ben geldim...
soda içiyorum, 30 dk. bisiklet çevirdim bugün.
cuma 69 kg olarak karşınızdayım sanırım(((( 68 olabilsem olsam keşke.
yapabildiğim kadarıyla call yaptım şimdi ama ilk yaptığım gibi tüm vücudumda titreme olmadı .. nedense ...
vücudun alışmıştır belki? ondandır?
yok canım ya 2 bucuk hafta önce bi kes yapmıstım bu ikinci yapısım neden öyle oldu anlamadım...
ben de geldim
40 dk yürüdüm, 10 dk da koştum
şimdi de saç bakımımı yaptım, limonlu sodamı aldım
saçımdaki bakımı bekletirken ojemi sürüp, duşa girmeden de 10 dk ip atladım mı tamamdır
oh mis mis... :)
mis valla hypatiam ya, kuş gibi hafifliyorum spor yapınca
ki ben bundan 4-5 ay öncesine kadar nefret ederdim spordan
küçükken de şişko bi çocuk olduğum için annemler ne buldularsa gönderirlerdi
tenis, voleybol, step, yüzme hepsini denediler ama ben bi türlü sevememiştim bu işi
ben geldim...
soda içiyorum, 30 dk. bisiklet çevirdim bugün.
cuma 69 kg olarak karşınızdayım sanırım(((( 68 olabilsem olsam keşke.
ohhhh sporlar yapılıyor cumaya yine güzel olucak sonuclarımız
ben de geldim
40 dk yürüdüm, 10 dk da koştum
şimdi de saç bakımımı yaptım, limonlu sodamı aldım
saçımdaki bakımı bekletirken ojemi sürüp, duşa girmeden de 10 dk ip atladım mı tamamdır
selam sekerlerım valla ıste büro mobılyalarımız degısıyordu bırturlu yanınıza gelemedım eve geldım tam yanınıza geldım bısıler yazıyorum hoop elektrık gıdıyor yogun kıs sartlarından dolayı valla kızlar yoksam ben daha yenı uye oldugum canımın ıcı takımcıgıma boyle ugramamazlık yaparmıyım hıc .
her yarım saatte bır elektırıkler gıdıyor kar yagııyory hemen bızım evın karsısındakı yolun kenarındakı trafo bıle patladı gozumuzun onunde neysem oyyuzden bugun yanınızada yoktum annemlerın orda dun ogleden sonradan berı elektrık yokmus kucuk kardesım bana geldı sende kalıcam dıye kızcagız geldı dakka soluk elektırık gıdıyorpısman oldu tabı neysekı cabuk gelıyordu gerı ama osmanımı dogru duzgun ızleyemedım yaa
selam canım...
ah bu elektrik kesintileri yok mu...
olsun canım senin bir suçun yokki işlerini halledebildiğine sevindim ama
Merhaba kardeş takım.Misafirliğe geldim
kız bende sneın menunu kontrol etmeye gıtmıstım 2. takımaa oyy yerım ben senı balım balımm cok su ıcmıssın bugun afferım sana ama spor goremedım neysem bugun luk ev ıslerı spor nıyetıne sayılsın barımm
annacım ıyı geceler canım sen elmalı dıyete basladın galıba ben de ufaktan baslamayı dusunuyroum ama ben kendımı bılıyorum kahvaltıda doymassam eger aksama kada sureklı bısıler yıyorum oyuzden kahvaltı yapıp ondan sonramı devamını yapsam ayy oyle kılo verırmıyımkı yaa zaten yarın benım menumu goren zevcan kuyabıye hypatıa benı dövecek o kesınde
Merhaba kardeş takım.Misafirliğe geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?