gerizekalı yaaa .. Et canım şikayer kimmiş görsün gününü nasıl olsa telefon kaydı var..
Yapmadım diyemez..
kızlar az önce üst düzey bi yönetici ortak iş yaptığımızz bizim patron konumundaki yer neyse
bana küfretti.telefonu da yüzüme kapattı suçsuz yere
bu ne curert yaa sana sımdıden nasıl sısman oldugunu soyluyorr sen de sevgılıne desene bana bıdaha oyle derse cevabını verıcem dıye bence bastan nasıl tutarsan oyle gıder meyvem herzaman mesafelı ol herzaman senın evnıe geldıgınde mısafır oldugunu bılsınn mısafır dedıgın sısmansında demez sen bılırsın tatlım ama ben annemı gordukten sonra oyleyım valla kaynanam cok ıyıdırı aslında ama ben bıkere kıllanmısım ya korkumdan hıc yanasmıyorum
ıste bak kaynana ıste hıcbıse yapamasa kıskanıyor nıye oglunu aldın gıttın dıye valla ne yalan soylııyım benımde yawrum oglum benım yanımdan gıdıp elalemın koynuna gırınce bende kıskanırım yalan yok
Mınnoss suu suuu dıye dıye dolanıyor sekercımm
ay bızım daırenın buro mobılyaları degısıyor bugun oyuzden ğek fazla katılamadım sekercıklerım kusura bakmayın olurmu dur su 1.5 lıtrenın son yudumunu alayım huupp
olay duyuldu. Bölge müdürüm geldi ben onun ne mikrop olduğunu biliyorum diyor... Herkes biliyor da adam bu sefer çizmeyi çook aştı..
öyle işte.. Hadi bakalım hayırlısı olsun :)
oğluna söylüyorum canım bunu sürekli zaten annen üstüme gelio die ama bişi demiyorki ana kuzusu önce onu döveceksin bir güzel..
Haklısın evime geldiğinde misafir olduğunu bilmeli asla kendi evim oğlumun evi yapmasın..
Zaten daha şimdiden cocuk olunca ben gelir bakarım diyor yok dedim gecen gün idare ederiz nöbet tutarız değişmeli yine bakarız 2 sene sonrada veririz bakıcıya .. Ayda 5 gün bakıcı baksa yetiyo..nys canım hayırlısı temkini elden bırakmamakta fayda var..
Minnosum sen gündüzleri su suuu aksamları füü füüü oldun desene
Ayy ne guldum bee heee suuu suuu fuuu fuuu
Afferın hypatıam ıyı olmus olayın duyulması herkes ne mal odlgunu bılsın herıfınn
ana kuzulugunu evlendıkten sonra baska yollarlada(enteresann gecelerle ) yok edebılırsın sekercımm hıc uzulme Ay ben cok terbıyesızım yaa valla ben bazen annemle kaynanam yanyanayken anneme kızıyorum anne sen bı dur ben yaparım sen nıye yapıcan benım evımde falan taktık bu tamam mı sekercım annenle anlas kusmesın tabı onceden
oğluna söylüyorum canım bunu sürekli zaten annen üstüme gelio die ama bişi demiyorki ana kuzusu önce onu döveceksin bir güzel..
Haklısın evime geldiğinde misafir olduğunu bilmeli asla kendi evim oğlumun evi yapmasın..
Zaten daha şimdiden cocuk olunca ben gelir bakarım diyor yok dedim gecen gün idare ederiz nöbet tutarız değişmeli yine bakarız 2 sene sonrada veririz bakıcıya .. Ayda 5 gün bakıcı baksa yetiyo..nys canım hayırlısı temkini elden bırakmamakta fayda var..
Minnosum sen gündüzleri su suuu aksamları füü füüü oldun desene
kızlar cemre noldu acaba inş gecde olsa tutunma olmustur..
olmadıya sevgili takımım ben az toparliiim kendimi geri dönmek istiyorum.ama daha değil,yemek ile yiyemiyorum,uyuyamıyorum
Allahım çıldırıcam toparlanmak unutmak istiyorum biran önce
olmadıya sevgili takımım ben az toparliiim kendimi geri dönmek istiyorum.ama daha değil,yemek ile yiyemiyorum,uyuyamıyorum
allahım çıldırıcam toparlanmak unutmak istiyorum biran önce
menümü yazıyorum:)
sabah: 3 ceviz, bir elma, süt
ara: yeşil çay
öğle: çorba, yoğurt, 3 adet lahana sarması, salata
ara: yeşil çay ve elma
akşam: salata ve kereviz yemeği
spor: 1 saat spor
su: 3 litre
yeşil çay: 2 fincan
selam kizlar.bende regk olunca tartıda eksı cıkarım dıye umutlandım olmadı olmadıaynıyım uff..zevcan alması kolaycık ama vermesi ne zor.olecem ya olecem gitmiyor.ac geziyorum.hyptia yenı su rakibin benim.gunde 2.5-3 arası ıcmeye basladım cokta zor degilmis.ıcılıyormus.
selam kizlar,
zevcanim ben ben hastayim hem yogunum sen beni en iyisi tr den dönene kadar izinli yaz gidince zaten giremiycem kilo bildiremiycem,haftaya persembe gidiyorum Allahin izniyle,simdide eksikleri tamamla o bu derken hic halim kalmiyo.
menün güzel olmuş canım afiyet olsun. bak nasıl toparladın kendini işte sanada bu yakışır
bende bugünkü menümü yazayım
sabah
1 bardak çay.1 dilim ekmek. 3 tane zeytin. ceviz kadar peynir
öğlen
1 kase kırmızı mercimek çorbası ve 1 tane portakal
ara
1 elma
akşam
misafir var annem yine bütün marifetlerini sergileyecek ama ben sadece salata ve benzeri kalorisi az şeyler yiyeceğim
tabiki su 3 lt
kızlar az önce üst düzey bi yönetici ortak iş yaptığımızz bizim patron konumundaki yer neyse
bana küfretti.telefonu da yüzüme kapattı suçsuz yere
öğle yemeğimi yedim ve yeşilçayımı aldım geldim
neler yapıyorsunuz bakalım güzeller
afiyet olsun canım bende calısıyorumm bu gün cok sıkıcı geçiyor evime gitmek istiyorum :26:
kızlar akupunktur küpesi kullanan oldumu nasıl etkisi varmı biliyormusunuz..
afiyet olsun canım bende calısıyorumm bu gün cok sıkıcı geçiyor evime gitmek istiyorum :26:
sağol canım benim
oy kıyamam sana ben... çok mu sakin tatlım ondanmı yoksa çok mu iş veriyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?