Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gerizekalı yaaa .. Et canım şikayer kimmiş görsün gününü nasıl olsa telefon kaydı var..
Yapmadım diyemez..

olay duyuldu. bölge müdürüm geldi ben onun ne mikrop olduğunu biliyorum diyor... herkes biliyor da adam bu sefer çizmeyi çook aştı..
öyle işte.. hadi bakalım hayırlısı olsun :)

kızlar az önce üst düzey bi yönetici ortak iş yaptığımızz bizim patron konumundaki yer neyse
bana küfretti.telefonu da yüzüme kapattı suçsuz yere

bak nasıl sinir oldum ya. ne hakkı varmış böyle davranmaya. inan bana canım şimdi bu makamdaysam bu tür lavukların yüzünden kendini asla ezdirme derim.

oğluna söylüyorum canım bunu sürekli zaten annen üstüme gelio die ama bişi demiyorki ana kuzusu önce onu döveceksin bir güzel..
Haklısın evime geldiğinde misafir olduğunu bilmeli asla kendi evim oğlumun evi yapmasın..
Zaten daha şimdiden cocuk olunca ben gelir bakarım diyor yok dedim gecen gün idare ederiz nöbet tutarız değişmeli yine bakarız 2 sene sonrada veririz bakıcıya .. Ayda 5 gün bakıcı baksa yetiyo..nys canım hayırlısı temkini elden bırakmamakta fayda var..

Minnosum sen gündüzleri su suuu aksamları füü füüü oldun desene

olay duyuldu. Bölge müdürüm geldi ben onun ne mikrop olduğunu biliyorum diyor... Herkes biliyor da adam bu sefer çizmeyi çook aştı..
öyle işte.. Hadi bakalım hayırlısı olsun :)

inş çözüme ulaşır canım..
Benim durumum olmasında ..
Ben şikayet ettim zamanında bana saygısızlar die karsı tarafın dayısı sağlammıs hiç bişi olmamıstı ben rezil olduğumla kalmıstım.. Bak aklıma geldi dahada sinirlendim..
O adama inş dersini verirler

ayy ne guldum bee heee suuu suuu fuuu fuuu

afferın hypatıam ıyı olmus olayın duyulması herkes ne mal odlgunu bılsın herıfınn

ana kuzulugunu evlendıkten sonra baska yollarlada (enteresann gecelerle) yok edebılırsın sekercımm hıc uzulme ay ben cok terbıyesızım yaa valla ben bazen annemle kaynanam yanyanayken anneme kızıyorum anne sen bı dur ben yaparım sen nıye yapıcan benım evımde falan taktık bu tamam mı sekercım annenle anlas kusmesın tabı onceden

vvvaaaaaauuuuuuvvvvvvv
enteresan geceler
Hanım hanım bekarlar ... Olan var olmayan var

Minnosum benim anneyle kaynana yan yana gelemez annem geldiğinde onların gelmesi zor yani Taktığı süper anladım ama sürekli her fırsatta benim evim yapcam

ben de minnoşa katılıyorum canım, ara sıra hissetirmek lazım
mesela bana en son annesi sen biraz kilo mu aldın dediğinde, çektim sevgilimi kenara "çok şükür evimde tartı da var, ayna da! annenin benim kilomun derdine düşmesine hiç gerek yok" dedim

hypatiacım bozma sen de moralini, eğitimle olmuyo maalesef bazı şeyler
aileden almadıysa sonradan isterse harvard'da okusun olmuyo işte

ayyy kızlar bi de basıma balgam toplama cıkarttılar bu köhne yerde iş yaptık olsun die sanki malzeme var malzeme bile yok balgam alıncak diyorlar dellendirdiler yine beni

adama soruşturma dosyası açılıyor. işsiz kalsam da ona taviz verecek yapım yok zaten. herkes haddini bilmek zorunda.
öyle işte canlar...

valla burda okuduğum onbinlerce sorun sonrasında bende de k.valide fobisi oluştu napiiim

olmadı ya sevgili takımım ben az toparliiim kendimi geri dönmek istiyorum.ama daha değil,yemek ile yiyemiyorum,uyuyamıyorum
Allahım çıldırıcam toparlanmak unutmak istiyorum biran önce

canım rabbim gönlüne göre versin. yüzde yüz düşünce gücü.. lütfen bu kitabı oku.

en güzel en hayırlı en tontiş sonucu alacaksın sen illa ki. ama önemli olan kendini hırpalamaman, bebişinin yuvası olacak bedenine iyi bakman. lütfen kendini hırpalama, daha çok üzülme.

asla olmayacak diye bir şey yok ki. umut ek umut biç lütfen:)

olmadı ya sevgili takımım ben az toparliiim kendimi geri dönmek istiyorum.ama daha değil,yemek ile yiyemiyorum,uyuyamıyorum
allahım çıldırıcam toparlanmak unutmak istiyorum biran önce

canım benim vardır bi hayır üzülme dicem ama olmıcak biliyorum .. Doktorla görüştünüzmü ne diyor..
Takıma dönmen ii olur tatlım zaten şuan dolu sen kendini toparla yer olursa listeye alırız ama gel yine buraya motive olursun..

işte hypatianın muhteşem dönüşü

bravo sana bak en güzel döndün canım harika bir menüyle afiyet olsun

oy canım üzülme vericez hep birlikte bu fazlalıkları merak etme sen

su içilir içtikçe alışırsın canım

ay yasemincim nereye gidiyosun bizi bırakıp

afiyet olsun canım bravo

kızlar az önce üst düzey bi yönetici ortak iş yaptığımızz bizim patron konumundaki yer neyse
bana küfretti.telefonu da yüzüme kapattı suçsuz yere

aa terbiyesize bak sen bir bayana küfredilirmi ya dağ adamı mı bu nerde terbiye görmüş

canım şikayet etseydin telefonlar dinlenmiyormu pislik herif ya işveren olunca birşey de diyemiyorsundur dimi canım

sağol canım benim

oy kıyamam sana ben... çok mu sakin tatlım ondanmı yoksa çok mu iş veriyolar

ay canım benim burda iş olsa nolucak gıcıklar sadece iş olsun die iş veriyorlar acayip sinirliyim bu gün ben yaa..
kadın gebe test yapmıs yok illa tekrarlanıcak o test vs vs bunun gibi bir sürü angarya makinenin toneri bitmiş cıktı alşınmıyor toner isteyen yok sürekli cıktısı olmayan makineden tst istiyorlar bide üstüne tamamen bozuldumu az önce yap yapabilrsen onu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…