Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menü için sağol cnm. aynen böyle devam edicem.

isterse astım isterse üstüm olsun. şikayet ettim ve soruşturma dosyası açıldı. hiiç korkmam valla. ben saygımda kusursuzum. aynısını onlardan da bekliyorum. olmak zorunda.

ay ne gıcık ya:117:

bende sinir oldum şimdi ama... bir ekre yapmış işte daha en testi istiyor ki ilanmı vercekmiş gazeteye

insanalr hiç birbirini anlamıyor herkes kendini düşünüyor... :105:

allah kolaylık versin canım ya umarım hallolur. kaçta bitiyor işin

aferin hypatiama benim işte bu

tabiiki tatlım sende bir sorun yoksa niye endişe edesinki terbiyesizliği yapan ödesin bedelini... kadınlara hep böyle muamele yapıyorlar zaten taviz vermemek lazım

anneme alacaktım bende almamak en iisi galiba...

yok canım yaa bunaldım gercekten catlıcak gibi hissediyorum kendimi offffffffffffffffff

anneleri kampa kapamak lazım. tek yolu bu... yanlarında da biz

aferin hypatiama benim işte bu

tabiiki tatlım sende bir sorun yoksa niye endişe edesinki terbiyesizliği yapan ödesin bedelini... kadınlara hep böyle muamele yapıyorlar zaten taviz vermemek lazım

yok canım ben sensiz kalırsam adam hatasını anlamaz aynen ya bana ya başkasına devam eder... izin veremem... zaten korkanlar yüzünden bu cesareti buluyo...!!

1 saate cıkıcam canım üstelik bu testi isteyen doktor falan de değil hemsire düşün kendini ordinaryus prof zannediyor deli olucam yaa gün bitsede gitsem surdan..
kadınla konusmuyorum yaa bana eziyet olsun yaptığı..
nys ben suyumu içip sakinleseyimm....

selamm bende yazayım menümü

sabah:
2dil t.b. ekmeği
peynir
5-6 zeytin
az yağlı 2 kaşık menemen
2ç.k. reçel ,çay

ara: yarım havuç

öğle: 1 tabak haşlanmış yağsız karnıbahar,1kase çorba,1dil. ekmek,yeşil soğan

ara: 1port

akşam: haşlanmış karnıbahar var.yanına makarna istiyo canım ekmek yerine nekadar yiyebilirim??

akşamda yulaflı bisk. 1-2 tane yeşil çayla..

hakkaten anne kampı olsa keske onlarda bizde zayıfcacık oluruz

meyvenull nerde çalışıyosun:) Allah kolaylık versin. istanbulda olanlar varmı kızlar

afiyet olsun canım makarnayı yağsız domates sosuyla 1 tabak yiyebilirsin.. porsonu büyütme ama.. bide cok haslama 8 dk haslansın yeter..

tabi canım sessiz kalırsan daha da üstüne gelirler zaten herkes sesini çıakrsa bir dakika tutmazlar onu orda. ........................ ya

ay manyak mı ne o hemşire de aa...oy canım boşver sen onu bak az kalmış sakin ol bitanem inşallah çabucak geçcek o 1 saat üzülme sıkma canını sen

afiyet olsun canım güzel görünüyor. hm makarna kepekli olanlar az kalorili oluyor varsa ondan yiyebilirsin 100 gram akdar belki yağsız tabii ekmeğin yerine geçer

ay manyak mı ne o hemşire de aa...oy canım boşver sen onu bak az kalmış sakin ol bitanem inşallah çabucak geçcek o 1 saat üzülme sıkma canını sen

canım valla cok calıs düzgün bi puan al böyle üç kurusluk insanlarla muhattap olma..ii saygın bi işin olsun..

ben bu gün cok sinirliyim kızlarr mazur görün beni...

canım valla cok calıs düzgün bi puan al böyle üç kurusluk insanlarla muhattap olma..ii saygın bi işin olsun..

haklısın canım benim ya

oy lafımı olur tatlım aşk olsun burada paylaş bizimle ki sinirin azalsın canım üzülme nolur

( Allah yardımcın olsun !!

anna okuyormusun hangi sınavlara hazırlanıyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…