Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben de geldim

40 dk yürüdüm, 10 dk da koştum

şimdi de saç bakımımı yaptım, limonlu sodamı aldım

saçımdaki bakımı bekletirken ojemi sürüp, duşa girmeden de 10 dk ip atladım mı tamamdır

Son düzenleme:
oh mis mis... :)

mis valla hypatiam ya, kuş gibi hafifliyorum spor yapınca

ki ben bundan 4-5 ay öncesine kadar nefret ederdim spordan
küçükken de şişko bi çocuk olduğum için annemler ne buldularsa gönderirlerdi
tenis, voleybol, step, yüzme hepsini denediler ama ben bi türlü sevememiştim bu işi

ben spora bayılıyorum, keşke sporcu olsaydım ama artık zayıf bi genç bayansın... :) en güzeli de bu... darısı başıma:)

ben geldim...
soda içiyorum, 30 dk. bisiklet çevirdim bugün.

cuma 69 kg olarak karşınızdayım sanırım (((( 68 olabilsem olsam keşke.

oh süpersin canım bende 69 olcam keşke 68 olsak inş oluruz

ohhhh sporlar yapılıyor cumaya yine güzel olucak sonuclarımız

evet evet inşallah canım

süpersin tatlım

kızlar ben menümü unutmuşum yine affedin

Sabah: yulaf ezmesi yağsız süt ile, yumurta
ara:1 yeşil elma
Öğle:Izgara köfte 2 tane küçük ve salata
ara:1 yeşil elma
ara:haşlanmış bezelye 1 kase yoğurtlu keten tohumlu
Akşam:brokoli haşlanmış ve yer elması doğranmış salata az
ara:elma ve 2 kuru kayısı

3 lt su, 1.5 saatyürüyüş, yeşilçay

yarın misafirlerimiz gelicek kalmaya 1 gece kalıcaklar gece geç giricem büyük ihtimalle ya da fırsat buldukça bakıcam artık haberiniz olsun tabiiki diyeti bozmıycam söz...

selam sekerlerım valla ıste büro mobılyalarımız degısıyordu bırturlu yanınıza gelemedım eve geldım tam yanınıza geldım bısıler yazıyorum hoop elektrık gıdıyor yogun kıs sartlarından dolayı valla kızlar yoksam ben daha yenı uye oldugum canımın ıcı takımcıgıma boyle ugramamazlık yaparmıyım hıc .
her yarım saatte bır elektırıkler gıdıyor kar yagııyory hemen bızım evın karsısındakı yolun kenarındakı trafo bıle patladı gozumuzun onunde neysem oyyuzden bugun yanınızada yoktum annemlerın orda dun ogleden sonradan berı elektrık yokmus kucuk kardesım bana geldı sende kalıcam dıye kızcagız geldı dakka soluk elektırık gıdıyor pısman oldu tabı neysekı cabuk gelıyordu gerı ama osmanımı dogru duzgun ızleyemedım yaa

selam canım...

ah bu elektrik kesintileri yok mu...

olsun canım senin bir suçun yokki işlerini halledebildiğine sevindim ama

kaptanım benı ılk gunden kovalamasın dıye menumu yazmaya geldım sımdık:18::18:

sabah 08:30 2 dılım kepeklı lıght ekmekten lıght kasarlı tost

ara 10:30 3 parca bıtter cıkolata
ara 11:00 yesılcay sekersız

öğlen 12:30 3 yemek kasıgı menemen 1 dılım tam bugday ekmegı sekersız cay

ara 15 : 30 kardescegızım işe yanıma gelınce acıkmıs cay ocagında tost yaptırdım onun tostundan 3 tane ısırık aldım ıste (elmalar yok tabı yanımdaa hooff sımdık hazırladım elmalarımı cantama koydum yarına unutmıyım dıye)

aksam 17:30 bır tane etıpuf

aksam 19:00 1 kase sarımsaklı yogurtlu makarna yedım

gece 21:00 1 tane fırında pısmıs peynırlı sıgara boregı

gun boyu toplamda 2.5 lıtre su
spor : 20 dk pılates 10 dk yuruyus (elektrıkler gıttıgı ıcın sureklı spor yapamadım kızlar yaa ama kosturmaca yemek falan yaptım ıste hareketlıydım yanı bıde en onemlısı wc ye cıktım yıhuhuuu yarın sabah tartılıcam bılıyorum menum cok kotu ama kardesım geldıgı ıcın boyle oldu aksam kızlar yaa

selam canım...

ah bu elektrik kesintileri yok mu...

olsun canım senin bir suçun yokki işlerini halledebildiğine sevindim ama

annacım ıyı geceler canım sen elmalı dıyete basladın galıba ben de ufaktan baslamayı dusunuyroum ama ben kendımı bılıyorum kahvaltıda doymassam eger aksama kada sureklı bısıler yıyorum oyuzden kahvaltı yapıp ondan sonramı devamını yapsam ayy oyle kılo verırmıyımkı yaa zaten yarın benım menumu goren zevcan kuyabıye hypatıa benı dövecek o kesınde

minnoşum bende sana bakmak için girdim kk ya.inan gözlerim kapanıyor.
bol bol ev işi yaptım spordan sayılır mı bilmem ama hareket ettim biraz bugün :)

sen ne yapıyorsun minnoş.elektirikler kesilmiş sanırım sizin orda.

sanada iyi geceler minnoşcum

evet bitanem elmalı diyete başladım ben bugün

o zaman yap tabi kahvaltını canım ama abartmadan normal yap mesela 1,5 yemek kaşığı yulaf 1 dilim ekmeğe eşit ona göre hesapla sütün yerinede pynir yersin dengelersin bişi olmaz

bugünkü menünmü olsun napalım yaırndan itibaren kısmaya başlarsın telafi edersin artık canım üzülme

Merhaba kardeş takım.Misafirliğe geldim

merhaba canım hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…