmızı mercimek çorbası ve 1 tane portakal
ara
1 elma
akşam
misafir var annem yine bütün marifetlerini sergileyecek ama ben sadece salata ve benzeri kalorisi az şeyler yiyeceğim
tabiki su 3 lt
kızlar az önce üst düzey bi yönetici ortak iş yaptığımızz bizim patron konumundaki yer neyse
bana küfretti.telefonu da yüzüme kapattı suçsuz yere
kızlar az önce üst düzey bi yönetici ortak iş yaptığımızz bizim patron konumundaki yer neyse
bana küfretti.telefonu da yüzüme kapattı suçsuz yere
cüsss küfürmü etti,bu ne ya,insanlar asmis kendilerini resmen..
sen üzülme canim o onun öküzlügü hayret ya
bu ne curert yaa sana sımdıden nasıl sısman oldugunu soyluyorr sen de sevgılıne desene bana bıdaha oyle derse cevabını verıcem dıye bence bastan nasıl tutarsan oyle gıder meyvem herzaman mesafelı ol herzaman senın evnıe geldıgınde mısafır oldugunu bılsınn mısafır dedıgın sısmansında demez sen bılırsın tatlım ama ben annemı gordukten sonra oyleyım valla kaynanam cok ıyıdırı aslında ama ben bıkere kıllanmısım ya korkumdan hıc yanasmıyorumnasıl davrancağımı hiç bilmiyorum minnosum ya ben bu konuda babaannem daha annemler evlenir evlenmez ölmüş annem hiç yasamadı o durumu o yüzden karsımda hiç örnek olmadı..
kadın ii gibi görünüyor ama herkesi yönetmek istiyor ben hayatıma müdahale edilmesinden hiç hoşlanmam birinin bişeyi üstelemesinden nefret ederim..
sürekli kilolu olduğumu söylüyorlar bana duydukca delleniyorum resmen cıldırıcak gibi oluyorum :84::84::84:
ıste bak kaynana ıste hıcbıse yapamasa kıskanıyor nıye oglunu aldın gıttın dıye valla ne yalan soylııyım benımde yawrum oglum benım yanımdan gıdıp elalemın koynuna gırınce bende kıskanırım yalan yokminnoş üzüme bak, hedefini de yüksek tut
hep söylüyorum bunu ama unutma sakın diye, ben de ilk başladığımda 70 kiloydum
şimdi herkes hiç göstermiyodun o zaman diyo ama fotoğraflara bakınca o kadar belli oluyo ki, resmen kocamanmışım yaa
sen önce bi 59 ol güzelce, biraz 50lerin keyfini çıkar
sora hedefi iyice aşağıya çekip devam edersin canım
sağolsun cidden sever beni
ama ye diye uğraşmasının altında hafif bi kıskançlık da var sanırım
geçen gün bi elbisemin artık giyilemiycek kadar büyük geldiğini söyledim, bana cevabı "sen büyük gelenleri atma da, kilo alınca giyersin" gibi bişey oldu
su şampiyonlarımız wc de geciriyo gününü heralde
reyhancım senide su prensesi yaptım
Minnosumda su sultanı oldu
küfretti beyefendi lütfen dikkat edin dedim karı gibi vırvırlama dedi ve telefonu yüzüme kapattı. Uzman bu adam... Ama ahlak yok demek ki..
şikayet ediyorum malesef ki( hakkımda hayırlısı olsun inş.
küfretti beyefendi lütfen dikkat edin dedim karı gibi vırvırlama dedi ve telefonu yüzüme kapattı. uzman bu adam... ama ahlak yok demek ki..
küfretti beyefendi lütfen dikkat edin dedim karı gibi vırvırlama dedi ve telefonu yüzüme kapattı. uzman bu adam... ama ahlak yok demek ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?